Flyer level1 doc_v27_web_f v1-4 02012017

4
Schrijf je nu in voor: Intelligent jouw procesketen optimaliseren. Voor meer informatie: [email protected] DIO Academy organiseert samen met Era Contour een introductie workshop over ketensamenwerking. Deze in- spirerende avond voor de bouw(sector), installatie-, vast- goed sector en woningcorporaties heeft als thema ‘Intelli- gent je keten optimaliseren!’. Samenwerken, innovatie en slim ondernemen zijn voor u als leider aan de orde van de dag. Hoe kijkt u naar de toekomst? Hoe zorgt u voor innovatieve producten, processen, niet vóór maar met uw klant? Wat kunt u leren van de praktijk van anderen? Hoe kunt u succesvol samenwerken? Hoe gaat u van plan naar actie? DIO Academy en Era Contour nodigen u uit voor een introductie workshop. Ketenregie en optimaliseren staat hoog op de agenda van bestuurders & managers. In de introductie workshop gaan we met inspirerende experts zoals Gertrud Blauwhof, Lector Innoverend ondernemen (Haagse Hogeschool), Mieke Oostra, Lector Innovatieve technologie in de bouw (Hanzehogeschool), Rick Hetem en Benno van Dam van Era Contour en enkele business leaders onderzoeken wat succesvolle ketensamenwerking is. Vanuit visie wordt dit concreet vertaald naar een innovatieaanpak voor uw bedrijf. Het staat u vrij uw relaties en/of strategische samenwerkingspartners ook mee te nemen. INTELLIGENT SAMENWERKEN EN KETENOPTIMALISATIE Verduurzaming van onze keten en waardecreatie gaan uitstekend samen. Schrijf u vandaag nog in voor de introductie workshop op woensdagavond 25 januari 2017! De allerbeste inzichten uit onderzoek en praktijk van Ketensamenwerking. Mieke Oostra, Professor Innovative Technology in Construction en verbonden als Lector Ruimtelijke Transformaties - aan het Kenniscentrum Noorder Ruimte (Hanzehogeschool). Middels co-creatie gaan we met elkaar actief aan de slag om te leren in de praktijk.

Transcript of Flyer level1 doc_v27_web_f v1-4 02012017

Page 1: Flyer level1 doc_v27_web_f v1-4 02012017

Schrijf je nu in voor: Intelligent jouw procesketen optimaliseren. Voor meer informatie: [email protected]

Client:Ref:

Version:Date: © 2016 Ready For The Crowd.

Christa Wouda / DIODIO - logo conceptDIO-C1.0126/09/2016

DIO Academy organiseert samen met Era Contour een introductie workshop over ketensamenwerking. Deze in-spirerende avond voor de bouw(sector), installatie-, vast-goed sector en woningcorporaties heeft als thema ‘Intelli-gent je keten optimaliseren!’. Samenwerken, innovatie en slim ondernemen zijn voor u als leider aan de orde van de dag. Hoe kijkt u naar de toekomst? Hoe zorgt u voor innovatieve producten, processen, niet vóór maar met uw klant? Wat kunt u leren van de praktijk van anderen? Hoe kunt u succesvol samenwerken? Hoe gaat u van plan naar actie? DIO Academy en Era Contour nodigen u uit voor een introductie workshop.

Ketenregie en optimaliseren staat hoog op de agenda van bestuurders & managers. In de introductie workshop gaan we met inspirerende experts zoals Gertrud Blauwhof, Lector Innoverend ondernemen (Haagse Hogeschool), Mieke Oostra, Lector Innovatieve technologie in de bouw (Hanzehogeschool), Rick Hetem en Benno van Dam van Era Contour en enkele business leaders onderzoeken wat succesvolle ketensamenwerking is. Vanuit visie wordt dit concreet vertaald naar een innovatieaanpak voor uw bedrijf. Het staat u vrij uw relaties en/of strategische samenwerkingspartners ook mee te nemen.

INTELLIGENTSAMENWERKENEN KETENOPTIMALISATIEVerduurzaming van onze keten en waardecreatie gaan uitstekend samen. Schrijf u vandaag nog in voor de introductie workshop op woensdagavond 25 januari 2017!

De allerbeste inzichten uit onderzoek en praktijk van Ketensamenwerking. Mieke Oostra, Professor Innovative Technology in Construction en verbonden als Lector Ruimtelijke Transformaties - aan het Kenniscentrum NoorderRuimte (Hanzehogeschool). Middels co-creatie gaan we met elkaar actief aan de slag om te leren in de praktijk.

Page 2: Flyer level1 doc_v27_web_f v1-4 02012017

Schrijf je nu in voor: Intelligent jouw procesketen optimaliseren. Voor meer informatie: [email protected]

Client:Ref:

Version:Date: © 2016 Ready For The Crowd.

Christa Wouda / DIODIO - logo conceptDIO-C1.0126/09/2016

WAAROM KETENSAMENWERKING?

Woensdagavond 25 januari 2017 (17:30 - 22:00 uur)is een introductie workshop waar echte praktijkerva-ringen worden gedeeld over het toepassen van keten- samenwerking.

VOOR WIE IS DE WORKSHOP?

De praktijkgerichte introductie workshop is opgezet met de laatste strategische tips & tricks en is o.a. geschikt voor: strategen, ondernemers, ontwikkelaars, directieleden, managers, projectleiders, innovatie-, programma-, en procurementmanagers.

RESULTATEN EN PRAKTIJKCASES

Tijdens de introductie workshop worden resultaten en praktijkcases vanuit meerdere disciplines belicht:

• Wat heeft partijen geleerd door samen te werkenmet haar strategische partners (schets vanuit de pijn) bij integratie van het productieproces.

• Vernieuwde wijze van samenwerken = innovatie.• Product, HR, en proces innovatie.• Het realiseren van nieuwe klantwaarde.• Waarom informatie delen zo belangrijk is.• Wat de ketenervaringen zijn in het werken met multi-

functionele teams.

Sustainable Business Excellence kan gerealiseerd worden door succesvol nieuwe producten, diensten en technologieën samen te brengen. Voor een verbeterde samenwerking in de keten is een multifunctioneel team, een slim proces en een goede samenwerking vereist. Technologieën als Robotica, 3D- printing, Drones, Virtual reality, Internet of Things (IoT), Augmented Reality, Photonica, Smart Grids en vele andere nieuwe technologieën kantelen Nederland.

VERDIENPOTENTIEEL:11%INNOVERENOF VERZUIPEN

Page 3: Flyer level1 doc_v27_web_f v1-4 02012017

Schrijf je nu in voor: Intelligent jouw procesketen optimaliseren. Voor meer informatie: [email protected]

Client:Ref:

Version:Date: © 2016 Ready For The Crowd.

Christa Wouda / DIODIO - logo conceptDIO-C1.0126/09/2016

INTELLIGENT SAMENWERKEN EN KETENOPTIMALISATIE

Hoe speelt u als business leader in op de verandering van uw markt? Een avond gevuld met vooruitblikken en handvatten om zo goed mogelijk in te spelen op de markt van morgen. Onzekerheid over de markt en disruptieve innovatie lijken grote bedreigingen te zijn voor business leaders. Vaak ten onrechte. Deze blijken juist een enorme stimulans te zijn.

Zoals Mieke Oostra zegt: “ Het is tijd voor een nieuwe mindset. “

WAT U LEERT:

• U hebt concrete beelden bij wat succesvolle KETEN-samenwerking is en welke functie het heeft voor alle facetten van uw organisatie en wat het uiteindelijk oplevert.

• Ervaringen van belangrijke (potentiële) strategischesamenwerkingspartners.

• U verkrijgt inzicht in belangrijke succes criteria voortoekomstige project samenwerkingen.

U kunt instappen op elk gewenst niveau.

Voor meer informatie en/of inschrijven, bezoek: www.diobv.nl of e-mail/bel: [email protected] (+ 31 6 2154 1819)

WIJ ZIEN U GRAAG IN AMSTERDAM OP 25 JANUARI!

Christa Wouda Eigenaar, DIO BV

Door een verbeterde samenwerking kunnen we de faalkosten beter beheersen, de transactiekosten besparen en is er meer ruimte voor kwaliteit en innovatie. Na de introductie workshop bieden wij u tal van andere activiteiten aan.

De leergang KETENmanagement van DIO Academy bestaat uit de volgende drie niveaus:

• Basis (4 daagse opleiding)• Gevorderd (6 daagse opleiding)• Expert (9 daagse opleiding)

PROGRAMMA:Op woensdagavond 25 januari 2017 starten wij met een borrel om 17.30 in Amsterdam bij: The New School in de Jan Luijkenstraat 100. (inloop is 30 minuten van tevoren). Om 18.00 start het buffet. Vanaf 19.00 uur worden de 3 presentaties afgewisseld met praktijk opdrachten. Keynote speaker is Mieke Oostra.

Investering: slechts € 249,- all-in (Buffet incl. 2 drankjes aan tafel en koffie / thee na)

• Ronde 1: Era Contour. Open discussie. Actief aan de slag met het opstellen van een case.• Ronde 2: Octo.nu. Presentatie. Actief aan de slag met een oefening ‘hoe verkrijgen we business’?• Ronde 3: DIO docenten. Actief aan de slag met practische vervolgstappen.

Page 4: Flyer level1 doc_v27_web_f v1-4 02012017

Schrijf je nu in voor: Intelligent jouw procesketen optimaliseren. Voor meer informatie: [email protected]

Client:Ref:

Version:Date: © 2016 Ready For The Crowd.

Christa Wouda / DIODIO - logo conceptDIO-C1.0126/09/2016

ONDERSCHEIDENDE AANPAK

Onze experts werken vanuit trends in het vakgebied op basis van de meest actuele kennis en ervaring. Ze staan met de voeten in de spreekwoordelijke klei. Wij delen onze kennis, inzicht en ervaringen met u en uw professionals. Wij beginnen met een nulmeting waar uw organisatie in de keten staat. Van daaruit worden doelstellingen geformuleerd.

Het accent van de opleiding ligt op de (eind)klant, innovatie, ondernemerschap, een strategische herpositionering en het verbeteren van de interne en externe bedrijfsvoering. De opleiding onderscheidt zich met name door de sterke focus op een verbeterde ketensamenwerking, het versterken van de concurrentiepositie en het vergroten van kostenbesparingen. Met een verbeterpotentieel tot wel 11%. Wij werken in het programma op basis van best practices. Er wordt getoetst op toekomstige competenties waarmee geanticipeerd wordt op de mogelijke problemen binnen organisaties die medewerkers vaak ondervinden. De start van de opleiding KETENmanagement is in het eerste kwartaal van 2017.

VERBETERPOTENTIEEL TOT WEL 11%

De practische opleiding biedt een hoog rendement door gebruik te maken van:• De organisatietest (nul-meting) en de persoonlijk-

heidstest individu, • De klant doet actief mee, (indien gewenst)• Real life spel; spelen met de materie, • Lectoren, trainers, interessante gastcollege sprekers,

innovatieve bedrijven

PROGRAMMA

Het unieke karakter van de opleiding KETEN-management helpt o.a.: vastgoed-, bouw(sector), installatiebedrijven en woningcorporaties, maar ook ecosystemen en bedrijven in de financiële-, media-, gezondheid-, telecom- en IT sectoren bij het invullen van actuele, praktische vraagstukken als:

• Slimme keuzes maken voor de toekomst • Klant centraal stellen• Onze toekomst bepalen in de waardeketen• Toekomst gericht leren• Slim organiseren en samenwerken in de keten

Als enige in Nederland biedt DIO Academy in samen-werking met The New School (particuliere HBO/HBO+ onderwijsinstelling Amsterdam) deze opleiding voor KETENmanager.

Voor meer informatie, email: Christa Wouda, [email protected] - of bel: + 31 6 2154 1819

OVER THE NEW SCHOOL IN AMSTERDAM: BESTE KLEINE HBO HOGESCHOOL 2017

OPZET VAN DE STUDIE

Keuzegids HBO 2017: “ De absolute toppers zijn twee kleine particuliere scholen. De eerste is The New School for information services, een kleine particuliere marketing-school. De studenten prijzen deze opleiding de hemel in. ”