Flyer Laak Schoon 2013

2
Schrijf je nu snel in. Deelname is gratis WWW.STICHTINGAQUARIUS.NL/WERELDWATERDAG facebook.com/wereldwaterdag | twitter.com/schoon-water Maak samen met ons op Wereld Water Dag (22 maart) de Laak Schoon in Den Haag. Stichting Aquarius - Voor Schoon Water Internationaal jaar van samenwerking op het gebied van water Wereld Water Dag Doe mee! Laak Schoon

description

Hierbij de flyer van Laak Schoon 2013

Transcript of Flyer Laak Schoon 2013

Page 1: Flyer Laak Schoon 2013

Schrijf je nu snel in. Deelname is gratis

WWW.STICHTINGAQUARIUS.NL/WERELDWATERDAGfacebook.com/wereldwaterdag | twitter.com/schoon-water

Maak samen met ons op Wereld Water Dag (22 maart)de Laak Schoon in Den Haag.

Stichting Aquarius - Voor Schoon Water

Internationaal jaar van samenwerking op het gebied van water

Wereld Water Dag

Doe mee!

Laak Schoon

Page 2: Flyer Laak Schoon 2013

Stichting AquAriuS

LAAk SCHooN WWW.STICHTINGAQUARIUS.NL/WERELDWATERDAG

Op vrijdag 22 maart, Wereld Water Dag, gaan wij samen met wetenschappers, ondernemers, politici, journalisten en burgers van jong tot oud de Laak Schoon maken van Stadsboerderij Molenweide tot het Stadsdeelkantoor Laak en daarbij hebben wij u hulp hard nodig.

WERELD WATER DAG Sinds 2009 maken wij op Wereld Water Dag elk jaar een rivier schoon. Na Schie Schoon in 2009, Rotte Schoon in 2010, Amstel Schoon in 2011 en de Oude IJssel Schoon in 2012 maken wij ter gelegenheid van 5 jaar “river clean up” en de Inter-nationale Wereld Water Dag conferentie in Den Haag, onder voorzitterschap van Prins Willem Alexander, de Laak Schoon.

PRoGRAmmAZie www.stichtingaquarius.nl/laak-schoon voor actuele informatie en route. 12:30-13:00 Ontvangst StadsboerderijVanaf 12:30 bent u op de Stadsboerderij Molenweide (Stuwstraat 31, Den Haag) van harte welkom voor de feestelijke jubileum editie. Deelnemers krijgen hier informatie, schepnetten en prikstokken voor Laak Schoon 2013.

13:00-15:00 Laak Schoon2 uur lang gaan deelnemers van jong tot oud de Laak Schoon maken vanaf de Laakmolen tot aan de Ferrandweg en weer terug en u kunt hier overal bij aansluiten. Doet u ook mee?

Laak Schoon wordt mogelijk gemaakt door

15:00-17:00 Schoon Water BorrelBent u druk en niet in de gelegenheid om te helpen tijdens Laak Schoon komt u dan aub naar onze Schoon Water Borrel op het Stadsdeelkantoor (Slachthuis-plein 25, Den Haag) voor mensen werkzaam in de water sector en al diegene die schoon water belangrijk vinden. Deelname kost € 7,50 p.p. (kinderen gratis)

15:00-15:30 Zonneflessenboten Tijdens de Schoon Water Borrel vindt o.a. de Zonneflessenboten Parade, Race en Veiling plaats. Tijdens de Parade kunt u stemmen op de mooiste Zonneflessen-boot van Den Haag alvorens deze boten tegen elkaar gaan racen. De makers van de 2 mooiste, de 2 snelste en 1 jury boot krijgen tijdens de Zonneflessenboten Veiling de kans om hun boot tegen de hoogst mogelijke prijs te verkopen voor het goede doel.

Kleurplatenwedstrijd Den Haag Schoon Doe ook mee aan onze kleurplaten wedstrijd.

STICHTING AQUARIUS voor schoon water