Brochure NLP Master Practitioner · PDF file jouw NLP Practitioner certificaat hebt behaald...

Click here to load reader

 • date post

  14-Jul-2020
 • Category

  Documents

 • view

  1
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Brochure NLP Master Practitioner · PDF file jouw NLP Practitioner certificaat hebt behaald...

 • NLP TRAINING Master Practitioner 2015

  Live your Best Possible Dreams

  NLP Master Practitioner Training start op 17 september 2015! Ben jij erbij?

  Schrijf je vandaag nog in.

  Beste NLP-Practitioner, Binnenkort start de nieuwe NLP Master Practitioner training. Omdat jij jouw NLP Practitioner certificaat hebt behaald kun je doorstromen naar deze opleiding om te verbreden en verdiepen.

  Maar wat is een Master Practitioner training? Of misschien is een betere vraag: wat is een NLP Master Practitioner? Vaak wordt de nadruk gelegd op het feit dat je in een Master Practitioner training meer modellen krijgt en meer technieken. Dat is natuurlijk een gegeven. Dat geeft aan dat je in een vervolgopleiding zit die verbreding van de leerstof garandeert. Maar het is tegelijkertijd ook de valkuil van veel opleidingen.

  Meesterschap ligt niet alleen in het kennen van heel veel modellen, methoden en technieken. Meesterschap ligt in het kunnen toepassen van de modellen, methoden en technieken. Toepassen op een manier waarop je er niet meer over na hoeft te denken. Tegelijkertijd ligt meesterschap in de vaardigheid om op bewust niveau te kunnen analyseren wat je onbewust competent al toepast. Daar gaat de training over bij Bureau Personal Development: kennen en kunnen, intuïtief werken en logica, het

  ervaren van het proces en het zien van de geheimen erachter en het belangrijkste: doen, doen, doen. In de Master training maken wij dit opnieuw duidelijk.

  Om tot nieuwe patronen te komen is het van groot belang om nieuwe dingen toe te laten. We verkennen de uiterste grenzen van je mogelijkheden en leren je grensoverschrijdend te denken. We kijken naar regels en het breken ervan. We leren wat waarden zijn en wat je waarden voor je kunnen doen. En dit altijd met persoonlijke groei als resultaat.

  Ik nodig je uit deze brochure te lezen en te ontdekken op welke wijze deze training bij jou past. En natuurlijk zie ik je graag op 17 september voor het avontuur van je leven.

  Rob Kamps

  HERONTDEKKEN VAN DE BRON “Onze wereld wordt gevormd door onze vroegste percepties. Zij scheppen onze waarden, onze overtuigingen, onze werkelijkheid. Vanaf het moment dat wij beginnen te denken dat onze werkelijkheid DE werkelijkheid is, verliezen wij onze belangrijkste kracht. De kracht om vorm te geven.”

  Rob Kamps

  NO LIMMITS

  WAARDEN GESTUURDSCHRIJF JE IN

  “Met hart en ziel, van top tot teen, vol passie en overgave, met nieuwsgierigheid en verwondering, stapte ik in de trainingen van Rob Kamps waarna mijn wereldbeeld voor eens en altijd is veranderd. NOG meer verantwoordelijkheid nemend voor mijn leven, mijn keuzes, Jolanda Bakker van Elk - Vitalis Natuurgeneeswijzen

  http://www.bpdtraining.nl/trainingen/nlp-master-practitioner http://www.bpdtraining.nl/trainingen/nlp-master-practitioner

 • Voor wie is de Master Practitioner training? Wanneer je wilt weten wat jou werkelijk drijft! Wanneer je in de Practitioner training hebt geleerd wat het gereedschap is van NLP, is de logische volgende stap de vraag: hoe kan ik dit gereedschap het beste gebruiken? Sommige mensen vinden het geweldig om direct na hun Practitioner training door te trainen in de cadans die ze gewend zijn. Te ontdekken dat ze nu in het ritme zitten van persoonlijke ontwikkeling en deze graag willen verdiepen. Vaak komt aan het eind van de Practitioner training pas echt het lef om jezelf onder ogen te zien. Geen beter moment om de Master training te starten dan nu.

  De NLP Practitioner training heeft veel zaken inzichtelijk gemaakt en dat nodigt uit tot een directe verdieping. Voel jij je hiertoe aangesproken? Is het voor jou een prettige manier van leren om direct in het diepe te gaan, veel ervaringen op te doen en vaardigheden tot je te nemen, om er daarna vervolgens op jouw eigen unieke wijze mee om te gaan? Dan is een directe opvolging van de Practitioners naar de Master Practitioner training voor jou een absolute aanrader.

  Alle jaargangen komen bij elkaar Wanneer je het echter prettig vindt om nieuwe dingen eerst eens rustig te laten bezinken en pas wanneer deze een plek hebben gekregen een keuze te maken voor een vervolgopleiding.

  Dan doe je er goed aan om een half jaartje te wachten met de Master Practitioner. De kracht van de masters ligt in de directe intergratie van het NLP materiaal in je diepe kern. Het is voor jezelf belangrijk om uit te vinden in welke categorie jij jezelf op dit moment het best herkend. Voor beide categorieën is het op dit moment weer mogelijk om de Master Practitioner te volgen bij BPD in maart. Of je nu een Practitioner bent in opleiding in het naseizoen van 2011, of je hebt jouw opleiding in het voorseizoen van 2010 al gedaan of verder terug in 2009, wij zorgen ervoor dat je de aansluiting krijgt die je nodig hebt.

  Wel NLP, nog geen BPD? Zie een ander en nieuw perspectief! Wat je NLP voorgeschiedenis ook is, de BPD Master Practitioner training kan voor jou de opleiding zijn waarbij de puzzelstukjes van je leven op een hele duidelijke manier in elkaar passen.

  Er zijn heel veel NLP scholen in Nederland en in de wereld. Veel scholen leren je NLP door er over te praten. Wij leren je NLP door het jou te laten doen. De processen zijn echt, direct en transformerend. Je leert naast de techniek van NLP nu ook de fundamenten. Bewust leren en onbewust begrijpen. Bewust ervaren en onbewust bekwaam worden. Bewuste methodiek en onbewuste structuur.

  Als je het in jouw Practitioner training over NLP hebt gehad, dan nodigen wij je graag uit om het nu te komen doen. Ontdek hoe onze training je een nieuw perspectief biedt.

  NLP TRAINING

  BEREIK DE TOP VAN JE

  KUNNEN MET BPD!

  KEUZE

  WAARDEN

  OVERTUIGING

  “Al onze kennis spruit voort uit onze waarneming.” Leonardo da Vinci

 • Ontdek wat diepgang is? Practitioners uit veel jaargroepen komen in september bij elkaar om hun NLP vaardigheden te verfijnen en meesterschap te ontwikkelen.

  Je zult nieuwe en bekende gezichten zien en ontdekken hoe snel jij je kunt verbinden met gelijk gestemde en verschillende mensen. Ook mogen wij blij zijn met een steeds groter wordende toeloop van mensen die hun Practitioner training elders hebben gevolgd. Zij ontdekken dat BPD de hoge kwaliteit in training geeft die zij zoeken, zodat ze met veel vertrouwen de overstap naar ons maken.

  De deelnemers aan de Master opleiding, zijn zeer gemotiveerd en zoeken nu de uitdaging in het verdiepen van hun kennis. Begrip en vaardigheid op een dieper niveau. Het niveau van meesterschap. De opleiding tot NLP Master Practitioner zorgt voor deze essentiële groei van je vaardigheden. In jouw NLP Practitioner training heb je de basis gelegd voor: het vergroten van je keuzevrijheid; jouw persoonlijk management; en je communicatieve vaardigheden.

  Nu wil je nog meer uit jezelf halen en NLP verder integreren in jouw leven om jezelf en anderen te helpen. De NLP Master Practitioner Opleiding is dan een belangrijke volgende stap op weg in jouw verdere persoonlijke ontwikkeling. Jij leert hoe je meester wordt over jouw communicatie en gedragsverandering. De NLP Master Practitioner Opleiding geeft je inzicht in iedere vorm van het menselijk functioneren.

  Verdieping... De master training gaat dieper dan welk proces ook in je leven. Durf je?

 • Wat is waardevol voor jou? De training die je op Master niveau wordt aangereikt, ligt op het vlak van waarden en overtuigingen, identiteit en missie. Je hebt de basishouding van nieuwsgierigheid en verwondering bij jezelf ontdekt. Nu wordt je geprikkeld om te zoeken naar je verdere mogelijkheden en raak je verwonderd over wat er nog meer mogelijk is.

  • je leert nu de diepe levels van de communicatieprocessen en denkprogramma’s. • je zult in staat zijn om zelf programma’s te ontwerpen en deze vervolgens over te dragen op anderen. Door NLP te doen op Master niveau, beloon je jezelf met de beste technieken die zijn ontdekt over rapport, zelfverandering, beïnvloeding, goalsetting en communicatie!

  Je krijgt antwoord op vragen als:

  • waarom doe je de dingen die je doet? • wat stuurt jouw motivatie? • hoe komt het dat gedragsverandering soms zo zwaar lijkt? • en hoe kan dit eenvoudiger?

  In de Master Practitioner opleiding:

  • leer je de diepe magie van NLP • leer je hoe je meester wordt over je communicatie en gedragsverandering bij jezelf en anderen • ga je gedetailleerd in op de onbewuste processen en de dieptestructuren in communicatie.

  Belangrijke onderdelen van de Master Practitioner opleiding zijn:

  • denkfilters • modelleren • overtuigingen • de vier gezichten van het onderbewustzijn • de six human needs

  Deze training zit vol met oefeningen en ervaringen die je op het puntje van je stoel brengen en verder. Je leert hoe je vroegste programmering is begonnen en hoe je met oude programma’s probeert zin te geven aan je huidige wereld.

  Deze training is de ultieme rollercoaster.

  “ There is no try... only do or do not.” Master Yoda - Empire strikes back

 • Een belangrijk onderdeel van deze training gaat over denkprocessen. Vaak zijn we geneigd om mensen in psychologische hokjes stoppen. Sterrenbeelden, Enneagram, Belbin, Keirsey, om er maar een paar te noemen. In NLP kijken we naar de manier van denken van een persoon op een bepaald moment. Bij BPD kijken we niet naar de modellen maar naar de manier hoe de modellen samenwerken en met elkaar een proces vormen. Dit proces is de DNA van je persoonlijkheid. Je zou kunnen zeggen het beste van de beste modellen. Zo blijven de modellen niet hangen in weetjes en ahaa gevoelens, w