Brochure kèk media 2015

38
media

description

Kèk Media is een zeer conceptueel, creatief bureau dat gespecialiseerd is in de pre-printoplossingen en webdesign. onze passie voor design en marketing, in combinatie met onze moeiteloze creativiteit en concurrerende prijsstelling maken kèk de ideale kandidaten voor jouw volgende ontwerp-, reclame-, web-en marketing project.

Transcript of Brochure kèk media 2015

Page 1: Brochure kèk media 2015

media

Page 2: Brochure kèk media 2015

2

Dat is meer dan indrukwekkend

Page 3: Brochure kèk media 2015

3

Page 4: Brochure kèk media 2015

indexindex

PAGE 6 - 7 FSC papier

PAGE 8 - 9 DTP & Vormgeving

PAGE 10 - 11 Corporate Identity

PAGE 12 - 13 Roll up Banners

PAGE 14 - 15 X-banners

PAGE 16 - 17 Groot formaat drukwerk

PAGE 18 - 19 Stone Paper

PAGE 20 - 21 Indoor reclame materiaal

PAGE 22 - 23 Flyers, folders & brochures

PAGE 24 - 25 Afwerking (Vouwen)

PAGE 26 - 27 Afwerking (Brocheren)

PAGE 28 - 29 Wire-O

PAGE 30 - 31 Promotioneel drukwerk

PAGE 32 - 33 Promotioneel drukwerk

PAGE 34 - 35 Responsive webdesign

PAGE 36 - 37 Contact info

4

Page 5: Brochure kèk media 2015

Onze4beloftes

indr

ukw

erke

nd

5

Wij zullen u voorzien van de hoogste kwaliteit tegen de best mogelijke prijs; ondersteund door een zorgzame en toegewijde klantenservice. Hier bij Kèk Media zijn wij van mening dat het echt belangrijk is dat u geen omkijken heeft als u gebruikt maakt van een van onze diensten. Daarom maken wij de volgende 4 beloftes aan u.

- Wij reageren binnen 2 uur op een mail of telefoon.

- Problemen met betrekking tot printopdrachten zullen wij binnen 4 uur verhelpen.

- Wij trachten om altijd de hoogste kwaliteit aan drukwerk te produceren.

- Wij zullen altijd luisteren naar onze klanten om om onze service te verbeteren.

Page 6: Brochure kèk media 2015

FSCpapier

6

Page 7: Brochure kèk media 2015

Een bewuste keuze nu,is een keuze voor de toekomst

Wij drukken op FSC certified papier

Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor (onder meer) het papier en papierproducten afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

De grondstof (pulp) is dus niet afkomstig uit bos met hoge natuurwaarden (‘oerbos’) en ook niet van plantages waarvoor tropisch regenwoud heeft moeten wijken. Het keurmerk zegt dus iets over de herkomst van de grondstof voor het papier en papierproducten. Het keurmerk stelt geen eisen aan het productieproces van papier of karton

Kiezen voor FSC-gecertificeerd papier papier hoeft niet altijd meer kosten. Veel FSC-gecertificeerd papier producten zijn vergelijkbaar in prijs met producten die afkomstig zijn uit bossen die niet op duurzame wijze kunnen worden beheerd.

indr

ukw

erke

nd

7

Page 8: Brochure kèk media 2015

DTP & Vormgeving

8

Page 9: Brochure kèk media 2015

indr

ukw

erke

nd

Voeg een stijlvolle en samenhangende uitstraling toe aan uw marketingmateriaal met innovatieve en creatieve ontwerp-oplossingen van Kèk Media en boek een voorsprong op uw concurrenten!

Een goed idee. Daar begint creatieve communi-catie mee. Maar waar het uiteindelijk op aankomt, is de uitwerking. En daar is meer voor nodig dan een studio met Apples.

Onze ervaren vormgevers geven vorm aan alle denkbare uitingen, van huisstijlen, folders en websites tot relatiemagazines, catalogi en verpak-kingen. We maken het ontwerp en verzorgen de opmaak. Daarbij houden we rekening met techni-sche aspecten als kleurprofielen en aanleverspe-cificatie.

Kèk Media’s ervaring op het gebied van creatieve ontwerpen zullen u imponeren. Wij bieden op-lossingen die niet alleen een snaar bij uw klanten zullen raken, maar ook helpen een voorsprong op uw concurrenten te krijgen.

Lage kosten hoge impact ook voor dtp klussenVanaf € 30,- per uur

9

Zit in ons bloed

Page 10: Brochure kèk media 2015

corporate identity en stationery

10 10

Page 11: Brochure kèk media 2015

11 11

Wij Creëren ervaringenmet krachtige ideeën

Kèk Media biedt professionele logo- en huisstijlen voor bedrijven.

Niets maakt een zakelijke uitstraling geloof- waardiger dan professioneel ontworpen logo en huisstijl. Bij Kek Media begrijpen we hoe de kleuren en lettertypen van uw logo en huisstijl moeten toepassen op uw visitekaartjes, briefpa-pier, etc. Wij creëren ervaringen met krachtige ideeën die uw klanten zullen onthouden.

PAY WHAT YOU WANT

Ja u leest het goed, u betaalt minimaal € 55,- en de rest laten wij aan u over.. Als u altijd al een pro- fessioneel logo heeft willen hebben, dan is dit uw kans.

Voor meer informatie mail naar [email protected] indr

ukw

erke

nd

Page 12: Brochure kèk media 2015

Roll up, pull down

12

Page 13: Brochure kèk media 2015

Uw boodschap klaar om mee te nemen

indr

ukw

erke

nd

Rollup banners

Onze rollup banners hebben een gratis draag-tas en eenvoudige gebruiksinstructies. Al onze banners worden geprint op pvc frontlit 510 gram B1, brandwerend, dat is een uiterst duurzaam en robuust materiaal. Standaard banner-stands heb-ben twee aparte twist-out voeten voor een uit-stekende balans en stabiliteit.

13U rollup banner door ons laten vormgeven..Wij informeren u graag over onze zeer gunstige tarieven

Page 14: Brochure kèk media 2015

Modellen met ruggegraat

14

Page 15: Brochure kèk media 2015

Een boodschapmet de X factor

indr

ukw

erke

nd

X-BannersLage kosten, hoge impact banner-display

X-banner heeft een grafisch paneel. De visual wordt op zijn plaats gehouden met behulp van oogjes in de 4 hoeken van het paneel. Het is een stijlvolle reclame-uiting in elke omgeving.

Xbanner stands bieden een volledig draagbaar, lichtgewicht en eenvoudig display. De X-banner is eenvoudig te installeren en ziet er geweldig uit. Onze prijzen zijn inclusief onze speciale drukink-ten specifiek ontworpen om regen, UV-stralen en andere outdoor elementen te weerstaan.

X-banner-stands zijn een enorm geschikt als promotiedisplay, point-of-sale display en instant presentaties.

In een paar minuten is de Xbanner gemonteerd en ook weer gedemonteerd en op te bergen in de handige meegeleverde draagtas.

15

Uw X- bannerdoor ons laten vormgeven..Wij informeren u graag over onze zeer gunstige tarieven

Page 16: Brochure kèk media 2015

Size matters

16

Page 17: Brochure kèk media 2015

Groot formaat drukwerkmet hoge kwaliteit

indr

ukw

erke

nd

Wij drukken hoge kwaliteit achtergronden op onze grootformaat flatbed printer

Standaard materialen:

PVC Frontlit (indoor en outdoor)510 gsm B1 (brand vertragend)

Mesh 260 gsm B1 (brand vertragend)

Blockout (niet lichtdoorlatend)800 gms B1 (brand vertragend)

Flag fabric115 gms Finishing

Omslag en oogjes, standaard om de 30 cm

17

Uw groot formaat drukwerk door ons laten vormgeven..Wij informeren u graag over onze zeer gunstige tarieven

Page 18: Brochure kèk media 2015

Stone Paper is een nieuwe generatie papier en een uitstekend alternatief voor traditioneel papier. Het is een boom-vrij papier dat bijna geheel uit mineralen bestaat.

18

Page 19: Brochure kèk media 2015

indr

ukw

erke

nd

19

Van Steen naar papier

Stone Paper gaat over duurzame ontwikkeling met respect voor onze aarde. Door gebruik te maken van mineraal poeder (Calcium Carbonaat) zijn Stone Paper tassen en verpakkingen boom-vrij, en wordt er geen water of bleekmiddelen gebruikt tijdens de productie zoals bij het produceren van tradtioneel hout pulp papier het geval is.

Stone Pape is ISO 14001:2004 gecertificeerd en tevens ROHS, REACH en FDA. Bovendien heeft Stone Paper het C2C certificaat zilver.

Stone Paper is een boom-vrij papier dat voor een groot deel bestaat uit mineraalpoeder gebonden met een percentage niet-giftig hars.

Stone Paper is boom-vrij, dus het beschermt onze bossen, ons milieu en heeft bovendien vergelijkbare kenmerken met tradioneel hout pulp papier voor wat betreft rekbaarheid en

Kenmerken

Stone Paper is geproduceerd zonder gebruik te maken van water, gif of bleekmiddel.

Het productieproces genereert geen giftige uitstoot en verspilt geen water. het ongebruikte of overschot is gemakkelijk te recyclen in nieuw Stone Paper. Daarnaast wordt het makkelijk en veilig afgebroken door de natuur en kan het verbrand worden zonder dat daarbij schadelijke gassen vrijkomen.

Stone Paper is watervast, boom-vrij en in essentie vezelvrij.

Het absorbeert geen inkt en gebruikt daarom iets minder inkt tijdens het drukken in vergelijking met hout pulp papier. Het resultaat is een extreem scherpe afbeelding.

Neem voor meer informatie contact op met Jean Kuit: [email protected]

Omdat we graag de bomen door het bos willen blijven zien

Page 20: Brochure kèk media 2015

Dat ziet er goed uit

20

Page 21: Brochure kèk media 2015

Uw boodschap in een lijst

indr

ukw

erke

nd

We maken gebruik van high-tech digitale persen en milieuvriendelijke latex inkten voor bijna fotogra-fische kwaliteit en de levendige kleuren die jaren mee gaat.

Wij drukken indoor posters op luxe 190 grams gesatineerd papier welke een haarscherp beeld-details produceert. U kunt kiezen uit maximaal 10 standaard maten.

Onze indoor poster worden bedrukt op hoogwaardig 190 grams silk papier. Verkrijgbaar in diverse maten en aangepaste formaten, keuze uit landscape of portret.

U kunt kiezen voor enkel of dubbelzijdig bedrukken van uw poster en enkel- of dubbelzijdig lamineren in glans of mat laminaat. Dit verhoogt de duurzaam-heid en verbetert de kleurdiepte.

Kèk Media kan onvergelijkbare kwaliteit op een breed scala van grootformaat printen bieden, van roller banners tot planken, backlit graphics en zelf-klevend vinyl.

21

Uw reclamemateriaal door ons laten vormgeven..Wij informeren u graag over onze zeer gunstige tarieven

Page 22: Brochure kèk media 2015

Fleyers, folders ofbrochures

22

Page 23: Brochure kèk media 2015

Wij verspreiden graag uw boodschap

indr

ukw

erke

nd

Van levendige folders over uw bedrijf, tot luxe uit- nodigingen, Kèk media zorgt altijd voor kwalitatief hoogwaardig drukwerk. Omdat kwaliteit bij ons een standaard is en geen uitzondering.

Wij bieden u hoogwaardig drukwerk over een enorm scala aan producten en maken gebruik van de nieuwste digitale printtechnologie voor levendige en accurate kleuren folders en flyers, gevouwen folders, visitekaartjes, presentatiemappen, with compliment cards, wenskaarten, brochures en catalogi.

Kèk Media kan ook zorgdragen voor de verspreiding van uw drukwerk, zo ontzorgen wij van A tot Z.

Uw flyers, folders of brochures door ons laten vormgeven..Wij informeren u graag over onze zeer gunstige tarieven

23

Page 24: Brochure kèk media 2015

Elke folderde juiste vouw, want

24

Page 25: Brochure kèk media 2015

De ene vouw is de andere niet

indr

ukw

erke

nd

Bij Kek Media zijn we meesters in het vouwen van papier. Wij bieden Half vouw, Roll vouwen, Z-vouw of Gate gevouwen folders. U kunt kiezen uit papier of karton uit ons luxe assortiment.

Gevouwen drukwerk is perfect voor mooie brochures, verleidelijke menukaarten en gelikte nieuwsbrieven. Kèk Media maakt gebruik van de nieuwste printtechnologie om ervoor te zorgen dat elke gevouwen folder van een uitstekende kwaliteit en kleurnauwkeurigheid is.

U kunt uw folders op vier manieren laten vouwen:

Half vouw - een enkele vouw langs het centrum, zoals in wenskaarten

Roll fold - een soort trifold, waarbij papier wordt verdeeld in drie delen, de buitenste flappen vouwen over elkaar

Z vouw - een soort tri fold, we vouwen de folders als een accordeon of ‘Z’ vorm

Gate fold - buitenste flappen worden gevouwen om elkaar in het midden te treffen.

Ons full color drukwerk wordt gedaan op de nieuwste digitale persen voor levendige, accu-rate kleuren. U kunt kiezen voor een enkele of dubbelzijdige flyer en enkel- of dubbelzijdig lamineren - glans of mat laminaat om uw drukwerk te beschermen tegen krassen. 25

Uw flyers, folders of brochures door ons laten vormgeven..Wij informeren u graag over onze zeer gunstige tarieven

Page 26: Brochure kèk media 2015

26

De details

Page 27: Brochure kèk media 2015

Zitten juist in de afwerking

indr

ukw

erke

nd

27

Zadel gestikte brochures

Wij leveren fantastisch uitziende jaarverslagen,catalogi, handleidingen, nieuwsbrieven en programma- en menuboekjes, met behulp van zadelsteek binding (nietjes langs de rug). De nieuwste printtechnologie zorgt voor haar-scherpe contrast en levendige, accurate kleuren.

Brochure met of zonder omslag

Bij Kèk Media kunt u uw brochure laten drukken met of zonder omslag (selfcover) en daarnaast het omslag laten veredelen. Wij bieden u alle mogelijkheden:

Met omslag: Kies het papier van het binnenwerk en kies daarna een extra omslag tussen 135 en 300 g/m2 m.c. Extra veredeling: U kunt het omslag laten voorzien van een dispersielak of een een enkelzijdige UV-lak.

Oognieten: Bij geniete brochures zijn oognieten optioneel.

Uw flyers, folders of brochures door ons laten vormgeven..Wij informeren u graag over onze zeer gunstige tarieven

Page 28: Brochure kèk media 2015

28 28

Hanging on a..

Page 29: Brochure kèk media 2015

indr

ukw

erke

nd

Wire-O binding

Met Wire-o binding, kunnen de pagina’s vrij bewegen rond de spiraal, ideaal voor hand- leidingen. Wire-o binding is ook een goede keu-ze voor de jaarverslagen en voor de presentatie. Kèk Media maakt gebruik van de nieuwste digitale technologie, zo bent u verzekerd van een profes- sionele kwaliteit, scherp en helder van kleur.

Kèk Media is uw adres om brochures met Wire-O te laten drukken. U heeft de keuze uit A4, A5, A6 en Din-Lang formaat. Andere formaten brochures zijn op aanvraag ook mogelijk. Brochures drukken wij op 90, 115, 135 en 170 grams gesatineerd of mat mc vanaf 8 tot 200 pagina’s. Andere papierdiktes of ma-ten zijn vaak mogelijk.

29 29

Wire-O

Page 30: Brochure kèk media 2015

Promotioneel

30

Page 31: Brochure kèk media 2015

voor elke relatie een geschenk

indr

ukw

erke

nd

Dankzij onze persoonlijke aanpak en onze ruime ervaring is gebleken, dat wij onze opdrachtgevers al-tijd naar volle tevredenheid kunnen helpen. Zodra u ons laat weten wat u zoekt, wat het effect is dat u met uw promotieproduct wilt bereiken en een levertijd aangeeft, gaan we direct voor u aan het werk.

Relatiegeschenken

Kèk biedt een ruim assortiment in relatiegeschenken van goede kwaliteit. U kunt hierbij denken aan luxe pennensets, klokken, wijnproducten, tassen, koffers, usb-sticks, themapakketten,..

Premiums

Ook kunt u bij Kèk Media putten uit een groot aan-bod premiums. Aanstekers, balpennen, lanyards, paraplu’s, mugs, sleutelhangers, magneten, mouse-pads, lipbalsem, stressitems, klokjes, wekkers, strand-ballen, nylonbags, rekenmachines tot zeepjes... U kunt het zo gek niet bedenken, of Kèk kan het u leveren! Bent u nieuwsgierig wat Kèk voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

31

Page 32: Brochure kèk media 2015

Don’t think it,

32

Page 33: Brochure kèk media 2015

indr

ukw

erke

nd

Kleur bekennen met je balpen

Kèk Media Levert meer dan 1000 modellen uit voor-raad met gekleurde houder en clip.

Op zoek naar een specifiek model? Neem gerust contact met ons op

Kèk Media zorgt desgewenst ook voor het ontwerp en/of voor het druktechnisch in orde maken van aangeleverde bestanden.

33

ink it

Page 34: Brochure kèk media 2015

34

Don’t paint it, wrap it

Page 35: Brochure kèk media 2015

Een rijdend reclamebord

Of u uw auto nu zakelijk of privé gebruikt: met de auto belettering van Kèk kunt u alle kanten op. En waar u ook bent, uw auto is altijd uw mobiele visitekaartje. Een snellere en mobielere manier van marketing is nauwelijks denkbaar: uw naamsbekendheid zal door autobestickering snel toenemen. Wij kunnen het hele proces, van ont-werp tot productie, voor u verzorgen.

Voor het maken van het ontwerp rekenen wij geen kosten!

Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee om zodoende het maximale resultaat binnen uw budget te behalen. Geheel kosteloos werken wij net zo lang aan een ontwerp totdat het volledig bij uw wensen aansluit!

6 jaar garantie op zowel de folie als het aanbrengen ervan! in

druk

wer

kend

Wrapping en Signing

35 Wij gebruiken uitsluitend 3M en Avery folie

Page 36: Brochure kèk media 2015

Laat je zien aan de wereld

36

Page 37: Brochure kèk media 2015

indr

ukw

erke

nd

Web design

Succes op internet begint met een goede web-site, Kèk Media is de specialist in webdesign en webdevelopment

Responsive

Al onze sites zijn web responsive Het ontwerp en de functionaliteit worden 100% geoptimaliseerd voor het apparaat waarop je de site bekijkt.

SEO

Kèk Media bouwt zoekmachinevriendelijke websites en geeft graag tips en tricks tot het verbeteren/optimaliseren van je vindbaarheid.

Web Responsive Designs

37

Webshop

Kèk Media maakt uw WordPress webshop in WooCommerce. Met een door ons gemaak-te webshop in WooCommerce kunt u in stijl uw producten aan de man brengen.

U heeft al een volledig responsive website v.a. € 249.Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Page 38: Brochure kèk media 2015

indr

ukw

erke

nd

CONTACTINFORMATIE

Immenhof 203956 GB LeersumPhone:+31 (0)6 402 500 77Internet:www.kekmedia.comE-mail:[email protected]