Brochure BioVak 2015

4
Uitnodiging tot deelname aan BioVak 2015 Vakbeurs voor duurzame landbouw, natuur, voedselkwaliteit en ondernemers met smaak 21 & 22 januari 2015 Dé onafhankelijke vakbeurs

description

Bekijk hier de nieuwe brochure van de biologische vakbeurs BioVak in de Jaarbeurs Utrecht

Transcript of Brochure BioVak 2015

Page 1: Brochure BioVak 2015

Uitnodiging tot deelname aan BioVak 2015

Vakbeurs voor duurzame landbouw, natuur, voedselkwaliteit en ondernemers met smaak

21 & 22januari2015

Dé onafhankelijke vakbeurs

Page 2: Brochure BioVak 2015

Bent u werkzaam binnen de biologische sector en geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen? Wilt u anderen uit de sector ontmoeten? BioVak biedt u een uitstekende gelegenheid om uw bedrijf en uw product te presenteren.

Wie?BioVak is er voor iedereen die werk wil maken van biologisch. BioVak biedt een vruchtbare bodem aan boeren en tuinders, producenten en zaadgoedbedrijven, verwerkers, groothandelaren, detaillisten, supermarkten, winkelorganisaties, horeca- en cateringbedrijven en grootkeukens van bijvoorbeeld scholen en zorginstellingen.

DigitaalOok BioVak gaat met z’n tijd mee. Op verzoek van vele deelnemers worden onze uitingen niet meer als drukwerk verstuurd, maar alleen digitaal verspreid. Niet alleen deze brochure, ook de uitnodigingen en relatiekaarten komen uitsluitend digitaal. Indien u als deelnemer er prijs op stelt, worden ook de facturering en alle bestellingen die u kunt doen digitaal verstuurd.

Gratis entreeOm de drempel naar de Jaarbeurs zo laag mogelijk te maken heeft de organisatie besloten om eenieder die zich vóór 30 september 2014 registreert gratis entree tot de beurs te geven. Ook u kunt daarvan profiteren: als u vóór 30 september 2014 inschrijft ontvangt u alle uitnodigingen voor uw relaties geheel gratis en onbeperkt!

CateringDe catering in de Jaarbeurs is in handen van Grand Catering. Een zeer gerenommeerd en professioneel bedrijf, dat vanzelfsprekend biologische producten serveert. Centraal op de beursvloer wordt een à la carte restaurant gerealiseerd, zodat u ongestoord met uw relaties kunt genieten van de biologische producten van o.a. de deelnemers van BioVak.

Waarom?BioVak is de ketenbrede ontmoetingsplaats waar inspiraties en innovaties worden uitgewisseld. Op BioVak worden de nieuwste producten getoond en staan ontmoeting en kennisoverdracht centraal. BioVak is de broedplaats voor nieuwe relaties en ontmoetingen met nieuwe klanten. In Utrecht ontmoeten vraag en aanbod elkaar. Zo krijgt de veehouder de kans om samen met de fruitteler de nieuwste vruchtenkwark te proeven, praat de winkelier bij met zijn verschillende leveranciers, kunnen tuinders de verschillende landbouwmachines bewonderen, en proberen de aardappelboeren biologische frites. Om maar wat te noemen. Nieuwe producenten introduceren zichzelf en zetten hun producten op de biologische kaart. BioVak is een platform voor de gehele branche, van boer tot winkelvloer.

Page 3: Brochure BioVak 2015

“Een vruchtbare bodem voor de biologische sector”

8e editieHet belang om respectvol met mens, dier en milieu om te gaan is iets wat in de biologische en biologisch dynamische sector altijd voorop heeft gestaan. En zal blijven staan. BioVak beleeft dit jaar haar achtste editie. Gedurende die 8 jaar is BioVak uitgegroeid tot het grootste en belangrijkste biologische vakevenement van Nederland. De vakbeurs formule: “Van Boer tot Winkelvloer” is geheel afgestemd op de wensen van de vakbezoekers en deelnemers. Bij de organisatie van BioVak zijn mensen uit brancheorganisaties, de agrarische sector en de detailhandel betrokken. Ervaring en regelmatige inventarisering van de mening en visie vanuit de praktijk hebben ervoor gezorgd dat BioVak nationale- en internationale faam geniet en uitstekende naam heeft verworven.

Nationaal en internationaalDe vakbeurs kenmerkt zich door de goede sfeer waarin alle bezoekers open en gastvrij worden ontvangen om kennis te maken met de verschillende biologische visies op duurzame ontwikkeling. Niet alleen ondernemers, ook belangstellenden uit overheidsorganisaties, leerlingen, studenten en docenten uit het onderwijs, en diverse onderzoekers horen tot de bezoekersgroep. Daarnaast blijkt de laatste jaren een groeiend aantal ondernemers uit de gangbare landbouw en voedingsbranche zich op de biologische werkwijze te willen oriënteren. “Bezoekers uit alle landen van de Europese Unie”

Page 4: Brochure BioVak 2015

ICEM BV‘s Gravenweg 442911 CG ZuidplasTel: +31 (0)180 31 46 62Fax: +31 (0)[email protected]

Voor meer Informatie:Mike de Looze | 06 51 102 [email protected] de Looze - van Bree | 06 13 963 [email protected]:Jannet Muller | 06 52 494 [email protected]

“Schrijf u vandaag nog in en verzeker u van een mooie standplaats”

Deelnemen aan BioVak, interessant voor u?BioVak kenmerkt zich al jaren door de goede sfeer waarin alle bezoekers open en gastvrij worden ontvangen om kennis te maken met de verschillende ontwikkelingen in de markt. Zij zien u graag op BioVak op woensdag 21 en donderdag 22 januari 2015. Bijzonderheden over uw deelname vindt u op bijgaand inschrijfformulier en www.biovak.nl.

Jaarbeurs UtrechtJaarbeursplein

3521 AL Utrechtwww.jaarbeursutrecht.nl

OpeningstijdenWoensdag 21 januari 14.00 - 22.00 uurDonderdag 22 januari 10.30 - 20.00 uur

OpbouwtijdenDinsdag 20 januari 08.00 - 20.00 uur

Woensdag 21 januari 07.00 - 12.00 uur

AfbouwtijdenDonderdag 22 januari 20.30 - 00.00 uur

Vrijdag 23 januari 07.00 - 12.00 uur

www.biovak.nl