Brochure Conview Care Q4 2016

2

Click here to load reader

Transcript of Brochure Conview Care Q4 2016

Page 1: Brochure Conview Care Q4 2016

Conview Care is een oplossing van Leertouwer b.v. Albert Plesmanstraat 38, 3772 MN Barneveld, [email protected]

Conview Care ondersteunt de zorg van:

Conview Care. Merkonafhankelijke zorgdomotica.Gebruiksvriendelijk in gebruik en beheer.

Page 2: Brochure Conview Care Q4 2016

… vertaald naar een doordachte oplossing.

Een goed advies start met een visie…Zorgtechnologie is succesvol wanneer het gebaseerd is op een heldere zorgvisie en duidelijke doelstellingen. Het zorgproces staat centraal en technologie is hieraan ondersteunend. Het lijkt een ‘open deur’, toch toont de praktijk vaak het tegendeel. ‘Een goed begin is het halve werk’, vinden wij bij Conview Care. Daarom brengen we via ons V-model uw functionele wensen en behoeften in beeld. In nauwe samenwerking met onder andere zorgprofessionals, management, ICT, facilitair en I&A uit uw organisatie. Het resulteert in een organisatiebreed draagvlak voor zorgtechnologie, bewijst onze ervaring. In het V-model worden uw zorgvisie, functionele doelstellingen en huidige en gewenste processen bijeengebracht. Er vormt zich een ‘blauwdruk’ waarop wij de beste technologische oplossing(en) adviseren. Flexibel en merkonafhankelijk.

Een goed advies wilt u graag doorvertalen naar de praktijk. Wanneer u wilt, verbinden wij het resultaat uit het adviesmodel met bewezen zorgtechnologie. Dit brengen wij samen in Conview Care. Zo onstaat er een merkonafhankelijk platform in zorgtechnoloigie. Ruimte geven aan innovaties in eHealth, zorgdomotica, smartphones, wearables en (leefstijl)monitoring. Dat biedt Conview Care. Zónder de zorgtechnieken die al langer voorhanden zijn uit het oog te verliezen. Denk hierbij aan passieve en actieve zorgalarmering vanuit sensoren of een drukknop. Of aan oplossingen in dwaaldetectie of fixatievrije zorg. Een onderscheidende kracht van Conview Care is dat er naast de integratie met de bekende merken in zorgsystemen ook integraties mogelijk zijn met brandmeldinstallaties en gebouwbeheersystemen.

Resultaat:Een merkonafhankelijk advies over welke (zorg)technologie op uw situatie aansluit. En hoe deze het best geïmplementeerd en geïntegreerd worden in de huidige zorgomgeving, processen en systemen.

Resultaat:Een technologieplatform met een diversiteit aan functionele toepassingen. Af te stemmen op de zorgsituatie en het individu. Intuïtief in gebruik, zowel door cliënt en zorgprofessional. Flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig.

Vitale zorg, flexibele technologie

Meer weten? Bel of mail Martijn Zijlstra - 085 483 02 00 - [email protected]