Brief Werving Ereleden 2014

2
Antwerpen, postdatum Geachte mevrouw, geachte heer, Beste sympathisant, Zoals u wellicht weet zijn er binnen Jeugd en Muziek Antwerpen twee symfonische jeugdorkesten actief: het Juniorenorkest (o.l.v. Roel Willems) en het Jeugd en Muziek Orkest (o.l.v. Ivo Venkov). Voor deze meer dan 100 musicerende jongeren tekenden we ook in 2014 weer een aantal uitdagende muzikale projecten uit. Zo bieden de orkesten u in de maand mei twee mooie concerten in eigen beheer aan, die beide doorgaan in de Blauwe Zaal van deSingel: ZA 10 mei 2014 - 20u | Satie & Cie, i.s.m. De Veerman Juniorenorkest van Jeugd en Muziek Antwerpen o.l.v Roel Willems Programma: Muziek van Satie en zijn tijdgenoten (Ibert, Milhaud, Auric, …) ZO 11 mei 2014 - 19u | Jaarconcert 50 jaar JMOA Jeugd en Muziek Orkest van Antwerpen o.l.v Ivo Venkov Programma: B. Britten Simple Symphony S. Prokofiev Klassieke Symfonie D. Sjostakovitsj Symfonie nr. 5 Ook maakt het Jeugd en Muziek Orkest in juli een concertreis naar Italië waar het orkest zal deelnemen aan het International Youth Festival te Firenze. Maar “koken kost geld”: de infrastructuur van deSingel, partituren, solisten, professionele begeleiding, enzovoort.

description

Werving

Transcript of Brief Werving Ereleden 2014

Page 1: Brief Werving Ereleden 2014

Antwerpen, postdatum Geachte mevrouw, geachte heer, Beste sympathisant, Zoals u wellicht weet zijn er binnen Jeugd en Muziek Antwerpen twee symfonische jeugdorkesten actief: het Juniorenorkest (o.l.v. Roel Willems) en het Jeugd en Muziek Orkest (o.l.v. Ivo Venkov). Voor deze meer dan 100 musicerende jongeren tekenden we ook in 2014 weer een aantal uitdagende muzikale projecten uit. Zo bieden de orkesten u in de maand mei twee mooie concerten in eigen beheer aan, die beide doorgaan in de Blauwe Zaal van deSingel:

ZA 10 mei 2014 - 20u | Satie & Cie, i.s.m. De Veerman

Juniorenorkest van Jeugd en Muziek Antwerpen o.l.v Roel Willems

Programma:

Muziek van Satie en zijn tijdgenoten (Ibert, Milhaud, Auric, …)

ZO 11 mei 2014 - 19u | Jaarconcert 50 jaar JMOA

Jeugd en Muziek Orkest van Antwerpen o.l.v Ivo Venkov

Programma:

B. Britten – Simple Symphony

S. Prokofiev – Klassieke Symfonie

D. Sjostakovitsj – Symfonie nr. 5 Ook maakt het Jeugd en Muziek Orkest in juli een concertreis naar Italië waar het orkest zal deelnemen aan het International Youth Festival te Firenze. Maar “koken kost geld”: de infrastructuur van deSingel, partituren, solisten, professionele begeleiding, enzovoort.

Page 2: Brief Werving Ereleden 2014

Helaas moeten we vaststellen dat de vaste inkomsten (subsidie en uitkoopsommen voor de concerten) niet volstaan voor de normale werking van de orkesten, laat staan dat zij ons de kans geven om nieuwe en originele projecten op te zetten. Als u onze orkesten een warm hart toedraagt en de werking ervan wil ondersteunen, dan kan uw ‘milde bijdrage’ gebeuren op twee manieren :

1. u wordt erelid van de orkesten door het storten van 50, 100 of 150 EUR op rekening BE16 7380 3827 1774 van Jeugd en Muziek Antwerpen met de vermelding “erelid orkesten”. U krijgt daarvoor een vermelding in onze programmaboekjes als steunend, zilveren of gouden erelid, en u krijgt bovendien gratis toegang voor twee personen (met voorbehouden plaatsen) voor één van bovenstaande concerten (naar eigen keuze).

2. u stort een gift van minstens 40 EUR op rekening BE85 4300 8728 2106 van Jeugd en Muziek Vlaanderen met de vermelding “gift Jeugd en Muziek Antwerpen” en ontvangt hiervoor een fiscaal attest. De fiscus laat ons niet toe om als tegenprestatie voor deze gift vrijkaarten te geven. In naam van onze jeugdorkesten dank ik u bij voorbaat voor uw steun en hoop u op één van de activiteiten te ontmoeten. Met vriendelijke groeten, Veerle Braem Gedelegeerd bestuurder Jeugd en Muziek Antwerpen vzw