bogers GROOTS magazine ss 2011

28
GROOTS VOOR DE GROTE EN LANGE MAN BOGERS XL HERENMODE VOORJAAR | ZOMER 2011 MET MAATVOERING VAN XL TOT 8XL

description

Men's fashion magazine, plus size xl up to 8 xl

Transcript of bogers GROOTS magazine ss 2011

Page 1: bogers GROOTS magazine ss 2011

grootsvoor de grote en lange man

Bogers xl Herenmode voorjaar | zomer 2011

met maatvoering van xl tot 8xl

Page 2: bogers GROOTS magazine ss 2011

02 | groots

Page 3: bogers GROOTS magazine ss 2011

voor de grote en lange man | 03

bijzonder bogersMeer dan 40 jaar groots in XL Mode

Een nieuw seizoen boordevol nieuwe mode! Ook nu lijkt wederom alles mogelijk en is er voor elk wat wils. Het grote verschil met vorig seizoen? Kleur moet!

Vrolijk gekleurde bootschoenen, streepjes en ruitjes, polo’s, chino’s en bermuda’s... dit zijn slechts enke-le voorbeelden van de kleurige highlights voor het modebeeld van komend seizoen. In onze uitgebreide collectie staat optimaal draagcomfort altijd centraal, zoals u dat van ons gewend bent. Maar speciale aan-dacht is er voor de combinatie en de variatie, waarbij kleur, structuur van de gebruikte materialen en mo-tief een prominente rol opeisen. Overtuig uzelf en kom kijken, passen en genieten!

Bogers XL Herenmode... vast iets voor u!

onze Merken: aLberto, ateLier torino, arqueonautas, bugatti, Pierre Cardin, M.e.n.s., gardeur, braX, seidenstiCker, Casa Moda, PauL & shark, torras, signuM, CaMeL, FaLke, rePLika, MaX Fort, baroni, hiLtL, WeLLensteyn, digeL, eduard dressLer e.a.

Page 4: bogers GROOTS magazine ss 2011

04 | groots

bewust bugatti

Dé grote winnaar van dit seizoen is het colbert, dat weer helemaal terugkomt. Het wordt gedragen op een vlotte jeans, een pittige bermuda of een nette pantalon. Geschikt voor iedere gelegenheid. Ook de stropdas wint terrein, bij voorkeur smal en gedragen als het ultieme fashion statement voor de moderne man, hij mag weer gezien worden!

easywear

Page 5: bogers GROOTS magazine ss 2011

voor de grote en lange man | 05

Page 6: bogers GROOTS magazine ss 2011

duidelijk digeLEen lederen of suède jack is de must have van dit seizoen en mag in geen enkele kledingkast ontbreken. Ook zult u vesten tegenkomen met lederen inlegstukken, die de drager een sophisticated look geven. De regenjas heeft een klassieke uitstraling, eenknoops of double breasted, maar altijd uitgevoerd in high tech materialen, die u volledig beschermen tegen het onstuimige Hollandse klimaat. Het sportjack (met de de elastieken band aan de onderkant, popu-lair in de jaren ‘80) zien we terug in wit- en blauwtonen, met vrolijke kleuraccenten, vaak passend in een maritiem thema.

06 | groots

Page 7: bogers GROOTS magazine ss 2011

duidelijk digeL

heerlijk hiLtLPantalon, stoere jeans, bermuda of korte broek? U heeft het voor het uitkiezen, maar waar u ook voor kiest, het valt allemaal te combineren met een stoer vrijetijdsshirt, een informeel colbert of een frisse pullover. Sportief, casual of ‘on the town’. Het kan allemaal. De grote trend dit seizoen, en dit geldt voor de lange pantalon én de bermuda, is dat de pijpen worden omgeslagen. De gebruikte materialen (katoen, linnen, zomerwol en mengvormen) houden het koel. De look is elegant, chique of spor-tief en speels. Er is sprake van kleur, van aardetonen tot pastels met hier een daar een felle kleur (rood of groen).

easywear

voor de grote en lange man | 07

Page 8: bogers GROOTS magazine ss 2011

08 | groots

Page 9: bogers GROOTS magazine ss 2011

voor de grote en lange man | 09

casual Casa Moda

Pullovers, t-shirts en overhemden zijn voornamelijk uitgevoerd in ruitjes en strepen in vrolijke zo-merse tonen. Blauw, paars, rood, zwart, grijs, wit en een combina-tie van aardetonen en bruintinten, maar ook ton-sur-ton neutralen. De natuurelementen wind en water spelen de hoofdrol. Ook hier komen we vaak het nautische thema tegen, met vrolijke prints en borduursels.

easywear

Page 10: bogers GROOTS magazine ss 2011

10 | groots

cool CaMeL

De term action wear houdt in dat de kleding die dit predicaat draagt, sterk is en uitstekend geschikt voor vakantie of een pittige road trip. Ruiten en strepen worden gewoon door elkaar gedragen. We zien veel aardetonen, zoals bruin, mosgroen, beige en sienna-achtige tinten (oranjerood met bruin). De kleding is vooral duurzaam en beschermt tegen weer en wind. Maar ook tegen de warmte en de zon, de eerlijke materialen (katoen, linnen en leer) zijn goed geschikt voor een actief uitstapje en zorgen ervoor dat je je hoofd koel houdt!

actionwear

Page 11: bogers GROOTS magazine ss 2011

voor de grote en lange man | 11

Page 12: bogers GROOTS magazine ss 2011

12 | groots

businesswear

upper casualwear

Page 13: bogers GROOTS magazine ss 2011

voor de grote en lange man | 13

jeanswear

prachtigPierre Cardin

De combinatie tussen de hedendaagse moderne ontwerpen, het aloude vakman-schap en de kunst van de tailoring, loopt als een rode draad door onze collectie. Zo kunnen wij een totaalcollectie voeren die geschikt is voor mannen van alle leeftijden. Van oud tot jong, van klassiek tot sportief. Compromisloos op pasvorm en materiaal-gebruik. Draagbaar, onderscheidend en understated maar nergens saai.

Page 14: bogers GROOTS magazine ss 2011

14 | groots

easywear

geweldig gardeur

Denim blijft hot en overheerst het mode-beeld. Je ziet denim in verschillende kleur tonen, varierend van licht- tot donkerblauw.Stonewashed is uit, used&destroy, een techniek waarbij de denim jeans wordt verouderd en er gebruikt uitgaat zien, is in. Het klassieke jeansjack wordt veelal open gedragen en gecombineerd met vrolijke ge-ruite shirts of gestreepte polo’s. Wilt u zich echt onderscheiden, kies dan voor het jack gedragen in combinatie met een klassiek overhemd en smalle stropdas! Het materiaal van dit seizoen is de superstretch denim, dat zich vormt naar het lichaam van de drager en dus altijd goed en comfortabel zit.

Page 15: bogers GROOTS magazine ss 2011

voor de grote en lange man | 15

aantrekkelijk aLberto

Page 16: bogers GROOTS magazine ss 2011

16 | groots

easywear

Page 17: bogers GROOTS magazine ss 2011

voor de grote en lange man | 17

rasecht rePLikaU vindt bij ons alles, maar dan ook werkelijk alles voor de grote en lange man. Frisse t-shirts, mouwloze hemd-jes, cargopants en korte broeken, denim, blouses en sportswear. In frisse kleuren en vaak voorzien van prints die verwijzen naar een stad of een gebied, waar het veel-al goed toeven is.

Page 18: bogers GROOTS magazine ss 2011

mooi M.e.n.s.

Polo’s in alle soorten en maten. Hét mode-item bij uitstek. In combinatie met een modische chino of jeans, wordt de polo gedragen met een hippe linnen sjawl en met een zonveilige cap of een hip hoedje. Altijd draagbaar, altijd goed! Met een vette knipoog naar de ‘college wear’ van afge-lopen seizoen, maar onderscheidend door kleuren, kleurcombinaties en strepen. De ‘jeanspolo’, een polo waarvan het lichte materiaal lijkt op jeans (ook in het rood verkrijgbaar) met een witte contrasterende kraag, mag u niet missen!

18 | groots

Page 19: bogers GROOTS magazine ss 2011

beter braX

We vragen uw speciale aandacht voor onze collectie pantalons en jeans die altijd past! Als u een afwijkende maat hebt kan het voorko-men dat een reguliere pantalon of jeans niet prettig zit. Vraag dan eens naar onze ergoline-collectie. Ontwikkeld voor de grote man. De broekband is verlaagd ingezet, waardoor u altijd profiteert van optimaal draagcomfort en het ‘buikje‘ dus nooit in de weg zit! De col-lectie is modern en trendy, voor de man van iedere leeftijd, en mag de naam ‘easywear’ zeker dragen!

voor de grote en lange man | 19

easywear

Page 20: bogers GROOTS magazine ss 2011

20 | groots

dress like dressLer Pakken, kostuums, combinaties, wat draagt de hedendaagse man? Hij kiest in ieder geval voor een uitstraling van zelfvertrouwen, door de klassieke en mannelijke snit van ieder onderdeel van kos-tuum of combinatie (losse panta-lon met een colbert uit eenzelfde collectie). Altijd gesneden voor de grote en lange man, waarbij de schouderpartij van het colbert breder valt. De snit is fitted, maar nergens te krap.

Page 21: bogers GROOTS magazine ss 2011

voor de grote en lange man | 21

oLyMP overhemden

Er zijn drie soorten shirts te onderscheiden. Het klassieke, zakelijke shirt dat onder het kostuum gedragen wordt uitgevoerd in zachte pastelkleuren, wit, greige en lichtblauw. Het sportieve shirt, uitgevoerd in streep- en ruitmotieven, dat gedragen wordt bij een luchtig colbert met een trendy jeans. De gebruikte kleuren zijn aubergine, paarstonen en blauw. Het tegenbeleg van manchetten en kraag is gemaakt van een contrasterend materiaal voorzien van een vrolijk motief. En als laatste het ultraspor-tieve shirt, dat de avonturier draagt als hij zich in zijn nieuwe avontuur stort. Voor elk wat wils. Het non-iron shirt doet zijn (her-)intrede. Gemak dient de man!

Page 22: bogers GROOTS magazine ss 2011

22 | groots

easywear

Page 23: bogers GROOTS magazine ss 2011

voor de grote en lange man | 23

prachtigPauL&sharkDe terugkeer van het maritieme thema is een feit, al is het nooit helemaal weggeweest. Met de hoofdkleuren rood, wit en blauw voelt u zich als de spreekwoordelijke vis in het water. Frisse bermuda’s en korte broeken, high tech jacks met vrolijke prints en borduursels. De afwezigheid van grote bloemmotieven is opvallend te noe-men. De inspiratie komt voornamelijk uit de surf- en duikwereld, die van de prints en accessoires uit de geheimen van de diepzee.

Page 24: bogers GROOTS magazine ss 2011

24 | groots

Page 25: bogers GROOTS magazine ss 2011

voor de grote en lange man | 25

perfect MatChBij aankoop van een mix&match kostuum krijgt u deze oersterke suit bag gratis.

andersateLier torino

Het traditionele kostuum bestaat niet meer en hét kenmerk voor de outfit van de he-dendaagse zakenman is de combinatie. Er is een kostuum voor vader en één voor zoon, waarbij het onderscheid ligt in de detaillering en de accessoires. De materi-alen ogen klassiek, maar de samenstelling is modern, met diverse mengingen van katoen, wol en kunststoffen. Het silhouet is lang en fitted, doordat de colberts op of over de heupen vallen. De pantalons vallen ruim (bandplooi) .

businesswear

Page 26: bogers GROOTS magazine ss 2011

26 | groots

KleurrijkDe accessoires zijn kleurrijk. Lederen riemen met grote zilver- en goudkleu-rige gespen, maar ook (boot) schoenen, mocassins of loafers in felle of pastel- kleuren fleuren het straatbeeld op.

Ook voor échte herenDe denimtrend zet door. Het is geaccep-teerd om een jeans onder een colbert te dragen bij een zakenbespreking. Daarmee is de primaire positie van de jeans in de garderobe een feit!

Colbert als fashion statementGeschikt voor elke outfit en helemaal van nu: het (ongevoerde) colbert. Chique, zakelijk en sportief voor op de golfcourt. Ook het witte en denim colbert behoren tot de mogelijkheden.

trend taLk

Page 27: bogers GROOTS magazine ss 2011

voor de grote en lange man | 27

In weer en wind...Dit seizoen kiest de modebewuste man voor een kort jack uitgevoerd in katoen, linnen, suède of kunststof. Opvallend zijn de vele pockets op de jassen, afsluitbaar met knopen, ritsjes of velcro (klittenband).

Voor mannen met lef!Pastelkleurige pantalons worden gedragen met opgerolde pijpen en, indien het kouder is, met felgekleurde sokken. Je moet maar durven!

trend taLk

Kleur als rode draad!Hoofdkleur: blauw. Verder: neonkleu-ren, pasteltonen, lichtgrijs, roodbruin, greige, groen, geel, paars en aubergine.

VintageHet sleutelwoord voor de hedendaagse mode, authentiek van uitstraling en her-kenbaar aan aan de beleving van oude tijden, in prints, materialen en wassingen (jeans).

Page 28: bogers GROOTS magazine ss 2011

met maatvoering van XL tot 8XLopeningstijden   maandag 13.00 - 17.30 uur dinsdag tot en met donderdag 09.00 - 17.30 uurvrijdag 09.00 - 21.00 uurzaterdag 09.00 - 17.00 uur

koopzondagen geopend van 13.00 - 17.00 uur27 maart 29 mei 26 juni 28 augustus

BeL voor informatie 0165 - 53 78 89

Molenstraat 54701 JK RoosendaalTel: 0165 - 53 78 89Fax: 0165 - 56 68 23

[email protected] www.bogersherenmode.nl