Bedrijfspresentatie 2017

download Bedrijfspresentatie 2017

If you can't read please download the document

 • date post

  18-Jan-2017
 • Category

  Documents

 • view

  114
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Bedrijfspresentatie 2017

Dia 1

Grip op uw zaakSpecialist in pensioenadvies & zakelijke verzekeringen

2

Wie zijn wij?

Ons kantoor is gespecialiseerd in pensioenadvies & zakelijke verzekeringen. Wij hebben veel ervaring opgedaan met MKB en grootzakelijke verzekeringsrisicos, o.a. aansprakelijkheidsrisicos.Wij zijn gespecialiseerd in pensioenadvies voor directeur groot- aandeelhouders (DGA) en collectief pensioenadvies.Wij kunnen uw organisatie snel doorgronden, door onze organisatiekundige achtergrond en daardoor uw bedrijfsrisicos grondig inventariseren.Naast de heer Suylen werken zijn zoon en dochter (part-time) mee in het bedrijf, ook is er een intensieve samenwerking met diverse verzekeraars en beursmakelaars.Voor pensioenen heeft ons kantoor een samenwerking met Akkermans & Partners op gebied van actuarile berekeningen.Wij kunnen voor bedrijven een compleet pensioen- & verzekeringsadvies verzorgen.

Wat doen wij?VerzekeringenNaast de standaard bedrijfsverzekeringen zijn wij gespecialiseerd in het managen van de meer complexe risicos. Zoals bijvoorbeeld aansprakelijkheidsrisicos in de bouw, havenbedrijven, ICT.Door onze goede contacten in de verzekeringswereld kunnen wij snel handelen. Wij werken dagelijks samen met onze vaste beursmakelaar hier werken 70 deskundige medewerkers.PensioenadviesBent u DGA of werkgever? Wij kunnen u adviseren over het opzetten van een individuele of collectieve pensioenregeling. Ook het aanpassen en beoordelen van bestaande pensioenregelingen behoort tot de mogelijkheden. Bent u werknemer of IB-ondernemer? Ook voor u kunnen wij de situatie rondom uw pensioendatum in beeld brengen. Financile planning behoort ook tot de mogelijkheden.

Ons onderscheidend vermogenAltijd een vaste contactpersoonAltijd bereikbaar Flexibel & snel schakelenHoge mate van betrouwbaarheid, afspraak = afspraakHulp bij het maken van moeilijke keuzesGrip op complexe zakenOuderwetse servicePro-actieve aanpak totdat het geregeld isUitstekende vakkennis

Kortom: GRIP OP UW ZAAK

Onze werkwijzeBij elke opdracht gaan wij zorgvuldig te werk volgens onderstaande stappen:

InventariserenAnalyserenAdviserenNazorg

U ontvangt van elke bespreking een verslag en een actielijst. Transparante tarifering volgens ons dienstverleningsdocument en de bijlage tarifering.

Waar kunt u ons vinden?

Amsterdam, 1016 AB, Singel 250Heinkenszand, 4451NW, Heinkenszandseweg 51 www.claarensteynconsultinggroup.nl