Almere, Jan Dirk van Exterlaan, 34

of 12 /12
Jan Dirk van Exterlaan 34 , 1336 LJ Almere Vier slaapkamers en garage Traditioneel gebouwd Instapklaar wonen Wonen aan het water H19 Huizen van Hoekstra & v an Eck

Embed Size (px)

description

http://hoekstraenvaneck.nl/Almere/Jan%20Dirk%20van%20Exterlaan-34/33750929/tekoop.html

Transcript of Almere, Jan Dirk van Exterlaan, 34

Page 1: Almere, Jan Dirk van Exterlaan, 34

Jan Dirk van Exterlaan 34 , 1336 LJ Almere

Vier slaapkamers en garage

Traditioneel gebouwd

Instapklaar wonen

Wonen aan het water

H19

Huizen vanHoekstra & van Eck

Page 2: Almere, Jan Dirk van Exterlaan, 34

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

villa

vrijstaande woning

6

189 m²

542 m²

760 m³

2009

achtertuin, tuin rondom

aangebouwd steen

c.v.-ketel,

vloerverwarming geheel

volledig geïsoleerd

Soort

Type

Kamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Tuin

Garage

Verwarming

Isolatie

Verkoper vertelt

Te koop bij

We wonen hier heerlijk!! In 2009 hebben we dit ons huis laten bouwen door aannemer Hof vanwege zijn kwalitatief hoogstaande afwerking en de mogelijkheid alle details zelf in te vullen: van de keus voor traditionele zinken regenpijpen tot de keus van stenen, voegkleur, binnen-indeling, raamkeuze en wat je al niet kunt bedenken. Tijdrovend maar erg leuk en we waren tevreden met het resultaat.

Vanwege mijn hobby, motorfietsen, moest de garage maximaal groot worden, geïsoleerd en verwarmd, om lekker bezig te kunnen zijn in de vrije uurtjes.

Prima plek voor sport en ontspanning: De Randweg over en je zit in het Kotterbos met mountainbikepaden of in de Oostvaardersplassen tussen de runderen en herten ‘s zondags in de vroege morgen tijdens het hardlopen. Twee dochters met ieder een zeer ruime kamer met badkamermeubel. We hebben ze nooit horen klagen.

We kunnen heerlijk van de zon genieten in de tuin op het zuidwesten met veel privacy.

Door de hoek met de bijkeuken is het in maart al aangenaam, terwijl de buren aan de overkant nog de winterjas aanhebben!

Met de trein dichtbij zitten we zo in Amsterdam of nemen we openbaar vervoer naar Almere Stad.

Een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer en prettige buren.Almere-strand, Muiderstrand en IJsselmeer zijn dichtbij. We moeten dit alles in ons volgend huis nog maar weer zien te vinden.

Almere: Midwaystraat 3, T 036 538 32 90

Page 3: Almere, Jan Dirk van Exterlaan, 34

Er zijn in Almere maar weinig vergelijkbare notariswoningen die aan open vaarwater liggen. Het water dat aan de tuin grenst, biedt de mogelijkheid om via een sluisje in de wijk het open water te bereiken. Van hieruit kun je zelfs naar A’dam varen.

Los van het varen is wonen aan het water een unieke ervaring; alsmaar wisselend schouwspel van dieren en in de winter natuurlijk schaatsen onderbinden in je eigen tuin! De tuin is op het zuidwesten gelegen en beschikt over meerdere terrassen en een veranda/terrasoverkapping. Ook de voortuin is fraai en biedt een vrij uitzicht zonder directe overburen.

wonen aan ‘t water

O pen vaarwate r

open vaarwater

huizen van hoekstra & van eck

Page 4: Almere, Jan Dirk van Exterlaan, 34

De woning is in 2009 gebouwd en dit betekend dat alle materialen en afwerking nog geen 6 jaar oud zijn. Dit heeft tot gevolg dat alles nog jaren mee kan en er dus initieel niet direct geklust hoeft te worden.

Er is een plavuizenvloer met vloerverwarming, kwalitatief goede inbouwkeuken die in stijl is met de woning en een keurige functionele badkamer.

Roedev e rdel ing

huizen van hoekstra & van eck

instapklaar wonenweinig klussen

Page 5: Almere, Jan Dirk van Exterlaan, 34

M ar ka nte uitst ra l ing

huizen van hoekstra & van eck

Dit pand is gebouwd door het gerenommeerde bouwbedrijf Hof. Hetgeen Hof en zijn opdrachtgevers vaak gemeen hebben is dat ze geen concessie willen doen op de basiskwaliteit van een woning.

Markante uitstraling, fraai metselwerk, zinken hemelwater afvoeren, hardhouten buiten -en binnenkozijnen met architraven, stompe deuren en robuuste binnenmuren.

Typerend is ook dat deze woningen bijna altijd zonder noemenswaardige opleveringsgebreken opgeleverd worden; dit komt door die hoge kwaliteitsstandaard. Kom het maar eens ervaren!

raditioneel gebouwdnotaris woning

Page 6: Almere, Jan Dirk van Exterlaan, 34

Riante geïsoleerde garage van 24 m2 beschikt ook over 380V (voorplaatsen sauna). Ideale klusgarage of mogelijkheid om kantoor-/praktijk aan huis te creëren. Voor de garage is een riante oprit waar meerdere auto’s op eigen terrein geplaatst kunnen worden. Op de verdieping zijn de wanden glad en zijn er laminaatvloeren aangebracht. Er zijn in totaal 4 slaapkamers maar er is een 5e slaapkamer te creëren op zolder. Echt een ideale gezinsvilla.

grote geïsoleerde garage

Me t inloo pka st

en 4 slaapkamers

huizen van hoekstra & van eck

Page 7: Almere, Jan Dirk van Exterlaan, 34

Jan Dirk van Exterlaan 34 1336 LJ Almere

plat teg rond bega ne g rond

Page 8: Almere, Jan Dirk van Exterlaan, 34

Jan Dirk van Exterlaan 34 1336 LJ Almere

plat teg rond ee r ste ve rdiep ing

Page 9: Almere, Jan Dirk van Exterlaan, 34

Jan Dirk van Exterlaan 34 1336 LJ Almere

plat teg rond tweede ve rdiep ing

Page 10: Almere, Jan Dirk van Exterlaan, 34

Het stadshart van Almere Stad heeft het grootste winkelgebied van Almere en is een van de grootste winkelcentra van Nederland. Ook Almere Haven en Almere Buiten hebben forse winkelgebieden. Sinds 2006 mogen winkels in heel Almere op zondagen geopend zijn. Hoewel niet alle winkels hiervan gebruikmaken, zijn veel supermarkten, bouwmarkten en tuincentra iedere zondag open, alsmede een groeiend aantal kleinere winkels in het nieuwe stadshart. Almere kent een aantal grote bedrijven zoals Lease Plan en Pioneer. Langs de A6 verrijzen steeds meer toonaangevende bedrijven. In en rond Almere bieden het vele water en de uitgestrekte, jonge natuur allerlei mogelijkheden voor recreatiesporten. Of u nu wilt fietsen, wandelen, skeeleren, zwemmen, varen, windsurfen of vissen: het kan vaak al op korte afstand van uw woonomgeving. De openbaar vervoer mogelijkheden zijn uitstekend en met de auto bent u altijd binnen 10 minuten op de ringweg A6. Er zijn nu vergevorderde plannen voor een verbreding van de A6 en daarmee samenhangend een aanpassing van de A1/A9/A10. Vanwege de Schaalsprong van Almere zijn ze nu volop bezig met het verbreden van de A6.

Almere

hee r l i j k wonen in Almere

noorden kadastrale kaart

Page 11: Almere, Jan Dirk van Exterlaan, 34

Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 036 538 32 90 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Jeroen Gerbrands

onze makelaar ska nto re n

huizen van hoekstra & van eck

Page 12: Almere, Jan Dirk van Exterlaan, 34

Midwaystraat 3 1339 NM Almere T 036 538 32 90

hvealmere, [email protected]

Méér makelaar.