Almere, Bramenstraat, 5

of 12 /12
Bramenstraat 5 , 1326 HG Almere Nabij voorzieningen Zonnige tuin op het z/o Vier slaapkamers Uitgebouwde woonkamer H19 Huizen van Hoekstra & v an Eck

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Almere, Bramenstraat, 5

Page 1: Almere, Bramenstraat, 5

Bramenstraat 5 , 1326 HG Almere

Nabij voorzieningen

Zonnige tuin op het z/o

Vier slaapkamers

Uitgebouwde woonkamer

H19

Huizen vanHoekstra & van Eck

Page 2: Almere, Bramenstraat, 5

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

eengezinswoning

tussenwoning

5

155 m²

159 m²

520 m³

1997

achtertuin, voortuin

geen garage

stadsverwarming

volledig geïsoleerd

Soort

Type

Kamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Tuin

Garage

Verwarming

Isolatie

Verkoper vertelt

Te koop bij

Na bijna 20 jaar met veel plezier in dit huis gewoond te hebben, is het nu tijd om te verkassen. De kinderen zijn uitgevlogen, dus is het huis eigenlijk te groot geworden. Wij zijn hier vanuit Amsterdam komen wonen en waren direct gepakt door het vele groen in de wijk. Het huis is zeer ruim opgezet. Echter, één van de lievelingsplekken is het grote dakterras, waar je in alle privacy heerlijk kunt vertoeven. Het is een gezellige straat met veel vriendelijke buren. Ook voor kinderen is er voldoende speelruimte. Verder ligt de woning zeer centraal. Het centrum van Almere-Stad is dichtbij. Evenals de uitvalswegen richting Amsterdam, Lelystad en het Gooi. Wij weten zeker dat de nieuwe bewoners van dit huis zullen gaan genieten.

Almere: Midwaystraat 3, T 036 538 32 90

Page 3: Almere, Bramenstraat, 5

De diepe achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is keurig onderhouden.

De tuin met achterom is voorzien van een nette bestrating, groene borders en een berging achterin de tuin.

De houten tuinschermen bieden voldoende privacy om heerlijk te ontspannen op het terras.

tuin op het zuidoosten

Die pe a chte r tuin

keurig onderhouden

huizen van hoekstra & van eck

Page 4: Almere, Bramenstraat, 5

De uitgebouwde woonkamer is tuingericht en voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming en behang op de wanden.

Er is veel lichtinval dankzij de openslaande deuren en tot de grond reikende ramen. Vanuit de woonkamer is er een toegangsdeur naar de trapopgang en er is een trapkast.

Tuinge r ichte woonka mer

huizen van hoekstra & van eck

ruime livingopenslaande tuindeuren

Page 5: Almere, Bramenstraat, 5

Ruime keuke n

huizen van hoekstra & van eck

Hier ga je graag koken! De ruime keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft veel bergruimte. De ruimte is groot genoeg om een eettafel te plaatsen. Op de eerste verdieping bevindt zich een zeer ruime badkamer, deze is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douchecabine, twee wastafels en een wasmachine- en drogeraansluiting. Op de tweede verdieping tref je aan de achterzijde een groot dakterras op het zuidoosten waar je heerlijk kunt genieten van je rust en je privacy.

veel bergruimte in keukencomfort in badkamer en dakterras

Page 6: Almere, Bramenstraat, 5

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, deze ruime kamers zijn netjes afgewerkt met tapijt op de vloer en behang aan de wanden.

De slaapkamer die momenteel als kantoorruimte in gebruik is genomen, is voorzien van een laminaat vloer en één slaapkamer heeft een vaste bergkast. Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping op de ruime overloop. Hier is veel ruimte door de rechte gevel. Op deze verdieping tref je een grote slaapkamer over de gehele breedte aan de voorzijde en een groot dakterras op het zuidoosten aan de achterzijde.

nette slaapkamers

4 S laapka mer s !

rechte gevels

huizen van hoekstra & van eck

Page 7: Almere, Bramenstraat, 5

Bramenstraat 5 1326 HG Almere

Page 8: Almere, Bramenstraat, 5

Bramenstraat 5 1326 HG Almere

Page 9: Almere, Bramenstraat, 5

Bramenstraat 5 1326 HG Almere

Page 10: Almere, Bramenstraat, 5

Het stadshart van Almere Stad heeft het grootste winkelgebied van Almere en is een van de grootste winkelcentra van Nederland. Ook Almere Haven en Almere Buiten hebben forse winkelgebieden. Sinds 2006 mogen winkels in heel Almere op zondagen geopend zijn. Hoewel niet alle winkels hiervan gebruikmaken, zijn veel supermarkten, bouwmarkten en tuincentra iedere zondag open, alsmede een groeiend aantal kleinere winkels in het nieuwe stadshart. Almere kent een aantal grote bedrijven zoals Lease Plan en Pioneer. Langs de A6 verrijzen steeds meer toonaangevende bedrijven. In en rond Almere bieden het vele water en de uitgestrekte, jonge natuur allerlei mogelijkheden voor recreatiesporten. Of u nu wilt fietsen, wandelen, skeeleren, zwemmen, varen, windsurfen of vissen: het kan vaak al op korte afstand van uw woonomgeving. De openbaar vervoer mogelijkheden zijn uitstekend en met de auto bent u altijd binnen 10 minuten op de ringweg A6. Er zijn nu vergevorderde plannen voor een verbreding van de A6 en daarmee samenhangend een aanpassing van de A1/A9/A10. Vanwege de Schaalsprong van Almere zijn ze nu volop bezig met het verbreden van de A6.

Almere

hee r l i j k wonen in Almere

noorden kadastrale kaart

Page 11: Almere, Bramenstraat, 5

Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 036 538 32 90 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Sjaak Vorsteveld

onze makelaar ska nto re n

huizen van hoekstra & van eck

Page 12: Almere, Bramenstraat, 5

Midwaystraat 3 1339 NM Almere T 036 538 32 90

hvealmere, [email protected]

Méér makelaar.