Agenda GR 18 oktober 2012

2
GEMEENTE DESTELBERGEN Destelbergen, 10 oktober 2012 Bijeenroeping van de Gemeenteraad Gemeentedecreet Artikel 26 : De gemeenteraad kan enkel beraadslagen of beslissen als de meerderheid van de zittinghebbende gemeenteraadsleden aanwezig is. De gemeenteraad kan echter, als hij eenmaal bijeengeroepen is zonder dat het vereiste aantal leden aanwezig is, na een tweede oproeping, ongeacht het aantal aanwezige leden, op geldige wijze beraadslagen of beslissen over de onderwerpen die voor de tweede maal op de agenda voorkomen. In die oproeping wordt vermeld dat het om een tweede oproeping gaat. In de tweede oproeping worden de bepalingen van dit artikel overgenomen. De voorzitter van de gemeenteraad nodigt u uit om in zitting te vergaderen op 18 oktober 2012 te 19u30 in het gemeentehuis, Dendermondesteenweg 430, Destelbergen. De notulen van de vorige gemeenteraad worden elektronisch overgemaakt. Papieren versie op aanvraag. AGENDA OPENBARE ZITTING 1. Kerkfabriek O.L.Vrouw ter Sneeuw - Wijziging meerjarenplan 2008-2013. 2. Kerkfabriek O.L.Vrouw ter Sneeuw - Budgetwijziging 2012 - Kennisname. 3. Kerkfabriek Sint Martinus (Melle) - Budget 2013 - Kennisname. 4. Budgetwijzigingen nrs. 1 en 2 dienstjaar 2012. 5. Verkaveling Kleingentstraat - Elektriciteits- en gasnet. 6. Verkaveling Kleingentstraat - Drinkwaternet. 7. Verkaveling Reinaertweg - Machtiging en vaststelling wegentracé en goedkeuring ontwerp. 8. Politiereglement op het plaatsen van een sleutelkluis. 9. Politiereglement inzake brandpreventie m.b.t. publiek toegankelijke inrichtingen - Aanpassing. 10. Aanvullend verkeersreglement Steenvoordestraat. 11. Mobiliteitsplan - Participatietraject. 12. Herziening lestijdenpakket Gemeentelijke Basisschool Dendermondesteenweg. 13. Vacantverklaring afdelingshoofd Technische Zaken. Mondelinge vragen bij toepassing van artikel 7 reglement van orde. Mededelingen

description

Agenda van de gemeenteraad van 18 oktober 2012

Transcript of Agenda GR 18 oktober 2012

Page 1: Agenda GR 18 oktober 2012

GEMEENTE DESTELBERGEN Destelbergen, 10 oktober 2012 Bijeenroeping van de Gemeenteraad Gemeentedecreet Artikel 26 : De gemeenteraad kan enkel beraadslagen of beslissen als de meerderheid van de zittinghebbende gemeenteraadsleden aanwezig is. De gemeenteraad kan echter, als hij eenmaal bijeengeroepen is zonder dat het vereiste aantal leden aanwezig is, na een tweede oproeping, ongeacht het aantal aanwezige leden, op geldige wijze beraadslagen of beslissen over de onderwerpen die voor de tweede maal op de agenda voorkomen. In die oproeping wordt vermeld dat het om een tweede oproeping gaat. In de tweede oproeping worden de bepalingen van dit artikel overgenomen.

De voorzitter van de gemeenteraad nodigt u uit om in zitting te vergaderen op 18 oktober 2012 te 19u30 in het gemeentehuis, Dendermondesteenweg 430, Destelbergen.

De notulen van de vorige gemeenteraad worden elektronisch overgemaakt. Papieren versie op aanvraag. AGENDA

OPENBARE ZITTING

1. Kerkfabriek O.L.Vrouw ter Sneeuw - Wijziging meerjarenplan 2008-2013.

2. Kerkfabriek O.L.Vrouw ter Sneeuw - Budgetwijziging 2012 - Kennisname.

3. Kerkfabriek Sint Martinus (Melle) - Budget 2013 - Kennisname.

4. Budgetwijzigingen nrs. 1 en 2 dienstjaar 2012.

5. Verkaveling Kleingentstraat - Elektriciteits- en gasnet.

6. Verkaveling Kleingentstraat - Drinkwaternet.

7. Verkaveling Reinaertweg - Machtiging en vaststelling wegentracé en goedkeuring ontwerp.

8. Politiereglement op het plaatsen van een sleutelkluis.

9. Politiereglement inzake brandpreventie m.b.t. publiek toegankelijke inrichtingen - Aanpassing.

10. Aanvullend verkeersreglement Steenvoordestraat.

11. Mobiliteitsplan - Participatietraject.

12. Herziening lestijdenpakket Gemeentelijke Basisschool Dendermondesteenweg.

13. Vacantverklaring afdelingshoofd Technische Zaken.

Mondelinge vragen bij toepassing van artikel 7 reglement van orde. Mededelingen

Page 2: Agenda GR 18 oktober 2012

GEHEIME ZITTING

14. Prov. Medische Sociale Intercommunale Vereniging Lemberge - Aanduiding.

15. Crematorium Westlede - Aanduiding vertegenwoordiger en plaatsvervanger Buitengewone Algemene Vergadering.

Op bevel : De gemeentesecretaris, De voorzitter, J.P. De Bruycker M. De Pauw