2017 Open Training Brochure BeNeLux

13
AL MEER DAN 40 JAAR MAKEN WIJ ONDERHANDELAARS DIE TEGEN EEN STOOTJE KUNNEN Open Trainingen voor 2017 in de BeNeLux ®

Transcript of 2017 Open Training Brochure BeNeLux

Page 1: 2017 Open Training Brochure BeNeLux

AL MEER DAN 40 JAAR MAKEN WIJ ONDERHANDELAARS DIETEGEN EEN STOOTJE KUNNEN Open Trainingen voor 2017 in de BeNeLux

®

Page 2: 2017 Open Training Brochure BeNeLux

Scotwork is de aangewezen partij als het aankomt opde ontwikkeling van uw onderhandelingsvaardigheden.

Sinds 1975 geven wij de toon aan met onze baanbrekende methode en helpen om prestaties van zowel de beginnende als de ervaren onderhandelaar te verbeteren.

We stellen de deelnemers in staat de bottom line te laten groeien. Onze trainingen zorgen ervoor dat hun resultaten aanzienlijk verbeteren en scherpen hun commerciële vaardigheden aan. De relaties met klanten, leveranciers en ook interne stakehouders worden sterker en zijn lange termijn gericht. Binnen 10 weken behalen de deelnemers een 10-voudige ROI.

Page 3: 2017 Open Training Brochure BeNeLux

ONTWIKKEL DE VAARDIGHEDEN DIE VEERKRACHT IN UW ORGANISATIEBRENGEN.

Het komt maar zelden voor dat we 100% van de tijd voor 100% krijgen wat we willenhebben en dat veroorzaakt conflict.

Hoe we omgaan met die conflicten, ongeacht onze macht of positie heeft een belangrijke invloed op het succes en de winstgevendheid van die relaties, zowel op de korte en lange termijn.

Dit geldt of u nu een inkoper of verkoper, manager of werknemer bent en zelfs in de ontelbare persoonlijke relaties we aangaan.

Wij geven onze klanten de optie om hun mindset over onderhandelen te veranderen als een manier om conflicten op te lossen en we geven ze de vaardigheden om hetonderhandelingsproces naar hun hand te zetten op een gecontroleerde maar tochflexibele manier, ongeacht de situatie waarin ze zich bevinden.

Soms zoeken klanten naar oplossing om een schijnbaar hopeloze situatie te keren, in andere gevallen zoeken ze naar een manier om een goede deal nog verder te verbeteren.In alle gevallen zal de mate van e�ectiviteit waarmee zij hun dagelijkse onderhandelingen uitvoeren, een significante impact hebben op de resultaten.

De data en locaties van onze open trainingen in 2017 treft u onderstaand aan.

Plaatsen worden verkocht op een ‘first come, first served’ basis, met een maximum van drie deelnemers uit éénzelfde organisatie op elke open cursus. Om zeker te zijn dat u de data en locatie van uw keuze kan selecteren, raden wij u aan tijdig te boeken.

Voor meer informatie, bezoek dan onze website: www.scotwork-benelux.comof bel: (B) +32 474 52 90 65 - (NL) +31 654 203 257

®

Page 4: 2017 Open Training Brochure BeNeLux

Beter Onderhandelen (BO)

De reis van het ontwikkelen van uw onderhandelingsvaardigheden begint hier. Het Scotwork-vlaggenschip, de Training Beter Onderhandelen, brengt uw onderhandelingsvaardigheden gegarandeerd naar een nieuw niveau ongeacht het startpunt.

Wij helpen u of uw team de kaart van het onderhandelingslandschap te lezen; de vaardigheden en de technieken te identificeren die worden gebruikt door succesvolle onderhandelaars en helpen deze vaardigheden onder de knie te krijgen in 3 dagen.

De reis gaat verder...

Nóg Beter Onderhandelen (NBO)

Voor degenen die hun vaardigheden nog verder wensen te ontwikkelen.

Deze tweedaagse cursus verfrist, versterkt en verbetert de vaardigheden die al verworven zijn op de eerste cursus.

Doelstelling is om het aantal vaardigheden en technieken die regelmatig gebruiktworden te verdubbelen; om het vertrouwen om deze toe te passen te vergroten; om extra rendement op de investering voor de organisatie te behalen.

Borgen van de onderhandelingsvaardigheden binnen de organisatie...

Onderhandelingsvaardigheden coachen (OC)

Nu kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers hun onderhandelingsvaardigheden verder ontwikkelen buiten hun deelname aan een Scotwork Training BO.

Onderhandelingsvaardigheden kunnen een kerncompetentie binnen uw organisatie worden en uw bedrijf zal een blijvend concurrentievoordeel realiseren.

Op de training Onderhandelingsvaardigheden Coachen leren uw coaches,coachingsvaardigheden om collega's en medewerkers te begeleiden naar hun persoonlijke ontwikkelingsdoelstellingen op het gebied van onderhandelen.

Het spreekt vanzelf dat zij de Scotwork Training Beter Onderhandelen succesvolmoeten hebben afgerond.

SCOTWORK TRAININGEN ONDERHANDELEN

Page 5: 2017 Open Training Brochure BeNeLux

BETER ONDERHANDELEN (BO) WAT KAN U VERWACHTENDe Doelstellingen

Het onderhandelingsproces is in de kern van ons dagelijks leven. Weinig mensen krijgen100% van de tijd 100% wat ze willen hebben. De implementatie van onze beslissingen vereist de actieve medewerking van anderen wiens agenda's, doelstellingen, strategieën en waarden totaal verschillend kunnen zijn van onze. Intra- en inter-company, nationale en internationale relaties behoeven onderhandelde werkbare oplossingen. Zonder daarover te onderhandelen kan dit leiden tot impasse, verloren orders, faillissementen, stakingen en zelfs oorlogen.

Het doel van deze Scotwork Training Beter Onderhandelen is:• Om de structuur van het onderhandelingsproces te aan te tonen• Om goed onderhandelingsgedrag te illustreren• Om de belangrijkste vaardigheden te identificeren en• Om deze in de praktijk te brengen door middel van een aantal live-onderhandelingen

De Resultaten

Deze cursus stelt u in staat:

• Om mogelijke of feitelijke conflicten en onderhandelingskansen sneller te identificeren.• Om ze sneller, met een grotere tevredenheid en creatiever op te lossen.• Om meer open "partnership" relaties met collega's, klanten en leveranciers op te bouwen.• Om de onderhandelingen aan te gaan met meer vertrouwen.• Om u te helpen uw vooropgestelde zakelijke en persoonlijke doelen te bereiken.

De Methode

Tijdens de cursus werken wij met kleine groepen van slechts 6 deelnemers per trainer. De theorie van het onderhandelen wordt in 5 korte sessies behandeld. Het grootste gedeelte van de tijd bent u echter zelf aan het onderhandelen: u bereidt onderhandelingen met uw team voor, voert ze uit en kijkt samen met de Scotwork expert-coach terug naar de video-opnames om de onderhandelingsresultaten te analyseren.Deze cursus is niet over uw persoonlijke beoordeling, hoewel u in staat zal zijn om een beeld te vormen van uw eigen ontwikkeling.

De stijl van de cursus is onderhoudend en met humor. Tijdens de analyse van de video-opnamen kijken we naar wat er goed ging en stellen we alternatieven voor. We kijken ook naar wat er fout ging en stellen verbeteringen voor.

De gebruikte cursusmaterialen zijn gericht op implementatie en borging van de gebruikte methoden en technieken en worden zowel in een handig en compact formaat, als in elektronische vorm gegeven.

Page 6: 2017 Open Training Brochure BeNeLux

De Leerpunten

De cursus behandelt de volgende specifieke gebieden:• Hoe meer VERTROUWEN in de onderhandelingen te krijgen• Hoe de POWER BALANCE te analyseren• Hoe ONDERHANDELINGSKANSEN te herkennen en ze te exploiteren• Hoe te herkennen dat onderhandelen de juiste methode is voor het oplossen van het conflict• Hoe de "8 STAPPEN" te begrijpen en hoe ze te gebruiken om het proces te beheren• Begrijpen en in de praktijk van de vaardigheden die bij elke stap horen• De vijf belangrijkste onderwerpen die moeten worden behandeld in de V OORBEREIDING• Hoe kan u de kwaliteit van de informatieuitwisseling verbeteren• Hoe signalen opvangen, interpreteren en hoe ermee omgaan• Hoe en wanneer VOORSTELLEN, suggesties te doen of eisen te stellen• Bepalen wanneer en waar u opent met uw VOORSTEL • Hoe te REAGEREN op hun voorstellen• Hoe deals te VERPAKKEN en zonder dat het meer kost• Hoe waarderen en plannen van je CONCESSIES• Hoe afwijkende PRIORITEITEN te herkennen en te gaan voor WIN / WIN aanbiedingen• Hoe u moet RUILEN, hoe stelt u een prijs op eisen van de andere partij• Hoe herkent u AFSLUITMOMENTEN en hoe ze te gebruiken• Hoe de overeenkomst te behalen en de uitvoering te verzekeren• Hoe om te gaan en te reageren op KLACHTEN• Hoe het maken en reageren op MEERVOUDIGE EISEN• Hoe uw LUISTERVAARDIGHEDEN te verbeteren• Hoe omgaan met AGRESSIE en CONFRONTATIE

• Hoe om te gaan met IMPASSES• Hoe gebruikt u en reageert u op de meest voorkomende ONDERHANDELINGSTACTIEKEN• Hoe en wanneer neemt u een VERDAGING en andere TIME-OUTS• Hoe haalt u het meeste uit TEAM ONDERHANDELINGEN• Hoe bouwt u "PARTNERSHIP RELATIES" met klanten of leveranciers op• Hoe kan u het ONDERHANDELINGSPROCES BEHEREN; versnellen, vertragen of tijdelijk stoppen• Hoe het ONDERHANDELEN aan te grijpen als een kans in plaats van een tegenspraak

Page 7: 2017 Open Training Brochure BeNeLux

De Open Trainingen worden gegeven op drie plaatsen in België en Nederland

BUSSUM (NL)

DEN HAAG (NL)

ANTWERPEN (B)

Onze trainingen worden wereldwijd gegeven in 38 landen en in 24 lokale

talen. Een volledige lijst van de landen en talen vindt u op onze website.

Ons advies is om tijdig te boeken om uw keuze van het tijdstip en de locatie te waarborgen. De cursussen worden aangeboden op een 'first come, first serve' basis, met een maximum van 3 deelnemers uit éénzelfde organisatie op elke cursus.

Page 8: 2017 Open Training Brochure BeNeLux

DATA LOCATIE REF

28 - 30 MAART BUSSUM (NL) BNL-1701

NEDERLANDS

09 - 11 MEI DEN HAAG (NL) BNL-1702

ENGELS

06 - 08 JUNI ANTWERPEN (BE) BNL-1703

ENGELS

27 - 29 JUNI BUSSUM (NL) BNL-1704

HEALTHCARE NEDERLANDS

17 - 19 OKTOBER BUSSUM (NL) BNL-1705

NEDERLANDS

14 - 16 NOVEMBER DEN HAAG (NL) BNL-1706

ENGELS

12 - 14 DECEMBER ANTWERPEN (B) BNL-1707

ENGELS

BETER ONDERHANDELEN TRAINING

SCOTWORK TRAININGEN OPEN TRAINING AGENDA 2017

Page 9: 2017 Open Training Brochure BeNeLux

Voorwaarden

De plaatsen worden uitsluitend aangeboden onder de voorwaarden zoals achteraan in dit document opgenomen. (Scotwork Open Trainingen Voorwaarden - pagina 12)

Hotel/Verblijfskosten

Een hotelreservering wordt automatisch gemaakt door Scotwork, maar de hotelkosten zijn niet inbegrepen in de trainingsfee of het facility forfait. Residentiële deelnemers betalen de overnachting, ontbijt en persoonlijke uitgaven. De deelnemers zijn verantwoordelijk voor hun eigen hotelrekeningen aan het einde van de training.

2017 Cursuskosten

Beter Onderhandelen

€2,660 per persoon + BTW

€355 per persoon + BTW voor het facility forfait

DE BETALING DIENT TE ZIJN VOLDAAN TEN LAATSTE VRIJDAG VOOR AANVANG VAN DE TRAINING ZONIET KAN DE DEELNAME GEANNULEERD WORDEN

SCOTWORK TRAINGEN 2017

Het facility forfait is verplicht voor elke deelname, het is het individueel aandeel voor elke deelnemer in de kosten voor de maaltijden en drankjes tijdens de training.

Page 10: 2017 Open Training Brochure BeNeLux

Reserveringen

Om te reserveren neemt u contact op met Scotwork, wij kunnen u de meest recente informatie over beschikbaarheid geven. Een voorlopige reservering kan gemaakt worden, maar dient binnen vijf werkdagen te worden bevestigd per e-mail of een bestelling.

Een inkoopordernummer moet worden vermeld indien nodig.

Telefoon: (B) +32 474 52 90 65 - (NL) +31 654 203 257

Email: [email protected]

Scotwork behoudt zich het recht een inschrijving te weigeren.

BOEK ONLINE: Boeking Nederland of Boeking België

Deelname Instructies

Uitgebreide instructies zoals hotelgegevens en pre-cursus documentatie worden vier weken voor aanvang van de cursus aan de deelnemers gestuurd.

Annuleringen

Cursuskosten worden volledig in rekening gebracht voor een annulering binnen de 28 dagen voor aanvang, het is echter altijd mogelijk om een vervangende deelnemer te sturen wat altijd de voorkeur heeft boven een annulering.

Page 11: 2017 Open Training Brochure BeNeLux

Colm Ahern

Technical Services Manager - LVMH (UK)

“De structuur en de inhoud van de verschillende stappen die deel uitmaken van het proces, alsook het gebruik van de camera's waren een geweldig hulpmiddel voor feedback - ook het jezelf plaatsen in gebieden waarin je geen eerdere ervaring had was zeer de moeite waard”

Page 12: 2017 Open Training Brochure BeNeLux

SCOTWORK OPEN TRAININGEN VOORWAARDEN

Definities

“Scotwork”: het partnerschap van Scotwork bvba met uitoefening te Vennenlaan 20, 2980 Zoersel, België of één van haar gelieerde ondernemingen. “Klant”: elke persoon of organisatie die een deelnemer in dienst heeft, of die belangstelling toont, in een training die door Scotwork wordt gegeven. “Deelnemer”: een persoon die deelneemt of bedoeld is om deel te nemen aan een training die door Scotwork wordt gegeven.

1. Alle plaatsen worden aangeboden onder de Scotwork Open

Trainingen Voorwaarden, deze Voorwaarden prevaleren over

alle algemene voorwaarden van de Klant op elk moment.

Scotwork aanvaard geen andere voorwaarden, tenzij

schriftelijk overeengekomen alvorens de reservatie wordt

gemaakt.

2. Scotwork kan de beschikbaarheid van plaatsen op een

training niet garanderen. Scotwork zal voorlopige boekingen

accepteren via de telefoon, maar deze moet schriftelijk (per

brief of e-mail) binnen 5 dagen worden bevestigd. Alle

plaatsen die niet binnen 5 dagen bevestigd zijn, kunnen

worden aangeboden aan andere klanten.

3. Wanneer een reservering is gemaakt door een derde, namens

een klant, moeten de naam, het adres en andere relevante

gegevens van de klant vereist door Scotwork worden

aangeleverd aan Scotwork op het moment dat de reservering

wordt gemaakt.

4. Alle facturen zullen 28 dagen voor de training of zodra de

boeking is bevestigd (indien dit later is), aan de klant worden

aangeboden. De betaling dient ontvangen te zijn door

Scotwork uiterlijk op de vrijdag voorafgaande aan de training,

of deelname kan aan de training worden geweigerd. In

dergelijke omstandigheden zal de opdrachtgever

aansprakelijk blijven voor de trainingsfee. Betaling is

verschuldigd bij de aanvang van de training. Bij niet tijdige

betaling is de opdrachtgever Scotwork een boete

verschuldigd van 1,3% per maand over het totale uitstaande

bedrag.

5. Bij een annulering van deelname minder dan 28 dagen voor

aanvang van de training, wordt de trainingsfee volledig

berekend, echter het is altijd mogelijk een vervangende

deelnemer te sturen hetgeen altijd de voorkeur heeft tov een

regelrechte annulering. Deelnemers die de training vroegtijdig

verlaten (zelfs om redenen van slechte gezondheid) zullen

geen restitutie ontvangen.

6. In het geval dat een klant een boeking wilt annuleren buiten

de periode van 28 dagen of wijziging van een boeking op elk

gegeven moment, moeten zij een email-bevestiging verkrijgen

van Scotwork. Deze email zal in het geval van een geschil

worden aangehaald. Indien de Opdrachtgever een annulering

schriftelijk meldt aan Scotwork en Scotwork in staat is om

deze plek te verkopen tegen de volle prijs dan zal Scotwork

afzien van de annulerings-kosten.

7. Slechts drie deelnemers per organisatie mogen deelnemen

per training(-sdatum).

8. Scotwork behoudt zich het recht voor om de trainers voor elke

training, zonder kennisgeving aan de Opdrachtgever of

Deelnemer, te veranderen.

9. Scotwork behoudt zich het recht voor om op elk moment de

training te weigeren aan een deelnemer of klant.

10. Scotwork behoudt zich het recht voor om elke deelnemer die

een storende invloed op de training uit te sluiten van de

training. In dit geval zal geen restitutie van de trainingsfee

plaatsvinden.

11. De Klant is verantwoordelijk voor de hotelkosten die

betrekking hebben op drank, huisvesting of andere zaken die

door hun deelnemers (inclusief eventuele annuleringskosten)

zijn gemaakt. Een hotelreservering wordt automatisch

gemaakt voor elke deelnemer. Elke deelnemer wordt op

voorhand uitdrukkelijk gevraagd of hij van deze gebruik wenst

te maken. De afrekening van de hotelkosten dient direct te

worden afgehandeld door de deelnemer met het hotel aan

het einde van de training.

12. De Deelnemers mogen de materialen behouden die de

trainers hebben uitgedeeld. Op verzoek retourneren zij alle

andere lesmaterialen van welke Scotwork eigenaar is.

13. Het is niet toegestaan dat Deelnemers of Klanten (en iedere Klant ziet

erop toe dat haar deelnemers dit respecteren) informatie of

materialen die toebehoren aan Scotwork gebruiken, waardoor

inbreuk wordt gedaan aan de voorgaande geldende intellectuele

eigendomsrechten, knowhow of trainingsmateriaal van Scotwork, en

aldus Scotwork schaadt.

14. Scotwork aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of

schade, van welke aard dan ook die door de Deelnemer of de Klant

in verband met een training die door Scotwork gegeven is.

15. Deze Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in

overeenstemming met de Belgische wetgeving.

Page 13: 2017 Open Training Brochure BeNeLux

Australië

België

Brazilië

Canada

China

Colombia

Czech Republic

Denemarken

Finland

Frankrijk

Duitsland

Griekenland

Hong Kong

Hungarije

India

Indische Ocean

Indonesië

Ierland

Italië

Japan

Litouwen

Mexico

Midden Oosten

Nederland

Noorwegen

Nieuw Zeeland

Polen

Roemenië

Rusland

Singapore

Slovakijë

Zuid Afrika

Spanje

Zweden

Turkijë

Oekraïne

Verenigd Koninkrijk

Verenigde Staten van Amerika

Scotwork BeNeLux bvba

Vennenlaan 20, 2980 Zoersel - Belgium

Tel: (B) + 32 474 52 90 65 - (NL) +31 654 203 257

Email: [email protected]

Boek online: Boeking Nederland of Boeking België

WERELDWIJD ECHT EEN IMPACT MAKEN

®

Al meer dat 200.000 senior managers hebben wij in 24 talen gecoacht.

consultancybedrijf, actief in 38 landen. Wij werken met grote en kleine ondernemingen in alle sectoren. En na 40 jaar zijn we nog steeds de “real deal”, waar mensen vaardigheden leren die hun leven veranderen en hun bedrijven aan een succesvollere toekomst helpen.