OMARM · 2016. 12. 2. · Subaru, zodat u handsfree kunt telefoneren, muziek kunt afspelen, e-mails...

15

Transcript of OMARM · 2016. 12. 2. · Subaru, zodat u handsfree kunt telefoneren, muziek kunt afspelen, e-mails...

  • Neem de tijd. Kijk om u heen. Koester het moment. Neem elke dag de tijd om te doen waar u van houdt. Geniet van de prachtige reis die uw leven is. In een leven vol avontuur is het van belang om alles net even wat prettiger te maken met de stijlvolle en sportieve SUBARU XV.

    OMARM ELK MOMENT VAN UW REIS.

    02 03

  • Laat anderen u niet de wet voorschrijven. Doe wat u wilt, wanneer u wilt. Breng op één dag een bezoek aan de bergen en het strand. Woon elk outdoor muziekfestival bij dat voor komende zomer op het programma staat. Ga komende winter elk weekend de bergen in. Omhels uw sociale en professionele leven en al uw passies en hobby’s. De SUBARU XV is gebouwd om alle tegenslagen te overwinnen en alle avonturen aan te gaan, zodat u uw wildste dromen en grootste plannen kunt realiseren.

    MAAK VAN ELK MOMENT EEN AVONTUUR.

    04 05

  • LAAT DE ADRENALINE STROMEN.

    Laat het kronkelen, laat het gaan, laat het stoppen. Creëer uw eigen weg. Elke Subaru is ontwikkeld om u de ultieme ervaring te geven. De SUBARU XV zet deze traditie voort met zijn gedurfde looks en levendige prestaties. Benadrukt door vele visuele elementen, geeft de SUBARU XV een blijvende indruk.

    06 07

  • De SUBARU XV biedt vorm en functie als geen ander. Niet te groot, niet te klein, nooit te opvallend of saai, hij grijpt uw aandacht maar eist hem niet op. Gedurfd en bescheiden tegelijk, de SUBARU XV is klaar om uw leven te verrijken.

    STADS-JUNGLE UITERLIJK.

    08 09

  • De SUBARU XV gaat geen uitdaging uit de weg en laat zich niet uit het veld slaan. Doordat de laadruimte vergroot kan worden door de in de verhouding 60/40 neerklapbare achterbank geheel of gedeeltelijk neer te klappen, kunt u in de SUBARU XV vervoeren wat u maar wilt. Met een volledige bezetting aan passagiers of volgeladen met al uw spullen staat de SUBARU XV klaar om op weg te gaan.

    GEEN UITDAGING TE GROOT.

    Veelzijdige RuimteDe SUBARU XV biedt plaats voor vijf inzittenden en vijf koffers tegelijk. Dankzij zijn in de verhouding 60/40 neerklapbare achterbank kan de SUBARU XV bijvoorbeeld tegelijk een achterpassagier en een fiets vervoeren. Met een laadvolume* van 1.270 liter, een nagenoeg vierkante achterklep en zijn volledig vlak neerklapbare achterbank vormt hij een capabele partner voor uw urban en outdoor avonturen.

    * Gemeten volgens VDA (V214). Zonder schuifdak.

    10 11

  • De stijlvolle en ruige SUBARU XV is niet alleen stijlvol maar ook slim. De SUBARU XV staat altijd klaar om uw favoriete muziek af te spelen.*1

    VERBONDEN MET UW WERELD.

    Spraakherkenning*4 en Siri Eyes Free*2*5*6

    Uw SUBARU XV heeft meer handsfree opties dan ooit voorheen, dankzij de intuïtieve spraakherkenning*4 en Siri Eyes Free*2*5*6 integratie. Gebruik Siri om uw compatibele Apple*5 product te koppelen aan uw Subaru, zodat u handsfree kunt telefoneren, muziek kunt afspelen, e-mails kunt checken of het internet kunt doorzoeken. Zelfs zonder Siri kunt u nog steeds handsfree communiceren met de navigatie, telefoon en het audiosysteem voor extra gebruiksgemak.

    Touchscreen-BedieningMet behulp van het touchscreen kunt u gemakkelijk uw muziek selecteren, op dezelfde manier als op uw smartphone. Koppel uw smartphone via Bluetooth®*3 of via de USB-aansluiting aan het audiosysteem en selecteer uw muziek op het touchscreen.

    High-grade Multifunction Display*2

    Informatie nodig? Dit display toont de tijd, temperatuur, self-check onderhoudswaarschuwingen en veiligheidsinformatie, zoals bijvoorbeeld van het Vehicle Dynamics Control (VDC) systeem. Volg uw brandstofverbruik, zodat u moeder aarde zoveel mogelijk ontziet tijdens uw epische reizen.

    *1 De bestuurder is zelf altijd verantwoordelijk voor veilig en oplettend rijgedrag. Bedien het touchscreen niet tijdens het rijden.

    *2 Standaard op Comfort en Premium uitvoeringen.*3 Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. America.

    *4 Spraakherkenning is alleen mogelijk in een aantal talen waaronder Nederlands en Frans.*5 Siri-compatibel Apple product (iPhone, iPad, iPod touch etc.) benodigd*6 Apple, iPod, Siri en iTunes zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc. App Store is een

    servicemerk van Apple Inc.

    12 13

  • Uw omgeving, uw wereld. Gezellig, communicatief en gebruiksvriendelijk.Geen tijdverlies omdat u moet zoeken, maar instappen en wegwezen.Uw eigen clubhuis op wielen.

    DOORDACHT DESIGN. EXCLUSIEVE VORMGEVING.

    Meer comfort voor iedereenDe SUBARU XV is met tal van innovatieve voorzieningen uitgerust die het uzelf en uw passagiers gemakkelijk maken. De stoelenzijn zodanig ontworpen dat ze langduriggoede steun bieden en zo min mogelijk trillingen doorgeven. Het heuppunt bevindtzich hoger, voor een beter zicht op de weg. Allerlei handige zaken zitten binnen handbereik, zoals de fraaie middenarmsteun en de kantelbare hoofdsteunen.

    Inspiratie in allerlei gedaantenEr zijn ook grootse oplossingen voor kleine, alledaagse spullen. Zoals opbergvakken in elk portier, inclusief flessenhouders. In de middenconsole bevinden zich bekerhouders, een opbergvak en een gepolsterde armsteun met daarin nog meer opbergruimte plus een 12-volt aansluiting.

    Entertainment waar u om vraagtLuister altijd naar uw eigen soundtrack. Sluit uw iPod*1 of andere draagbare muziekspeler aan op de standaard AUX-ingang of USB-poort en speel uw favoriete MP3- of WMA*2- muziekbestanden af via het beproefde audiosysteem van de SUBARU XV. Met behulp van spraaksturing kuntu bovendien door uw muziekbibliotheek bladeren en ook andere commando’s geven.

    *1 Apple, iPhone en iPod zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.*2 WMA: WMA is een handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

    14 15

  • 1

    2

    3

    *1 De bestuurder is zelf altijd verantwoordelijk voor veilig en oplettend rijgedrag. Bedien het touchscreen niet tijdens het rijden.*2 Standaard op Comfort en Premium uitvoeringen.

    *3 Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. America.

    Premium Audiosysteem met 6 of 4 Luidsprekers*2

    Breng uw muziek tot leven met het krachtige 140 watt-systeem met 4 luidsprekers in de Intro modellen of het standaard 180 watt-systeem met 6 luidsprekers in de Comfort en Premium modellen. Deze luidsprekers zijn speciaal afgestemd op de akoestische eigenschappenvan de SUBARU XV en zorgen zo voor een rijke klankbeleving die een genot is voor het oor.Beide systemen zijn tevens uitgerust met eenUSB-aansluiting en Bluetooth®*3 handsfree-belfunctie. Het systeem met 6 luidsprekers beschikt over twee extra luidsprekers in het instrumentenpaneel die zorgdragen voor de midden- en hoge tonen en een vollere klank geven.

    Achteruitrijcamera*2

    Geniet van het gemak om de SUBARU XV in krappe stadsplekken te manoeuvreren dankzij de achteruitrijcamera, standaard op de Comfort en Premium uitvoeringen. Wanneer de bestuurder achteruit rijdt, laat de camera een helder beeld zien op het riante touchscreen van de SUBARU XV, compleet met aanwijzingen.

    Bluetooth®*3

    Het standaard Bluetooth®*3 handsfree-systeem is uitgerust met een in de dakhemel gemonteerde microfoon en maakt automatisch verbinding met uw mobiele telefoon, zodat u heel gemakkelijk handsfree een telefoongesprek kunt voeren. Ook kunt u muziek draadloos afspelen via de Bluetooth®*3 muziekspeler en uw berichten lezen.

    Van achter het stuur gezien is de SUBARU XV een reflectie van u. Bestuur uw smartphone door middel van het kleurrijke touchscreen, zodat u makkelijk verbonden blijft met uw contacten en de muziek waar u van houdt terwijlu uw concentratie op de weg houdt.

    BEHEER UW UNIVERSUM.

    SUBARU STARLINK*1

    Het SUBARU STARLINK-systeem biedt een veilige toegang tot internetradio, apps en meer via een separaat capacitief touchscreen,de stuurwieltoetsen of spraakcommando’s.

    1

    2

    3

    16 17

  • 5,0004,0003,0002,0001,0000

    200

    100

    400

    300

    0

    200

    150

    100

    50

    0

    欧州520B

    Engine To

    rque (N

    m)E

    ngin

    e Po

    wer

    (kW

    )

    Engine Speed (rpm)

    8,0004,000 6,0002,0000

    80

    200

    0

    120

    100

    80

    60

    40

    20

    0

    欧州・豪州920

    Engine To

    rque (N

    m)E

    ngin

    e Po

    wer

    (kW

    )

    Engine Speed (rpm)

    40

    160

    120

    240

    8,0006,0004,0002,0000

    80

    200

    60

    20

    40

    100

    80

    00

    欧州916DO

    Engine To

    rque (N

    m)E

    ngin

    e Po

    wer

    (kW

    )

    Engine Speed (rpm)

    160

    120

    40

    Lineartronic + Active Torque Split AWDDe SUBARU XV met de Lineartronic Continu Variabele Transmissie schittert met een bijzonder goede respons en efficiency. Deze compacte en lichte transmissie levert een grote bijdrage aan een laag brandstofverbruik door de motor in zijn meest gunstige toerenbereik te houden waardoor het momentum, dat vaak wegvalt tijdens het schakelen, behouden blijft. In samenwerking met de Lineartronic stuurt de Active Torque Split AWD onder normale omstandigheden 60% van het koppel naar de voorwielen en 40% naar de achterwielen. Als de situatie er om vraagt, reageert het systeem direct door de koppelverdeling over de voor- en achterwielen en de transmissie te regelen. Dat vergroot de stabiliteit van het AWD-systeem nog meer en zorgt voor een veilige en levendige rijervaring.

    Handgeschakelde 5- of 6-Versnellingsbak + Viscous Centre Differential AWDDe handgeschakelde 5- en 6-versnellingsbakken*1 zijn afgestemd op opwindende respons en controle, waarmee u uw eigen rijstijl kunt kiezen. Auto Vehicle Hold helpt te voorkomen dat de auto terugrolt wanneer er wordt weggereden op een helling. De transmissie zit gekoppeld aan een AWD-systeem dat gebruikmaakt van een middendifferentieel met een viscosper (LSD). Wanneer er veranderingen optreden in de tractie, zorgt het LSD er onmiddellijk voor dat het koppel over de voor-en achterwielen wordt verdeeld, al naargelang de behoefte. En op de 1.6 liter geeft de Dual-range (Hi/Lo) overbrenging extra controle in extreme situaties.

    SYMMETRICAL ALL-WHEEL DRIVE

    Rijdend in de SUBARU XV is er weinig dat uw rijplezier kan bederven. Dat komt omdat u in de SUBARU XV beschikt over de grote bodemvrijheid van een SUV, het lage zwaartepunt en de balans van een sportieve sedan en Symmetrical AWD. In combinatie met de SUBARU boxermotor, voor een bijna perfect symmetrische lay-out, resulteert dit in een opwindende vermogensafgifte en buitengewone tractie en zorgt het voor balans en stabiliteit, voor totale controle onder steeds wisselende omstandigheden. Het resultaat is een unieke auto die garant staat voor een optimale gemoedsrust en maximaal zelfvertrouwen - en dat is de essentie van de Subaru-rijervaring.

    Er zijn maar weinig auto’s die aan het gretige en spontane karakter van de SUBARU XV kunnen tippen. Door de horizontale configuratie van de SUBARU BOXERMOTOR staan de zuigers 180 graden uit elkaar, een bouwwijze die lager en vlakker is dan bij andere motoren het geval is. Hierdoor heeft de motor – en dus de auto als geheel – een lager zwaartepunt en is hij beter in balans. Ook resulteert de tegengestelde beweging van de zuigers in minder trillingen.

    SUBARU BOXERMOTOR

    Lange levensduurDoor het vlakke ontwerp beschikt de motor over een inherente stijfheid en zelfbalancerend effect, waardoor minder trillingen worden geproduceerd dan bij V- of lijnmotoren in dezelfde klasse het geval is. Dit resulteert in een langere levensduur en betrouwbare prestaties.

    Extra stabiliteitOmdat het motorblok een vlakkere bouw heeft en lager in het chassis zit gemonteerd, is de auto stabieler en beter opgewassen tegen zijwaartse beweging dan andere ontwerpen.

    Ver

    mo

    gen

    (kW

    )

    Ver

    mo

    gen

    (kW

    )Ko

    pp

    el (Nm

    )

    Ko

    pp

    el (Nm

    )

    Toerental (tpm) Toerental (tpm)

    1.6-LITER DOHCSUBARU BOXERMOTOR

    2.0-LITER DOHCSUBARU BOXERDIESELMOTOR*1

    *1 Niet beschikbaar in Nederland *2 Brandstofverbruik en CO2-emissies: volgens EC715/2007-136/2014W.

    2.0-LITER DOHCSUBARU BOXERMOTOR

    MAX. VERMOGEN: 108 kW (147 pk) / 3.600 tpmMAX. KOPPEL: 350 Nm / 1.600 - 2.800 tpmBRANDSTOFVERBRUIK: 5,4 l/100 km*2

    CO2-EMISSIE: 141 g/km*2

    Ver

    mo

    gen

    (kW

    ) Ko

    pp

    el (Nm

    )

    Toerental (tpm)

    MAX. VERMOGEN: 110 kW (150 pk) / 6.200 tpm MAX. KOPPEL: 196 Nm / 4.200 tpmBRANDSTOFVERBRUIK: 6,5 l/100 km*2 (Lineartronic)CO2-EMISSIE: 151 g/km*2 (Lineartronic)

    MAX. VERMOGEN: 84 kW (114 pk) / 5.600 tpm MAX. KOPPEL: 150 Nm / 4.000 tpmBRANDSTOFVERBRUIK: 6,3 l/100 km*2 (Lineartronic), 6,5 l/100 km*2 (5MT)*1

    CO2-EMISSIE: 146 g/km*2 (Lineartronic), 151 g/km*2 (5MT)*1

    0 1.000 2.000 3.000 4.000 5.000 0 2.000 4.000 6.000 8.000 0 2.000 4.000 6.000 8.000

    18 19

  • 5 Sterren in Euro NCAP-TestDe SUBARU XV heeft nieuwe maatstaven op het gebied van inzittendenbescherming gezet. Hij werd met minutieuze aandacht voor detail ontwikkeld en scoort in de Euro NCAP-test*1 vijf sterren, de hoogst mogelijke score voor een personenauto.

    Ringvormige VerstevigingsframesRingvormige verstevigingsframes in dak, portieren, raamstijlen en wagenvloer maken het passagierscompartiment nog robuuster. Via deze constructie wordt de tijdens een botsing vrijkomende botsingsenergie weggeleid van de inzittenden en geabsorbeerd. De verstevigingsframes van de SUBARU XV zijn gemaakt van staal met een hoge treksterkte, dat niet alleen extra sterk, maar tegelijkertijd ook extra licht is.

    Stoelen, Veiligheidsgordels en SRS*2 AirbagsDe voorste inzittenden worden stevig op hun plaats gehouden door veiligheidsgordels die in hoogte verstelbaar zijn en die uitgerust zijn met gordelspanners. De SUBARU XV is ook voorzien van voorstoelen met een anti-whiplash constructie en energie-absorberende hoofdsteunen die voor extra bescherming zorgen in geval van een aanrijding van achteren. Ook de achterzittingen bieden extra bescherming doordat deze verder naar achteren zijn geplaatst; in geval van een aanrijding van opzij wordt zo de kans op lichamelijk letsel nog verder verkleind. SRS*2 airbags voor, SRS*2 side airbags voor en SRS*2 gordijn- en knie-airbags behoren tot de standaarduitrusting op alle uitvoeringen. En dankzij de ISO-FIX bevestigingspunten – die overigens niet ten koste gaan van het laadvolume – laten kinderzitjes zich eenvoudig installeren.

    Bescherming PassagierscompartimentElke Subaru heeft meer te bieden dan gebruikelijk is in de auto-industrie als het op veiligheid aankomt. De SUBARU boxermotor en versnellingsbak van de SUBARU XV zijn zodanig geconstrueerd dat ze bij een frontale aanrijding niet het interieur in komen, ter bescherming van de inzittenden.

    Vehicle Dynamics Control SystemHet Vehicle Dynamics Control System houdt met behulp van een aantal sensoren in de gaten of de auto de door de bestuurder beoogde koers blijft volgen. Als een band slipt of de auto door een hoge snelheid van de beoogde koers afwijkt, worden de koppelverdeling van het AWD-systeem, het motorvermogen en de remdruk op elk wiel aangepast om de auto op koers te houden.

    Zicht Om gevaar te kunnen omzeilen, zult u het wel eerst moeten zien. De Subaru XV werd zodanig ontworpen dat de bestuurder zich in de auto optimaal bewust is van de omgeving. Dankzij de hoge zitpositie en het dynamische cabin-forward ontwerp met zijn afzonderlijke driehoeksruitjes wordt de blinde hoek verkleind en het zicht verbeterd. Bovendien geeft de achteruitrijcamera een goed beeld van wat er achter de auto gebeurt.

    RemmenHet antiblokkeersysteem is uitgerust met ElectronicBrakeforce Distribution, die de remdruk op de voor- en achterwielen aanpast aan de belading van de auto.Voor nog voorspelbaarder en gecontroleerd remmentijdens een noodstop is de SUBARU XV voorzien van Brake Assist en Brake Override.

    Om u te helpen om ongevallen te voorkomen, en u te beschermen wanneer ze niet meer voorkomen kunnen worden, is de SUBARU XV uitgerust met een variëteit aan actieve en passieve veiligheidssystemen. Subaru’s actieve veiligheid zorgt voor voorspelbaar rijgedrag door precieze controle, uitstekend zicht, en geavanceerde technologie om ongevallen te voorkomen. De passieve veiligheid bestaat onder meer uit meerdere airbags, anti-whiplash voorstoelen, veiligheidspedalen en 3-puntsgordels die u beschermen wanneer het ondenkbare gebeurt.

    WIJ BESCHERMEN U.

    ACTIEVE VEILIGHEID

    PASSIEVE VEILIGHEID

    *1 Test SUBARU XV met Europese specificaties.*2 SRS: Supplemental Restraint System. Effectief indien gebruikt in combinatie met de veiligheidsgordels.

    Ideaalbochtgedrag

    Overstuur

    Onderstuur

    20 21

  • AFMETINGEN: L x B x H: 4.450 x 1.780 x 1.615*2 mmMOTOR: Horizontaal geplaatst, 4-cilinder, benzine, DOHC 16-kleppenCILINDERINHOUD: 1.600 ccMAX. VERMOGEN: 84 kW (114 PK) / 5.600 tpmMAX. KOPPEL: 150 Nm / 4.000 tpmTRANSMISSIE: 5-versnellingen handgeschakeld met hoge en lage gearing*1 of Lineartronic CVT automaat, vierwielaandrijving

    AFMETINGEN: L x B x H: 4.450 x 1.780 x 1.615 mmMOTOR: Horizontaal geplaatst, 4-cilinder, benzine, DOHC 16-kleppenCILINDERINHOUD: 1.995 ccMAX. VERMOGEN: 110 kW (150 PK) / 6.200 tpmMAX. KOPPEL: 196 Nm / 4.200 tpmTRANSMISSIE: Lineartronic CVT automaat, vierwielaandrijving

    AFMETINGEN: L x B x H: 4.450 x 1.780 x 1.570 mmMOTOR: Horizontaal geplaatst, 4-cilinder, turbodiesel,DOHC 16-kleppenCILINDERINHOUD: 1.998 ccMAX. VERMOGEN: 108 kW (147 PK) / 3.600 tpmMAX. KOPPEL: 350 Nm / 1.600 - 2.800 tpmTRANSMISSIE: 6-versnellingen handgeschakeld, vierwielaandrijving

    SUBARU XV 2.0D*1 SUBARU XV 2.0i SUBARU XV 1.6i

    Ice Silver Metallic

    Quartz Blue Pearl Crystal White Pearl

    Modelreeks

    *1 Niet leverbaar in Nederland. *2 1.570 mm zonder dakrails.

    22 23

  • 1

    5

    2

    6

    3

    7

    4

    8

    HID-koplampen met Auto Levelizer*1

    HID-koplampen (High-Intensity Discharge) geven licht dat veel weg heeft van daglicht. De automatische hoogteregeling zorgt ervoor dat de koplampen altijd juist staan afgesteld voor een optimaal zicht.

    Elektrisch in- enuitklapbare buitenspiegels*2

    De aerodynamisch vormgegeven,elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels zijn voorzien van geïntegreerde LED-zijknipperlichten.Ze kunnen ook elektrisch worden ingeklapt, bijvoorbeeld in een smal parkeervak.

    Dakrails*3

    De dakrails van de SUBARU XV bieden een ideale mogelijkheid om grotere objecten te vervoeren, bijvoorbeeld voor uw outdoor-activiteiten.

    Elektrisch bedienbaarglazen schuifdak*1

    Het grote glazen schuifdak, voorzien van een handmatig te bedienen zonnescherm, biedt een panoramisch zicht en geeft extra verkoeling aan de inzittenden.

    Keyless Access metPush Button Start*1

    Met de afstandsbediening bij u staptu zonder sleutel zo in uw auto. Voor het vergrendelen/ontgrendelen hoeftu alleen de handgreep van het portierof de achterklep beet te pakken.Met een druk op de knop start u de motor. Met een 5-cijferige pincode kuntu zelfs in uw Subaru instappen zonder dat u de afstandsbediening bij u draagt.

    Dual-zone automatische airconditioning*2

    Dankzij de dual-zone automatische airconditioning kunnen de ventilatie en temperatuur voor de bestuurder en voorste passagier onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Een microscopisch filter weert stof uit het inzittendencompartiment.

    Verwarmbare stoelen*2

    De voorstoelen zijn voorzien van stoelverwarming, een bijzonder prettige voorziening bij koud weer.

    *1 Standaard op Premium*2 Standaard op Comfort en Premium

    *3 Standaard op Lineartronic CVT modellen m.u.v. Intro

    Middenarmsteun achtermet bekerhouders*2

    De middenarmsteun voor de achterpassagiers biedt niet alleen steun, maar beschikt ook over twee bekerhouders.

    Stoelbekleding StoelbekledingBekleding achterzijde rugleuning Bekleding achterzijde rugleuning

    ZWART LEDER (PREMIUM) ZWARTE STOF (INTRO / COMFORT)

    De op deze kaart afgebeelde kleuren kunnen wegens technische beperkingen bij het drukken afwijken van de kleuren in werkelijkheid.

    1

    5

    2

    6

    3

    7

    4

    8

    Kenmerk

    TANGERINE ORANGE PEARL

    DARK GREY METALLICCRYSTAL BLACK SILICA

    DESERT KHAKI

    ICE SILVER METALLIC VENETIAN RED PEARLCRYSTAL WHITE PEARL

    HYPER BLUE

    Exterieurkleuren

    DARK BLUE PEARLQUARTZ BLUE PEARL

    Materiaal Stoelen

    24 25

  • AFMETINGEN

    Afmetingen zijn vastgelegd met behulp van standaard meetprocedures van Fuji Heavy Industries Ltd.

    Motorkapdeflector Steenslagbeschermer (kunststof) Aluminium dakdragerset Beschermlijst tildrempel (kunststof) Bagagebak

    MAAK UW RIT NOG INDIVIDUELER.

    Hoewel elke SUBARU XV al bijzonder compleet is uitgerust,

    vormt het accessoireprogramma van Subaru de perfecte

    manier om uw Subaru aan uw wensen aan te passen.

    Of het nu gaat om extra comfort, extra functionaliteiten

    of een individuelere uitstraling van uw SUBARU XV, alle

    Subaru-accessoires worden gekenmerkt door dezelfde

    hoge kwaliteit als de auto zelf. Voor meer informatie kunt

    u de brochure met leverbare accessoires opvragen of u tot

    de dichtstbijzijnde SUBARU-dealer wenden.

    * Hoogte met dakrails: 1.615mm

    Accessoires Subaru Interactive Experience

    eBrochure

    subaru-global.com/ebrochure

    SUBARU INTERACTIVE EXPERIENCE

    facebook.com/SUBARU.GLOBALfacebook.com/subarunederlandfacebook.com/subarubelgium

    subaru-global.comsubaru.nlsubaru.be

    youtube.com/user/SubaruGlobalTVyoutube.com/user/subarubenelux

    Om u te helpen bij uw kennismaking met Subaru bieden we

    verschillende digitale materialen aan met een breed aanbod aan

    opwindende, interactieve content, zoals 360 graden-aanzichten

    en video’s.

    Maak kennis met de dynamische Subaru e-Brochure voor meer details inclusief video’s, foto’s en meer.

    Bezoek onze internationale homepage vooralle informatie en al het nieuws over Subaru en

    onze modellen.

    Meld u aan bij ons kanaal om de nieuwste video’s te zien en om mee te praten over Subaru.

    Blijf in contact met onze veelzijdige Subaru community en wees als eerste op de hoogte van het

    laatste nieuws van Subaru.

    Fuji Heavy Industries Ltd. behoudt zich het recht voor om specificaties en uitrustingsdetails te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Specificaties, uitrustingsdetails, leverbare kleuren en accessoires variëren al naargelang de markt. Informeer bij de dichtstbijzijnde dealer naar de leverbare uitvoeringen in uw land. Milieu informatie voor België : KB van 19/03/2004 - www.subaru.be.

    Web Homepage YouTube Facebook

    Modellen, features, opties en pakketten kunnen verschillen per regio. Zie de specificatiepagina voor gedetailleerde informatie. Neem contact op met uw locale Subaru dealer voor meer informatie.

    *

    26

  • Printed in Belgium (17GXNLNL-01)

    FUJI HEAVY INDUSTRIES LTD.

    subaru-global.com Vestiging België: [email protected]

    www.subaru.be

    SUBARU BENELUXVestiging Nederland:

    [email protected]

    www.subaru.nl