2014 bruukske 8

32
't B(r)uukske Jaargang 22, Nummer 8 April 2014

description

Soms willen we iets nieuws uitproberen om het enthousiasme te stimuleren, een nieuwe uitdaging te bieden.

Transcript of 2014 bruukske 8

Page 1: 2014 bruukske 8

't B(r)uukske

Jaargang 22, Nummer 8 April 2014

Page 2: 2014 bruukske 8

InhoudsopgaveVan de bestuurstafel 1Op ‘t racket 5Clubkampioenschappen 2014 9Emailadressen vereniging 11Inschrijven Ouder-Kind Toernooi 13Bruukske van de maand 15Cliniclowns tennistoernooi 17Uitslagen Verbruggen Open 23Ladiesday 27

‘t B(r)uukskeClubblad van Tennisvereniging “De Broekhoek”E-mail: [email protected], Tel. 0412-452181

Page 3: 2014 bruukske 8

1

Van de bestuurstafelVan de bestuurstafel april 2014

Ons Open Toernooi is net achter de rug. We hebben de vlag van Verbruggen zien wapperen en zijn intussen aardig gewend aan de nieuwe naam. Ik heb gemerkt dat in de aanloop naar dit evenement menigeen nog oude namen bezigde. Sommigen spraken zelfs nog van het ‘Ambertoernooi’, waarop ik dan antwoordde dat je bij Verbrug-gen Megastore echt van alles kunt kopen, maar géén bier. Gelukkig kun je daar voor nog steeds in de kantine terecht en die weg werd goed gevonden. Het toernooi was goed bezet, met aardig wat deel-nemers van buitenaf zodat het ‘Verbruggen Open’ binnen enkele jaren een alom gekende naam zal zijn op de regionale tenniskalender.

Een mens moet wennen aan vernieuwing, we zijn blijkbaar gewoon-tedieren. Of het nu een naam is of een andere opzet van de interne competities of het roosteren van de bardienst, het liefst willen we er niet over na denken en wordt het netjes voor ons geregeld. Zo veranderen er ook zaken bij de vereniging. Maar het is nooit ‘veran-deren om te veranderen’. Soms willen we iets nieuws uitproberen om het enthousiasme te stimuleren, een nieuwe uitdaging te bieden, en soms doen we dingen om het werk van de vrijwilligers minder te belasten, zoals bij het bardienstrooster. Bovendien kunnen we zo leden meer zelf laten kiezen, prettiger voor iedereen dus.

Wel even wennen: je moet als lid zelf in actie komen, participatie dus (of is dit een beladen woord?). Maar ook hier denk ik dat alles went. Ook voor ons is het wennen, de beginnersfoutjes moeten er nog uit. Het nieuwe rooster staat overigens ook op de site onder het kopje vereniging en dan bardienst. Daar vind je ook de sleuteladressen.Intussen hebben jullie het nieuwe pasje ontvangen en bij sommigen

Page 4: 2014 bruukske 8

2

Page 5: 2014 bruukske 8

3

prijkt er nog een jeugdfoto van een jaar of 10 terug op zag ik. Ja, ik snap dat je aan sommige dingen niet wilt wennen. Bij mij nog steeds een 7 achter het niveau, kan ik toch maar moeilijk aan wennen. Tegelijkertijd ontvingen jullie een uitnodiging voor de Algemene Le-denvergadering op dinsdag 15 april. (20.00 uur). Hopelijk een mooie opkomst en een interessante gedachtewisseling.

Agenda ALV- Secretariële zaken (aanwezigheid, evt uitstel vergadering 10 minuten)- Vaststellen verslag vorige vergadering- Verkiezing bestuursleden (aftredend secretaris Jannemijn Wingens, kandidaat Gea Wijnen)- Vrijwilliger van het jaar- Algemene bestuurszaken- Activiteiten per commissie- Jaarcijfers 2013- Verslag kascommissie en benoeming kascontrolecommissie 2014 - Begroting 2014 - Pauze- Stellingen- Rondvraag

Tot slot wil ik alle leden veel sportplezier toewensen met prachtig voorjaarsweer, zodat het terras weer benut gaat worden.

En de competitieteams in dit voorjaar alle succes, zodat we na afloop in de lijn van het Eurovisie songfestival zullen horen:

“Broekhoek , douze points! “

Page 6: 2014 bruukske 8

4

Page 7: 2014 bruukske 8

op ‘t racket!

Naam: Yvonne Theunisse - VermeulenGeboren: 3 aug. 1968 te Oss, 45 jaarGetrouwd: John TheunisseKinderen: Rick en LucKleinkinderen: GeenBeroep: PeuterleidsterHoe lang tennis je: Vanaf 2008Doel: Genieten van het levenSport: Tennis en wandelenHobby’s: Wandelen, tennis en familieMuziek: PopmuziekFilm: My sister’s keeper

Vakantieland: Frankrijk Bewondering voor: Kinderen met een ziekte.

Goede eigenschappen: Dat is aan anderen om te zeggen

Roken: Nee

Drinken: Af en toe een wijntje

Eerste baantje: Opruimploeg stoffenzaak Bemitex

Wat vind je van onze vereniging: Leuk, gezellig

5

Page 8: 2014 bruukske 8

6

Page 9: 2014 bruukske 8

7

‘Ons kent ons’

Wie oh wie is deze jongeman Hij is een actief broekhoeklid.

Nog wat extra info:Hij is geen ,,echte Hissenaar” maar woon hier al 26 jaar.Wordt ook wel genoemd “de man met de gouden handjes”.

Denk je te weten wie deze jongeman is, stop dan een briefje met de juiste oplossing in de groene redactiebak in de hal van het club-gebouw, of mail naar [email protected]. Wie weet ben jij de winnaar van de tankbon van DK Tankstop de Kock.

Er zijn weer verschillende goede antwoorden binnen gekomen.In dit geval heeft deze keer Elly Buters van de Ven de bon gewonnen.

Page 10: 2014 bruukske 8

8

Bon Fromage Heesch Bon Fromage Oss‘t Dorp 69 Schaepmanlaan 1030412 - 45 37 59 0412 - 76 72 73

[email protected]

Page 11: 2014 bruukske 8

9

Clubkampioen-schappen 2014Noteer alvast in je agenda de clubkampioenschappen 2014.

• Clubkampioenschappen mix en single 14 juni t/m 22 juni

• Clubkampioenschappen dubbel 21 juni t/m 29 juni

Zoals je ziet zijn de clubkampioenschappen dit jaar weer 2 aaneen-gesloten weken.

Het verschil ten opzicht van vorig jaar is dat we in de eerste week de mix en single spelen en in de tweede week de dubbel.

Houd de site van tv de Broekhoek en je mail goed in de gaten vanaf wanneer je in kan schrijven.

De activiteitencommissie.

Page 12: 2014 bruukske 8

10

Page 13: 2014 bruukske 8

11

Emailadressen verenigingVia de website kun je een vraag of bericht versturen naar de betref-fende commissie of persoon, zodat jouw vraag of opmerking direct bij de juiste persoon komt en niet via een omweg, via het bestuur gaat.

Hieronder vind je ze nog een keer op een rij :

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected] (secretariaat)

[email protected] (ledenadministratie)

Page 14: 2014 bruukske 8

12

Page 15: 2014 bruukske 8

13

Inschrijven Ouder-Kind Toernooi (of Kind-Ouder…).Altijd al eens met je moeder, vader, opa, tante of oma willen tennis-sen? Grijp nu je kans!

Schrijf je samen met een volwassene in voor het Ouder-Kind Toernooi. Natuurlijk mag het ook andersom! Dat je als senior inschrijft, samen met een neefje, nicht, buurkind of andere jongere die nog geen lid is.

Het Ouder-Kind-Toernooi is op zondag 27 april 2013. Afhankelijk van het aantal deelnemers, beginnen we in de ochtend en eindigen in de middag. Tussen door eten we gezellig samen rond een uur of vijf. De kosten voor dit heel erg leuke toernooi zijn € 2,00 per persoon.

Opgeven kan tot 22 april. Doe dat via www.tvdebroekhoek.nl; bij ‘contact’ klik je op ‘Jeugdcommissie’. Geef de twee namen op die samen een koppel vormen + de leeftijd van het kind.

Bij de indeling houden we daar dan rekening mee.

Groetjes, de Jeugdcommissie.

Page 16: 2014 bruukske 8

14

Page 17: 2014 bruukske 8

15

Bruukske van de maandNaam: Don SchrijversLeeftijd: 11 jaarSchool/groep: de Toermalijn 8dBroers/Zussen: 1 broer ChielSinds wanneer lid: 2010Andere familieleden lid: Mijn broer Chiel en mijn vader WilcoLeukste ervaring bij de T.V.: Clubkampioen in de dubbel samen met Wout v/d HurkMoeilijkst bij tennis: Backhand spin

Favoriete Nederlandse tennisser: Wilco SchrijversFavoriete Buitenlandse tennisser: Roger FedererHobby’s: Voetbal, tennis en spellen doen

Favotiete tv-programma: Studio SportMinst favoriete tv-programma: De wereld draait door

Beste vrien(in): Vince, Jhor, Sem en ThijsMuziek/artiest: Avicii

Wat eet je het liefst: FrietWat eet je het liefst niet: Witlof

Eng/spannend: SAWFavoriete vakantie: Turkije

Wat wil je later worden: ?Mop of raadsel: Het is geel en het is geen banaan? Stiekem toch een banaan!!!:)

Page 18: 2014 bruukske 8

16

Page 19: 2014 bruukske 8

17

CliniClowns tennistoernooi.Ook dit jaar wordt het 25+ dames dubbel CliniClowns ten-nistoernooi georganiseerd. De slogan van het tennistoer-nooi is “Een lach en een traan”. Het clubhuis zal gezellig aangekleed worden, met als thema “Bij ons in op de Jor-daan Broekhoek!

Het CliniClowns tennistoernooi wordt dit jaar gehouden van dinsdag 3 juni tot en met vrijdag 7 juni, dus dames noteer het alvast in jullie agenda!! Net zoals andere jaren wordt het toernooi overdag gepland.

Inschrijven kan tot 11 mei 2014 via www.toernooi.nl .

Vorig jaar hebben we maar liefst € 4250,= EURO geschonken aan de Stichting CliniClowns. Dit jaar willen we dat graag overtreffen en dat kunnen we natuurlijk niet zonder jullie en zonder de steun van onze sponsoren. Dankzij jullie steun kunnen zij nog meer kinderen met een handicap en / of een ziekte afleiding en plezier bieden. Kortom, een goed doel waarvoor wij ons graag inzetten!

Hopelijk kunnen wij jullie verwelkomen tijdens het CliniClowns ten-nistoernooi bij ons op de club!

Commissie Cliniclowns

Page 20: 2014 bruukske 8

18

Page 21: 2014 bruukske 8

19

OPROEP:SPONSOREN GEZOCHT

* heb je behoefte aan (nog meer) naamsbekendheid?* ben je onlangs gestart met je eigen bedrijf?* wil je graag onze gezellige club steunen? stuur dan snel een mailtje naar: [email protected]

Page 22: 2014 bruukske 8

20

Page 23: 2014 bruukske 8

21

Verbruggen openAlbertine (directrice van Verbruggen megastore)

Page 24: 2014 bruukske 8

22

Page 25: 2014 bruukske 8

23

Fina

le's

Ver

brug

gen

Ope

n 20

14D

D8

35+

Mon

ique

Baa

ijens

/Fra

nzi R

ombo

ut-

Astr

id d

e G

oeij/

Het

tie v

an H

erpe

n6-

06-

0H

D8

35+

Mar

k Fr

anse

n/N

ico

Hat

tink

-Ja

n Ja

nsen

/Mar

tijn

v.d.

Vel

den

6-1

6-0

GD

8To

m d

e B

ruyc

kere

/Mar

loes

Cla

asen

-R

ob V

os/A

nke

Dui

jts6-

14-

66-

2D

D8

Hel

ene

Lind

ers/

Kar

in P

ouw

els

-An

ke D

uijts

/Ste

ffy G

ever

s6-

06-

3H

D8

Mar

tijn

v. B

erlo

/Rob

Vos

-R

ob v

an A

alst

/Mar

k Le

eije

n4-

66-

36-

1H

D7

50+

Fran

s H

eesa

kker

s/To

ine

Geu

rts

-Fr

eek

van

Hee

s/M

ari V

erho

even

6-4

6-0

GD

7 35

+Fr

ans

Ker

khof

/Ann

emie

ke V

erbr

ugge

n-

Rob

bert

v. S

umm

eren

/Est

her v

.d. B

ogae

rdt

6-2

7-5

DD

7 35

+Sa

bine

v.d

. Akk

er/R

ian

Kie

boom

-Pe

ggy

Bro

k-C

isse

n/Ja

cque

line

v.d.

Elz

en4-

66-

46-

3H

D7

35+

Fons

v. N

iste

lrooi

j/Rob

de

Wol

f-

Han

s va

n B

oxte

l/Will

y H

eesa

kker

s7-

66-

4G

D7

Ger

t Lee

ijen/

Mic

helle

v. D

inth

er-

Theo

de

Haa

s\C

arol

ine

v.d.

Wet

erin

g7-

56-

4D

D7

Nel

van

Her

pen/

Fras

ia L

oeffe

n-

Tam

ara

v.d.

Doe

len/

Lies

beth

v. L

iesh

out

6-3

6-0

HD

7R

ob d

e K

uije

r/Ren

s va

n N

iste

lrooi

j-

Chr

is v

an D

inth

er/G

ert L

eeije

n6-

26-

1G

D6

35+

Erik

van

Hoe

k/B

ianc

a v.

d. H

urk

-C

laus

v.d

. Akk

er/L

enny

Rov

ers

6-1

4-6

6-3

DD

6 35

+Fr

anka

v. G

riens

ven/

Ger

ry S

mits

-R

ia v

.d. D

oele

n/D

iny

van

Lane

n3-

67-

56-

4H

D6

35+

Den

nis

Vers

tege

n/M

arc

Vers

tege

n-

Joan

van

den

Ber

g/Th

eo K

amp

6-4

6-4

GD

6Fr

ans

Dui

jts/G

reet

van

Doo

rn-

Mar

k K

lievi

nk/M

asja

v.d

. Hei

jden

6-3

3-6

6-2

DD

6C

hant

al v

. Doo

rem

alen

/Mon

iek

Post

ma

-Er

ica

Dol

levo

et/P

atric

ia R

emm

its6-

46-

4H

D6

Sand

er v

.d. P

as/T

wan

Vrij

sen

-Pa

ul v

an G

este

l/Ang

elo

Nee

len

2-6

6-0

6-1

GD

5Al

ex v

. Zut

phen

/Car

la v

.d. H

anen

berg

-St

ef G

loud

eman

s/H

ilke

Nee

len

5-7

6-3

6-2

DD

5H

ilke

Nee

len/

Dan

ique

v. V

enro

oij

-H

ettie

v.d

. Koo

lwijk

/Mar

ian

v.d.

Koo

lwijk

7-5

6-4

HD

5Em

iel B

reed

veld

/Rob

bert

v.d

. Vee

r-

Nic

Kro

ot/B

oude

wijn

Was

senb

erg

6-1

6-3

HD

4G

ijs v

an U

den/

Mar

c va

n U

den

-M

ark

v.d.

Vel

den/

Nie

k Ve

rbos

sen

6-0

6-2

Uit

sla

gen

Ver

bru

gg

en o

pen

Page 26: 2014 bruukske 8

24

Page 27: 2014 bruukske 8

25

Alle monturen zijn geprijsd inclusief enkelvoudig, ontspiegelde glazen.

Al complete bril vanaf € 49,-

Page 28: 2014 bruukske 8
Page 29: 2014 bruukske 8

27

LADIESDAY Op vrijdag 23 mei 2014 van 9.00-15.00 uur organiseren wij weer de ladiesday.

Een activiteit die de dames onder ons beslist niet mogen missen, waarom….??, hierom:

- Hele sportieve husseltennispartijen- Een lekker stukje gebak bij de koffie (we tennissen het er deze

dag wel weer af…!)- Rond het middaguur een overheerlijke lunch- Gezellig (na)kletsen na elke wedstrijd onder het genot van een

drankje- Leuke prijsjes voor alle deelneemsters- Voor hen die nog tijd hebben, nog gezellig wat naborrelen…- Dit alles kost maar 8,00 euro

Dus noteer deze datum snel in je agenda en geef je op via de mail bij:Marijke v.d. Kamp ([email protected]).

Page 30: 2014 bruukske 8

28

Page 31: 2014 bruukske 8
Page 32: 2014 bruukske 8