2013 speech E. Beghein

2
Directeur dagelijks beleid dhr E. Beghein, namens directie KTA Diksmuide Geachte Heer Schepen Van Onderwijs, Geachte Genodigden: Ouders, Leerlingen En Personeelsleden Van Het Techn. Ath. Van Kta Diksmuide Vooreerst Bijzonder Dank Aan Het Gemeentebestuur Van Diksmuide Dat Ons Hier Heeft Uitgenodigd Voor Deze Bijzondere Proclamatie Of Openbare Bekendmaking. Het Betreft Onze Zeer Verdienstelijke Afdeling Slagerij- Vleeswarenbereiding En Traiteur Die Een Goede Paar Maanden Terug – De Lente Had Dan Al Moeten Gestart Zijn – Uitmuntende Én Vele Prijzen In De Wacht Sleepte Bij De Vakwedstrijd Eurobeef Op Meat Expo Te Kortrijk. Proficiat Aan Alle Leerlingen Die Deelnamen En Dit Met Een Hoge Ambitie: Het Behalen Van Brons, Zilver Of Zelfs Goud. Straks Zullen Alle Laureaten Naar Voor Worden Geroepen. Zij Staan Voor De Hele Afdeling, Ook Voor De Verdienstelijke Leerlingen Die Geen Top-Drie-Plaats Behaalden. Dank Aan De Leerkrachten Die Met Hun Grote Vakkennis Hun Leerlingen Sterke Vaardigheden Bijbrengen In Het Realiseren Van De Verschillende Vakdoelstellingen En Hen Van Daaruit Aanzetten Deel Te Durven Nemen Aan Vakwedstrijden Zoals Deze. Dank Aan Alle Andere Ondersteunende Personeelsleden Die Mee Hebben Gezorgd Voor Dit Sterk Nummer: De Slagersschool Diksmuide Die Nog Maar Eens Haar Kwaliteitsopleiding Ruim Tentoonspreidt.

description

Directeur dagelijks beleid dhr E. Beghein, namens directie KTA Diksmuide Proclamatie vakwedstrijd "Eurobeef"

Transcript of 2013 speech E. Beghein

Page 1: 2013 speech E. Beghein

    

Directeur dagelijks beleid dhr E. Beghein, namens directie KTA Diksmuide 

 

Geachte Heer Schepen Van Onderwijs,

Geachte Genodigden: Ouders, Leerlingen En Personeelsleden Van Het Techn. Ath. Van Kta Diksmuide

Vooreerst Bijzonder Dank Aan Het Gemeentebestuur Van Diksmuide Dat Ons Hier Heeft Uitgenodigd Voor Deze Bijzondere Proclamatie Of Openbare Bekendmaking. Het Betreft Onze Zeer Verdienstelijke Afdeling Slagerij-Vleeswarenbereiding En Traiteur Die Een Goede Paar Maanden Terug – De Lente Had Dan Al Moeten Gestart Zijn – Uitmuntende Én Vele Prijzen In De Wacht Sleepte Bij De Vakwedstrijd Eurobeef Op Meat Expo Te Kortrijk.

Proficiat Aan Alle Leerlingen Die Deelnamen En Dit Met Een Hoge Ambitie: Het Behalen Van Brons, Zilver Of Zelfs Goud. Straks Zullen Alle Laureaten Naar Voor Worden Geroepen. Zij Staan Voor De Hele Afdeling, Ook Voor De Verdienstelijke Leerlingen Die Geen Top-Drie-Plaats Behaalden.

Dank Aan De Leerkrachten Die Met Hun Grote Vakkennis Hun Leerlingen Sterke Vaardigheden Bijbrengen In Het Realiseren Van De Verschillende Vakdoelstellingen En Hen Van Daaruit Aanzetten Deel Te Durven Nemen Aan Vakwedstrijden Zoals Deze.

Dank Aan Alle Andere Ondersteunende Personeelsleden Die Mee Hebben Gezorgd Voor Dit Sterk Nummer: De Slagersschool Diksmuide Die Nog Maar Eens Haar Kwaliteitsopleiding Ruim Tentoonspreidt.

Page 2: 2013 speech E. Beghein

En Laatst Maar Niet In Het Minst: Dank Aan De Ouders Van Onze Leerlingen; Zij Hebben Hun Zoon Of Dochter Ook Moed Gegeven Met Hun Ondersteuning En Met Het Extra Duwtje Dat Zij Wellicht Ook Wel Eens Hebben Moeten Geven.

Tot Slot Nogmaals Onze Waardering Aan Het Gemeentebestuur Van Stad Diksmuide Om Onze School, In Het Bijzonder Onze Afdeling Slagerij, Hier Uit Te Nodigen N.A.V. De Uitmuntende Resultaten Behaald Op De Eurobeef Vakwedstrijd.

Graag Het Woord Aan De Schepen Van Onderwijs Dhr De Keyrel.