2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de...

54
Productcatalogus Cleaning systems for maximum performance and profit 2011 – 2012

Transcript of 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de...

Page 1: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

ProductcatalogusCleaning systems for maximum performance and profit

2011 – 2012

Page 2: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

2

Page 3: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

3

In deze Vileda Professional catalogus vindt u toonaangevende producten voor de professionele schoonmaak. Handige tips leiden u naar het product dat naadloos aansluit bij uw behoeften. Wie voor Vileda Professional producten kiest, kiest voor meer dan alleen een product. Onze ervaren specialisten, gedreven door een passie voor schoonmaken, zorgen dat uw reinigingswerkzaamheden met onze producten snel en efficiënt verlopen.

Helping you make a difference

We houden onze beloftes‘Helping you make a difference’, dat klinkt veelbelovend. Vileda gaat tot het uiterste om deze belofte waar te maken. Wij bieden meer dan professionele, innovatieve producten van hoogwaardige kwaliteit. U kunt ook rekenen op professioneel advies, training, instructie en ondersteuning. Graag delen wij onze jarenlange ervaring en expertise met u. Zodat u het beste schoonmaakresultaat bereikt tegen de laagste kosten.

Een samenwerking die loontDe enige manier om de beste producten en oplossingen te bieden, is door vooruitstrevend onderzoek en ontwikkeling. Aan de basis ligt intensief contact met eindgebruikers en de markt. Van daaruit ontwikkelen we vervolgens nieuwe producten en oplossingen. Bij Vileda geloven we echt in langetermijn relaties, hechte samenwerking en een oprechte, open dialoog met de markt en klanten. Hoe meer we weten over uw behoeften en wensen, des te beter kunnen we concrete oplossingen uitwerken.

Laat ons weten hoe we u kunnen helpen. Als ontwikkelaar van nieuwe producten? Als adviseur? Of als trainer die opleidingen geeft over producten, reinigingsmethodieken en -systemen? Wat u ook van ons verwacht, u kunt er van op aan dat Vileda er alles aan doet ‘to help you make a difference’!

Verschillen de producten nu echt zoveel van elkaar?Ja, zeker en vast. Ook al ziet u het niet meteen, achter al onze producten schuilen vele bijzondere voordelen. Eigenschappen die maken dat werken met Vileda Professional een rendabele keuze is voor uw onderneming. Want we hebben alles zorgvuldig uitgedacht, uitgeprobeerd en getest: via onderzoek en ontwikkeling, materiaalkeuze, productiemethodes, veelvuldig testen en non-stop verbeteringen.

Overweegt u een samenwerking met Vileda, dan adviseren wij u om het kostenplaatje op lange termijn te bekijken. Hou hierbij niet alleen rekening met de kosten van elk individueel product. Overweeg ook de totale besparing op lange termijn door de duurzaamheid van onze producten, onze intelligente methodes, de geteste systemen, de service, ondersteuning en het advies ... kortom alles wat uw werkzaamheden efficiënter maakt.

Page 4: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

Investeringen wereldwijd... en u geniet meeJaarlijks investeren we veel tijd en geld in onderzoek en ontwikkeling van vernieuwende producten en systemen. Als onderdeel van de multinational Freudenberg kunnen we u producten aanbieden die uniek en toonaangevend zijn in onze branche.

Het ontwikkelen van innovatieve technologieën, materialen en producten en continu verbeteren van bestaande pro-ducten, vindt voornamelijk plaats in het Corporate Technical Centre in Weinheim. Maar ook op de werkvloer van onze productie-eenheden wereldwijd verzamelen we waardevolle informatie om nog betere producten, methodes en systemen te ontwikkelen.

Kwaliteit tot in het kleinste detailKwaliteit is één van de belangrijkste succesfactoren van de Freudenberg Groep. Om een hoge en continue kwaliteit te garanderen, werken we volgens ISO-normering in al onze afdelingen. Normering geeft u de zekerheid dat kwaliteit tijdens iedere productiefase gegarandeerd is.

Ons trainingsprogramma, uw voordeel!De stap na productontwikkeling is samenwerking. Die zorgt ervoor dat u onze producten en systemen op de juiste manier gebruikt. Alleen zo zijn we zeker dat u optimaal profiteert van alle voordelen. Vileda E-college, die u online kunt volgen, complementeren onze trainingen op de werkvloer. Met een volledig trainingsprogramma, afgestemd op de behoeften van u en uw personeel helpen we u weer ‘to make a difference’.

Kijk op www.e-college.vileda.com en

ontdekt hoe u op een eenvoudige en leuke

manier met Vileda Professional schoonmaak -

systemen leert werken.

4

Onderzoek en ontwikkelingWij staan open voor uw suggesties en opmerkingen over onze producten en systemen. Want wij zijn er heilig van overtuigd dat een constructieve en continue dialoog met onze klanten tot de beste productontwikkelingen leidt. Welk materiaal is het meest geschikt? Hoe garanderen we optimale hygiëne? Hoe halen we maximaal voordeel uit elk product? Biedt een verlaagde wrijvingsweerstand ook een verbeterde ergonomie? De beste antwoorden op deze vragen zijn gebaseerd op informatie die we van u ontvingen.

Page 5: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

5

Design en kwaliteitVileda Professional investeert veel in productontwikkeling. De nadruk ligt daarbij op ergonomie, functionaliteit en design. Het is immers onze ervaring dat die drie zaken altijd samengaan en dat een goed resultaat enkel bereikt wordt met een ideale mix. Een ergonomisch en technisch vernieuwend product is vaak ook mooi om naar te kijken.

Als bekroning op onze succesvolle ontwikkelingen, werden nieuwe Vileda producten beloond met verschillende internationale design awards. Zo ging de ‘Red Dot Award’, wereldwijd één van de meest begeerde awards, naar zowel het Swep Duo Systeem als het Ultra Speed Systeem en de Origo werkwagens. Het Swep Duo Systeem en de Origo werkwagens kregen daarbij ook nog de IF Design Award.

Deze waardering is vanzelfsprekend uitermate stimulerend voor het voortzetten van onze productontwikkeling.

Page 6: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

ToepassingsgebiedenOpdat u snel en eenvoudig het juiste product voor uw behoeften vindt, hebben we onze producten ingedeeld in drie toepassingsgebieden: General Building, Health Care en Horeca. De symbolen wijzen u probleemloos de juiste oplossing aan voor elk toepassingsgebied.

HealthcareGeneral building Horeca

Sterk aanbevolen

Aanbevolen

KleurcoderingMet het Vileda Quattro 4 kleuren coderingssysteem past u eenvoudig een professioneel reinigingsproces toe en voorkomt u slechte hygiëne en kruisbesmetting. Elk product met een Quattro-symbool is in vier kleuren verkrijgbaar.

BestelinstructiesIn de producttabellen vindt u artikelnummers. Wij vragen u vriendelijk om bij het plaatsen van een bestelling altijd het art. nr. te vermelden.

BCU = ART. NR. PER VERPAKKINGTSU = ART. NR. VOOR EEN DOOS

Technische symbolenAlle Vileda-producten zijn kwalitatief hoogstaande producten. Dit betekent weinig kosten op korte en lange termijn. De technische symbolen geven de aanbevolen reinigings- methoden en wasadviezen weer. Volg de instructies om het maximum uit uw Vileda-product te halen.

60 60 60

Droogkast lage temp.

Niet in droogkast

Geen chloorbleek-middelen

Reinigingsmethode

Nat Vochtig Droog

Wastemperatuur

6

Page 7: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

Inhoud 1. Wiping 8

Microvezeldoeken 8

Latex gecoate doeken 11

PVA perfo & non-perfo 12

Non-woven doeken 12

(Semi)disposable doeken 13

Sponsdoeken 14

2. Scouring 15

Schuursponzen 15

MiraClean vlekverwijdering 16

3. Interieur 17

Microvezel interieuraccessoires 17

4. Origo range 18

Origo werkwagens 19

Origo toebehoren 22

Origo panelen 25

5. Floor cleaning 26

Swep systeem 26

Swep Duo systeem 29

UltraSpeed systeem 31

Voleo minitrolley 36

Verticale pers 37

SprayExpress 38

Dustpan range 40

Stofwissen 41

Stelen 43

Dweilen 44

DynaCross Superpads 45

Handpads 48

6. Brooms & Brushes 49

Borstelassortiment 49

7. Gloves 51

Handschoenen 51

8. Films & Foils 53

Wrapmaster aluminium en vershoudfolie 53

Reynolds aluminium en vershoudfolie 54

7

Page 8: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

8

1. WIpInG

WipingWat is belangrijk voor u? Een hoog absorptievermogen voor vochtige oppervlakken? Streeploos reinigen met een hoog glansniveau? Zonder chemische producten toch snel vettige en hardnekkige vingerafdrukken verwijderen? Welke methode sluit het beste aan bij uw reinigings- en hygiënische eisen? Reiniging met de emmermethode? Kiest u voor de spraymethode of eerder het vooraf bevochtigen van doeken?

Het uitgebreide productassortiment van Vileda Professional bevat een doek voor elke behoefte en elk systeem, van economisch voordelige semi-disposable doeken tot hoogwaardige en duurzame microvezel- doeken.

Microvezeldoeken

Niets reinigt grondiger dan microvezels. In één handeling worden zowel vuil, vet als hardnekkige vingerafdrukken streeploos verwijderd, zonder al te veel inspanning of na te drogen. De zeer fijne microvezels schrapen en absorberen letterlijk het vuil van het oppervlak. Ze besparen u tijd en dus geld. Ook met een minimum - of zelfs geen - chemicaliën behaalt u een uitstekend resultaat.

Page 9: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

9

nanoTech micro

non-woven antibacteriële microvezeldoek voorzien van nano zilverdeeltjes.• Gecertifieerdeantibacteriëlewerking,zelfsna200wasbeurten• Doodtbacteriënenvoorkomtbacteriegroei• Schone,bevochtigdedoekenzijnminimaal24uhygiënischhoudbaar• DeNanoTechmicroiszeergeschiktvoordepre-preparatiemicrovezelmethode• OverigeeigenschappenzijngelijkaanQuickStarmicro

1. WIpInG

QuickStar micro

non-woven microvezeldoek, werkt snel en eenvoudig - nat, klamvochtig of droog.• Geschiktvoordepre-preparatiemethodeinemmersofboxen• Sneleneenvoudigingebruikdooreenlagewrijvingsweerstand• Pluistnietdankzijdegepatenteerdeendlessfibretechnologie• Hogeresistentietegenchloor,bleekmiddel,desinfectanten,peroxide,etc.• Eenvoudigschoontespoelendoorzijnnon-wovenstructuur; haren en vuil blijven niet kleven

100253 100819 QuickStar micro blauw 38 x 40 cm 5 20 x 5 st.100254 100820 QuickStar micro rood 38 x 40 cm 5 20 x 5 st.100255 100821 QuickStar micro groen 38 x 40 cm 5 20 x 5 st.100256 100822 QuickStar micro geel 38 x 40 cm 5 20 x 5 st.112609 112377 QuickStar micro bedrukt* blauw 38 x 40 cm 1 200 x 1 st.112611 112372 QuickStar micro bedrukt* rood 38 x 40 cm 1 200 x 1 st.112610 112378 QuickStar micro bedrukt* groen 38 x 40 cm 1 200 x 1 st.112612 112379 QuickStar micro bedrukt* geel 38 x 40 cm 1 200 x 1 st.* minimum bestelling van 400 stuks per kleur en per logo

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

MicroSmart

Volumineuze non-woven microvezeldoek, werkt snel en eenvoudig. • Geschiktvoornatteofklamvochtigereinigingmetdeemmer-ofspraymethode• Volumineuzenon-wovenmicrovezeldoekvooreenstreeploosresultaatinéénhandeling• Pluistnietdankzijdegepatenteerdeendlessfibretechnologie• Eenvoudigschoontespoelendoorzijnnon-wovenstructuur;harenenvuilblijvennietkleven

128601 128605 NanoTech micro blauw 38 x 40 cm 5 20 x 5 st. 128603 128607 NanoTech micro rood 38 x 40 cm 5 20 x 5 st. 128602 128606 NanoTech micro groen 38 x 40 cm 5 20 x 5 st. 128600 128604 NanoTech micro geel 38 x 40 cm 5 20 x 5 st.

111557 111562 MicroSmart blauw 36 x 38 cm 5 20 x 5 st.111558 111563 MicroSmart rood 36 x 38 cm 5 20 x 5 st.111559 111572 MicroSmart groen 36 x 38 cm 5 20 x 5 st.111560 111574 MicroSmart geel 36 x 38 cm 5 20 x 5 st.116168 509952 MicroSmart bedrukt* blauw 36 x 38 cm 1 200 x 1 st.116170 509954 MicroSmart bedrukt* rood 36 x 38 cm 1 200 x 1 st.* minimum bestelling van 400 stuks per kleur en per logo

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Page 10: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

10

1. WiPing

MicroTuff plus

Volumineuze, gebreide microvezeldoek met een bijzonder hoog vuilopnemend vermogen.• Gebreidehoogkwalitatievemicrovezeldoek50g• Inéénhandelingwordenzowelvuil,vetalshardnekkigevingerafdrukkenstreeploosverwijderd• Volumineuzedoekmeteenaangenaamgevoel

MicroTuff swift

Gebreide microvezeldoek. Universeel inzetbaar en geschikt voor alle reinigingsmethodes.• Mediumweight30g• Vuil,vetenvingerafdrukkenwordenprobleemloosverwijderdinéénhandeling• Eenduurzameenvormvastedoekmeteenhoogwaardigeboordafwerking

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

111952 111958 MicroTuff plus blauw 38 x 38 cm 5 20 x 5 st.111953 111959 MicroTuff plus rood 38 x 38 cm 5 20 x 5 st.111954 111960 MicroTuff plus groen 38 x 38 cm 5 20 x 5 st.111955 111961 MicroTuff plus geel 38 x 38 cm 5 20 x 5 st.

127045 127046 MicroGlass blauw 38 x 60 cm 3 10 x 3 st.128428 516778 MicroGlass bedrukt* blauw 38 x 60 cm 1 100 x 1 st.* minimum bestelling van 300 stuks per logo

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

MicroGlassnon-woven microvezeldoek voor het streeploos drogen en opblinken van glazen, servies.• Zeervolumineuzemicrovezeldoekmeteenminimalewrijvingsweerstand• Pluistnietdankzijdegepatenteerdeendlessfibretechnologie• Eenvoudigschoontespoelendoorzijnnon-wovenstructuurensneldrogend• Derechthoekigevormvandedoekishetidealeformaatvoorgebruikalsglazendoek, vaatdoek, keukenhanddoek of als afdruipdoek

10

10

MicroSorb

Gunstige prijs en hoge kwaliteit in één microvezeldoek. • Volumineuzemicrovezeldoekmeteenhoogabsorberendvermogen• Geschiktvoorreinigingmetdesop-ofspraymethode• Eenvoudigschoontespoelendankzijdenon-wovenstructuur• Eenschoon,droogenstreeploosresultaatwordtbehaaldinéénhandeling

126856 126858 MicroSorb blauw 40 x 40 cm 5 10 x 5 st. 126855 126857 MicroSorb rood 40 x 40 cm 5 10 x 5 st. 125738 515440 MicroSorb bedrukt* blauw 40 x 40 cm 1 600 x 1 st.131362 517526 MicroSorb bedrukt* rood 40 x 40 cm 1 600 x 1 st.* minimum bestelling van 600 stuks per kleur en per logo

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

129154 129160 MicroTuff swift blauw 38 x 38 cm 5 20 x 5 st.129155 129161 MicroTuff swift rood 38 x 38 cm 5 20 x 5 st.129156 129162 MicroTuff swift groen 38 x 38 cm 5 20 x 5 st.129157 129163 MicroTuff swift geel 38 x 38 cm 5 20 x 5 st.132062 132063 MicroTuff swift 4 kleuren 38 x 38 cm 4 20 x 4 st.

Page 11: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

11

1. WiPing

Latex gecoate doeken

Vileda latex gecoate doeken voelen aan als een zeem. Ze hebben echter een aanzienlijk lagere wrijving en een beter reinigings- en absorptievermogen. Hierdoor zijn ze zeer eenvoudig in gebruik en uiterst geschikt voor gevoelige, glanzende oppervlakken die een pluisloos en streeploos resultaat vereisen.

100144 100745 Quattro zeem blauw 39 x 36 cm 10 10 x 10 st.100142 100743 Quattro zeem rood 39 x 36 cm 10 10 x 10 st.100143 100744 Quattro zeem groen 39 x 36 cm 10 10 x 10 st.100141 100742 Quattro zeem geel 39 x 36 cm 10 10 x 10 st.112631 507146 Quattro zeem bedrukt* blauw 39 x 36 cm 1 100 x 1 st.112633 507147 Quattro zeem bedrukt* rood 39 x 36 cm 1 100 x 1 st.112632 507148 Quattro zeem bedrukt* groen 39 x 36 cm 1 100 x 1 st.112634 507149 Quattro zeem bedrukt* geel 39 x 36 cm 1 100 x 1 st.* minimum bestelling van 300 stuks per kleur en per logo

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Glazendoek

De glazendoek is uiterst geschikt voor het streeploos drogen van uw glazen en afwas.• Pluistniet• Hogeresistentietegenchemicaliën• Duurzaamenhygiënisch

112624 112331 Glazendoek roze 55 x 49 cm 3 20 x 3 st.112625 507154 Glazendoek bedrukt* roze 55 x 49 cm 1 300 x 1 st.* minimum bestelling van 300 stuks per logo

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Vensterzeem

De vensterzeem is uiterst geschikt voor het streeploos wassen en drogen van uw ramen en spiegels en laat geen pluisjes na. • Pluist niet en laat geen strepen achter• Eenvoudigschoontespoelen• Absorbeerttot10xzijneigengewichtinwater• Duurzaamenhygiënisch

112635 112332 Vensterzeem 3-pack geel 39 x 36 cm 3 10 x 3 st.112636 112333 Vensterzeem 5-pack geel 49 x 36 cm 5 10 x 5 st.114292 508082 Vensterzeem bedrukt* geel 49 x 36 cm 1 100 x 1 st.* minimum bestelling van 300 stuks per logo

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Quattro zeem

Een duurzame en sterk absorberende doek voorzien van een speciale micropore latex coating die hardnekkig vuil en vlekken streeploos en pluisloos verwijdert.• Werktstreeploosopelkoppervlak• Heefteenhoogabsorptievermogenvanwaterenvuil• Duurzaamenhygiënisch

Page 12: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

12

1. WIpInG

pVA perfo & non perfo

De perfecte keuze voor een snelle en efficiënte reiniging. De zeem glijdt eenvoudig over het oppervlak, laat geen pluisjes achter en is gemakkelijk uit te wringen. PVA zemen zijn verkrijgbaar in twee varianten: non perfo (niet-geperforeerd) en perfo (geperforeerd) voor extra absorptie.

pVA (EnKA) perfo & non perfo

• Lagewrijving,glijdteenvoudigensneloverhetoppervlak• Hoogabsorptievermogen,nadrogenmeteenanderedoekisoverbodig• Comfortabelingebruik,vraagteenminimumaaninspanning• Hogeresistentietegenchemicaliën

112613 112327 PVA non-perfo zeem geel 40 x 35 cm 5 10 x 5 st.112614 112328 PVA perfo zeem geel 40 x 35 cm 5 10 x 5 st.112616 112330 PVA perfo zeem ENKA** geel 40 x 35 cm 5 20 x 5 st.112617 507143 PVA non-perfo zeem bedrukt* geel 40 x 35 cm 1 100 x 1 st.112618 507145 PVA perfo zeem bedrukt* geel 40 x 35 cm 1 100 x 1 st.112619 507817 PVA perfo zeem bulk geel 40 x 35 cm 100 12 x 100 st.* minimum bestelling van 500 stuks per soort en per logo** merknaam ENKA mag alleen in Nederland verdeeld worden

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

non-woven doeken

Vileda non-woven doeken hebben een homogene structuur, een hoog absorptievermogen en zijn eenvoudig uit te spoelen. Hierdoor blijven ze fris en hygiënisch, ook na veelvuldig gebruik. Non-woven doeken geven vuil de kans niet om tot binnenin de doek door te dringen en laten zich daardoor gemakkelijk uitspoelen. Het vuil krijgt geen kans om zich te hechten. Hierdoor wordt de groei van bacteriën en micro-organismen sterk geminimaliseerd.

Wipro

Een duurzame en sterk absorberende doek, voorzien van latex reliëf printjes voor het verwijderen van aangehecht vuil.• Hoogabsorptievermogen.Absorbeert9xzijneigengewichtinwater• Verwijderthardnekkigevlekkenenneemtgemorstesubstantiessnelopdankzijzijn vernieuwende productsamenstelling

113933 113937 WiPro blauw 42 x 36 cm 20 10 x 20 st.113935 113939 WiPro rood 42 x 36 cm 20 10 x 20 st.113934 113938 WiPro groen 42 x 36 cm 20 10 x 20 st.113932 113936 WiPro geel 42 x 36 cm 20 10 x 20 st.

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Page 13: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

13

1. WIpInG

(Semi)disposable doeken

Vileda Semi-disposable doeken zijn een doeltreffende en kostenbewuste keuze wanneer hygiëne belangrijk is, bv. in verzorgingsinstellingen en horecaomgevingen. Elke doek uit dit assortiment kan gebruikt worden in combinatie met een verscheidenheid aan chemische producten. De doeken zijn geschikt voor zowel reiniging als desinfectie.

Breazy

Volumineuze semi-disposable microvezeldoek, ontwikkeld met de gepatenteerde novolontechnologie van Vileda. • 40%meervuilopnamedantraditioneledoekendoordeingenieuzepick-uppockets,rapporten zijn ter inzage beschikbare• Hoogabsorptievermogenvanwater• Uitstekendereinigingsprestatiedankzijdemicrovezels• Meerderekerentegebruiken

120119 120124 Breazy blauw 35 x 35 cm 25 12 x 25 st.120120 120129 Breazy rood 35 x 35 cm 25 12 x 25 st.120122 120131 Breazy groen 35 x 35 cm 25 12 x 25 st.120121 120130 Breazy geel 35 x 35 cm 25 12 x 25 st.

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

MicroRoll

MicroRoll is een unieke disposable doek die een 100% microvezel prestatie biedt. • Alle voordelen van microvezels voor een disposable prijs• Meerdan99,9%reductievanbacteriëninéénhandeling,rapportenzijnterinzagebeschikbaar• Pluist niet dankzij de gepatenteerde endless fibre technologie• Verkrijgbaar op rol van 110 geperforeerde doeken• Zijn geschikt voor desinfectie en reiniging van besmette ruimtes

Dispenser

Een gesloten dispenser speciaal ontwikkeld voor de MicroRoll. • De dispenser kan aan de muur als op een Origo werkwagen bevestigd worden• Volledig afsluitbaar voor een extra hygiënisch gebruik• Met kartelrand voor het makkelijk afscheuren van de MicroRoll doekjes

122583 122584 MicroRoll wit 35 x 25 cm 110 4 x 110 st.

129459 129460 Dispenser grijs 29 x 15 cm 1 4 x 1 st.

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Page 14: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

14

1. WIpInG

Sponsdoeken

Vileda sponsdoeken hebben een hoger absorptie-vermogen vergeleken met traditionele doeken. Sponsdoeken absorberen meer dan 15 x hun eigen gewicht in water. De Vileda sponsdoeken zijn geschikt voor dagelijkse reiniging in keukens, toiletten en sanitaire ruimtes, waar maximale absorptie en vuilopname vereist is.

Wettex soft

De Wettex soft kenmerkt zich door een hoog absorptievermogen van water en vuil.• Zeersoepelenhandig• Eenvoudigschoontespoelen• Absorbeertmeerdan15xzijneigengewichtinwater

111679 111699 Wettex soft geel 25 x 36 cm 10 18 x 10 st.

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Wettex classic & maxi

De Wettex classic & maxi sponsdoeken kenmerken zich door een zeer hoog absorptievermogen van water en vuil. • Droogverpaktesponsdoek• Natuurlijkproductbestaandeuitkatoenencellulose• Milieuvriendelijkenbiologischafbreekbaar• Absorbeertmeerdan15xzijneigengewichtinwater

127437 516304 Wettex classic bulk blauw 32 x 26 cm 1 450 x 1 st.127438 516305 Wettex classic bulk rood 32 x 26 cm 1 450 x 1 st.127436 516303 Wettex classic bulk geel 32 x 26 cm 1 450 x 1 st.111672 111692 Wettex maxi blauw 32 x 26 cm 10 12 x 10 st.111673 111693 Wettex maxi rood 32 x 26 cm 10 12 x 10 st.

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Page 15: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

15

2. SCOURInG

ScouringVileda schuursponzen garanderen een effectieve reiniging gedurende de gehele levensduur van de schuurspons. De sterke coating van schuurmiddel zorgt bovendien dat de vezels gelijkmatig afslijten, waardoor een blijvend schoonmaakresultaat wordt behaald. Vileda schuurspon-zen zijn vervaardigd van nylon, waardoor ze niet afgeven of verpulveren. Ook raken ze niet snel verstopt en zijn ze gemakkelijk uit te spoelen.

Glitzi Quattro ‘non-scratch’ schuurspons

• Krastnietendaardooruiterstgeschiktvoorhetreinigenvanalleoppervlakken• Beschermtvingersennagelsdankzijdepraktischehandgreep

101882 102562 Glitzi Quattro blauw 7 x 15 x 4,5 cm 10 10 x 10 st.101883 102563 Glitzi Quattro rood 7 x 15 x 4,5 cm 10 10 x 10 st.101881 102561 Glitzi Quattro groen 7 x 15 x 4,5 cm 10 10 x 10 st.101884 102564 Glitzi Quattro geel 7 x 15 x 4,5 cm 10 10 x 10 st.

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Glitzi ‘strong’ schuurspons

• Voorhetsnelenefficiëntverwijderenvansterkaangehechtvuil• Alleengeschiktvoorhetreinigenvanniet-gevoeligeoppervlakken• Beschermtvingersennagelsdankzijzijnpraktischehandgreep

101404 101397 Glitzi ‘strong’ geel 7 x 15 x 4,5 cm 10 10 x 10 st.106235 108790 Glitzi ‘strong’ viscose 8,5 x 13,5 x 2,6 cm 10 5 x 10 st.

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

purActive schuurspons

• Werkt3xzoeffectiefalseengroenepadzondertekrassen• Hardvoorvuil,zachtvoorhetoppervlak• Krastnietopgevoeligeoppervlakken• Dankzijspecialevormgevingvandepadwordthetvuilopgetildenafgevoerd• Beschermtvingersennagelsdankzijzijnpraktischehandgreep

123114 123118 PurActive blauw 7 x 14 x 4,5 cm 10 10 x 10 st.123112 123116 PurActive rood 7 x 14 x 4,5 cm 10 10 x 10 st.123111 123115 PurActive groen 7 x 14 x 4,5 cm 10 10 x 10 st.123113 123117 PurActive geel 7 x 14 x 4,5 cm 10 10 x 10 st.106447 108819 PurActive viscose 8,5 x 13,5 x 2,6 cm 1 100 x 1 st.

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Page 16: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

16

2. SCOURInG

Schuurpad op rol

• 6mlangegroeneschuurrolzonderfoammeteenzeerhogereinigingsprestatie• Zeerhygiënischeneffectief

100232 100810 Schuurpad op rol groen 6 m x 15 cm 1 6 x 1 st.

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Inox RVS spons

Uiterst geschikt voor grondige reiniging van sterk aangehecht vuil. Onmisbaar in de horeca.• Schuurbolintweegewichten,vervaardigduitroestvrijstaal• Hogeresistentieenduurzaamheid• Voorhetintensiefschurenenhetverwijderenvanhardnekkigvuil

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

100200 100787 Inox RVS spons grijs 40 g 5 50 x 1 st.100201 100788 Inox RVS spons grijs 60 g 5 50 x 1 st.

MiraClean vlekverwijdering

De oplossing voor moeilijk te verwijderen vlekken, zoals pen- en stiftstrepen, het reinigen van whiteboards, vettige gootstenen met cafeïneaanslag, nicotineaanslag, vingerafdrukken of andere hardnekkige vlekken. De MiraClean sponzen verwijderen snel en efficiënt de hardnekkigste vlekken met slechts een beetje water, zonder het oppervlak aan te tasten.

MiraClean

• Chemicaliënzijnoverbodig,waterisvoldoende• Tot26maaleffectieverdaneenstandaardmicrovezeldoek• Kangebruiktwordenopdemeestverschillendetypesoppervlakken• Nietgeschiktvoorbepaaldegeverfdeoppervlakken

102750 102751 MiraClean wit 10 x 6 x 2,8 cm 12 12 x 12 st.113034 113035 MiraClean big wit 12 x 7,5 x 2,8 cm 8 12 x 8 st.

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Page 17: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

17

3. InTERIEUR

Microvezel interieuraccessoiresDe Vileda interieuraccessoires zijn praktische en ergonomische microvezel hulpmaterialen die uw reinigingswerkzaamheden vereenvoudigen. De uiterst duurzame microvezel materialen bieden u in vele opzichten voordelen op het gebied van ergonomie, efficiëntie en reinigingsresultaat. Met de 35cm microvezel mop, in combinatie met de minitelescoopsteel, wordt het reinigen van grote (vergader)tafels, wanden of deuren aanzienlijk gemakkelijker en efficiënter. Deze materialen mogen beslist niet ontbreken op uw trolley!

Swep Classic Microplus

• Lichtgewichtduurzaamframeintrapeziumvormkaninalle richtingen uitdraaien en is geschikt voor het reinigen van moelijk te bereiken oppervlakken. Het frame wordt bevestigd aan een korte lichtgewicht aluminium telescoopsteel voor een optimale hoogtereiniging• De100%lasergesnedenmicrovezelmopheefteenminimale wrijvingsweerstand dankzij de grovere microvezelstroken en reinigt streeploos oppervlakken zoals wanden, deuren, tafels zonder extra gebruik van chemicaliën

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

114377 508385 Swep Classic MicroPlus-mop 35 cm 1 30 x 1 st.114424 114425 Swep Classic mopframe 35 cm 1 10 x 1 st.111384 111389 Telescoopsteel 50 - 90 cm 1 10 x 1 st.

114370 508377 Hand mop 26 x 16 cm 1 10 x 1 st.

Duo duster

• Dunenflexibelframe• Geschiktvoorhetreinigenachterradiatoren,meubilair,etc.• Langemicrovezelfranjesvoorhetverwijderenvanhardnekkigvuil• Kortemicrovezelfranjesvoorhetstofwissen

114371 508378 Duo dustermop 50 cm 1 20 x 1 st.114475 114476 Duo dustermop frame 65 cm 1 10 x 1 st.

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Hand mop

• Uitstekendemicrovezelreinigingsprestaties• Geschiktvoorhetreinigenvanmeubilair,bedframesenanderemoeilijktebereikenplaatsen• Hogeduurzaamheid

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Page 18: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

18

4. ORigO RAngE

18

Origo rangeNieuwe contracten, nieuwe methodes, nieuwe medewerkers en veranderende behoeften … Eén ding is zeker in de schoonmaak: de behoeften en omstandigheden veranderen voortdurend. Met deze gedachte in het achterhoofd ontwikkelde Vileda de nieuwe Origo schoonmaaktrolleys. Kies voor één van de onderstaande standaardsamenstellingen, of laat uw trolley helemaal op uw behoeften afstemmen. Uw behoeften veranderen? Uw trolley verandert eenvoudig mee! In theorie zijn er 1,2 miljoen mogelijke combinaties. Met de Origo trolleys legt u de basis voor een alomvattend schoonmaaksysteem dat klaar is voor de toekomst.

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Origo 100 FX

Complete universele trolley voor het reinigen conform de emmermethode met het UltraSpeed microvezel vlakmopsysteem. De Origo 100 FX heeft een metalen U-frame en staat op een sterk kunststof onderstel met vier 100 mm-wielen. Deze praktische trolley biedt u een oplossing voor al uw standaard reinigingsbehoeften.Specificaties:• 2x6lemmers(incl.kleurencodering:rood&blauw)• 3legschalen• 3steelklemmen• 2bevestigingshaken• 25lUltraSpeedemmerrood• 15lUltraSpeedemmerblauw• Ultraspeedhendelpers• Origo100/300mopframesteun• Kunststof120lafvalzakhoudermetgeïntegreerdeduwbeugel• 1x120ldeksel(incl.kleurencoderingrood)voordeafvalzakhoudermetdisplay voor werkprogramma’s

121560 121561 Origo 100 FX 1 1 x 1 st.

121562 121563 Origo 100 FX Basic 1 1 x 1 st.

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Origo 100 FX Basic

Het praktische en flexibele basismodel kan volledig uitgerust worden met het ergonomische UltraSpeed microvezel vlakmopsysteem of met andere verticale of horizontale perssystemen. De Origo 100FX Basic heeft een metalen U-frame met een geïntegreerde pershouder en staat op een sterk kunststof onderstel met vier 100 mm-wielen. Deze trolley is tot een minimum uitgerust en geeft u de mogelijkheid de trolley volledig aan te passen aan uw standaard reinigingsbehoeften.Specificaties: • 2x6lemmers(incl.kleurencodering:rood&blauw)• 2legschalen• 1steelklem• 2bevestigingshaken• Origo100/300mopframesteun• Kunststof120lafvalzakhoudermetgeïntegreerdeduwbeugel

Page 19: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

19

4. ORigO RAngE

121570 121571 Origo 300 F compact 1 1 x 1 st.

132566 132567 Origo 300 FX 1 1 x 1 st.

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Origo 300 F compact

Het meest compacte model voor het reinigen met de emmermethode. Geschikt voor het UltraSpeed systeem of een strengenmop systeem. De Origo 300 F compact heeft een kunststof onderstel met vier 100-mm wielen. Het metalen U-frame heeft 12 in de hoogte verstelbare posities voor de rails. Deze trolley heeft een geïntegreerde 70l afvalzakhouder en kan verder volledig op maat uitgerust worden. Specificaties: • 2x6lemmers(incl.kleurcoderingrood&blauw)• 2steelklemmen• 2legschalen• 2ophanghaken• 2Origo100/300mopframesteunen• 2x25lUltraSpeedemmerroodenblauw• Geïntegreerde70lmetalenafvalzakhouder• UltraSpeedhendelpers

Origo 300 FX

Een flexibel basismodel voor het reinigen met de emmermethode. Geschikt voor het UltraSpeed microvezel vlakmopsysteem of een strengenmop systeem. De Origo 300 FX heeft een kunststof onderstel met vier 100-mm wielen. Het metalen U-frame heeft 12 in de hoogte verstelbare posities voor de rails. Deze flexibele trolley kan op maat verder ingericht worden.Specificaties: • 2x6lemmers(incl.kleurcoderingrood&blauw)• 2steelklemmen• 2legschalen• 2bevestigingshaken• 2Origo100/300mopframesteunen• 25lUltraSpeedemmerrood(nietweergegevenopdefoto)• 15lUltraSpeedemmerblauw(nietweergegevenopdefoto)• 2x70lkunststofafvalzakhoudermetgeïntegreerdeduwbeugel

121579 121580 Origo 300 H 1 1 x 1 st.

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Origo 300 H

Compacte trolley ontworpen voor kleine werkkasten en taken met minimale reiniging van harde vloeren. De Origo 300 H staat op een klein kunststof onderstel met vier 100 mm-wielen. Het metalen U-frame heeft 12 in de hoogte verstelbare posities voor de rails. Deze trolley kan gebruikt worden met zowel de emmermethode als de pre-preparedmethode.Specificaties: • 2x6lemmers(incl.kleurencodering:rood&blauw)• 2halvelegschalen• 1pre-boxmetdeksel• 3steelklemmen• 2bevestigingshaken• 1Origo100/300mopframesteun• Geïntegreerde70lmetalenafvalzakhouder• 1x70ldeksel(incl.kleurencoderingrood)voordeafvalzakhoudermetdisplayvoor werkprogramma’s

Page 20: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

4. ORigO RAngE

2020

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Origo 300 HX

Ergonomische trolley voor het reinigen volgens de Swep pre-preparedmethode met afsluitbare pre-boxen, die dankzij het gepatenteerde schuifrailmechanisme eenvoudig naar voren te halen zijn. De Origo 300 HX staat op een klein kunststof onderstel met vier 100 mm-wielen en een metalen extensie met legschaal ter ondersteuning van de afvalzakken. Het metalen U-frame beschikt over 12 in de hoogte verstelbare posities om de rails in te stellen op de meest ergonomische werkhoogte.Specificaties:• 2x6lemmers(incl.kleurencodering:rood&blauw)• 3legschalen• 3pre-boxenmetdeksel(incl.kleurencodering:2blauw&1rood)• 3steelklemmen• 2bevestigingshaken• 1Origo100/300mopframesteun• Kunststof2x70lafvalzakhoudermetgeïntegreerdeduwbeugel• 2x70ldeksels(incl.kleurcoderingblauw&rood)voordeafvalzakhoudermetdisplayvoor werkprogramma’s

121592 121593 Origo 300 HX 1 1 x 1 st.

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Origo 500 FX

De Origo 500 FX is volledig vervaardigd uit hoogwaardig metaal, behandeld met een antiroestbe-scherming en staat op vijf 100 mm-wielen. Het metalen U-frame beschikt over 12 in de hoogte ver-stelbare posities om de rails in te stellen op de meest ergonomische werkhoogte. De trolley heeft een opklapbare afvalzakhouder en een extensie die het opbergen in kleine werkkasten mogelijk maakt. Reinigingvanhetinterieur/sanitairkanzowelmetdeemmer-alsmetdepre-preparedmethode.Voorhet vloeronderhoud is deze trolley uitgerust met het UltraSpeed microvezel vlakmopsysteem. Specificaties:• 2x6lemmers(incl.kleurencodering:rood&blauw)• 5legschalen• 1pre-boxenmetdeksel(incl.kleurencodering:blauw)• 2bevestigingshaken• 3steelklemmen• 25lUltraSpeedemmerrood• 15lUltraSpeedemmerblauw• Ultraspeedhendelpers• 1Origo500mopframesteun• Metalenopklapbare2x70lafvalzakhouder• 2x70ldeksels(incl.kleurcoderingblauw&rood)voordeafvalzakhoudermetdisplayvoor werkprogramma’s

121606 121607 Origo 500 FX 1 1 x 1 st.

Page 21: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

21

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Origo 500 HHX

De 500 HHX trolley is de uitgebreide versie van de Origo 500 HX. Deze trolley biedt extra ruimte voor het opbergen en transporteren van schoonmaakmaterialen. Deze trolley kan verder op maat uitgerust worden met extra pre-boxen en emmers en diverse apart te verkrijgen Origo accessories. Specificaties:• 3x6lemmers(incl.kleurcodering)• 1steelklem• 5legschalenen1kleinelegschaal• 2pre-boxenmetdeksel(incl.kleurcodering)• 2ophanghaken• 2Origo500mopframesteunen• 2x25lUltraSpeedemmerroodenblauwmetalenopklapbare2x70lafvalzakhouder

120761 120792 Origo 500 HHX 1 1 x 1 st.

Oplossingen op maatNog niet gevonden wat u zocht in onze Benelux standaard range? Bij aankoop van een bepaald aantal trolleys (te bespreken met uw sales verantwoordelijke) is het mogelijk om een trolley te laten ontwerpen volgens uw wensen. Creëer uw eigen trolley in 5 minuten met behulp van de online ‘Origo Creator’ via onze website: www.origo.vileda.com en ontdek de talloze mogelijkheden!

4. ORigO RAngE

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Origo 500 HX

Het absolute paradepaardje van de Origo range is de Origo 500 HX. Deze zeer compacte trolley is op te bergen in elk type werkkast dankzij de opklapbare afvalzakhouder en extensie. De trolley is uitgerust met afsluitbare pre-boxen voor doeken en moppen. Het metalen U-frame beschikt over 12 in de hoogte verstelbare posities om de rails in te stellen op de meest ergonomische werkhoogte. De Origo 500 HX is volledig vervaardigd uit hoogwaardig metaal, behandeld met een antiroest-bescherming en staat op vijf 100 mm-wielen. Deze trolley is volledig aangepast om te werken met de Swep pre-preparedmethode. Specificaties:• 2x6lemmers(incl.kleurencodering:rood&blauw)• 4legschalen• 3pre-boxenmetdeksel(incl.kleurencodering:2blauw&1rood)• 2bevestigingshaken• 3steelklemmen• 1Origo500mopframesteun• Metalenopklapbare2x70lafvalzakhouder• 2x70ldeksels(incl.kleurcoderingblauw&rood)voordeafvalzakhoudermetdisplayvoor werkprogramma’s

121616 121617 Origo 500 HX 1 1 x 1 st.

Page 22: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

22

4. ORigO RAngE

Origo toebehorenGeen allesomvattend systeem is compleet zonder het juiste toebehoren. Daarom heeft Vileda Professional meteen een hele reeks van uitermate praktische accessoires ontwikkeld om uw Origo trolley perfect uit te rusten in functie van uw wensen en schoonmaakbehoeften.

Origo 6l emmer en Origo 6l emmer deksel

• Vervaardigduitduurzaamenschokbestendigkunststofmetmetalenhengsel• Internemaatverdelingenhandigeschenktuit• Handgreepaandeonderzijdevoorhetmakkelijkleeggietenvandeemmer• Inclusiefkleurencodering

TSU BCU product Afmetingen Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Origo pre-box en Origo pre-box deksel

• Vervaardigduitduurzaamenschokbestendigkunststof• DeOrigopre-boxbeschiktoverergonomischehandgrepen, pootjesvoorstabiliteit,kleurencoderingenisop/inelkaar stapelbaar• DeOrigopre-boxdekselheefeenbreedhandvatenopent tot 110 graden met blokkering

TSU BCU product Afmetingen Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

120942 120943 Origo 6l emmer 17,5 x 29 x 22 cm 1 10 x 1 st.125948 125949 Origo 6l emmer deksel 17,5 x 29 x 1 cm 1 12 x 1 st.

120774 120806 Origo pre-box 25,5 x 39 x 21 cm 1 5 x 1 st.120780 120822 Origo deksel pre-box 25,5 x 39 x 1 cm 1 5 x 1 st.

Origo impregnatiezeef

• Vervaardigduitduurzaamenschokbestendigkunststof• Geperforeerdmet265kleinegaatjesvooreenoptimalevloeistofverdeling• PastperfectopdeOrigopre-boxenisvoorzienvaneenhandigophangoog

TSU BCU product Afmetingen Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

120779 120821 Origo impregnatiezeef 34 x 44 x 12,5 cm 1 3 x 1 st.

Page 23: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

23

4. ORigO RAngE

Origo legschalen

•Vervaardigd uit duurzaam en schokbestendig kunststof•2 brede ergonomische handvaten•Voorgevormde structuur voor extra stabiliteit op de trolley van emmers en pre-boxen

TSU BCU product Afmetingen Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Origo deksels voor afvalzakhouder

•Vervaardigd uit duurzaam en schokbestendig kunststof •Inclusief kleurcodering en display voor werkprogramma•De display is een doorzichtige beschermkap voor de binnenzijdevandedeksel,voordebevestiging/bescherming van werkprogramma’s. De display is ook apart verkrijgbaar

TSU BCU product Afmetingen Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Origo vlakmop perssysteem

Het Origo vlakmop perssysteem is speciaal ontworpen voor gebruik met het Swep Duo systeem.• DepershouderisvervaardigduithoogwaardigmetaalenkaneenvoudigaandeOrigotrolley bevestigd worden• Devlakmoppersisvervaardigduithoogwaardigenschokbestendigkunststofenmetaalenheeft een ergonomische hendelpers• DeOrigoemmer25liseenlangwerpigmodel,vervaardigduithoogwaardigenschokbestendig kunststof, inclusief een ergonomisch hengsel, maatverdeling, schenktuit en kleurcodering

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

120788 120817 Origo vlakmop pers 1 1 x 1 st.121841 121842 Origo vlakmop pershouder 1 1 x 1 st.131662 131663 Origo 25l emmer (lang) 1 10 x 1 st.

120784 120814 Origo legschaal 55,5 x 39 x 7 cm 1 5 x 1 st. 120783 120813 Origo halve legschaal 27,5 x 39 x 6,5 cm 1 5 x 1 st.

120781 120809 Origo deksel 40 x 26 x 4 cm 1 5 x 1 st.120782 120810 Origo deksel 40 x 53 x 4 cm 1 5 x 1 st.120787 120818 Origo display 30 x 21 x 0,1 cm 1 10 x 1 st.

Origo kleine accessoires

• DeOrigosteelklemsetisvervaardigduitduurzaamenschokbestendigkunststofenkanin meerdere posities aan de trolley bevestigd worden. De steelklem is ook vastschroefbaar te verkrijgen• DeOrigohaakisvervaardigduitduurzaamenschokbestendigkunststofenwordtbevestigdaan de afvalzakhouder• DeOrigometalenklemhaakisvervaardigduithoogwaardigmetaalenpastindeOriigo afvalzakhouders

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

120772 120812 Origo steelklemset los 1 16 x 1 st.129010 513212 Origo steelklem apart 1 24 x 1 st. 127752 128621 Origo vastschroefbare houder voor steelklem 1 25 x 1 st. 120771 120811 Origo haak 1 50 x 1 st.120778 120820 Origo metalen klemhaak 1 10 x 1 st.

Page 24: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

24

4. ORigO RAngE

Origo mopframesteunen

De Origo mopframesteunen zijn vervaardigd uit duurzaam en schokbestendig kunststof. •DeOrigomopframesteun100/300isgeschiktvoorbevestiging op een trolley met een kunststof onderstel (100 en 300 series)•DeOrigomopframesteun500isgeschiktvoordebevestiging op een trolley met metalen onderstel (500 series)

TSU BCU product Afmetingen Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

120786 120816 Origo mopframesteun 100/300 25 x 13 x 9 cm 1 5 x 1 st.120785 120815 Origo mopframesteun 500 25 x 10 x 7 cm 1 5 x 1 st.

Origo afvalzak beschermhoes

Dankzij de Origo beschermhoes zijn afvalzakken niet meer zichtbaar en wordt het lekken van de afvalzakken op de grond voorkomen. • Vervaardigduitduurzaam,wasbaarsynthetischmateriaaleneenvoudigtebevestigenaande 70l en 120l afvalzakhouder• Voorzienvaneenopeningsritsaandevoorzijdevoorhetgemakkelijkverwisselenvande afvalzakken• Kanoptioneelvoorzienwordenmetuwlogoopdevoorzijdegeborduurd• 70lbeschermhoesisgeschiktvoorgebruikopdetrolleysmeteen70lafvalzakhouderzoalsde Origo 300 F compact en de Origo 300 H.• 120lbeschermhoesisgeschiktvooralleandereOrigotrolleysvoorzienvaneen 120l of 2 x 70l afvalzakhouder

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

126577 515835 Origo afvalzak beschermhoes 70l 1 10 x 1 st. 123525 514792 Origo afvalzak beschermhoes 120l 1 10 x 1 st.

Origo verstelbare duwbeugel

De Origo verstelbare duwbeugel is vervaardigd uit hoogwaardig staal en voorzien van een kunststof handgreep. De duwbeugel kan op alle Origo werkwagens gemonteerd worden en is met name geschikt voor de 500 series.• Indiversehoogtesverstelbaar• Inclusiefbevestigingsmaterialen

TSU BCU product Afmetingen Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

120789 120823 Origo verstelbare duwbeugel 55 x 28 x 6 cm 1 5 x 1 st.

Page 25: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

25

4. ORigO RAngE

Origo panelenVoor een verzorgde en professionele uitstraling van uw Origo werkwagen, biedt Vileda professional u laminaat panelen voor het gedeeltelijk of volledig afsluiten van uw werkwagen. De panelen kunnen op alle bestaande Origo trolleys gemonteerd worden en zijn ook geschikt voor het afbeelden van uw logo.

Origo panelen 300

• Vervaardigduitduurzaamlaminaatmeteenspecialemelaminebeschermlaag• Deurpanelenvoorzienvanmagneetsluitingenenslotje• Meerdereuitvoeringenmogelijk• GeschiktvoordeOrigo300series

Origo panelen 500

• Vervaardigduitduurzaamlaminaatmeteenspecialemelaminebeschermlaag• Deurpanelenvoorzienvanmagneetsluitingenenslotje• Meerdereuitvoeringenmogelijk• GeschiktvoordeOrigo500series• Apartevoor-achterkantpanelenvoorde500FX

Origo externe cover rails

• Vervaardigduitduurzaamenschokbestendigkunststof• Voorhetbevestigenvandevoor-achterkantpanelenopde300en500series• Vervangtdebuitenkantvandegeleiderailsvanbestaandewerkwagens• Aantalnodigisafhankelijkvanhetaantalgeleiderailsopdewerkwagen

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

127477 516338 Origo 300 deurpaneel 1 1 x 1 st.127479 516337 Origo 300 voor-achterkant paneel (2st.) 1 1 x 1 st.127481 516335 Origo 300 zijkant paneel 1 1 x 1 st.

127483 516334 Origo 500 deurpaneel 1 1 x 1 st.127482 516333 Origo 500 voor-achterkant paneel (2st.) 1 1 x 1 st.127750 516464 Origo 500 voor-achterkant paneel 500FX 1 1 x 1 st.127478 516332 Origo 500 zijkant paneel 1 1 x 1 st.

127794 513219 Origo externe cover rails 1 50 x 1 st.

Page 26: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

26

5. FLOOR CLEAnInG

Swep systeemLagere schoonmaakkosten, betere schoonmaak- resultaten, verbeterde hygiëne en zeer ergonomisch. Het Vileda Swep systeem biedt een groot aantal voor-delen die het reinigen van vloeren gemakkelijker, ergonomischer, efficiënter en economischer maken voor u en uw klant.Het Swep systeem biedt een totaaloplossing. Moppen, frames, stelen en accessoires voor het droog en nat reinigen. Het Swep systeem is effectief bij het schoonmaken van vloeren, muren en moeilijk te bereiken plaatsen.

Swep Classic systeem

Het Swep Classic systeem is ontwikkeld voor de één-staps-vloerreinigingsmethode met vooraf geïmpregneerde moppen. De Swep Classic moppen kunnen hiervoor manueel of via de wasmachine met een reinigingsoplossing geïmpregneerd worden. Een veelzijdig assortiment Swep Classic moppen biedt uitstekende reinigingsprestaties op alle types harde vloeren. De vochtigheidsgraad van de mop wordt steedsaangepastaandevervuilingsgraaden/ofhetgewenste hygiëneniveau.

Swep Classic MicroTech-mop

• 100%polyestermicrovezelfranjemop• Minimalewrijvingsweerstand• Uitstekendbestandtegenchemicaliën• Geschiktvoorhetreinigenvanalletypesvanvloeren

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

114433 508420 Swep Classic MicroTech-mop 50 cm 1 30 x 1 st.

Page 27: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

27

5. FLOOR CLEAnInG

Swep Classic Extra-mop

• 70%viscose,30%polyesterfranjemop• Geschiktvoorhetreinigenvansterkvervuildevloeren• Zeerhoogabsorptievermogen

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Swep Classic Finn-mop

• 50%viscose,50%polyesterfranjemop• Minimalewrijvingsweerstand• Geschiktvoorhetdagelijksreinigenvanobjectenmeteennormalevervuiling

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

114441 508428 Swep Classic Extra-mop 50 cm 1 30 x 1 st.

114436 508423 Swep Classic Finn-mop 50 cm 1 30 x 1 st.114437 508424 Swep Classic Finn-mop 75 cm 1 20 x 1 st.

Swep Classic Special-mop

• 25%viscose,75%polyesterfranjemop• Minimalewrijvingsweerstand• Geschiktvoorhetpolymerenvanvloeren

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

114439 508426 Swep Classic Special-mop 50 cm 1 30 x 1 st.

Swep Classic MicroCombi-mop

• 100%polyester,lasergesnedenmicrovezelmopmetMicrotechfranjes• Minimalewrijvingsweerstand• Uitstekendbestandtegenchemicaliën• Geschiktvoorhetreinigenvanstructuurvloeren

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

113509 507593 Swep Classic MicroCombi-mop 50 cm 1 30 x 1 st.

Page 28: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

28

5. FLOOR CLEAnInG

Swep Classic Microplus-mop

• 100%polyester,lasergesnedenmicrovezelmop• Minimalewrijvingsweerstand• Geschiktvoorhetreinigenvanveiligheidsvloeren,rubber-enstructuurvloeren

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Swep Classic Safety-mop• 100%polyamideschrobmop• Minimalewrijvingsweerstand(ergonomisch)• Geschiktvoorhetlosschrobbenvanhardnekkigvuilopstenen,veiligheids-enruwevloeren

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

114377 508385 Swep Classic MicroPlus-mop 35 cm 1 30 x 1 st.114378 508386 Swep Classic MicroPlus-mop 50 cm 1 30 x 1 st.

116385 510213 Swep Classic Safety-mop 50 cm 1 30 x 1 st.

Swep Classic mopframe

• Lichtgewichtduurzaamplasticframeintrapeziumvorm• Geschiktvoorhetreinigeninhoekenenanderemoeilijktebereikenplaatsen

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

114424 114425 Swep Classic mopframe 35 cm 1 10 x 1 st.114426 114427 Swep Classic mopframe 50 cm 1 10 x 1 st.114428 114429 Swep Classic mopframe 75 cm 1 10 x 1 st.

Swep Gnugg

• Voorhetlosschrobbenvanopgedroogdhardnekkigvuilenschoenstrepenzondertebukken• Wordtrondomdetelescoopsteelenhetframegehangenengebruiktwanneernodig

Telescoopsteel

• Duurzamealuminiumsteel• Handgreepmetantislipfunctie• Sneleneenvoudigopdejuistehoogteinstelbaar• Ergonomischesteelmetvariablegreepposities

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

109855 552245 Swep Gnugg 8 x 9 cm 1 30 x 1 st.

111384 111389 Telescoopsteel 50 - 90 cm 1 10 x 1 st.111380 111385 Telescoopsteel 100 - 180 cm 1 10 x 1 st.

Page 29: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

29

5. FLOOR CLEAnInG

Swep Duo MicroTech-mop

• 100%polyestermicrovezelfranjemop• Minimalewrijvingsweerstand• Uitstekendbestandtegenchemicaliën• Geschiktvoorhetreinigenvanalletypesvloeren

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

111852 507566 Swep Duo MicroTech-mop 50 cm 1 25 x 1 st.

Swep Duo Microplus-mop

• 100%polyester,lasergesnedenmicrovezelmop• Minimalewrijvingsweerstand• Geschiktvoorhetreinigenvanveiligheidsvloeren,rubber-enstructuurvloeren

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

111853 507567 Swep Duo MicroPlus-mop 50 cm 1 30 x 1 st.

Swep Duo systeem

Het Swep Duo systeem is speciaal ontwikkeld voor het economisch en ergonomisch schoonmaken. De tweezijdige moppen zijn uiterst geschikt voor het schoonmaken van scholen en kantoren maar ook voor het schoonmaken van hotels, restaurants en ziekenhuizen. Het Swep Duo systeem kan gebruikt worden voor het schoonmaken van vloeren, trappen en muren, … Het Swep Duo systeem sluit perfect aan bij uw schoonmaakbehoeften!

Page 30: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

30

5. FLOOR CLEAnInG

Swep Duo mopframe

• Lichtgewichtduurzaamplasticframeintrapeziumvorm• Geschiktvoorhetreinigeninhoekenenanderemoeilijk te bereiken plaatsen • Hetmopframeisgeschiktvoordubbelzijdiggebruik• KanookgebruiktwordenvoorSwepClassicmoppen

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

111390 111391 Swep Duo mopframe 50 cm 1 10 x 1 st.

Telescoopsteel

• Duurzamealuminiumsteel• Handgreepmetantislipfunctie• Sneleneenvoudigopdejuistehoogteinstelbaar• Ergonomischesteelmetvariablegreepposities

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

111384 111389 Telescoopsteel 50 - 90 cm 1 10 x 1 st.111380 111385 Telescoopsteel 100 - 180 cm 1 10 x 1 st.

30

Page 31: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

31

5. FLOOR CLEAnInG

UltraSpeed systeemHet UltraSpeed systeem is ontwikkeld om aan twee doelstellingen te voldoen: uitstekende reinigingsprestaties en eenvoud in gebruik. Het resultaat is een compleet, modulair en veelzijdig vloerreinigingssysteem dat een nieuwe standaard zet op vlak van gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie, duurzaamheid en ergonomie.

UltraSpeed Starterkit 15l

• Sterke,maarlichtgewichtpolypropylene(PP)emmermetliterindicatie,eenvoudigeschenktuiten ergonomisch handvat• Emmermetextraversterktewandenterhoogtevandepersbevestigingvormteenstabielen sterk geheel• Zeerdoeltreffendewringpersmetgeïntegreerdesteelhouder• DeUltraSpeed15lStarterkitbevat:15lemmer,wringpers,UltraSpeedmopframe,UltraSpeed MicroPlus mop

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

114982 509275 UltraSpeed Starterkit 15l 15 liter 1 1 x 1 st.

UltraSpeed Starterkit 25l

• Sterke,maarlichtgewichtpolypropylene(PP)emmermetliterindicatie,eenvoudigeschenktuiten ergonomisch handvat• Emmermetextraversterktewandenterhoogtevandepersbevestigingvormteenstabielen sterk geheel• Hendelpersvoorextraperskracht• Eenstabielonderstelmetzwenkwielen(Ø75mm)diegeenstrepennalaten• DeUltraSpeed25lStarterkitbevat:25lemmer,hendelpers,UltraSpeedmopframe,onderstel met wielen, UltraSpeed MicroPlus Mop

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

114985 509276 UltraSpeed Starterkit 25l 25 liter 1 1 x 1 st.

Page 32: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

32

5. FLOOR CLEAnInG

UltraSpeed Trio-mop

• Mopmeteenuniekevezelsamenstelling:microvezels(wit)vooreengrondigereiniging,polyester (grijs) voor een minimale wrijvingsweerstand en katoen (beige) voor een hoog opnamevermogen• Geschiktvoorhetreinigenvanelktypevloer• Hoogabsorptievermogen

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

UltraSpeed Starterkit 2 x 25l

• Sterke,maarlichtgewichtpolypropylene(PP)emmersmetliterindicatie,eenvoudigeschenktuiten ergonomisch handvat• Emmersmetextraversterktewandenterhoogtevandepersbevestigingvormeneenstabielen sterk geheel• Hendelpersvoorextraperskracht• Eenstabielonderstelmetzwenkwielen(Ø75mm)diegeenstrepennalaten• DeUltraSpeed2x25lStarterkitbevat:twee25lemmers,hendelpers,dubbelonderstelmetwielen UltraSpeed mopframe, UltraSpeed MicroPlus Mop

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

114987 509277 UltraSpeed Starterkit 2 x 25l 2 x 25 liter 1 1 x 1 st.

UltraSpeed Starterkit Bucket on Wheels 25l

• Sterke,maarlichtgewichtpolypropylene(PP)emmersmetliterindicatie,eenvoudigeschenktuiten ergonomisch handvat• Emmermetextraversterktewandenterhoogtevandepersbevestigingvormeneenstabielen sterk geheel• Hendelpersvoorextraperskracht• Verhoogdezwenkwielen(Ø75mm)omaandeemmertebevestigenzorgenvooreenbetere ergonomie• DeUltraSpeedStarterkitBucketonWheels25lbevat:25lemmer,hendelpers, UltraSpeed mopframe, UltraSpeed MicroPlus Mop

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

UltraSpeed Microplus-mop

• Microvezelmopmeteensuperieurereinigingsprestatie• Diagonalenylonzonesomhethardnekkigvuilteverwijderen• Minimalewrijvingskracht• Geschiktvoorhetreinigenvanalletypesvanvloeren

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

114007 508247 UltraSpeed MicroPlus-mop 40 cm 1 25 x 1 st.

114010 508249 UltraSpeed Trio-mop 40 cm 1 50 x 1 st.

120474 512962 UltraSpeed Starterkit BoW 25l 25 liter 1 1 x 1 st.

Page 33: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

33

5. FLOOR CLEAnInG

UltraSpeed Safe-mop

• Polyamideenpolyesterschrobmop• Minimalewrijvingsweerstand(ergonomisch)• Geschiktvoorhetlosschrobbenvanhardnekkigvuilopstenen,veiligheids-enruwevloeren

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

114008 508248 UltraSpeed Safe-mop 40 cm 1 25 x 1 st.

UltraSpeed mopframe

• Lichtgewicht(425g),duurzamebreakframe• Innovatieveframestabilisatorvoorheteenvoudigverticaalmoppen• Moppenzijneenvoudigtebevestigenentevervangen

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

113970 508095 UltraSpeed mopframe 40 cm 1 10 x 1 st.

UltraSpeed hendelpers

• Zeerdoeltreffendehendelpersmetgeïntegreerdesteelhouder• Dehendelperskangebruiktwordenop15lemmersen25lemmers

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

UltraSpeed emmers

• Sterke,maarlichtgewichtpolypropylene(PP)emmersmet literindicatie, eenvoudige schenktuit en ergonomisch handvat• Emmersmetversterktewandenterhoogstvandepers- bevestiging vormen een stabiel en sterk geheel• DeUltraSpeedemmerszijngeschiktvoorgebruikals accessoires op de Origo werkwagens

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

113972 508097 UltraSpeed hendelpers - 1 10 x 1 st.

114001 508242 Emmer 15l blauw 15 liter 1 10 x 1 st.114002 508243 Emmer 25l blauw 25 liter 1 10 x 1 st.114006 114397 UltraSpeed koppelstuk onderstel - 1 5 x 1 st.122340 513635 UltraSpeed onderstel zonder wielen - 1 10 x 1 st.122341 512403 Wielen Ø 75 mm (p/st) 75 mm 1 12 x 1 st.

Page 34: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

34

5. FLOOR CLEAnInG

UltraSpeed duwbeugel

• Geschiktvooreen2x25lrolemmerkit

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

115974 509855 UltraSpeed duwbeugel - 1 1 x 1 st.

Telescoopsteel

• Duurzamealuminiumsteel• Handgreepmetantislipfunctie• Sneleneenvoudigopdejuistehoogteinstelbaar• Ergonomischesteelmetvariablegreepposities

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

111380 111385 Telescoopsteel 100 - 180 cm 1 10 x 1 st.

Page 35: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

35

5. FLOOR CLEAnInG

UltraSpeed mini starterkit

Mini formaat van UltraSpeed met gelijke prestaties.• Sterke,lichtgewicht10lemmermethandigeschenktuiteneencomfortabelhandvat• Compactewringpersmeteenprofessioneelpersresultaat• Ideaalvoorhetreinigenvankleineruimteszoalssanitairunits,coffeecornersentraphuizen• EenUltraSpeedministarterkitbevat:10lemmer,blauwewringpers,eenMicroMopen een vlakmopframe• Professionelealternatiefvandespaansemopemmercombinatie

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

131533 131536 UltraSpeed mini starterkit - 1 1 x 1 st.

UltraSpeed mini MicroMop

• Microvezelvlakmopmeteenuitstekendereinigingsprestatie• Minimalewrijvingweerstandengeschiktvoorhetreinigenvanallesoortenvloeren• Inclusiefstripsmetkleurcoderingrood,blauw,groenengeel

UltraSpeed mini SafeMop

• 100%polyamideschrobmop• Minimalewrijvingweerstand,maximaleschrobwerking• Geschiktvoorhetverwijderenvanhardnekkigvuilopstenen,anti-slipvloerenenandere ruwe vloeren• Inclusiefstripsmetkleurcoderingrood,blauw,groenengeel

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

131532 517278 UltraSpeed mini MicroMop 36 cm 1 10 x 1 st.

131531 517279 UltraSpeed mini SafeMop 36 cm 1 10 x 1 st.

UltraSpeed mini telescoopsteel

• Duurzamekunststoftelescoopsteel • Sneleneenvoudigopdejuistehoogteinstelbaar

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

129618 517304 UltraSpeed mini telescoopsteel 80-140 cm 1 10 x 1 st.

Page 36: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

36

5. FlOOR ClEAning

Voleo minitrolley

Specificaties:• 2x6lemmer(incl.kleurencoderingrood&blauw)• Halvelegschaal• 2steelklemmen• UltraSpeedemmer25l• metalenafvalzakhoudermetgeïntegreerdeduwbeugel• 70ldeksel(incl.kleurencoderingrood)voordeafvalzakhoudermetgeïntegreerdedisplayvoor werkprogramma's• 70lafvalzakbeschermhoes• Dubbelkunststofonderstelmetzwenkwielen(75mm)en2geïntegreerdemetalen mopframesteunen• DeVoleominitrolleykanoptioneeluitgerustwordenmetdeverticalepersofmethet UltraSpeed systeem

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

128081 128083 Voleo minitrolley 1 1 x 1 st.

Voleo minitrolleyDe Voleo is een compacte allround schoonmaaktrolley speciaal ontwikkeld voor objecten waar een grote en uitgebreide werkwagen overbodig is en waar er weinig ruimte is voor opslag van materialen. Toch is de Voleo minitrolley zeer compleet en ideaal voor kleinere objecten zoals bijvoorbeeld banken, sanitaire ruimten, kleine kantoren, winkels en Horeca gelegenheden.

Page 37: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

37

5. FlOOR ClEAning

Verticale persDe nieuwe verticale pers van Vileda is ontwikkeld met als uitgangspunten: hoog persrendement, maximale ergonomie, flexibele toepassing en duurzaam. De pers past niet alleen op de Vileda rolemmercombinaties, maar ook op de Origo materiaalwagens, de Voleo initrolley en op de meeste rolemmers en materiaal-wagens van andere merken.

Verticale pers

professionele pers, geschikt voor vrijwel elk strengenmopsysteem. • Geeftmeteenminimalekrachtinspanningeenhoogpersresultaat• DoordehorizontalesteunribbenaandevoorzijdekandeVerticalepersdirectopdeemmer geplaatst worden. Deze innovatieve constructie geeft een stabiele plaatsing die kantelen voorkomt en bespaart tegelijkertijd ruimte• Vooreenoptimaleergonomischgebruikkandepershendelintweeverschillendeposities geplaatst worden• Bijgebruikvaneenvlakmopofkleinerestrengenmopisoptioneeleenkunststofopvulstukleverbaar

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

127885 516521 Verticale pers 1 1 x 1 st. 127886 516522 Opvulstuk 1 10 x 1 st.

Rolemmerkit 2x25l

• Sterke,lichtgewichtpolypropyleneemmermetmaatverdeling,schenktuitencomfortabelhandvat• Emmermetversterktewandenterhoogtevandepersbevestigingeneenhandigeuitschenkgreep aan de onderzijde• Verticaleduwbeugelvoorhetergonomischverplaatsenvanderolemmerkit• Stabielonderstelmetzwenkwielen(75mm)diegeenstrepennalaten• Duwbeugelvoorhetergonomischverplaatsenvanhetsysteem• Een25lrolemmerkitbevat:2x25lemmers,dubbelonderstelmetwieleneneenverticaleduwbeugel• De2x25lrolemmerkitkanuitgerustwordenmeteenVerticalepersofdeUltraSpeedhendelpers

TSU BCU product Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

131210 517440 Rolemmerkit 2x25l 1 1 x 1 st. 115106 509332 Dubbele kit zonder emmers 1 1 x 1 st.

Page 38: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

38

5. FLOOR CLEAnInG

SprayExpressEen snel en eenvoudig ‘ready-to-use’ vloerreinigings- systeem voor alle lichte tot middelmatig vervuilde vloeren. Met één apparaat en één flacon tot 200 m2 reinigen, met keuze uit een groot assortiment moppen voor verschillende toepassingen.

SprayExpress

• Stabiel,lichtgewichtaluminiumsteelmetsprayfunctie(sprayflacon)• Tijdsbesparing,geenemmersmeervullen• Ergonomischehandgreep• DeSprayExpressStarterkitbevat:1SprayExpresssteel(145cm), 1 SprayExpress Frame (Standard), 1 MicroSpeed Plus mop

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

SprayExpress frame

• Lichtgewicht,polypropyleen(PP)frame• Vervangbarevelcrostrips

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

SprayExpress Trio-mop

• Mopmeteenuniekevezelsamenstelling:microvezels(wit)vooreengrondigereiniging, polyester (grijs) voor een minimale wrijvingsweerstand en katoen (beige) voor een hoog opnamevermogen• Geschiktvoorhetreinigenvanelktypevloer• Hoogabsorptievermogen• Alleengeschiktvoorstandaardvelcrobevestiging

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

110085 113510 SprayExpress Trio-mop 40 cm 1 50 x 1 st.

121783 121784 SprayExpress Starterkit - 1 6 x 1 st.111890 506801 SprayExpress flacon 0,6 liter 1 6 x 1 st.

121780 513769 SprayExpress frame - standard 40 cm 1 6 x 1 st.121781 513770 SprayExpress frame - micro 40 cm 1 6 x 1 st.

Page 39: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

39

5. FLOOR CLEAnInG

SprayExpress MicroSpeed plus-mop

• Microvezelmopmeteensuperieurereinigingsprestatie• Diagonalenylonzonesomhardnekkigvuilteverwijderen• Minimalewrijvingskracht• Alleengeschiktvoorstandaardvelcrobevestiging

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

111893 111894 SprayExpress MicroSpeed Plus-mop 40 cm 1 50 x 1 st.

SprayExpress Disposable-mop

• Non-wovenmicrogeperforeerdemopvooruitstekendereinigingsprestatiesopallesoorten harde vloeren• Vooreenmaliggebruik:voorkomtkruisbesmettingenbespaartopwaskosten• Alleengeschiktvoormicrovelcrobevestiging

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

136120 136121 SprayExpress Disposable-mop 40 cm 10 20 x 10 st.

Page 40: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

40

5. FLOOR CLEAnInG

Dustpan rangeDe vrijheid van keuze. Die krijgt u volop met de Dustpan range. Immers, een snel en effectief resultaat met een minimum aan inspanning is voor u belangrijk. Vileda Professional biedt u producten waarmee u alle vuil aankunt. Deze range biedt echt een oplossing voor iedere situatie, voor iedere behoef-te. Ontwikkeld om het beste resultaat te bereiken met de hoogste standaard van ergonomie en hygiëne.

Dustpans

• Lichtgewicht,duurzamealuminiumsteel• Ergonomischehandgreep• Haakjeomdedustpanoptehangen• Geschiktvoorhetverwijderenvanvuilenvloeistoffen

119912 512361 Closed Lobby Dustpan 29 cm 1 5 x 1 st.119914 512363 Open Lobby Dustpan metal plate 29 cm 1 5 x 1 st.

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

119908 119909 Dustpan sweeper met steel 35 cm 1 5 x 1 st. - 508445 Vervangrubber voor sweeper 35 cm 1 1 x 1 st.19916 119918 Dustpan brush met steel 25 cm 1 5 x 1 st.

Dustpan sweeper en brush

• Lichtgewicht,duurzamealuminiumsteel• Vervangbarerubbers• Ergonomischehandgreep• Haakjeomdetrekker/borsteloptehangen• Geschiktvoorhetverwijderenvanvuilenvloeistoffen

Page 41: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

4141

5. FLOOR CLEAnInG

MultiSqueegee

• Slijtvaste,duurzame,vervangbarerubber• Geschiktvoorhetverwijderenvanvuilenvloeistoffen• Afgerondebladuiteinden(voorkomtbeschadigingmuren,meubilair,…)

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

122783 122784 Stofwisdoekhouder 60 cm 1 10 x 1 st.

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

StofwissenSnel en gemakkelijk stof van alle harde vloeroppervlak-ken verwijderen. Wij bieden u een ruim assortiment stofwisdoeken die het stof als een magneet aantrekken.

Stofwisdoekhouder

• Stofwisdoekhouderintrapeziumvormmetlamellen• Zeerhygiënisch• Geschiktvoorhetstofwissenvanstructuurvloeren

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Stofwisdoek High performance

• Geïmpregneerdenon-wovenstofwisdoekvooreenmaliggebruik• Hetgeïmpregneerdeoppervlaktrektstofaanalseenmagneet• Geschiktvoorhetstofwissenvanvloereninziekenhuizen,kantoren,…• Geenkruisbesmettingmogelijk(éénmaliggebruik)• Hoogwaardigekwaliteit:53g/m2

133909 133920 High performance-stofwisdoek geel 24 x 60 cm 50 10 x 50 st.133922 133923 High performance-stofwisdoek geel 60 x 64 cm 25 10 x 25 st.

119933 119935 MultiSqueegee 50 cm 1 10 x 1 st. - 508450 Vervangrubber voor MultiSqueegee 50 cm 1 1 x 1 st.

Page 42: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

42

5. FLOOR CLEAnInG

100553 101028 Stofwisdoek Standard roze 24 x 60 cm 50 20 x 50 st.

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Stofwisdoek Standard

• Hetgeïmpregneerdeoppervlaktrektstofaanalseenmagneet• Geschiktvoorhetreinigenvanhardevloeroppervlakken• Gemakkelijke,snelleenhogestofcapaciteit• Geenkruisbesmettingmogelijk(éénmaliggebruik)• Grammage:24g/m2

101271 113362 Stofwisdoek Classic 24 x 60 cm 25 40 x 25 st.

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Stofwisdoek Classic

• Geïmpregneerdenon-wovenstofwisdoekvooreenmaliggebruik• Hetgeïmpregneerdeoppervlaktrektstofaanalseenmagneet• Geschiktvoorhetstofwissenvanvloereninziekenhuizen,kantoren,…• Geenkruisbesmettingmogelijk(éénmaliggebruik)• Grammage:31g/m2

112650 112388 ProfiRoll (50 st./rol) 18 x 60 cm 1 6 x 1 st.

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

profiRoll

• Duurzame,voorgeperforeerdedoekenoprol(18x60cm)• Geschiktvoorhetreinigenvanmeubilair,…• Hogestofcapaciteit

Page 43: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

43

5. FLOOR CLEAnInG

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

StelenVerschillende Vileda Professional stelen voor diverse toepassingen.

Telescoopsteel

• Duurzamealuminiumsteel• Handgreepmetantislipfunctie• Sneleneenvoudigopdejuistehoogteinstelbaar• Ergonomischesteelmetvariabelegreepposities

111384 111389 Telescoopsteel 50 - 90 cm 1 10 x 1 st.111380 111385 Telescoopsteel 100 - 180 cm 1 10 x 1 st.

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Aluminium steel

• Duurzamealuminiumsteelmetergonomischehandgreep• Handgreepmetantislipfunctie• Gebruiksvriendelijk

111529 506267 Aluminium steel 145 cm 1 10 x 1 st.

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Aluminium steel voor borstelgamma

• Lichtgewichtaluminiumsteelmetschroefdraad• AlleengeschiktvoorhetViledaborstelgamma• Ergonomischehandgreep

111533 506271 Aluminium steel 145 cm 1 10 x 1 st.

Page 44: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

44

5. FLOOR CLEAnInG

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Dweilen Dweilen worden gebruikt voor het reinigen van harde oppervlakken. De dweilen hebben een hoge duur-zaamheid, een lange levensduur en een hoge kwaliteit.

Dweil professional

• Soepeleenslijtvastedweil• 30%katoen,35%viscoseen15%polyester• Eenvoudiguittewringen,pluistniet• Geschiktvoorallevloeren• Zeerhoogabsorptievermogen

112643 112335 Dweil Professional extra groot 83 x 59 cm 1 50 x 1 st.131427 112336 Dweil Professional 65 x 59 cm 3 20 x 3 st.112641 112337 Dweil Professional bulk 65 x 59 cm 50 3 x 50 st.112645* 507168 Dweil Professional bedrukt* 65 x 59 cm 1 150 x 1 st.* minimum bestelling van 300 stuks per logo

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Viscose dweil

• 100%viscosedweil• Eenvoudigensoepeluittewringen• Geschiktvoorallevloeren• Hoogabsorptievermogen

112642 507170 Viscose dweil 70 x 60 cm 1 20 x 1 st.

Page 45: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

45

5. FLOOR CLEAnInG

DynaCross SuperpadsVileda DynaCross Superpads zijn ontworpen voor een langere levensduur, om het werk sneller te doen, de vloeren langer te laten meegaan en de investeringen in uw machines voor vloeronderhoud rendabel te maken. Het geheim van de uitstekende prestaties van de DynaCross Superpads zit in de speciale ‘cross lay’-productiemethode. Bovendien zijn DynaCross Superpads gemaakt van hoogwaardig kwalitatieve vezels, harsen en schuurcomponenten.

DynaCross Superpads – Low Speed

DynaCross Superpad - zwartZeer agressieve pad voor het snel en volledig nat verwijderen van polymeerlagen. De hoge weerstand voor chemische producten verzekert een hoge m2 prestatie.

DynaCross Superpad - bruinVoor het snel verwijderen van waslagen met behulp van een spray (met uitzondering van linoleum en rubberen vloeren).

DynaCross Superpad - groenVerwijdert snel hardnekkig vuil en schopstrepen met een minimale beschadiging aan de afwerklaag van de vloer. Tevens ideaal voor het nat verwijderen van oude waslagen.

Page 46: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

46

5. FLOOR CLEAnInG

Active fibre Superpad

Active fibre-pad - wit/grijs100%microvezelpadmetdiagonalenylonzonesbiedeneenefficiëntereinigingopalle types vloeren.

DynaCross Superpads sprayreiniging – High Speed

DynaCross Superpad - blauwVoor een snel sprayreinigingsresultaat met een minimale verwijdering van de vloerafwerking.

DynaCross Superpad - roodGeeft snel een hoog glansniveau en herstelt de oneffenheden op de vloer.

DynaCross Superpad - witOntwikkeld voor het droog polijsten, zorgt voor een zeer hoog glansniveau.

DynaCross Superpads – Ultra High Speed

DynaCross Superpad - UHS roodVoor het reinigen met de spraymethode van licht bevuilde vloeren met als resultaat een glansniveau.

DynaCross Superpad - UHS geelOntwikkeld voor het polijsten en glanzen. Zachte vezels zorgen voor een zeer hoog glansniveau.

Page 47: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

47

5. FLOOR CLEAnInG

PVC

Linoleum

Rubber

Polyolefin

Veiligheidsvoeren

Marmer/Terrazo

Ruwe stenen

Gesloten houten vloeren

Tapijten/Structuurvloeren

•• • • • • • • •• •• • •• • • • • •• •• • •• • • • •• • •• • • • •• • • • •• •• • • •

• • • • •• •• •

Low Speed High Speed Ultra reiniging reiniging High Speed reiniging TAAK: STIPPEN ONDERHOUDEN POLIjSTEN SPRAy REINIGEN SPRAy ONDERHOUD SPRAy POLIjSTEN BOENEN

VlOER:

Page 48: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

48

5. FLOOR CLEAnInG

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

HandpadsSpeciaal ontworpen voor het handmatig polijsten, onderhouden of schuren van plaatsen, die met een machine onbereikbaar zijn, zoals randen van vloeren en trappen. Vileda biedt een breed assortiment van zeer kwalitatieve handpads.

Handpads

Een compleet assortiment van handpads die uit hetzelfde materiaal als de DynaCross Superpads ontwikkeld zijn. • Zwart:natreinigen,strippen• Bruin:natreinigen• Groen:natschuren,hardreinigen• Blauw:natschuren• Wit:droogpolijsten,zachtreinigen

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

padboy

• Ergonomischhandvat• Geschiktvoorhetreinigenvanmoeilijktebereikenplaatsen

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

padmaster

• PastopelkeuniverseleViledasteel• Geschiktvoorhetreinigen,polijstenofschurenvanmoeilijktebereikenplaatsen

114898 114909 Handpad zwart 12 x 26 cm 5 5 x 5 st.116200 116203 Handpad bruin 12 x 26 cm 5 5 x 5 st.114897 114908 Handpad groen 12 x 26 cm 5 5 x 5 st.114896 114907 Handpad blauw 12 x 26 cm 5 5 x 5 st.114900 114911 Handpad wit 12 x 26 cm 5 5 x 5 st.

120542 512992 Padboy 25 x 11 cm 1 10 x 1 st.

120544 512993 Padmaster 25 x 11 cm 1 10 x 1 st.

Page 49: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

49

6. BROOMS & BRUSHES

BorstelassortimentAl onze borstels zijn vervaardigd uit plastic met synthetische filamenten. Vileda’s hygiënische borstels zijn ontworpen uit hoogwaardig materiaal waardoor ze de gewone, alledaagse borstels sterk overtreffen. • Defilamentenuitpolipropyleenzorgenvooreen hoge duurzaamheid.• Deborstelszijnbestandtegenverschillende poetsproducten, oliën en detergent.

Standaard borstel

• Kan100°Cweerstaanvooreenkorteperiode• Verkrijgbaarin2verschillendeafmetingen(30cm-50cm)

100260 100825 Zachte borstel 30 cm 1 6 x 1 st.100261 100826 Zachte borstel 50 cm 1 6 x 1 st.100262 100827 Harde borstel 30 cm 1 6 x 1 st.100263 100828 Harde borstel 50 cm 1 6 x 1 st.

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Schrobborstel

• Lichtenduurzaammateriaal• Geschiktvoorhetschrobbenvanvloerenenmuren

100264 100829 Schrobborstel 30 cm 1 6 x 1 st.

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Vloertrekker

• Praktischeenergonomischevloertrekker• Geschiktvoorhetreinigenvanverschillendetypesvloerenenwanden• Flexibelrubberenbladvoordeverwijderingvanvloeistoffenevenalsdroogenlosvuil• Afgerondebladuiteindenbeschermenmurenenmeubelstegenbeschadiging

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

100265 100830 Vloertrekker 45 cm 1 6 x 1 st.100266 100831 Vloertrekker 60 cm 1 6 x 1 st.

Page 50: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

50

6. BROOMS & BRUSHES

Toiletset

• Borstelhouder• Toiletborstel

101906 102584 Toiletset 37 cm 1 12 x 1 st.

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Aluminium steel voor borstelgamma

• Lichtgewicht,aluminiumsteelmetschroefdraad• Ergonomischehandgreep• AlleengeschiktvoorhetViledaborstelgamma

111533 506271 Aluminium steel 145 cm 1 10 x 1 st.

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Stoffer & blik

• Eenvoudigoptebergen• Kan100°Cweerstaanvooreenkorteperiode

100268 100833 Stoffer & blik 30 cm 1 6 x 1 st.

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Handborstel

• Lichtenduurzaammateriaal• Geschiktvoorhetverwijderenvanaangehechtvuil• DePET-vezelszorgenervoordatdeborsteltegen130°Cgesteriliseerdkanworden

100269 100834 Handborstel 23 cm 1 12 x 1 st.

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Afwasborstel

• DePET-vezelszorgenervoordatdeborsteltegen130°Cgesteriliseerdkanworden

100606 100835 Afwasborstel 28 cm 1 6 x 1 st.

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Page 51: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

51

7. GLOVES

Multipurpose handschoenen

• Duurzamehandschoenvervaardigduit100%natuurlijkelatex• Hogeweerstandtegenvet,plantaardigeoliënenchemicaliëndankzijdeexterne chloorbehandeling tijdens het productieproces van de handschoenen• Voorzienvaneenkatoenengevloktevoeringvoorextracomfort• Visschubreliëfvooreengoedegrip• Verkrijgbaarinde4kleurenvooreenmaximaleveiligheidenhygiëne• CEcategorieIII,EN388X010,EN374

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Contract handschoenen

• Duurzamehandschoenvervaardigduit100%natuurlijkelatex• Hogeweerstandtegenvet,plantaardigeoliënenchemicaliëndankzijdeexterne chloorbehandeling tijdens het productieproces van de handschoenen• Voorzienvaneenkatoenengevloktevoeringvoorextracomfort• Visschubreliëfvooreengoedegrip• CEcategorieI(voorminimalerisico’s)

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

HandschoenenOm zowel huidproblemen als infectierisico’s te voorkomen is een goede bescherming van uw handen zeer belangrijk. Vileda heeft daarvoor beschermende handschoenen ontwikkeld. De handschoenen hebben een inspectie ondergaan alvorens ze op de markt gelanceerd worden. Hierdoor kunnen wij u de hoogwaardige kwaliteit van onze handschoenen garanderen. Het assortiment is speciaal ontwikkeld om aan al uw professionele wensen, van simpele schoonmaakklussen tot het werken met chemicaliën en oplosmiddelen, te voldoen.

100152 100749 MultiPurpose handschoenen rood S 1 50 x 1 paar100153 100750 MultiPurpose handschoenen rood M 1 50 x 1 paar100154 100751 MultiPurpose handschoenen rood L 1 50 x 1 paar100155 100752 MultiPurpose handschoenen blauw S 1 50 x 1 paar100156 100753 MultiPurpose handschoenen blauw M 1 50 x 1 paar100157 100754 MultiPurpose handschoenen blauw L 1 50 x 1 paar100161 100758 MultiPurpose handschoenen geel S 1 50 x 1 paar100162 100759 MultiPurpose handschoenen geel M 1 50 x 1 paar100163 100760 MultiPurpose handschoenen geel L 1 50 x 1 paar100158 100755 MultiPurpose handschoenen groen S 1 50 x 1 paar100159 100756 MultiPurpose handschoenen groen M 1 50 x 1 paar100160 100757 MultiPurpose handschoenen groen L 1 50 x 1 paar

100538 101016 Contract handschoenen geel S 1 50 x 1 paar100539 101017 Contract handschoenen geel M 1 50 x 1 paar100540 101018 Contract handschoenen geel L 1 50 x 1 paar

Page 52: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

Universal handschoenen

• Duurzamehandschoenvervaardigduit100%nitriel,vrijvanlatexallergenen• Hogeweerstandtegenvet,plantaardigeoliënenchemicaliëngepaardmeteenhoge mechanische weerstand• Deidealehandschoenenvoorgebruikincontactmetvoeding• Voorzienvaneenruitreliëfvooreenuitstekendegripengevoelswaarde• CEcategorieIII,EN3882001,EN374

52

7. GLOVES

SafeGrip handschoenen

• Duurzamehandschoenvervaardigduit100%natuurlijkelatex,voorzienvaneenexterne waxlaag om de grip in natte en droge omstandigheden te verbeteren• Voorzienvaneenkatoenengevloktevoeringvoorextracomfort• Internechloorbehandelingomdekansopallergischereactiesteverminderen• Voorzienvaneenkatoenengevloktevoeringvoorextracomfort• Picotreliëfvooreenuitstekendegripinalleomstandigheden• Verkrijgbaarinde4kleurenvooreenmaximaleveiligheidenhygiëne• CEcategorieIII,EN388X110,EN374

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

101196 101331 SafeGrip handschoenen geel M 1 50 x 1 paar101197 101332 SafeGrip handschoenen geel L 1 50 x 1 paar

HeavyWeight handschoenen

• Combinatievanlatexenneopreenvooreenbetrouwbarebeschermingtegeneenhele reeks chemicaliën. • Voorzienvaneenkatoenengevloktevoeringvoorextracomfort• Internechloorbehandelingomdekansopallergischereactiesteverminderen• Zwareuitvoeringvoormeerweerstandtegenzoutenendetergenten• Sterkenduurzaam,voorzienvaneenruitreliëfvooreenuitstekendegrip• CEcategorieIII,EN388X120,EN374AKL,EN374

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

TSU BCU product Kleur Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

120260 120268 HeavyWeight handschoenen groen/geel M 1 50 x 1 paar120261 120269 HeavyWeight handschoenen groen/geel L 1 50 x 1 paar

100233 100801 Universal handschoen groen M 1 50 x 1 paar100224 100802 Universal handschoen groen L 1 50 x 1 paar

MultiPurpose Safegrip Heavyweight Universal

Azijnzuur(50%) 240-480' 240-480' 240-480' 120-240'Ammoniumhydroxide(28%) 10-30' 30-60' >480' 240-480'Citroenzuur >480' >480' >480' >480'Gedenatureerde alcohol 10-30' 30-60' 120-240' 120-240'Etheenglycol >480' >480' >480' >480'Vetzuur <10 10-30' 10-30' >480'Mierenzuur 60-120' 60-120' 120-240' 10-30'Glutaraldehyde(25%) >480' >480' >480' >480'Geconcentreerdzoutzuur <10 10-30' >480' 30-60'Waterstofperoxide(30%) >480' >480' >480' >480'Isopropanol 10-30' 30-60' 120-240' 120-240'Petroleumether <10 <10 10-30' 240-480'Natriumhydroxide(50%) >480' >480' >480' >480'Zwavelzuur(25%) >480' >480' >480' >480'Terpentijn(olie) <10 <10 10-30' >480'

Permeatiedoorbraaktijden volgens En374 (minuten)

<10 10-30' 30-60' 60-120' 120-240' 240-480' >480' Niet aanbevolen Spatbescherming Medium bescherming Hoge bescherming

Chemische weerstand handschoenen

Page 53: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

53

8. FILMS & FOILS

Wrapmaster dispenser

• Duurzaamenhygiënischafgeslotenkunststofdispensersysteemvoorprofessioneelgebruik• Dankzijhetuniekeafrolmechanisme,enkelgeschiktvoordeWrapmasternavulrollen, worden voedingswaren verpakt in één handomdraai• HetrobuusteABSomhulselenalleandereelementen,zelfshetRVSmesblad,zijn vaatwasmachine bestendig tot 90 graden• EnkelgeschiktvoorgebruikmetWrapmasternavulrollen

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

WrapmasterDe Wrapmaster is het meest professionele systeem voor het beschermen, vers houden van voedingswaren en de ideale oplossing voor cateraars, kantines, grootkeukens en diverse Horeca gelegenheden. Met de Wrapmaster dispenser wordt de folie gelijkmatig afgesneden en dit enkel in de gewenste hoeveelheid zonder vast te kleven en te verwikkelen. Dit leidt tot 35% minder verbruik van de folie in vergelijking met traditionele dispenser systemen.

134111 519356 Wrapmaster Dispenser 3000 30 cm 1 1 x 1 st.134112 519357 Wrapmaster Dispenser 4500 45 cm 1 1 x 1 st.

Wrapmaster navulrollen aluminium- en vershoudfolie

Vershoudfolie• PVCfoliemetuitstekenderekbaarheid,souplesseenkleefkracht.• Verkrijgbaarin2afmetingen,30cmen45cm.• Beschermtenvoorkomtuitdrogenvanversevoedingswaren.Geschiktvoordekoelkast, diepvriezer en microgolfoven. • Langdurigdirectcontactmetvoedingswarenmeteenhoogvetgehalteistevermijden

Aluminium folie • Zeersterkealuminiumfolievangoedekwaliteitdatnietscheurtofkneust• Verkrijgbaarin2afmetingen,30cmen45cm• Optimalesmaakbeschermer.Geschiktvoordekoelkast,diepvriezer,ovenenbarbecue

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

109817 502221 WM Refill Alu 14µ 200 m x 30 cm 3 1 x 3 st.109818 502222 WM Refill Alu 14µ 200 m x 45 cm 3 1 x 3 st.136130 520620 WM Refill Alu 14µ 120 m x 30 cm 3 1 x 3 st.136131 520621 WM Refill Alu 14µ 120 m x 45 cm 3 1 x 3 st.100544 500388 WM Refill Film PVC 300 m x 30 cm 3 1 x 3 st.100545 500389 WM Refill Film PVC 300 m x 45 cm 3 1 x 3 st.

Page 54: 2011 – 2012 - produkten Erik artikelen.pdf• De NanoTech micro is zeer geschikt voor de pre-preparatie microvezelmethode • Overige eigenschappen zijn gelijk aan QuickStar micro

54

8. FILMS & FOILS

no-brand Film en Aluminium

Film pVC • Garandeerteenoptimalesmaakenversheidvandevoedingswaren• Handigingebruikdoorzijnkleefkracht,sterkteenrekbaarheid• Geschiktvoorindekoelkast,diepvriezerenmicrogolf• Beschikbaarintweeafmetingen(30cmen45cm)

Aluminium • Garandeerteenoptimalesmaakenversheidvandevoedingswaren• Bestandtegenextremetemperaturen• Geschiktvoorindeoven,diepvriezerenkoelkast• Beschikbaarintweeafmetingen

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

Reynolds Film en Aluminium

Film pVC• Handigingebruikdoorzijnkleefkracht,sterkteenrekbaarheid• Optimaleversheidensmaakvandevoedingswaren• Geschiktvoorindekoelkast,diepvriezerenmicrogolf• Beschikbaarinverschillendeafmetingen(30cm,45cmen60cm)• Ookverkrijgbaarinnavulrollenenvoorgeperforeerderollen

Aluminium • OptimaleversheidensmaakbeschermerdankzijdespecialeReynolds’samenstelling• Bestandtegenextremetemperaturen• Geschiktvoorindekoelkast,diepvriezer,ovenenbarbecue• Beschikbaarinverschillendediktesenafmetingen

TSU BCU product Formaat Aantal stuks Doosinhoud Toepassingcode code omschrijving per verpakking

122959 123020 Film PVC box 300 m x 30 cm 1 6 x 1 st.123021 123022 Film PVC box 300 m x 45 cm 1 6 x 1 st.112660 112342 Alu Standard box 250 m x 30 cm 1 6 x 1 st.112664 112346 Alu Standard box 150 m x 45 cm 1 6 x 1 st.

112671 112352 Film PVC box 300 m x 30 cm 1 4 x 1 st.112673 112357 Film PVC box 300 m x 45 cm 1 4 x 1 st.112675 112361 Film PVC box 300 m x 60 cm 1 4 x 1 st.123030 514450 Film PVC Refill 300 m x 30 cm 3 1 x 3 st.123031 514451 Film PVC Refill 300 m x 45 cm 3 1 x 3 st.112668 112355 Film PVC voorgeperforeerd 480 m x 30 cm 3 1 x 3 st.112669 112356 Film PVC voorgeperforeerd 455 m x 35 cm 3 1 x 3 st.112670 112360 Film PVC voorgeperforeerd 495 m x 45 cm 3 1 x 3 st.112661 112343 Alu Economic box 250 m x 30 cm 1 4 x 1 st.112662 112344 Alu Standard box 300 m x 30 cm 1 4 x 1 st.112665 112347 Alu Standard box 150 m x 45 cm 1 4 x 1 st.112663 112345 Alu Strong box 300 m x 30 cm 1 4 x 1 st.112667 112349 Alu Strong box 200 m x 45 cm 1 4 x 1 st.112666 112348 Alu Extra Strong box 150 m x 45 cm 1 4 x 1 st.112659 112351 Alu Super Strong box 75 m x 60 cm 1 1 x 1 st.112658 112350 Alu Extra Strong box 150 m x 60 cm 1 1 x 1 st.112678 112362 Alu Strong Refill 200 m x 30 cm 3 1 x 3 st.112680 112364 Alu Strong Refill 200 m x 45 cm 3 1 x 3 st.112583 112314 Alu Strong box 60 m x 30 cm 1 12 x 1 st.