The Perfect Fit advies opmaat

Post on 12-Apr-2017

119 views 0 download

Transcript of The Perfect Fit advies opmaat

Uw eigen, onafhankelijke adviseur

The perfect fit heeft de oplossing: uw persoonlijke adviseur met de beschik-king over een netwerk van specialis-ten. Toegankelijk, snel bereikbaar en als vertrouwenspersoon verbonden met uw onderneming. Een adviestra-ject kan bestaan uit enkele gesprek-ken, waarbij we meedenken in een oplossingsrichting of juist helpen om uw blikveld te verbreden. In korte tijd komen we tot heldere analyses en keuzes. Maar ook in situaties die meer tijd en begeleiding vragen kunt u altijd schakelen met een adviseur die u, uw organisatie en/of uw vraag-stuk goed kent. Al onze adviseurs beschikken over een gedegen theo-retische achtergrond aangevuld met meer dan 20 jaar praktijkervaring. Ze zijn gewend om op MT niveau te acteren en spreken de taal van de ondernemer. Naast hun eigen brede

achtergrond kunnen ze terugval-len op de specialistische kennis en ervaring binnen het hele netwerk van the perfect fit.

Goede raad hoeft niet duur te zijn

Vertrouwelijkheid is in deze rol een absolute must. The perfect fit geeft u de gelegenheid om onafhankelijke adviseurs met een frisse blik en actuele ken-nis van zaken te posteren aan de zijlijn uw organisatie. Altijd snel inzetbaar op de manier die u nodig acht en tegen zeer gunstige tarieven.

Maatwerk voor uw organisatie

Interesse in ons op maat gesneden advies? We komen daarover graag met u van gedachten wisselen.

Advies op maat

Managen is een continue proces, waarbij u op elk moment geconfronteerd kan worden met onverwachte gebeurtenissen, nieuwe vraagstukken en onbekende risico’s. Momenten waarop u behoefte kan hebben aan een klankbord of sparring partner die u van advies kan dienen. Een advies dat verder gaat dan één of twee gesprekken. Op maat gesneden, onafhankelijk, deskundig, en op korte termijn beschikbaar. Maar… waar vindt u zo snel de juiste consultant?

MissieHeldere oplossingen, daaraan ontlenen we ons bestaansrecht. Onze opdrachtgevers beschikken dankzij ‘the perfect fit’ over de juiste deskundigheid voor de vraagstukken die spelen op het gebied van finance & IT. Met een giraffe view en een out-of-the-box mentaliteit leveren onze professionals een verfrissende bijdrage aan de optimalisatie van uw bedrijfsdoelstellingen.

Goede raad van uw eigen onafhankelijke adviseur

een ervaren deskundige financial met een netwerk van professionele specialisten waarin brede kennis en ervaring voor handen is als persoonlijk adviseur beschikbaar toegankelijk en snel bereikbaar als klankbord of sparring partner voor een advies of een reeks van adviesgesprekken passend bij uw probleem, uw organisatie en/of uzelf tegen een vast bedrag per consult, kwartaal of jaar met raad en daad; dus ook hulp bij de implementatie

Graadt van Roggenweg 328-334 3531 AH UTRECHT The Netherlands

+31 (0)30 298 22 02 info@theperfectfit.nl www.theperfectfit.nl