STVV Bizz Magazine

Post on 10-Mar-2016

228 views 3 download

description

STVV Bizz Magazine

Transcript of STVV Bizz Magazine

STVVeen sterk merk

in de kijkerop Stayen

join ourWinning team

2405 30

STVV BIZZ I MAGAZINE VOOR DE VLOT SCORENDE ZAKENMAN I WWW.STVV.COM

WELKOM IN DE HEL VAN STAYEN

STVV BIZZSTVV BIZZ012

VoorWoord

STVV is een traditieclub die opgericht werd in 1924 en die tot op de dag van vandaag garant staat voor voetbal-passie en een authentieke beleving van het spelletje. Toch heeft de club de laatste jaren, onder invloed van de algemene evolutie in het hedendaagse voetbal maar ook door het voeren van een doordacht beleid, een enorme ontwikkeling doorgemaakt, zowel op sportief als op in-frastructureel vlak. Met de verdere uitbouw van Stayen wordt deze trend ook in de nabije toekomst verder gezet.

Het gaat op Stayen zelfs zo ver dat STVV binnen minder dan 2 jaar gaat kunnen beschikken over het modernste voetbalstadion van belgië. Een groot gedeelte van de werken aan de nieuwe voetbaltempel Stayen werd reeds voltooid in 2009. Het splinternieuwe kunstgrasveld met een ruime parking eronder wordt binnen enkele weken in gebruik genomen en de bouw van de derde tribune met loges, feestzaal, winkelruimtes, fi tnesscentrum etc… ver-loopt eveneens volgens plan.

Op sportief vlak wil STVV in het komende seizoen het grote publiek verrassen met creatief en goed voetbal. De hoofddoelstelling van STVV blijft het consolideren van een plek in de bovenste middenmoot van de Jupiler Le-ague. Dit moet gerealiseerd kunnen worden door middel van een verantwoord transferbeleid, waarin het ontdek-ken en opleiden van jeugdige talenten centraal staan. Op langere termijn moet het zelfs mogelijk zijn om een plaats in de subtop te ambiëren. De aloude gewoonte om de “topclubs”, elk jaar weer opnieuw, het leven zuur te maken op Stayen moet zeker in stand gehouden kunnen worden. waarin het ontdekken en opleiden van jeugdige talenten centraal staat.

STVV is een vooruitstrevende voetbalclub, die langdurige relaties wil aangaan met haar commerciële partners. Dit soort partnerships zijn in het hedendaagse voetbal im-mers cruciaal voor de uitbouw van een moderne club. De immense media-aandacht rond het voetbal en de bouw van een modern stadion, zorgen voor een gegarandeerd rendement op uw investering.

Indien u interesse heeft om uw commercieel beleid te lin-ken aan de sfeer, de strijdlust en de vurige supporters van STVV, zoeken wij graag samen met u naar de gepaste op-lossing voor uw bedrijf. Voetbalsponsoring blijft immers het goedkoopste reclamemedium. netwerking, relatie-marketing, naambekendheid of toch een combinatie van alles? STVV biedt aan ondernemers diverse mogelijkhe-den om haar doelstellingen te verwezenlijken. U leest er alles over in dit business-magazine.

Benoit MorrenneVoorzitter STVV

inHoudVoorwoordEen visie op voetbal, een visie op zaken .........................pag 03

Geel-blauwe troeven Wij geven de voorzet, u scoort .......................................pag 04

Business scoort op Stayen Business mogelijkheden en partnerships .......................pag 06

Tickets en abonnementenEen ticket to hell was nog nooit zo leuk .........................pag 18

Overzicht partners 2010Join our winning team ...................................................pag 30

Contact en info Voetbal is een contactsport, ondernemen ook ...............pag 32

STVV BIZZSTVV BIZZ 3

GEEL-BLAUWETROEVENWij geVen de VoorzeT, u ScoorT!

zowel op promotioneel als op publicitair vlak heeft STVV heel wat te bieden aan haar zakenpartners. STVV geldt immers als dé communicatiepartner uit de regio. Wie wil scoren in Haspengouw, doet dat met STVV!

Televisie radio / internet geschreven pers

VTM Radio 1 Sport/Voetbal Magazine

VRT Radio 2 Het Belang van Limburg

Telenet Prime FM Limburg Het Laatste Nieuws

Belgacom TV www.stvv.com Het Nieuwsblad

TVL www.sporza.be De Standaard

ROB ww.sport.be De Morgen

... www.voetbalbelgie.be ...

www.footbelgie.be

...

enkele van onze mediapartners

naambekendHeid en media-aandacHT

Gemiddeld ruim 9 000 toeschouwers bij de thuiswedstrijden en massale mediabelangstelling in nationale en regionale pers. Gaande van televisie en radio, tot internet en geschreven pers. Dankzij STVV komt uw onderneming in elke Belgische huiskamer.

STVV BIZZ014

STVV STerk merk, de kracHT Van een PoSiTieVe uiTSTraLing

Wie zijn merk of onderneming wil associëren met een voetbalclub, of een sportclub in het algemeen, is beducht voor negatieve publiciteit. Denk maar aan op doping betrapte sporters, clubs die de boeken moeten sluiten, bestuurslui die negatief in de pers komen. Wij zijn echter trots op de uitstekende reputatie en de uiterst positieve uitstraling van STVV en doen er ook alles aan om dit zo te houden.

Voetbal leeft in Sint-Truiden. Sint-Truiden ademt voet-bal. Van de burgemeester tot de bakker op de hoek, al-len hebben zij een blauw-geel hart. Dat geldt trouwens met uitbreiding voor heel Haspengouw en omstreken. Naast het fruit is het voetbal het grootste merk van Sint-Truiden. Uw onderneming kan hiervan profiteren door uw link met STVV. Wij geven de voorzet, u scoort!

STVV is een volkse, populaire club. We worden ge-steund door een brede en trouwe supporterskern. Maar ook daarbuiten kan STVV op bijzonder veel sympathie rekenen. STVV staat dan ook dicht bij het volk. Als u met uw onderneming ook een plaats in het hart van de mensen wil veroveren, helpen wij u alvast goed op weg.

De ‘Hel van Stayen’ is berucht, ook ver buiten de voet-balwereld. STVV is gekend om haar vurige 12de man, een nooit aflatende wilskracht op het veld en beleving in alle gelederen van het gebeuren. We gaan tot het uiterste, op het terrein en achter de schermen. Als no-toire Giantkiller nemen we met veel verve de rol van underdog op ons. Beleving, doorzettingsvermogen en winnaarsmentaliteit, geen enkele onderneming kan er zonder. Dat kunt u vast beamen.

Onze voetbalclub heeft een uitgesproken familiaal, kind- en vrouwvriendelijk karakter. Hooliganisme is ons onbekend. Hele families komen op Stayen naar het voetbal. Want op STVV is voetbal nog echt een feest. Als partner feest u mee op Stayen en reikt uw doel-

groep verder dan de traditionele bierdrinkende man van middelbare leeftijd. Want zelfs zonder David Beckham in onze rangen, onderschatten we op STVV nooit de reikwijdte van Girlpower.

STVV is een sympathieke club. De spelers zijn harde werkers en geen verwende profs, het bestuur is ambiti-eus maar realistisch. STVV is een club die constructief meewerkt aan de toekomst van het Belgische voetbal. Gedreven en met een positieve instelling. Ook dat is belangrijk voor een onderneming. Want met een vrien-delijke glimlach krijgt u uw product eens zo vlot aan de man gebracht. Nietwaar?

In Sint-Truiden krijgt de eigen jeugd kansen. Ook spe-lers uit de streek worden snel opgenomen in de grote Truiense familie. En natuurlijk kleuren enkele buiten-beentjes traditioneel de STVV-kern. Dat maakt STVV zo authentiek, zo herkenbaar, zo populair. U begrijpt als ondernemer waarom dat zo belangrijk is. Want meelopers zijn er al meer dan genoeg.

STVV is een voorloper in het Belgische voetbal. Ze in-vesteert in haar infrastructuur en heeft met haar nieuwe stadion iets waar heel voetbal-beminnend België naar opkijkt. STVV is vernieuwend en vooruitstrevend. Een voetbalstadion met hotel, feest- en vergaderzalen, een grand café, winkel- en kantoorruimtes … een unicum, zelfs in de Benelux. Want STVV is een club met visie, een heldere kijk op voetbal en op business.En als partner van STVV ontdekt u al snel waarom.

STVV BIZZSTVV BIZZ 5

Logovermelding op spelersuitrustingen

Logovermelding centraal op de voorzijde van de wedstrijdshirts, lengte ± 30 cm / hoogte ± 30 cm

Logovermelding op de voorzijde van de trainings-kledij, lengte ± 30 cm / hoogte ± 20 cm

Logovermelding op de maatpakken

Publiciteit langs terrein STVV

9 minuten publiciteit tv-zicht op LED-perimeter over een totale lengte van 220 m

14 meter publiciteit op vast paneel tv-zicht op lange zijde terrein

18 meter publiciteit op vast paneel niet tv-zicht luifel business-tribune

18 meter publiciteit op vast paneel op het jeugd-centrum van STVV

BUSINESS SCOORT OP STAYEN!

ParTnerS a-kern

Partners worden van a tot z geassocieerd met de trots van Haspengouw. Als partner van de A-kern pro-fi teert u optimaal van de naambekendheid, de media-aandacht en het sterke imago van STVV. elk partnership is maatwerk. Om uw doelstellingen te bereiken stellen wij samen met u het geschikte pakket samen. Samen zoeken we naar de beste oplossing om uw onderneming optimaal aan de man of vrouw te brengen. Wij gaan namelijk altijd voor de vlotst scorende formule. Hier volgt een overzicht van de mogelijkheden die u als partner heeft.

Main Partner

buSineSSmogeLijkHeden en ParTnerSHiPS

met een partnership, publicitair in het stadion, op onze website, in de business seats of via onze business club … als ondernemer plukt u gegarandeerd de vruchten van uw aanwezigheid op Stayen. Voor kleine en grote budgetten, STVV heeft voor elk wat wils.

Logovermelding op spelersuitrustingen

Logovermelding centraal op de voorzijde van de wedstrijdshirts, lengte ± 30 cm / hoogte ± 30 cm

Logovermelding op de voorzijde van de trainings-kledij, lengte ± 30 cm / hoogte ± 20 cm

Logovermelding op de maatpakken

Publiciteit langs terrein STVV

9 minuten publiciteit tv-zicht op LED-perimeter over een totale lengte van 220 m

14 meter publiciteit op vast paneel tv-zicht op lange zijde terrein

18 meter publiciteit op vast paneel niet tv-zicht luifel business-tribune

18 meter publiciteit op vast paneel op het jeugd-centrum van STVV

STVV BIZZ016

Logovermelding op spelersuitrustingen

Premium Partner 1: logovermelding op achterzijde van wedstrijdshirts, vlak boven het rugnummer, Lengte ± 30 cm / hoogte ± 7 cm

Premium Partner 2: logovermelding op achterzijde van wedstrijdshirts, vlak onder het rugnummer, lengte ± 30 cm / hoogte ± 7 cm

Premium Partner 3: logovermelding op mouwen van wedstrijdshirts,lengte ± 12 cm / hoogte ± 7 cm

Premium Partner 4: logovermelding op voorzijde van wedstrijdshorts, 2 x ± 15 cm x ± 15 Cm

Premium Partner 5: logovermelding op achterzijde van wedstrijdshorts, lengte ± 20 cm / hoogte ± 10 cm

Logovermelding offi cieel STVV-materiaal

Logovermelding in alle horeca-uitbatingen in het stadion

Logovermelding op het STVV-briefpapier

Logovermelding op de interviewmuur

Logovermelding op alle persberichten

Logovermelding op het wedstrijdblad

Logovermelding op kalenders, posters, spelersfoto’s

Hospitality-mogelijkheden

Logovermelding centraal op de voorzijde van de 14 outside business seats eretribune

7 parkeerkaarten

14 vipkaarten

5 abonnementen zittribune

400 zitplaatsen op te nemen voor wedstrijden naar keuze

5 wedstrijdacties voor een wedstrijd naar keuze

extra

Mogelijkheid tot het inschakelen van de STVV-spelers voor reclamedoeleinden

Mogelijkheid tot het gebruik van de businessloca-ties op Stayen aan uiterst voordelige prijzen voor commerciële doeleinden zoals o.a. seminaries, productvoorstellingen ...

Premium Partner

multimedia

Audioreclame voor en na de wedstrijd en tijdens de rust

Tv-spot op het interne tv-circuit

Logovermelding en link op de STVV-website

Vermelding op de lichtkrant scorebord

Publiciteit langs terrein STVV

9 minuten publiciteit tv-zicht op LED-perimeter achter beide doelen over een totale lengte van 120 m

7 m publiciteit op vast paneel tv-zicht op lange zijde terrein

7 m publiciteit op vast paneel niet tv-zicht op lange zijde terrein

Hospitality-mogelijkheden

10 outside business seats eretribune

5 parkeerkaarten

10 vipkaarten

1 volledig uitgewerkte wedstrijdactie

- schenken van de wedstrijdbal- geven van de aftrap- folderactie binnen het stadion- 200 extra tickets zittribune

multimedia

Audioreclame voor en na de wedstrijd en tijdens de rust

Tv-spot op het interne tv-circuit

Logovermelding en link op de STVV-website

Vermelding op de lichtkrant scorebord

STVV BIZZSTVV BIZZ 7

multimedia

Audioreclame voor en na de wedstrijd en tijdens de rust

Tv-spot op het interne tv-circuit

Logovermelding en link op de STVV-website

Vermelding op de lichtkrant scorebord

extra

Mogelijkheid tot het inschakelen van de STVV-spelers voor reclamedoeleinden

Mogelijkheid tot het gebruik van de businessloca-ties op Stayen aan uiterst voordelige prijzen voor commerciële doeleinden zoals o.a. seminaries, productvoorstellingen ...

Logovermelding offi ciëel STVV-materiaal

Logovermelding in alle horeca-uitbatingen in het stadion

Logovermelding op het STVV-briefpapier

Logovermelding op de interviewmuur

Logovermelding op alle persberichten

Logovermelding op het wedstrijdblad

Logovermelding op kalenders, posters, spelersfoto’s

Publiciteit langs terrein STVV

6 minuten over een lengte van 100 m, publiciteit tv-zicht op LED-perimeter lange zijde terrein

7 meter publiciteit op vast paneel tv-zicht op lange zijde terrein

7 meter publiciteit op vast paneel niet tv-zicht op lange zijde terrein

BUSINESS Partner

Hospitality-mogelijkheden

8 outside business seats eretribune

4 parkeerkaarten

8 vipkaarten

1 volledig uitgewerkte wedstrijdactie

- schenken van de wedstrijdbal- geven van de aftrap- display op de middenstip- folderactie binnen het stadion

extra

Mogelijkheid tot het inschakelen van de STVV-spelers voor reclamedoeleinden

Mogelijkheid tot het gebruik van de businessloca-ties op Stayen aan uiterst voordelige prijzen voor commerciële doeleinden zoals o.a. seminaries, productvoorstellingen ...

Logovermelding op offi cieel STVV-materiaal

Logovermelding in alle horeca-uitbatingen in het stadion

Logovermelding op het STVV-briefpapier

Logovermelding op de interviewmuur

Logovermelding op alle persberichten

Logovermelding op het wedstrijdblad

Logovermelding op kalenders, posters, spelers-foto’s

STVV BIZZSTVV BIZZ018

oorspronkelijk was STVV ...

... een louter commerciële keuze. Een slimme zet bleek al snel. De return

van onze investering was buiten alle verwachtingen. Na een tijdje word je

automatisch wel snel een echte supporter. De club geeft zoveel terug dat ik inmiddels

met hart en ziel betrokken ben.

eugène alenGedelegeerd bestuurder Belisol

@

STVV BIZZSTVV BIZZ 9

hospitality op stayen

De business seats op Stayen zijn het vipgebeuren bij uitstek in onze Haspengouwse fruitstreek. In de meest luxueuze omstandigheden kunt u hier business and pleasure combineren. Houdt u van wit, zilver of goud? Onze White, Silver en Gold Room staan voor u en uw gezelschap ter beschikking. Had u liever een grotere lo-catie? Dan kunt u de corner lounge of zaal 1924 reser-veren. Stayen heeft voor elk gezelschap de gepaste lo-catie. Telkens met uitzicht op het voetbalveld natuurlijk!

Voor aanvang van de thuiswedstrijden kunt u ook heer-lijk dineren in de Coin Cuisine. Het professionele keu-kenteam stelt voor elke thuiswedstrijd enkele verruk-kelijke menu’s samen. De wedstrijdmenu’s vindt u terug op www.stvv.com. In een ontspannen sfeer krijgt u voor, tijdens en na de wedstrijd de gelegenheid om

professionele en persoonlijke contacten te leggen en uw relatiekring gevoelig uit te breiden.

Achteraf kunt u nog een drankje nuttigen of een stapje zetten in het grand café.

Iets te diep in het glas gekeken? Geen probleem, u slaapt gewoon in het supercomfortabele Hotel Stayen en geniet ’s morgens van een heerlijk ontbijt alvorens terug naar huis te gaan.

Stayen is uitgerust om aan al uw wensen te voldoen. Een uitgebreid overzicht van onze faciliteiten vindt u onder het hoofdstuk, ‘Stayen, alle faciliteiten onder 1 dak’.

buSineSS-SeaTS

Wie zijn zakenpartners of medewerkers eens goed in de watten wil leggen, moet daarvoor op Stayen zijn. Lekker eten in een gezellig, tijdloos of trendy kader. Een spannende voetbalwedstrijd op topniveau. Een sfeervol feestje achteraf … heerlijk slapen en nagenieten in een luxueus hotel. Dat kan allemaal in de gloednieuwe voetbaltempel van Stayen. Het gedroomde forum voor al uw zakelijke contacten.

Tarieven business-Tribune noord

abonnement Tickets

Gewone match Topmatch*

ere: € 1250,- excl. btw € 75,- incl. btw € 90,- incl. btw

ViP: € 750,- ex cl. btw € 50,- incl. btw € 65,- incl. btw

Per 2 seats wordt er 1 parkingkaart voorzien

*topwedstrijd: STVV-Anderlecht, St andard, Club Brugge en Genk

STVV BIZZ0110

Huur een buSineSS-Loge oP STayen

In de tijdelijke business-tribune Noord aan de Tiensesteenweg beschikt STVV over 4 meeting rooms die op wedstrijddagen verhuurd worden als business-loge. Deze loges (AXA, Gold, Silver en White Room) bieden u een perfect kader om uw zakenrelaties in alle rust en comfort uit te nodigen naar aanleiding van een thuiswedstrijd van de Kanaries.

Voor seizoen 2011-2012 heeft STVV een speciale formule waarbij voor elke wedstrijd gebruik van ma-ken van de loge met 12 genodigden, inclusief alle dranken vanaf 1,5 uur voor de wedstrijd en tot 1 uur na de wedstrijd, op basis van een formule met open bar.

Al uw genodigden hebben de keuze om de wedstrijd te bekijken ofwel binnen vanuit de loge, ofwel bui-ten op de VIP-tribune. Er worden eveneens 6 parkeerkaarten vlak aan het stadion voorzien in het pakket.

De kostprijs voor dit pakket bedraagt € 20 000,- excl. BTW per seizoen.

Bijkomende catering, in de vorm van een VIP-diner voor aanvang van de wedstrijd kan, vrijblijvend en wedstrijd per wedstrijd, gereserveerd worden aan de normale tarieven voor catering op Stayen.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een loge te huren met meerdere bedrijven samen, waardoor u de mogelijkheid krijgt om met bevriende bedrijven aan gezamelijke klantenbinding te doen, en de kosten bovendien verdeeld kunnen worden.

A

INGANG 3 INGANG 4

INGANG 2

VIP 6

VIP 1

VIP 4

VIP 3

VIP 5

ERE 6

ERE 5

ERE 7

VIP 2

L

M

N

O

B C D E F G H I J K

TRIBUNENOORD

TRIBUNEZUID

TRIBUNE OOST

STVV BIZZSTVV BIZZ 11

menu coin cuiSine Luxueus, stijlvol en gezellig

Achteraan het Grand Café ligt de Coin Cuisine met zicht op de open keuken. Foto’s van oude STVV-gloriën sie-ren de wanden van dit stijlvolle gedeelte. Hier gaan we voor culinaire perfectie en beginnen we met champag-ne als aperitief. Voor een 80-tal fijnproevers.

• Champagnemetduovanaperitiefhapjes• 4-gangenmenumetwijnenenfrisdranken• Koffiemetverrukkelijkebabbelkoekjes

Menu aan € 90,00 per persoon (inclusief btw) Dranken zijn tijdens de rust inbegrepen in de

Raymond Goethalszaal.

menu HaSPengouWNaar ongekende hoogtes

Zaal Haspengouw ligt op de 6e verdieping van het com-plex. Van hieruit heeft u een adembenemend zicht op het glooiende Haspengouwse landschap. We zetten het heerlijke diner al bruisend in met een glaasje cava. Voor een 150-tal liefhebbers zonder hoogtevrees.

•Cavametwelkomsthapje•3-gangenmenumetwijnenenfrisdranken•Koffiemetverrukkelijkebabbelkoekjes

Menu aan € 72,50 per persoon (inclusief btw) Dranken zijn tijdens de rust inbegrepen in de

Raymond Goethalszaal.

caTeringformuLeS – SmaakVoL neTWerken

Voor aanvang van de thuiswedstrijden kunt u heerlijk dineren op Stayen. Het professionele keukenteam stelt 3 verrukkelijke menu’s samen. In een ontspannen sfeer krijgt u voor, tijdens en na de wedstrijd de gelegenheid om professionele en persoonlijke contacten te leggen en uw relatiekring gevoelig uit te breiden. U heeft de keuze tussen een luxueus 4-gangenmenu, een rijkelijk 3-gangenmenu en een minder uitgebreid maar evenzeer overheerlijk menu van de chef.

De diners worden allemaal bereid door de chef-kok van het Grand Café en geserveerd in een prachtig kader. De uitgebreide menu,s vindt u een week op voorhand terug op www.stvv.com.

Hierbij presenteren wij alvast de formules en de locaties. Het aanvangsuur van deze formules kan wij-zigen afhankelijk van de start van de wedstrijd. Dit kan verschillen doorheen het seizoen en zal per wedstrijd expliciet gecommuniceerd worden via de website.

STVV BIZZ0112

menu grand cafÉDe keuze van de chef

Wie geen tijd heeft om uitgebreid te dineren voor de wedstrijd, kiest best voor het Menu Grand Café. 3 gangen authentieke kost in het sfeervolle Grand Café – rechttoe, rechtaan – en u bent er helemaal klaar voor. De dranken zijn niet inbegrepen, de plaatsen zijn be-perkt.

• Soepvandechef• Vis-ofvleesgerechtvandechef• Fantasiedessertvandechef

Menu aan € 35 per persoon (inclusief btw) Opgelet: dit menu is exclusief dranken

kieS er 10 om Te zien ...en krijg na deze wedstrijden gratis hapjes

STVV pakt dit jaar uit met een nieuwigheid om de trou-we business supporters extra te verwennen. Wie nu reeds zijn menu’s voor 10 thuiswedstrijden reserveert, krijgt na deze wedstrijden gratis hapjes aangeboden. U kunt daarvoor gebruikmaken van een gereserveerde ta-fel. Deze actie geldt enkel voor de reguliere competitie.

Voorwaarden U kiest nu reeds in de kalender de 10 thuiswed-

strijden die u zult bijwonen. U betaalt voor 31 augustus 2011 het totaal aan gereserveerde menu’s. De voetbaltickets zijn niet bij de formule inbegrepen.

formuLe 1924 - Uw feest met zicht op de wedstrijd

Een receptie, personeelsfeest of productvoorstelling tijdens een thuiswedstrijd? Ook dat kan! Wie Zaal 1924 tijdens de wedstrijd wil afhuren voor een bedrijfs- of familiefeest, kan gebruikmaken van Formule 1924.

Zaal 1924 ligt centraal in het complex. De naam ver-wijst naar het oprichtingsjaar van STVV. In deze zaal van 100 m2 zijn verschillende opstellingen mogelijk. Zaal 1924 geeft uit op het voetbalveld en beschikt onder meer over een beamer en draadloos internet.

De zaal heeft een capaciteit van 80 personen. Vanaf 50 personen kunt u de zaal volledig afhuren en kunt u een gepersonaliseerde attentie bestellen voor uw gasten. Kleinere groepen zullen de zaal wellicht delen met an-dere gasten.

formule 1924van 1 uur voor tot 2 uur na de wedstrijd•uwvoetbalticketisinbegrepen•zelfbedieningsbuffetmetgroentebar•frisdranken,wijnenenbieren

Prijs: 90 euro per persoon btw inclusief Tijdens topwedstrijden: 120 euro p.p. incl. Of vraag een voorstel op maat. Of vraag een voorstel op maat. Of vraag een voorstel op maat.

TipReserveer een tafel na de wedstrijd.Wie na de wedstrijd wil nagenieten met een drankje en wat lekkers, doet er goed aan een tafel te reserveren voor zijn of haar gezelschap. Geef uw wensen door aan de bediening, zij zor-gen ervoor dat alles klaarstaat na de wedstrijd. U kunt uw hapjes bestellen via een hapjeskaart. Dansen is alleen nog mogelijk in de Raymond Goethalszaal vooraan.

STVV BIZZSTVV BIZZ 13

Vrouwen en voetbal...

... dat is gewoonlijk zoals water en vuur. Maar in Sint-Truiden geldt

dat zeker niet. Voetbal op Stayen is gewoon een feest, een unieke

en sfeervolle belevenis. De ontvangst is bovendien hartelijk, de bediening professioneel en het

eten is heerlijk!

Ludo en nancy claes Directie Mercedes Garage Claes & Zonen

@

STVV BIZZ0114

raymond goethalszaal In onze grote feestzaal op de eerste verdieping worden al uw feesten tot in de puntjes verzorgd. De totale op-pervlakte van de zaal bedraagt 900m². De zaal is mo-dulair en kan worden aangepast naargelang de grootte van het evenement.

zaal HaspengouwDeze polyvalente zaal op de zesde verdieping biedt plaats met een oppervlakte van ongeveer 250m² is trendy ingericht en bruikbaar voor allerhande evene-menten. Uw gasten zullen vast en zeker onder de indruk zijn van het prachtige uitzicht over het groene Haspen-gouwse landschap.

zaal 1924Centraal in het complex ligt Zaal 1924. In deze zaal met een oppervlakte van 100m² en waarvan de naam re-fereert naar het jaar waarin STVV het levenslicht zag, zijn er, al naargelang van het soort evenement dat u wil organiseren, tal van zaalopstellingen mogelijk. Zaal 1924 heeft een uitzicht op het voetbalveld en beschikt onder meer over een beamer, draadloos internet en Belgacom TV.

gold, Silver en White roomOp zoek naar een comfortabele ruimte waar u in alle rust kunt vergaderen? Of een ruimte met spectaculair design voor een gezelschap van maximum 32 perso-nen? Dan kan u kiezen voor één van onze modern in-gerichte meeting rooms (Gold, Silver of White Room). De zalen zijn 40 tot 44m² groot, hebben uitzicht op het voetbalveld en zijn voorzien van alle technische snufjes zoals draadloos internet, beamer, fl atscreen, etc…

feeSTen en Vergaderen

Stayen bruist niet enkel tijdens het weekend, maar het hele jaar door. Ook als u op zoek bent naar ver-gaderruimtes of feestaccommodatie op niet-wedstrijddagen, kan u terecht op Stayen. Select of groot gezelschap? Personeel of relaties? Business of pleasure? Voor elk evenement en elk gezelschap hebben wij de geschikte locatie. De keuken staat garant voor topkwaliteit en de vriendelijke en professionele bediening gaat tot het uiterste om van uw feest, evenement of vergadering een groot succes te maken.

STVV BIZZSTVV BIZZ 15

oVernacHTen oP STayen

Bent u op zoek naar overnachtingsmogelijkheden in Sint-Truiden ? Of wilt u uw contacten eens uitge-breid in de watten leggen met een onvergetelijk voetbalavondje met overnachting ? Dat kan in Hotel Stayen !

Want logeren in Hotel Stayen, dat is logeren in comfortabele luxe. Het hotel kiest resoluut voor een goed driesterrenproduct. De 55 kamers, waarvan 20 met gedeeltelijk zicht op het voetbalveld, zijn verdeeld over 5 verdiepingen.

De 44 comfortkamers zijn 20 tot 26m² groot. 4 van deze 44 kamers zijn allergievrije kamers. Daarnaast heeft het hotel 7 standaardkamers (16m²), 2 luxesuites (30m²), 1 volledig uitgeruste kamer voor min-dervaliden (31m²) en een studio met kitchenette (44m²).

Alle kamers beschikken over de modernste domotica, airconditioning, flatscreen, pay tv, safe, draadloos internet, parketvloer, badkamer met douche of bad en gratis koffie, water of thee op de kamer.

Tussen 7u en 10u wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in de Coin Cuisine van het Grand Café.

STVV BIZZ0116

STVV BIZZSTVV BIZZ 17

TickeTS en abonnemenTen

Een wedstrijd bijwonen op Stayen is een unieke belevenis. De beruchte ‘Hel van Stayen’ is een be-proeving voor elke tegenstander, een ervaring voor elke bezoeker. Van sfeervak tot eretribune, zodra de bal rolt, davert het stadion op zijn grondvesten. ‘Een avondje Stayen’ is dan ook de perfecte incentive voor uw klanten of uw personeel. En waarom zou u het op één avondje houden? Eens u van de hel hebt geproefd, verlangt u snel weer naar de warmte en de beleving van de Truiense hoogmis. Met een abon-nement bespaart u bovendien gemiddeld 2/3 op de prijs van een ticket. Dus wie kan tellen …

A ticket to hell was nog nooit zo leuk!

Sinds 2009 is de competitiehervorming een feit. 16 ploegen verschijnen aan de start van elk nieuw sei-zoen. Het aantal thuiswedstrijden hangt af van de rang-schikking na de reguliere competitie. We zetten het voor u op een rijtje.

Plaats 1 tot en met 6Als STVV in de top 6 eindigt, zoals in 2009-2010, heb-ben we 15 boeiende thuiswedstrijden (en vele punten) achter de rug. Voor play-off i bieden we een abonne-ment aan dat recht geeft op toegang tot de volgende 5 topwedstrijden op Stayen. De abonneehouders van de reguliere competitie hebben voorrang en krijgen een korting bij aankoop van dit mini-abonnement. Losse tickets zijn natuurlijk ook te verkrijgen.

Plaats 7 tot en met 14In dit geval werken we minstens 18 wedstrijden op Stay-en af. 15 in de reguliere competitie en 3 in play-off II.

Play-off ii is namelijk onderverdeeld in 2 poules van 4 teams. De winnaars van deze poules strijden met elkaar voor een duel tegen de nummer 4 van play-off I. Hier-bij staat een plaats in de Europe League op het spel. Eventuele thuiswedstrijden zijn bij het abonnement in-begrepen.

Plaats 15Eindigt STVV 15de na de reguliere competitie, dan heb-ben we 15 wedstrijden achter de rug op Stayen. Vervol-gens spelen we een minicompetitie met de beste 3 clubs uit de Exqi League. Kortom, 3 bijkomende thuiswedstrijden op Stayen die het behoud moeten ver-zekeren. Deze thuiswedstrijden zijn bij het abonnement inbegrepen.

Plaats 16Het ‘worst case scenario’ met slechts 15 thuiswedstrij-den en rechtstreekse degradatie.

STVV BIZZ0118

Stayen is ...

... als ontmoetingsplaats een echte verademing. Hier kun je ongedwongen

netwerken en in een professioneel kader klanten ontvangen. Het positieve imago van STVV, de populariteit en de

naambekendheid helpen ons onze eigen onderneming in de kijker te zetten.

frank VolsAlgemeen directeur Sofi m

@

STVV BIZZSTVV BIZZ 19

abonnementen Tickets / Tm

TRIBUNE OOST 0 tot 16 jaar ¤ 120 ¤ 10 / ¤ 12,5

Volwassenen vak A-B-J-K, rij 1 tot 10 ¤ 200 ¤ 15 / ¤ 20

vak A-B-J-K, rij 11 tot 29 ¤ 250 ¤ 20 / ¤ 25

vak C-D-H-I, rij 1 tot 10 ¤ 250 ¤ 20 / ¤ 25

vak C-D-H-I, rij 11 tot 29 ¤ 300 ¤ 25 / ¤ 30

vak E-F-G, rij 1 tot 10 ¤ 300 ¤ 25 / ¤ 30

vak E-F-G, rij 11 tot 29 ¤ 375 ¤ 30 / ¤ 35

Gezinnen(vak A tot en met K)

Vader OF moeder koopt abonnement: kinderen tot

16 jaar

¤ 85 - / -

Vader EN moeder kopen abonnement: kinderen tot

16 jaar

¤ 65 - / -

TRIBUNE zUID(sector L,

sfeervak N)

0 tot 16 jaar ¤ 70 ¤ 5 / ¤ 7,5

Studenten ¤ 140 ¤ 10 / ¤ 12,5

Volwassenen ¤ 165 ¤ 15 / ¤ 20

TRIBUNE NOORD 0 tot 16 jaar - ¤ 10 / ¤ 12,5

Volwassenen VIP 1-2-3-4-5-6 ¤ 750* ¤ 50 / ¤ 65

ERE 5-6-7 ¤ 1 250* ¤ 75 / ¤ 90

Tarieven 2011-2012

opmerkingen:

• TMstaatvoortopmatch:ditzijndethuiswedstrijdentegenGenk,Anderlecht,ClubBruggeenStandard. Dan kosten de tickets iets meer.

• ‘0tot16jaar’-geborenna30/06/1995.Jongerenbrengeneenrecentepasfotomee.• ‘Studenten’tussen16en22jaar-geborentussen30/06/1989en01/07/1995.Studentenbrengeneenkopie

van de studentenkaart en een recente pasfoto mee.• Deprijzenzijnnietvantoepassingopvriendschappelijkewedstrijden,bekerwedstrijdeneneventuele

Europese wedstrijden.

STVV BIZZ0120

een overzicht van het stadion

PLaaTSen

A

INGANG 3 INGANG 4

INGANG 2

VIP 6

VIP 1

VIP 4

VIP 3

VIP 5

ERE 6

ERE 5

ERE 7

VIP 2

L

M

N

O

B C D E F G H I J K

TRIBUNENOORD

TRIBUNEZUID

TRIBUNE OOST

STVV BIZZSTVV BIZZ 21

de mogelijkheden ...

... van het vernieuwde Stayen zijn bijzonder uitgebreid. Wij maken hier regelmatig gebruik van de vergaderzalen. En natuurlijk pikken wij met onze klanten en medewerkers af en toe een wedstrijdje mee. Da’s plezant én goed

voor onze business!

eric martens en Stijn germeys

Zaakvoerders Flexpoint

@

STVV BIZZ0122

STVV BIZZSTVV BIZZ 23

Uw bedrijfsnaam, product of dienst gegrift in het geheugen van de supporters op Stayen of bij de tv-kijkers thuis? boarding is de sleutel naar het succes!

Naast vaste boarding beschikt STVV ook over Led-boarding direct langs het speelveld. LED-boarding is een van de meest innovatieve en commercieel interes-santste vormen van boarding. animaties en bewe-gende beelden trekken onmiddellijk de aandacht van de kijker of toeschouwer. De unieke kwaliteitsnorm van de LED-boarding op STVV zorgt bovendien voor een krachtige publiciteit. Per wedstrijd bereikt u de hon-derdduizenden kijkers van Studio 1, de kijkers van de livewedstrijden op Belgacom TV, de kijkers van de re-

gionale televisiezender TV Limburg en duizenden sup-porters in het stadion. Ideaal om uw naambekendheid op te bouwen of te versterken.

LED-boarding is flexibel in opmaak en kan naadloos aansluiten op de actuele publicitaire noden van uw on-derneming. De advertentie kan tot 3 werkdagen voor de wedstrijd nog gewijzigd of opnieuw aangemaakt worden. Want als uw bedrijf beweegt, beweegt de LED-boarding mee.

BOARDING

in de kijker oP STayen

STVV is dé communicatiepartner uit de regio. Niet alleen telt STVV een trouwe en ruime supporters-schare van duizenden fans. Wekelijks brengen nationale en regionale media verslag uit van de hel-dendaden van de Truiense gladiatoren. Gaande van televisie en radio, tot internet en geschreven pers. “De Hel van Stayen” is voor heel België inmiddels een begrip en biedt u als ondernemer een hemel aan opportuniteiten. Profiteer mee van de naambekendheid en de ruime mediabelangstelling die STVV geniet. Laat uw onderneming binnenrollen en scoren in honderdduizenden huiskamers. Kortom: plaats uw onderneming in de kijker en adverteer via STVV.

STVV BIZZ0124

Seizoen Wedstrijd

Volledig rond terrein (180 m)

9 minuten € 50 000 € 5 000

6 minuten € 33 500 € 3 000

3 minuten € 21 000 € 1 750

Achter beide doelen (80 m)

9 minuten € 40 000 € 2 500

6 minuten € 25 000 € 1 750

3 minuten € 15 500 € 1 000

Lange zijde terrein (100 m)

9 minuten € 30 000 € 2 000

6 minuten € 20 000 € 1 500

3 minuten € 12 500 € 750

Achter 1 doel (40 m) 9 minuten € 22 500 € 1 500

6 minuten € 14 000 € 1 000

3 minuten € 11 500 € 700

* prijzen excl. btw, aanmaak- en plaatsingskosten wedstrijd

Tv-zicht vlak achter doel tribune zuid:

€ 1 750 per meter, per seizoen*

Vast tv-zicht schuin achter doel tribune

zuid:

€ 1 500 per meter, per seizoen*

Tv-zicht achter doel tribune noord, 2de lijn:

€ 1 500 per meter, per seizoen*

Tv-zicht lange zijde tribune oost:

€ 1 250 per meter, per seizoen*

½ Tv-zicht zijde tri-bune noord en zuid:

€ 500 per meter, per seizoen*

½ Tv-zicht luifels 1ste lijn tribune noord en

zuid

€ 380 per meter, per seizoen*

Niet tv-zicht luifels 2de lijn tribune noord

en zuid

€ 250 per meter, per seizoen*

Niet tv-zicht zijde tribune west:

€ 375 per meter, per seizoen*

Led boarding VaSTe boarding

opmerking: prijzen zijn excl. btw enexcl. aanmaak- en plaatsingskosten.Zowel voor LED als voor vaste boarding

STVV BIZZSTVV BIZZ 25

WEBadvertising

maandgegeVenS Voor januari 2009

146 564 bezoekers per maand

27 052 unieke bezoekers per maand

1 202 630 paginaweergaves per maand

De site wordt dagelijks ongeveer 4 700 keer bezocht

Ongeveer 900 bezoeken per dag zijn unieke bezoeken

Meer dan 8 pagina’s gemiddeld per bezoek

Elk bezoek aan de site duurt gemiddeld ongeveer 5 minuten

1 op 6 bezoekers van de site surft voor de eerste keer naar STVV.com

STVV speelt als trendy en vooruitstrevende club in op de nieuwe media. Steeds meer mensen gebruiken het web als informatiebron en communicatietool. STVV surft op de juiste golf, de cijfers bewijzen dat:

opmerking: prijzen zijn excl. btw

Home Pagina andere Pagina’S

Banner bovenaan 728 x 90 pixels

€ 450 per maand € 250 per maand

€ 3 000 per seizoen € 1 250 per seizoen

Banner rechts 298 x 180 pixels

€ 400 per maand € 200 per maand

€ 2 500 per seizoen € 1 000 per seizoen

Banner links onderaan120 x 90 pixels

- € 100 per maand

- € 750 per seizoen

TarieVen

STVV BIZZ0126

Intern tv-circuit 30 breedbeeld tv-scherm en zenden de dag van de wedstrijd tussen 17.30 en 23.30 uur STVV TV uit.

De uitzendingen zijn te zien in alle VIP-ruimtes, de kantine van Tribune Oost, de Kanarieclub, het spelershome en de persruimte. STVV TV brengt de allernieuwste weetjes van de club, de samenstelling van de ploegen, de wedstrijdkalender, interviews met personen uit het voetbalmilieu …

Na de wedstrijd is er een persbabbel met de trainers van beide teams. Ons tv-circuit brengt uw onderneming in het heetst van de strijd in de kolkende ‘Hel van Stayen’. Het ijzer smeden als het heet is, noe-men we dat! Ook hier zijn verschillende formules mogelijk.

Prijs: vanaf € 500 (excl. btw)

Wedstrijdactie ‘Sponsor van 1 wedstrijd’ Misschien is een bepaalde wedstrijd voor uw onderneming wel extra interessant? Want u hebt belangen in de stad van de tegenstander, of de timing van de wedstrijd is voor u een godsgeschenk. Of misschien wilt u uw onderneming gewoon in het middelpunt van de belangstelling plaatsen? Sponsor dan een wedstrijd! Enkele mogelijkheden.

• UwpubliciteitverschijnteenmaligopdeLED-boarding• Ugeeftdeaftrapenschenktdewedstrijdbal• Uwactiewordtonderdeaandachtgebrachtdoordestadionspeaker• Uwactieverschijntophetwedstrijdbladenhetinterntv-circuit• Uwactiewordtookvermeldopdewebsite• Ukuntfoldersofleafletslatenuitdelendooreenpromoteam• UkuntvoordeligbijkomendegastenuitnodigenvooreenavondjeStayen

Prijs: afhankelijk van het samengestelde pakket, van € 500 tot € 5 000 (excl. btw)

SCREENS STADION Als u zeker wilt zijn dat u gezien wordt, dan zijn onze 15 m2 schermen ongetwijfeld iets voor u. Met een hoogte van 5 m en een breedte van 3 m per screen kan niemand het complex passeren zonder uw logo of slogan te zien. U kunt kiezen voor 1 screen, 2 screens of 3 screens langs elkaar voor een optimaal bereik.

LICHTKRANT SCOREBORD De lichtkrant bevindt zich net onder het scorebord en trekt voortdurend de aandacht. Vooral als er niet gescoord wordt! Tijdens de wedstrijd verschijnen er boodschappen op de lichtkrant zoals de tussenstanden van de andere wedstrijden. Met de lichtkrant bereikt u gegarandeerd de vele duizenden nieuwsgierige supporters. Want al hou-den zij hun ogen gericht op de bal, uit de ooghoeken loert toch steeds de nerveuze blik naar de lichtkrant.

Prijs: vanaf € 500 (excl. btw)

1 screen 2 screens langs elkaar 3 screens langs elkaar

6 maanden € 1 600 € 2 400 3 600

12 maanden € 3 000 € 4 520 € 9 000

14 maanden € 4 200 € 6 300 € 9 440

Prijzen

opmerking: prijzen zijn excl. aanmaak en plaatsingskosten (€ 1 500) en excl. btw.

STVV BIZZSTVV BIZZ 27

ParTner jeugd, dameS en beLofTen

STVV is natuurlijk veel meer dan enkel het eerste elftal. In de beloftenkern worden de jongens die naast de selectie vallen, klaargestoomd of scherp gehouden voor het grote werk. Daarnaast beschikt STVV over een van de beste jeugdopleidingen van het land. Wekelijks tonen talrijke talenten hun kunstjes in de jeugdwedstrijden. En we mogen zeker de dames niet vergeten! Ook zij strijden op het hoogste niveau voor de prijzen en kunnen op een trouwe supporterskern rekenen! Het jeugdcentrum is dan ook een drukbezochte plaats in Sint-Truiden.

enkele data

180 jeugdspelers, 30 dames en 20 beloften toeren elke week door heel België met uw bedrijfslogo.

Elk weekend worden ten minste 5 jeugdwedstrijden gespeeld op het jeugdcentrum van STVV.

Ouders, grootouders, vrienden … zij maken deel uit van de trouwe entourage.

Het jeugdcentrum is gelegen langs één van de drukste invalswegen van de stad en is alle dagen open.

Gemiddeld 1 000 mensen bezoeken iedere week het STVV-jeugdcentrum.

Verschillende keren per week gaan de trainingen van de A-kern door op het kunstgrasveld van het STVV-jeugdcentrum.

STVV BIZZ0128

Wie wil meegenieten van de ruime belangstelling voor deze teams en het enthousiasme dat daarmee gepaard gaat, heeft de volgende mogelijkheden.

overzicht

Uw logo centraal op de wedstrijdshirts van 11 jeugdploegen

Uw publiciteit via de boarding van zowel het kunstgrasveld als de andere grasvelden

Uw logo op alle drukwerken van de jeugd: mailings, persberichten ...

Wedstrijdacties op het jeugdcentrum

overzicht

Uw publiciteit via de boarding van het kunstgrasveld(Wedstrijden jeugdploegen, B-kern en trainingen A-kern)

Uw publiciteit via de boarding van de overige grasvelden (Wedstrijden jeugdploegen)

Uw publiciteit via de boarding aan de straatzijde

overzicht

Uw logo op de wedstrijdshirts (niet centraal op de voorkant)

Uw publiciteit via de boarding van het kunstgrasveld

Uw logo op alle drukwerken van de jeugd: mailings, persberichten ...

Wedstrijdacties op het jeugdcentrum

Main Partner

BOARDING

PREMIUM PARTNER

Prijs: € 25 000 per seizoen (excl. btw en aanmaakkosten)

Prijs: € 500 per 6 m, per seizoen (excl. btw en aanmaakkosten)

Prijs: € 300 per 6 m, per seizoen (excl. btw en aanmaakkosten)

Prijs: € 1 500 per 6 m, per seizoen (excl. btw en aanmaakkosten)

Prijs: € 5 000 per seizoen (excl. btw en aanmaakkosten)

STVV BIZZSTVV BIZZ 29

PREMIUM PARTNERS:MAIN PARTNER:

ANDERE PARTNERS: IMPERMO - RADSON RADIATOREN - SOFIM DIENSTENGROEP - VERZEKERINGEN NELISSEN - MARIS TECHNICAL PERFORMERS - MITSHUBISHI ELECTRIC - GIMO KOFFIE -

HANDELSGIDS.BE - SCHOENEN DONVIL - LINGERIE AN - MEUBELEN KELDERMANS - AXA - ROOSEN FASHION - COCA-COLA - TROPICANA LOOZA - BANDEN RAYMACKERS - DCM MESTSTOFFEN -

TOPCOLD - PAULI BETON - MEUBELEN VRANKEN - BOSE - HET BELANG VAN LIMBURG - TVL - HOTEL STAYEN - ‘T VEILINGHUIS - POLYDAK - IMANEX - MULTILINE - MTS SYSTEM - DOMO -

AG INSURANCE - ENVO - KELLER - SELECT - VIDEOCENTER - CARGLASS - ENZ ...

Join our winning team ...... en word onze partner in succes!

Onder meer de volgende partners stuwden STVV naar de allereerste play-off I uit het Belgische voetbal. Wij danken hen voor hun steun en engagement. Zij stonden ons bij toen we het moeilijk hadden en schreeuwden ons vooruit om ge-schiedenis te schrijven. Kom ons winnend team vervoegen, zodat wij ook in de toekomst topprestaties kunnen blijven leveren. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dat is het credo op Stayen! Hoe groter het team, hoe groter de kans op nieuwe historische successen! Be part of it!

BUSINESS PARTNERS:

STVV BIZZ0130

STVV is enorm ...

... geëvolueerd de laatste jaren.Kijk maar naar de fantastische

accommodatie en de indrukwekkende infrastructuur. De doorgedreven

professionalisering geeft aan dat ze hier echt vooruit willen. Dat geeft mij een

goed gevoel als supporter én als partner!

dirk VanstapelZaakvoerder Vavantas

@

STVV BIZZSTVV BIZZ 31

Tiensesteenweg 1683800 Sint-Truiden

Tel. 011 68 38 29 Fax 011 69 23 80

info@stvv.comwww.stvv.com

Voetbal is een contactsport, ondernemen ook!

Ook u kunt deel uitmaken van een winnend team. Een team met vele fans, op de voet gevolgd door de regionale en nationale media. Een team dat in eigen regio op handen gedragen wordt en tot in de verste uithoeken van het land een gezicht heeft.

Ook u kunt kiezen voor de kracht van een sterk merk, een positieve uitstraling en pure authenticiteit. Een merk dat de mensen raakt en niemand onverschillig laat. Een club die scoort en laat scoren. Een club met visie, een club met toekomst.

Ook u kunt thuiskomen in één van de mooiste complexen van het Belgische voetbal. Waar u samen met collega-ondernemers bouwt aan de toekomst van uw zaak en de heropleving van de economie. Waar contacten spontaan tot stand komen en ruimte creëren voor meer.

Want bij STVV scoort uw onderneming altijd. Als partner of als lid van de business club, publicitair of via onze busi-ness- seats. Wij zoeken samen met u naar de beste oplos-sing. Naar een oplossing op maat van uw bedrijf. Neem dus snel contact op met één van onze medewerkers en bereid u voor op een commercieel topseizoen.

Contact en info

commercieel manager

Walter Boonen0478 / 67 29 51walter.boonen@stvv.net

dagelijks beleid

Rika Scalais011/70 27 62rika.scalais@stvv.net

fanshop

Wendy Diepenrykx011 / 70 27 64wendy.diepenrykx@stvv.net

onthaal & administratie

Daisy Blavier011 / 68 38 29daisy.blavier@stvv.net

Wedstrijdorganisatie

Philippe Bormans011/70 27 64philippe.bormans@stvv.net

&

Wim Vanweerts011/70 27 61wim.vanweerts@stvv.net

boekhouding & Personeel

Katrien Bottin011 / 70 27 63katrien.bottin@stvv.net

Horeca & events

Withofs luc0495 / 23 55 93luc@stayen.com•horeca&stvv.net