Professionele inbouw op locatie!

Post on 24-Mar-2016

229 views 3 download

description

ASSORTIMENT Q2 2010

Transcript of Professionele inbouw op locatie!

Professionele inbouw op locatie!A S S O R T I M E N T Q 2 2 0 1 0

MOBIELE TELEFONIE NAVIGATIE TRACK & TRACE MULTIMEDIA ALARM PARKEERHULP

INTEC Mobiele Installatietechniek, op weg naar u . . .Om u goed en professioneel te kunnen adviseren aangaande de installatie van mobiele telefonie, navigatiesystemen, ritregistratie, alarmsystemen en multimedia, beschikt Intec over een ervaren team van mensen die u, als particulier of bedrijf, graag bijstaat in het bepalen van de meest ideale oplossing voor in uw auto of wagenpark.

Intec beschikt over een team van uiterst vakkundige inbouwspecialisten die op een door u bepaalde locatie, door geheel Nederland, de door u gewenste oplossingen komen installeren.

Intec draagt ter alle tijd zorg voor een professionele afhandeling zonder u agenda onnodig te belasten.

Als partner van onder andere de meest toonaangevende leasemaatschappijen, heeft Intec zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare onderneming, welke u met de grootst mogelijke zorg en aandacht ondersteunt in het optimaliseren van uw wagenpark.

Graag lichten wij u in een persoonlijk gesprek onze werkwijze toe, om zo ook u te kunnen laten profiteren van onze diensten.

Intec Mobiele Installatietechniek timmert al jarenlang aan de weg om de meest vooruitstrevende oplossingen op het gebied van mobiele communicatie te kunnen bieden.

Prijzen zie prijslijst!

Prijzen zie prijslijst!

JVC KW NX 7000Dit twee-DIN navigatiesysteem verzekert nauwkeurige navigatie door de ingebouwde RDS-TMC tuner en gevoelige EGNOS GPS. Deze unit heeft kaart-dekking van meer dan 30 Europese landen, Voice Guidance in meerdere talen, Text-To-Speech en weergave van diverse informatie.Indien gewenst uit te voeren met een BT-module.

AFNEEMBAAR FRONT

THB Bury CC9060 SmartDe CC9060 Smart bevat praktisch alle kenmerken van de CC9060 echter met een compact display. Zaken als DialogPlus voice control (gebruikersonafhanke-lijke spraakbesturing) en een touch screen zijn standaard.

THB Bury CC 9060Deze Bluetooth Carkit van Bury combineert gebruiksvriendelijke bediening met een 2,8 inch touchscreen kleurenscherm. Hierdoor is de bediening van deze carkit ontzettend eenvoudig en snel.

Nokia CK-600Meer aandacht voor het verkeer.Met de Nokia CK-600 Bluetooth Carkit houdt u ook tijdens gesprekken uw aandacht bij het verkeer. Koppel uw mobiele telefoon via Bluetooth aan de carkit en op het grote kleurenscherm ziet u in één oogopslag wie u belt. Gesprekken aannemen of beëindigen is met de duidelijke afstandbediening zo gebeurd. U heeft meer tijd en aandacht voor het drukke verkeer om u heen.

Nokia CK-300Hands-free bellen is tegenwoordig de norm. In de auto biedt de stijlvolle Nokia CK-300 Bluetooth Carkit uitkomst. Houdt uw handen op het stuur, met deze carkit handelt u gesprekken af in een handomdraai. De CK-300 is lekker klein en beschikt alleen over een minimaal aantal knoppen. Uw gesprekken zijn kraakhelder dankzij DSP wat er voor zorgt dat echo’s en andere geluiden niet doorkomen.

Parrot CK3100De Parrot CK3100 biedt geavanceerd en veilig handsfree-gemak. Handel alle oproepen comfortabel af zonder uw mobiele telefoon aan te raken. Bellen met uw ogen op de weg en beide handen aan het stuur. Het scherm geeft alle informatie duidelijk weer, waaronder caller-ID, operator, signaalsterkte of recente oproepen.

Parrot Mki9000De Parrot MKi9000 is een kleine, handige carkit voorzien van grootse mogelijk-heden. Met deze carkit aan uw stuur of dashboard beschikt u over ruisonder-drukking en een externe microfoon zodat u altijd perfect te verstaan bent. Of u nu in een tunnel schiet, een drukke straat insteekt of over de snelweg rijdt. Met de Parrot Mki9000 bent u altijd perfect te verstaan. Bovendien is de Parrot MKi9000 volledig spraakgestuurd.

Parrot Mki9100De Parrot MKi 9100 is voorzien van een helder OLED-Display. Via dit display kan het telefoonboek, instellingen en een speellijst worden weergegeven. Bij een inkomende oproep is het nummer zichtbaar of de naam van de beller indien deze in het telefoonboek is opgenomen. De Mki 9100 wordt bediend via een draadloze afstandbediening die ook op het stuur gemonteerd kan worden voor nog meer gebruiksgemak.

Parrot Mki9200De Parrot MKi9200 is een Bluetooth-handsfreesysteem met een 2,4” hoge resolutie TFT kleurenscherm. Via een draadloze afstandsbediening, die op het stuur of het dashboard kan worden bevestigd, kan de bestuurder alle functies van de MKi9200 bedienen.

Nokia CK-100Handsfree bellen en muziek luisteren over uw autospeakers.Met de Nokia Carkit CK-100 voert u gemakkelijk hands-free gesprekken of luistert u naar de muziekbestanden op uw telefoon over uw autospeakers. De kit is eenvoudig te installeren en aan te sluiten op de geluidsinstallatie van uw auto, en via Bluetooth maakt Nokia CK-100 verbinding met uw Nokia-toestel.

M O B I E L E T E L E F O N I E

N A V I G A T I E

Prijzen zie prijslijst!

Prijzen zie prijslijst!

Pioneer AVH 5200 BT (Klapscherm)Geniet altijd van je muziek, films en foto’s. De AVH-5200BT speelt je volledige collectie af, waar je die ook hebt opgeslagen: iPod, iPhone, USB-geheugen, MP3-speler, SD-kaart, DVD, CD op nagenoeg elk AV-toestel eigenlijk. De Dual Zone-functie maakt het systeem nog een stuk flexibeler, waardoor de passa-giers vooraan bijvoorbeeld naar muziek van op de ene bron kunnen luisteren, terwijl de passagiers op de achterbank op optionele schermen naar een film van op een andere bron kunnen kijken.

Pioneer F9220 BTAls je een Ford Galaxy, S-Max, Mondeo of Focus hebt en op zoek bent naar volledige navigatie, entertainment en communicatie in één perfect passend systeem dat naadloos aansluit bij het interieur van je wagen, dan is de AVIC-F9220BT écht wat je nodig hebt. Het combineert kwaliteitsvolle navigatie met tal van andere geweldige functies en onze unieke 3D-touchinterface geeft je snel en rechtstreeks toegang tot alle functies die je nodig hebt.

Pioneer F9210 BT De AVIC-F9210BT werd speciaal ontworpen om precies in de 2-DIN-gleuf van Volkswagen, Seat en Skoda te passen en is een multimedia-, navigatie- en communicatiesysteem waardoor jij en je passagiers de autorit helemaal anders zullen ervaren.

Pioneer F920 BTDe AVIC-F920BT biedt je totale navigatie, entertainment en communicatie in één enkel systeem. Bovendien kun je alle functies heel gemakkelijk en snel bedienen aan de hand van een uniek grafisch touchscreen in 3D.

Pioneer F3210BTDe Pioneer AVIC F3210BT is vergelijkbaar met de Pioneer AVIC F320BT echter enkel geschikt voor de voor Volkswagen, Skoda en Seat modellen. De Pioneer F3210BT is standaard uitgerust met een interface welke de stuurwielbediening mogelijk maakt. Tevens heeft dit model een afneembaarfront.

Pioneer F320 BTVolgens Pioneer is de AVIC F320BT het instapmodel voor consumenten die het beu zijn om met zuignappen en sigarettenaanstekers te werken. Het dubbel-DIN inbouwsysteem biedt echter wel het grote voordeel dat een los navigatie-systeem ook heeft: het is uitneembaar. Het scherm kan worden uitgenomen waardoor het boevengilde van een koude kermis thuiskomt.

Pioneer F20 BTHet systeem dat is uitgerust met elke navigatie- en multimediafunctie die je je maar kunt wensen is nu nóg beter. De AVIC-F20BT heeft een 3D-interface, waardoor hij nog gemakkelijker te bedienen is. Bovendien kun je hem aanpas-sen aan je eigen voorkeuren - zo wordt navigatie, communicatie en entertain-ment echt een persoonlijke ervaring.

Eclipse AVN4429Eclipse AVN4429 2-DIN CD/DVD TomTom navigatie- multimediasysteem.De AVN4429 is een compleet nieuwe multimedia receiver voor compleet vermaak, gebruiksvriendelijkheid en beid alles voor de moderne bestuurderEclipse levert met de nieuwe AVN4429 een 2-Din navigatiesysteem met een uitneembaar navigatiedeel (TomTom) dat tevens dienst doet als afneembaar front.

AFNEEMBAAR FRONT

JVC KW NT 3JVC presenteert de KW-NT3HDT, een alles-in-een navigatiesysteem geheugen met ingebouwde HD-Radio, het verzorgen van real-time verkeersinformatie en andere nuttige informatie. Voorzien van de uiterst betrouwbare Windows Automotive OS, Quick Start-up, en POI updatebare met Google Maps, het apparaat biedt stress-vrij rijden op de weg. Andere functies zijn onder meer Bluetooth draadloze technologie, iPod / iPhone ™ audio-en video afspelen, iTunes Tagging, afneembare gezicht paneel, en gebruiksvriendelijke interface.

JVC KW NT 1 BTGeniet van nauwkeurige navigatie met de ingebouwde RDS-TMC tuner, EGNOS GPS met hoge gevoeligheid en het 6,1-inch breedbeeld Touch Panel. Het twee-DIN front is afneembaar om diefstal te voorkomen. Deze unit heeft Voice Guidance in 16 talen, Text-to-Speech in 10 talen, meer dan 2,1 miljoen P.O.I., Rijstrook geleiding, en Maximumsnelheid display.

AFNEEMBAAR FRONT

AFNEEMBAAR FRONT

AFNEEMBAAR FRONT

AFNEEMBAAR FRONT

Nieuw !

Nieuw !

Nieuw !

Nieuw !

Nieuw !

Nieuw !

Nieuw !

Nieuw !

Prijzen zie prijslijst!

Prijzen zie prijslijst!

Retreever Alarmklasse 5De Retreever is een SCM klasse 4/5 gecertificeerd voertuigvolgsysteem dat de actuele positie van een voertuig bepaalt via GPS. In geval van diefstal van het voertuig wordt de exacte positie via een GSM verbinding voortdurend aan een meldkamer doorgegeven. Deze Particuliere Alarmcentrale (PAC) staat in direct contact met de autoriteiten, zodat meteen actie wordt ondernomen om het voertuig zo snel mogelijk terug te bezorgen.Inclusief SCM certificaat.

Retreever Alarmklasse 4De Retreever is een SCM klasse 4/5 gecertificeerd voertuigvolgsysteem dat de actuele positie van een voertuig bepaalt via GPS. In geval van diefstal van het voertuig wordt de exacte positie via een GSM verbinding voortdurend aan een meldkamer doorgegeven. Deze Particuliere Alarmcentrale (PAC) staat in direct contact met de autoriteiten, zodat meteen actie wordt ondernomen om het voertuig zo snel mogelijk terug te bezorgen.Inclusief SCM certificaat.

Defa Alarmklasse 3Defa is een flexibel en modulair gebaseerd alarmsysteem voor auto’s met een analoog elektrisch systeem of auto’s met een can-bus systeem en centrale deurvergrendeling via een afstandbediening. Het alarm wordt aangestuurd door de originele handzender van de auto.Inclusief SCM certificaat.

Plus 2 DVD hoofdsteunenHet touch screen monitor en de USB/SD card aansluiting zijn één van de verbeteringen van de PLUS2. Tevens is het klapscherm mechaniek van de PLUS1.1 vervangen door een gemotoriseerd “Sliding Shield” die de monitor beschermd. In de PLUS2 is ook een FM transmitter ingebouwd die het geluid draadloos overbrengt naar het bestaande audio systeem in de auto. Overige multimediapakketten op aanvraag.

Kenwood DNX 520 VBTDit nieuwe model is specifiek bestemd voor diverse Volkswagen, Seat en Skoda modellen, heeft een 7.0 inch breedbeeld touchscreen en is standaard voorzien van Bluetooth met Parrot technogie. Dit model komt qua functionaliteiten overeen met de DNX 5260 BT.

Kenwood DNX 5260 BTKenwood presenteert de 6.1 inch breedbeeld VGA touchscreen met standaard DVD, USB, CD en MP3. Tevens is de DNX 5260BT voorzien van Bluetooth. Optioneel is het aansluiten van een achteruitcamera en IPOD oplossing. Standaard is de DNX 5260 BT voorzien van Garmin navigatie inclusief TMC verkeersinformatie. Dit nieuwe model is eenvoudig te bedienen.

Kenwood DNX 7260 BTKenwood presenteert de 7.0 inch breedbeeld VGA touchscreen voorzien van een afneembaar front. Video-in specifiek voor een optionele achter- of voor-zicht camera indien gewenst.iPod & iPhone rechtstreeks aanstuurbaar met optionele IPOD kabelBluetooth geïntegreerd en geïntegreerd Garmin Navigatiesysteem. TMC decoder ingebouwd voor actuele verkeersinformatie op het scherm en SD slot voor navigatie updates.

Kenwood DNX 9260 BTKenwood presenteert de nieuwste 2Din 7.0 inch breedbeeld Navigatie en Entertainment systemen. De DNX-9260BT is niet alleen mooi kwa design, het heeft de allernieuwste 2010 firmware en navigatiekaarten en heeft een af-neembaar front en unieke advanced voice control en werkt soepel en eenvou-dig via het touchscreen.Dit is het meest uitgebreide navigatiesysteem uit de nieuwe lijn van Kenwood.

Zenec ZE-NC2010Met de ZE-NC2010 uit de E>GO multimedia systeem reeks presenteert ZENEC een innovatieve voertuig specifieke naviceiver, die naast de huidige toptech-nologie alle moderne mogelijkheden heeft. En met zijn elegante glanzend zwarte voorzijde en witte toetsverlichting perfect integreert in uw auto.Voor VW GolfVI | Golf V | Tiguan | Eos | Passat | Passat CC | Caddy | Scirocco | Touran | Jetta | SEAT Altea | Leon | Toledo

TomTom rijklaarpakketinclusief DTM houder op proclip rooster

M U L T I M E D I A

A L A R M

AFNEEMBAAR FRONT

AFNEEMBAAR FRONT

Nieuw !

Nieuw !

Nieuw !

Nieuw !

Prijzen zie prijslijst!

LaptopdragerDe laptophouders van OPTI OFFICE komen in deze situaties goed tot zijn recht. OPTI OFFICE producten kenmerken zich door de veelzijdigheid in gebruik en montage en zijn toepasbaar in alle voertuigen, maar ook voor thuis of werk.

SteelbagEr worden momenteel veel meer auto-inbraken gepleegd vanwege navigatiesystemen in de auto. Zou het niet ideaal zijn als uw navigatie, beeld en geluidapparaten veilig in uw auto zou kunnen achterlaten?De autokluizen van Steelbag biedt u dit gemak, gegarandeerd! Met uw waardevolle apparaten veilig in uw autokluis, geeft u de autoinbreker geen kans meer op buit!

ParkeerhulpEen parkeerhulp met behulp van parkeersensoren achter de bumper maakt u attent op de nadering van obstakels door middel van een veranderd akoestisch signaal. Er zijn varianten met uitsluitend geluid en ook sets met een display die naast een akoestisch signaal ook nog op een display of met behulp van leds een afstandsindicatie geeft. Voor de betreffende opties kunt u contact opnemen met Intec.

Tripmarker ritregistratieIedere fleetmanager weet dat inzicht bepalend is voor een kostenbesparende bedrijfsvoering. De Tripmarker geeft u dat inzicht. U kunt namelijk op basis van actuele gegevens van uw mobiele objecten uw bedrijfsprocessen stroomlijnen.

ZeroDelta ritregistratieDe ZeroDelta wordt verborgen in uw auto gemonteerd. Het enige zichtbare is het USB poortje. Steek uw ZeroDelta USB stick hierin, en alle ritten, tijden, vertrekpunten en aankomsten staan fiscaal juist genoteerd.

R I T R E G I S T R A T I E R E F E R E N T I E S

A C C E S S O I R E S

Met trots....mogen wij u een aantal van onze relaties voorstellen. Klanten waar Intec al geruime tijd naar tevredenheid de wagenparken voor mag beheren op het gebied van mobiele communicatie.

Intec heeft een zeer gevarieerd klantenbestand. Naast enkele heel grote bedrijven zijn wij ook de vaste partner voor enkele toonaangevende lease-maatschappijen. Uiteraard zetten wij ons met evenveel enthousiasme en passie in voor de particulier of de ‘bakker op de hoek’.

Wij willen bij deze dan ook al onze relaties die ons al jaren hun vertrouwen schenken bedanken voor de prettige samenwerking.

Intec Satelliet 7 3824 MT Amersfoort tel 033 247 14 82 fax 033 247 14 84 inbouw@in-tec.nl www.in-tec.nl