Interwrite Response lessen tutorial

Post on 09-Mar-2016

234 views 0 download

description

In deze tutorial laten we u zien aan de hand van duidelijke screenshots hoe u de volgende zaken kunt realiseren: * Het maken van een Response les * Het importeren van een Response les * Het starten van een Response les Verder een korte overzicht van de diverse eInstruction stemkastjes.

Transcript of Interwrite Response lessen tutorial

Response lessen MAKEN EN IMPORTEREN

Interwrite Response

In dit korte boekje laten we u zien hoe een les te maken in de Response software en hoe een les te importeren.Ook laten we u zien hoe u vervolgens zo’n les kunt starten.

Voor meer informatie over de Interwrite response software en de diverse stemkstjes zie: www.einstruction.nl

Response lessen: Het maken van een les.

Interwrite Response

Het importeren van een bestaande les.

Interwrite Response

Het starten van een les

eInstruction SRS

eInstruction biedt diverse modellen Student Response Systemen Op de volgende pagina’s een korte introductie in de diverse modellen.

Voor uitgebreidere informatie verwijzen wij u graag naar www.einstruction.nl

CPS IR + Mobi 501 bundel promotie

CPS IR Classpack 32 stuks plus de Interwrite Mobi 501 voor een tijdelijke prijs van ! 529,00 ex. BTW. De normale prijs is !2294,00 ex . BTW.zie www.einstruction.nl/cpsirmobibundel.php

CPS IR

Meerkeuze vragen, High speed infrarood ontvanger met bereik van max. 15 meter, max. 48 stuks op 1 ontvanger te gebruiken.

Interwrite Cricket

Meerkeuze vragen, Waar/Niet waar, RF ontvanger met bereik van max. 45 meter, max. 300 stuks op 1 ontvanger te gebruiken. Max. 4 ontvangers op 1 computer.

CPS PULSE

Tien type vragen o.a. vrije tekst invoer en formules, RF ontvanger met bereik van max. 45 meter, max. 300 stuks op 1 ontvanger te gebruiken. Max. 4 ontvangers op 1 computer.

www.einstruction.nl

Importeur voor Nederland: Transcontinenta B.V. Tarwestraat 29, 2153 GE Nieuw-Vennep, tel.: 0252-687555