Interwrite Learning productoverzicht 2009

8
Van uw inspirerende lessen maken wij een echte belevenis “Invoering van interactiviteit in de lessen heeft bij ons topprioriteit. Maar welke keus is voor onze school de beste?”

Transcript of Interwrite Learning productoverzicht 2009

Page 1: Interwrite Learning productoverzicht 2009

Van uw inspirerende lessen maken wij

een echte belevenis“Invoering van interactiviteit in de lessen

heeft bij ons topprioriteit. Maar welke keus is

voor onze school de beste?”

Page 2: Interwrite Learning productoverzicht 2009

Hoe geeft u les?•Staatumeestalvoorhetbord?•Looptuvaakdoorhetlokaal?•Ofwisseltuhetjuistaf?

Iedereen geeft vanzelfsprekend op zijn of haar eigen manier les. Dat maakt het onderwijsvak ook zo leuk. Natuurlijk wilt u dan zelf bepalen met wat voor interactieve middelen u lesgeeft. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Als u aangeeft hoe u lesgeeft, dan biedt Interwrite Learning™ u een

oplossing op maat. Hoe doen wij dat?

Leuke en inspirerende lessen beklijven beter en verschaffen de docent meer plezier. Daarom wordt op veel scholen tegenwoordig interactief lesgegeven. De vraag is wel: welke oplossing past het best bij u?

De beste keus gaat uit van uw manier van lesgeven

“Interactief lesgeven? Wij kunnen niet achterblijven!”

Page 3: Interwrite Learning productoverzicht 2009

Interwrite Learning™ helpt het leren en lesgeven interactief en leuk te maken!Stap 1: Grondig inventariserenAls educatiespecialist is Interwrite Learning™ producent van interactieve leermiddelen. Onze oplossingen sluiten naad-

loos aan op uw onderwijsbehoeften. Maatwerk op basis van de bestaande situatie en toekomstige wensen en eisen.

Dus beginnen wij met een grondige inventarisatie vooraf. Hoe geeft u les? Wat wilt u met interactieviteit binnen uw lessen

bereiken? Met welke randvoorwaarden moeten we rekening houden? Vervolgens komen wij met een passende oplossing.

Stap 2: Oplossingen die werken Wij vertalen uw vragen in oplossingen die u de grootst mogelijke vrijheid bieden. Niet alleen nu, maar ook voor

de toekomst. Dus past onze interactieve software perfect bij de programma’s waarmee u nu al werkt. En kunt u op

elk gewenst moment ook van andere apparatuur gebruikmaken. Dat geeft u ongekend veel flexibiliteit en keuzevrijheid

binnen uw lessen en in het leslokaal.

Stap 3: Kwaliteit voor de lange termijn Op het gebied van zowel apparatuur als software garanderen wij kwaliteit gedurende de lange termijn.

De Interwrite™ Boards staan bekend als ‘s werelds duurzaamste, snelste en eenvoudigst te gebruiken interactieve

digiborden. Eventueel draadloos verbonden met uw computer geeft elk Interwrite™ Board met de award winnende

Interwrite™ Workspace software u alle vrijheid om een nieuwe dimensie aan uw lessen te geven.

Stap 4: Ondersteuning in de praktijk Onze dagelijkse ondersteuning in de praktijk wordt door gebruikers als een absoluut voordeel ervaren. U en uw team

profiteren maximaal van onze kennis en ervaring op het gebied van de inzet van interactieve oplossingen in het

onderwijs. Gedegen lokale support is een onmisbaar element in het dagelijks gebruik. Pas als u tevreden bent,

zijn wij dat ook. En dat is wanneer uw nieuwe interactieve hulpmiddelen ten volle worden benut.

Interactief lesgeven met digitale hulpmiddelen opent een wereld aan nieuwe leermogelijkheden die beter aansluiten bij de beleving van leerlingen. U stelt uw lessen sneller samen. U gebruikt ze opnieuw. U maakt eenvoudig gebruik van bestaande of nieuwe content.

Digitale lessen en methodes van alle uitgevers zijn snel inzetbaar. En u kunt uw hernieuwde inzichten gemakkelijk delen met uw collega’s. Alleen daarom al valt het gebruik van deze moderne technologie en interactieve hulpmid-delen niet meer uit het onderwijs weg te denken.

Sluit u aan bij meer dan 400.000 docenten in 90 landen, die inmiddels “Wat als ik….?” hebben vertaald in “Ja, dat kan ik nu!”

Waarom interactief lesgeven?

Page 4: Interwrite Learning productoverzicht 2009

Waarom kiezen voor Interwrite Learning™?Flexibele integratie1. Onze producten en oplossingen complementeren de technologie die u al in uw leslokaal heeft. Zo kunt u onze feedback response systemen met uw interactieve bord of draadloze digibord gebruiken. De Interwrite™ Mobi kunt u bijvoorbeeld ook gebruiken zonder of met een ander merk digibord. U hoeft niet perse ons hele productassortiment aan te schaffen om te kunnen profiteren van een volledige integratie. 2. Onze Workspace software maakt het mogelijk om interactief te werken en aantekeningen te maken over al uw vertrouwde documenten, inclusief Word, Excel en PowerPoint. Ook internetpagina’s, content van uitgevers of elke andere software-leverancier kunt u bewerken wanneer u het beeld aan de leerlingen laat zien met uw Interwrite™ Panel, Mobi en DualBoard.

3. Naadloos invoegen van afbeeldingen, kaarten, digitale toetsen, vragen in uw lessen om te gebruiken met de Interwrite™ Clickers en/of uw Interwrite™ DualBoard en Mobi. Sla de les op, plaats deze binnen uw ELO of e-mail hem direct naar de leerling die vandaag ziek thuis was.

Partners in onderwijsAls u kiest voor Interwrite Learning™ krijgt u niet alleen de beste en modernste interactieve technologie in het leslokaal, maar direct ook een partner in onderwijs.

Wij zorgen ervoor dat u daadwerkelijk het meeste rendement uit uw investering haalt: • Voorafdooreengrondigeevaluatievanuwbehoeften • Enjuistookachterafmeteenbetrouwbareen

persoonlijke service• “Traindetrainer”programma’sendocumentatie• Gratissoftwareupgrades • Technischeondersteuning

om u door elk probleem heen te helpen

• Demogelijkheidtothetraadplegen van een online Personal Coach

• Eengevarieerdaanbodaan trainingen, tips, trucs en video tutorials

Flexibele integratie, samenwerkend leren en het partnership in onderwijs zijn slechts drie van de redenen om voor Interwrite Learning™ te kiezen als uw technologieleverancier voor het leslokaal.

Samenwerkend lerenDe Interwrite Learning™ producten dagen leerlingen en docenten uit om gezamenlijk met elkaar te leren en kennis met elkaar te delen. Omdat onze oplossingen zich kenmerken door een grote mate van flexibiliteit, kunnen er op ontelbare manieren samenwerkende leerervaringen worden gecreëerd.

Page 5: Interwrite Learning productoverzicht 2009

Deze werkt onafhankelijk van welke onderwijs- of presentatie-methode ook. Gratis meegeleverd bij alle Interwrite Learning™ producten. Geeft u toegang tot een uitgebreide digitale collectie afbeeldingen, simulaties en mogelijkheden. Meer dan 50 annotatiegereedschappen maken het opmaken, vertonen, annoteren, opnemen, opslaan en digitaal delen van uw lessen mogelijk. Daarmee maakt u van elke les een inspirerende belevenis. U houdt zelf de directe controle over al uw programma’s en lessen.

Interwrite™ Workspace software (versie 8.0)De nieuwste versie van de Interwrite™ Workspace software (versie 8.0) bevat een groot aantal waardevolle extra mogelijk-heden waaronder de multi user modus. De software is compa-tibel met Interwrite Learning’s volledige productassortiment.Eén van de voordelen van Interwrite Learning™ is, dat u als gebruiker altijd toegang heeft tot de nieuwste Interwrite™ Workspace software. U kunt deze gratis upgraden.

Wilt u uw leerlingen blijven aankijken maar wel gebruik maken van de interactieve mogelijkheden van de Interwrite™ Workspace software? Dan is het Interwrite™ Panel de perfecte oplossing. Wat u schrijft op de monitor verschijnt tegelijkertijd op het scherm of digibord. Geplaatst op een bureau of podium combineert deze pen-gevoelige monitor de interactieve mogelijkheden van een interactief bord met het gebruiksgemak en de eenvoud van een normale LCD monitor.

Interwrite™ Workspace software

Interwrite™ Panel

Nieuw

Page 6: Interwrite Learning productoverzicht 2009

Betrek leerlingen meer bij de les door het creëren van een interactieve leeromgeving. Pas formatieve evaluatie toe tijdens uw lessen en ervaar zelf de stijgende leercurve. De Interwrite Learning™ feedback response systemen zijn eenvoudig en doordacht. Zelfstandig of in combinatie met een Interwrite™ DualBoard en de Interwrite™ Workspace software te gebruiken. Op doeltreffende manier wordt de kwaliteit van lesgeven verder verhoogd. De vorderingen van uw leerlingen worden voor u direct meetbaar en echt inzichtelijk gemaakt.

Anoniem feedback laten geven, verhoogt de spontaniteit en interactie. U kunt de feedback van iedere leerling afzonderlijk bekijken, evauleren en beoordelen. De Interwrite™ Response oplossingen werken met elk bestaand programma. Standaard voorzien van een plug-in voor PowerPoint. Hierdoor zijn ook bestaande lessen geschikt te maken voor gebruik met onze feedback response systemen.

Interwrite™ ResponseHet gebruik van de Interwrite™ Response oplossingen verbetert het klassemanagement en biedt automatische absentiecontrole. De robuuste RF technologie maakt het gebruik vriendelijk, snel en probleemloos. Ze zijn ook geschikt om schoolbreed in te zetten, bijvoorbeeld voor vergaderingen en informatie-avonden.

Page 7: Interwrite Learning productoverzicht 2009

Met het Interwrite™ DualBoard kunnen meerdere leerlingen tegelijkertijd op het digibord werken. Met de nieuwe 2e pen kunnen er net als vroeger daadwerkelijk twee leerlingen op het zelfde moment schrijven of berekeningen maken. Natuurlijk houdt u als docent zelf de volledige controle over wie en wat er tegelijkertijd gebruikt kan worden. Met behulp van o.a. de Interwrite™ Mobi kunnen er ook 4 of zelfs 9 leerlingen of groepjes direct samenwerken op het bord.Het Interwrite™ DualBoard is zondermeer ’s werelds duur-zaamste, snelste en eenvoudigst te bedienen digibord. De ideale oplossing als u uw leerlingen op een visuele en interactieve manier bij de les wilt betrekken.

De verbinding met uw computer is naar keuze serieel, met USB of draadloos via RF. Het Interwrite™ DualBoard is net als het standaard Interwrite™ Board leverbaar in diverse standaard- en breedbeeldformaten. Het gebruik van de oplaadbare pen is het meest natuurlijk en zorgt voor de beste oog-hand coör-dinatie. Het elektromagnetische Interwrite™ DualBoard geeft u samen met de prijswinnende Interwrite™ Workspace software versie 8.0 alle vrijheid om uw lessen net die extra dimensie te geven. Elke les wordt nu een compleet interactieve belevenis.

Interwrite™ DualBoard

Interwrite™ MobiDe nieuwe Interwrite™ Mobi is ’s werelds eerste multi-user draagbare digibord. U kunt door het lokaal lopen terwijl u met de Interwrite™ Mobi uw computer bedient. Maximale flexibili-teit en toch de volledige controle over uw les zijn het resultaat. Samen met de nieuwe versie van de Interwrite™ Response software (versie 5.2) biedt de Interwrite™ Mobi een aantal praktische extra’s ten opzichte van de bekende Interwrite™ Pad.

De Interwrite™ Mobi is uitgerust met een ‘KWIK’- LCD kleuren-scherm. (KWIK staat voor: ‘Know What I Know’). Bij gebruik van onze feedback response systemen in uw les, ziet u op dit scherm de antwoorden en meningen van de leerlingen in detail. Zelf zien zij op het scherm of Interwrite™ DualBoard alleen een anonieme weergave geprojecteerd. En alles uiteraard als real-time feedback. Met het KWIK - LCD scherm heeft u direct inzicht in het verloop van de les, terwijl het correcte antwoord voor de leerlingen verborgen blijft.

De diverse sneltoetsen van de Interwrite™ Mobi kunt u zelf functies geven. Koppel ze aan eigen programma’s, bestanden op uw harde schijf, lesmateriaal van uitgevers of vaak gebruikte Interwrite™ Workspace gereedschappen.Er zijn aparte Inter-write™ Mobi versies voor docenten en leerlingen en zelfs een speciaal oplaadstation voor (drie Mobi’s) in het leslokaal.

Nieuw

Nieuw

Page 8: Interwrite Learning productoverzicht 2009

Terwijl de technologie in huis lichtjaren verder is dan 20 jaar geleden, is deze in de meeste leslokalen niet echt veel veranderd.

Leerlingen spenderen 4-5 uur per dag aan mobieltjes, MP3 spelers, games en het internet. En wij vragen ons allemaal af, waarom het zo moeilijk voor ze is om bij de les betrokken te blijven!

Gebruik technologie die leerlingen kennen én verwachten om hen te laten slagen.

De Interwrite Learning™ producten verschaffen gemakkelijke oplossingen die echte resultaten opleveren. De ‘easy to use’ technologie voorziet docenten van gereedschappen voor klassemanagement. Deze vergemakkelijken de inzet van formatieve evaluatie en gedifferentieerde instructie tijdens de lessen. En helpen direct om de spreekwoordelijke administratieve rompslomp verder te beperken.

Waarom interactief lesgeven?

Importeur voor Nederland:Transcontinenta B.V.Tarwestraat 292153 GE Nieuw-VennepTel.: 0252 68 75 55Fax: 0252 67 61 [email protected]