Word Klant, Krijg 'n Evoque Bij Bright Lease

1
WORD KLANT, KRIJG ‘N EVOQUE! AUTOLEASE: FLEXIBEL BASIC RE-LEASE MILIEUBEWUST ECONOMISCH VINTAGE Bright Lease staat voor helderheid en verrast met andere oplossingen dan u in eerste instantie verwacht. Onze klanten zijn ondernemend en bepalen graag zelf de spelregels. Onbezorgde mobiliteit noemen wij dat. Autoleasing is tenslotte meer dan een leaseprijs. Het is een hoogwaardige dienstverlening gericht op ontzorgen. Met deze gedachten doen wij al het mogelijke om de klant 24/7 te ondersteunen. De diensten zijn op maat voor het bedrijf en bovenal voor de rijders. Leasen bij Bright Lease is comfortabel en persoonlijk. Een beetje eigenzinnig zelfs. Maar altijd in uw belang. Bright Lease maakt uw wagenpark tot een succesfactor. Maak nu kennis met de onbezorgde mobiliteit van Bright Lease in de Range Rover Evoque, die u als nieuwe klant een week ter beschikking krijgt. Bel 020-5673090 of mail Ruud ([email protected]) of Yassine ([email protected]) voor een persoonlijke kennismaking. Crown Building North, Hullenbergweg 371, 1101 CR Amsterdam ZO | 020-5673090 | [email protected] | www.brightlease.nl

Transcript of Word Klant, Krijg 'n Evoque Bij Bright Lease

Page 1: Word Klant, Krijg 'n Evoque Bij Bright Lease

WORD KLANT, KRIJG ‘N EVOQUE!

AUTOLEASE: FLEXIBEL BASIC RE-LEASE MILIEUBEWUST ECONOMISCH VINTAGE

Bright Lease staat voor helderheid en verrast met andere oplossingen dan u in eerste instantie verwacht.

Onze klanten zijn ondernemend en bepalen graag zelf de spelregels. Onbezorgde mobiliteit noemen wij dat. Autoleasing is tenslotte meer dan een leaseprijs. Het is een hoogwaardige dienstverlening gericht op ontzorgen.

Met deze gedachten doen wij al het mogelijke om de klant 24/7 te ondersteunen. De diensten zijn op maat voor het bedrijf en bovenal voor de rijders.

Leasen bij Bright Lease is comfortabel en persoonlijk. Een beetje eigenzinnig zelfs. Maar altijd in uw belang. Bright Lease maakt uw wagenpark tot een succesfactor.

Maak nu kennis met de onbezorgde mobiliteit van Bright Lease in de Range Rover Evoque, die u als nieuwe klant een week ter beschikking krijgt.

Bel 020-5673090 of mail Ruud ([email protected]) of Yassine ([email protected]) voor een persoonlijke kennismaking.

Crown Building North, Hullenbergweg 371, 1101 CR Amsterdam ZO | 020-5673090 | [email protected] | www.brightlease.nl