weekbulletin 44 -2012

4
10-44 02/11/2012- 08/11/2012 AGENDA: Donderdag 01 nov. Gastles bureau HALT in groepen 8 16.00: 1 e overleg werkgr Verkeer Vrijdag 02 nov. Roostervrij gr. 1/2 Zaterdag 03 nov. Schoolzwemtoernooi VZ&PV De Dommelbaarzen gr 3 t/m 5 Zondag 04 nov. 11.00 u.: Presentatieviering communicanten H. Hart kerk Schoolzwemtoernooi VZ&PV De Dommelbaarzen gr 6 t/m 8 Maandag 05 nov. 20.00: MR-vergadering Dinsdag 06 nov. 16.00-17.00: onder- en bovenbouw overleg Woensdag 07 nov. ROOSTERVRIJ voor ALLE GROEPEN i.v.m. studiedag TEAM Donderdag 08 nov. DAG VAN RESPECT! Vrijdag 09 nov. WERKZAAMHEDEN THERESIALAAN In de bijlage bij dit weekbulletin vindt u het schrijven van de gemeente Vught over de voortgang en de werkzaamheden aan de straten in de omgeving van onze school. Zoals reeds eerder bij u aangegeven hebben deze werkzaamheden gevolgen voor u waar het het brengen en halen van uw kind naar onze school betreft. Houd u de infor- matie rondom deze werkzaamheden a.u.b. ook in de (regionale) media in de gaten zodat u niet voor verrassingen (afgesloten en/of opengebroken wegen) komt te staan. WEBSITE BS. DE SCHALM De afgelopen tijd hebben diverse collega’s gewerkt aan het verder ‘invullen’ van onze schoolsite. Met name de verschillende groepspagina’s beginnen aardig vorm en invul- ling te krijgen. Wanneer u af en toe eens een kijkje neemt op de groepspagina van uw kind dan ziet u direct wat er de afgelopen dagen/weken of maanden is gebeurd en waar men over en aan gewerkt heeft. Het is ons gebleken dat onze site het best te bekijken is via Internet Explorer. Via Google Chrome worden pagina’s vaak onvolledig en/of vervormd weergegeven (tekst onduidelijk of slecht leesbaar). Ook de mogelijkheid om te ‘scrollen’ ontbreekt dan waardoor bepaalde zaken niet getoond worden. Hoe de ervaring van Fire Fox gebrui- kers in relatie tot onze website is, kunnen we u niet zeggen maar mogelijk dat ook zij problemen ondervinden hierbij. Mocht u hier gebruik van maken en ‘dingen missen’ dan horen we dit uiteraard graag van u. N.B.: mocht u ons weekbulletin (nog) niet of niet meer via de mail ontvangen dan is uw mailadres mogelijk onlangs gewijzigd of (nog) niet bekend bij ons. Wilt u in voorko- mend geval uw mailadres even aan ons doorgeven ( [email protected]). Dank u wel. ______________________________________________________________

description

weekbulletin 44 -2012

Transcript of weekbulletin 44 -2012

Page 1: weekbulletin 44 -2012

10-44 02/11/2012- 08/11/2012

AGENDA: Donderdag 01 nov. Gastles bureau HALT in groepen 8

16.00: 1e overleg werkgr Verkeer

Vrijdag 02 nov. Roostervrij gr. 1/2

Zaterdag 03 nov. Schoolzwemtoernooi VZ&PV De Dommelbaarzen gr 3 t/m 5

Zondag 04 nov. 11.00 u.: Presentatieviering communicanten H. Hart kerk Schoolzwemtoernooi VZ&PV De Dommelbaarzen gr 6 t/m 8

Maandag 05 nov. 20.00: MR-vergadering

Dinsdag 06 nov. 16.00-17.00: onder- en bovenbouw overleg

Woensdag 07 nov. ROOSTERVRIJ voor ALLE GROEPEN

i.v.m. studiedag TEAM

Donderdag 08 nov. DAG VAN RESPECT!

Vrijdag 09 nov.

WERKZAAMHEDEN THERESIALAAN

In de bijlage bij dit weekbulletin vindt u het schrijven van de gemeente Vught over de voortgang en de werkzaamheden aan de straten in de omgeving van onze school. Zoals reeds eerder bij u aangegeven hebben deze werkzaamheden gevolgen voor u waar het het brengen en halen van uw kind naar onze school betreft. Houd u de infor-matie rondom deze werkzaamheden a.u.b. ook in de (regionale) media in de gaten zodat u niet voor verrassingen (afgesloten en/of opengebroken wegen) komt te staan.

WEBSITE BS. DE SCHALM

De afgelopen tijd hebben diverse collega’s gewerkt aan het verder ‘invullen’ van onze schoolsite. Met name de verschillende groepspagina’s beginnen aardig vorm en invul-ling te krijgen. Wanneer u af en toe eens een kijkje neemt op de groepspagina van uw kind dan ziet u direct wat er de afgelopen dagen/weken of maanden is gebeurd en waar men over en aan gewerkt heeft.

Het is ons gebleken dat onze site het best te bekijken is via Internet Explorer. Via Google Chrome worden pagina’s vaak onvolledig en/of vervormd weergegeven (tekst onduidelijk of slecht leesbaar). Ook de mogelijkheid om te ‘scrollen’ ontbreekt dan waardoor bepaalde zaken niet getoond worden. Hoe de ervaring van Fire Fox gebrui-kers in relatie tot onze website is, kunnen we u niet zeggen maar mogelijk dat ook zij problemen ondervinden hierbij. Mocht u hier gebruik van maken en ‘dingen missen’ dan horen we dit uiteraard graag van u.

N.B.: mocht u ons weekbulletin (nog) niet of niet meer via de mail ontvangen dan is uw mailadres mogelijk onlangs gewijzigd of (nog) niet bekend bij ons. Wilt u in voorko-mend geval uw mailadres even aan ons doorgeven ([email protected]). Dank u wel.

______________________________________________________________

Page 2: weekbulletin 44 -2012

SCHOOLTONBIJT GROOT SUCCES

Gisterochtend hebben alle kinderen van onze school genoten van Het Nationaal Schoolontbijt. Net als ruim 500.000 basisscholieren op 2.500 scholen in het hele land ontbeten ze gezamenlijk met vers brood, divers beleg en verse melk. Omdat goed ontbijten belangrijk is voor iedereen maar zeker voor onze kinderen, heb-ben we hier dit jaar aan deelgenomen. Het Nationaal Schoolontbijt wil het belang en het plezier van een goed ontbijt onder de aandacht brengen van scholieren, hun ou-ders en leerkrachten. Een goed ontbijt geeft kinderen bij de start van de dag de ener-gie om te leren, te spelen en te sporten.

Tijdens Het Nationaal Schoolontbijt van 29 oktober tot en met 2 november ontbijten ruim 500.000 kinderen gezamenlijk op 2.500 scholen in het hele land.

Via speciaal ontwikkeld lesmateriaal leren zij ook meer over het belang van een goed ontbijt als start van de dag. Het Nationaal Schoolontbijt wordt georganiseerd door het Voorlichtingsbureau Brood. Een groot aantal partners leverde de producten voor een volledig ontbijt, waarbij bakkerij ‘Vermeulen & Den Otter’ uit Vlijmen zorgde voor vers brood, heerlijke broodjes en zalige krentenbollen.

Wij bedanken hierbij Bakkerij Vermeulen & Den Otter hartelijk voor het geweldige ont-bijt.

Hier een paar foto’s die gemaakt zijn in een paar van onze klassen. Voor meer foto’s van dit ontbijt uit deze en andere klassen verwijzen we u naar de ‘link’ in het mailbe-richt van dit weekbulletin.

Page 3: weekbulletin 44 -2012

FOTO’S OP HET INTERNET

Deze week zijn er weer foto’s op het Internet geplaatst. De ouders/verzorgers van de betreffende groepen krijgen de ‘link’ naar de pagina(’s) in het mailbericht met dit weekbulletin automatisch toegezonden. Deze foto’s blijven nog minimaal 14 dagen op het Internet staan. Na die tijd maken ze spoedig plaats voor nieuwe foto’s.

______________________________________________________________

VERJAARDAGEN: 3-11 Jasmijn Ouwens 6A 3-11 Maud Wesselman 3 4-11 Bram van Drunen 6 4-11 Lieselotte van Duren 1/2C 4-11 Kato Weenink 1/2B 5-11 Gidon Overweg 4 6-11 Kim Reijnen 1/2B 6-11 Carlijn Koelink 1/2D 6-11 Marnix v Binsbergen 1/2E

VERLOF / AFWEZIG KOMENDE WEEK: datum gr. wordt vervangen door: 02 nov. juf Heidi 3A juf Onnie van Grinsven juf Stephanie Brouwer 4A juf Reinie Poelstra juf Yvonne van Dongen (middag) 7 & 8A dhr. Marc Verschuur dhr. Gerard de Ronde (½ dag) dir. n.v.t. 06 nov. juf Babette vd Wal (studie) 3 dhr. Jasper van Schaijk 08 nov. juf Mariët vd Ven (studie) bouwco n.v.t. juf Ijole van Gelder 6A ?? 09 nov. juf Nicole S. 1-2A juf Mariët van de Ven juf Heidi 3A juf Onnie van Grinsven juf Ijole van Gelder 6A ?? dhr. Gerard de Ronde dir. n.v.t.

______________________________________________________________ INGEKOMEN MEDEDELINGEN

NIEUWSBRIEF GGD HART VAN BRABANT

Als bijlage bij dit weekbulletin ontvangt u van ons de nieuwsbrief van ‘GGD – Hart van Brabant’. In deze nieuwsbrief kunt u lezen over de stand van zaken rond ‘hoofdluis’ en ‘Krentenbaard’ maar ook over de klanttevredenheid bij ouders over de GGD.

Page 4: weekbulletin 44 -2012

“EN IK DAN?” BLIJSPEL VAN ANNIE M.G. SCHMIDT

Heeft u zin in een avondje schaterlachen? Dan is onderstaande (familie-)voorstelling een echte aanrader.

Kijk voor meer info op http://www.theatergroepoisterwijk.nl/