Weekbulletin 21 2014

15
33-21 23/05/2014 - 05/06/2014 AGENDA: Donderdag 22 mei Maandoverzicht 10 komt uit PRAKTISCH VERKEERSEXAMEN gr 7-7A 16.00-17.00: BB- overleg Vrijdag 23 mei Roostervrij gr. 1/2 10.00-11.00: gastles WO ll groepen 7 Zaterdag 24 mei Zondag 25 mei 11.00: H. Vormsel viering ll’n groepen 8 (H. Hart kerk) Maandag 26 mei 15.45: Maandaggesprekken (behalve gr. 6A) Dinsdag 27 mei Woensdag 28 mei STUDIEDAG TEAM ROOSTERVRIJ voor ALLE groepen Donderdag 29 mei HEMELVAARTSDAG 10.00: Eerste H. Communie leerlingen groepen 4 (H. Hart kerk, Vught) Vrijdag 30 mei HEMELVAARTSVAKANTIE Zaterdag 31 mei Zondag 01 juni Maandag 02 juni Oudergesprekken oudste kleuters (middag en/of avond) Bezoek NM Kamp Vught door groepen 7 Dinsdag 03 juni Oudergesprekken oudste kleuters (middag en/of avond) 16:00 17:30 u.: teamvergadering Woensdag 04 juni Oudergesprekken oudste kleuters (middag en/of avond) Donderdag 05 juni 15.45: ‘Maandag’gesprekken (ALLEEN gr. 6A) 16.00-17.00: BB- overleg Vrijdag 06 juni Roostervrij gr. 1/4 WEEKBULLETIN VOOR 2 WEKEN In verband met de korte werkweek die voor ons ligt, komt er volgende week géén weekbulletin uit. Dit weekbulletin is dus geldig voor 2 weken! Bewaart u dit bulletin (deze mail) daarom goed! STUDIEDAG STG. LEIJESTROOM (ALLE GROEPEN ZIJN VRIJ!!) Zoals u op ons jaaroverzicht heeft kunnen zien, is er komende woensdag 28 mei, een studiedag gepland voor ALLE Leijestroom scholen. Alle kinderen zijn komende woensdag daarom VRIJ! Ter voorbereiding op deze studiedag zijn er gister op onze school enkele filmopnames gemaakt. Enkele kinderen, ouders, leerkrachten en de directie zijn hiervoor benaderd. De film zal als ‘opwarmertje' gebruikt worden tijdens deze studiedag. Ouders van kinderen die geïnterviewd zijn hebben hierover een brief ontvangen.

description

 

Transcript of Weekbulletin 21 2014

Page 1: Weekbulletin 21 2014

33-21 23/05/2014 -

05/06/2014

AGENDA: Donderdag 22 mei Maandoverzicht 10 komt uit

PRAKTISCH VERKEERSEXAMEN gr 7-7A 16.00-17.00: BB- overleg

Vrijdag 23 mei Roostervrij gr. 1/2 10.00-11.00: gastles WO ll groepen 7

Zaterdag 24 mei

Zondag 25 mei 11.00: H. Vormsel viering ll’n groepen 8 (H. Hart kerk)

Maandag 26 mei 15.45: Maandaggesprekken (behalve gr. 6A)

Dinsdag 27 mei

Woensdag 28 mei STUDIEDAG TEAM ROOSTERVRIJ voor ALLE groepen

Donderdag 29 mei HEMELVAARTSDAG 10.00: Eerste H. Communie leerlingen groepen 4 (H. Hart

kerk, Vught)

Vrijdag 30 mei HEMELVAARTSVAKANTIE

Zaterdag 31 mei

Zondag 01 juni

Maandag 02 juni Oudergesprekken oudste kleuters (middag en/of avond) Bezoek NM Kamp Vught door groepen 7

Dinsdag 03 juni Oudergesprekken oudste kleuters (middag en/of avond) 16:00 – 17:30 u.: teamvergadering

Woensdag 04 juni Oudergesprekken oudste kleuters (middag en/of avond)

Donderdag 05 juni 15.45: ‘Maandag’gesprekken (ALLEEN gr. 6A) 16.00-17.00: BB- overleg

Vrijdag 06 juni Roostervrij gr. 1/4

WEEKBULLETIN VOOR 2 WEKEN

In verband met de korte werkweek die voor ons ligt, komt er volgende week géén weekbulletin uit. Dit weekbulletin is dus geldig voor 2 weken! Bewaart u dit bulletin (deze mail) daarom goed!

STUDIEDAG STG. LEIJESTROOM (ALLE GROEPEN ZIJN VRIJ!!)

Zoals u op ons jaaroverzicht heeft kunnen zien, is er komende woensdag 28 mei, een

studiedag gepland voor ALLE Leijestroom scholen. Alle kinderen zijn komende woensdag daarom VRIJ!

Ter voorbereiding op deze studiedag zijn er gister op onze school enkele filmopnames gemaakt. Enkele kinderen, ouders, leerkrachten en de directie zijn hiervoor benaderd. De film zal als ‘opwarmertje' gebruikt worden tijdens deze studiedag. Ouders van kinderen die geïnterviewd zijn hebben hierover een brief ontvangen.

Page 2: Weekbulletin 21 2014

GROEPSINDELING SCHOOLJAAR 2014-2015

Directie en team zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor het ko-mend schooljaar. Eén van de belangrijkste bezigheden is de groepsindeling. Zoals ieder jaar is het ook dit jaar het streven u hier zo spoedig mogelijk meer duidelijkheid over te geven. Voor een goede in- en verdeling is het aantal leerlingen in een groep belangrijk. In dat kader vragen we u ons tijdig te informeren over mogelijke veranderingen in uw privé omstandigheden (verhuizingen e.d.) zodat we hier met de indeling rekening mee kun-nen houden. Uiteraard is ook de personele bezetting van belang. Op dit moment is hier, in een aan-tal gevallen, nog onvoldoende duidelijkheid over. We informeren u zodra we het totale formatieplan kunnen aanbieden. (zie stappenplan)

UITSLAG CITO ENTREE GROEPEN 6 & 7

Vandaag krijgen de kinderen uit de groepen 6 & 7, in een gesloten envelop, de score mee naar huis die zij behaald hebben bij de Cito Entreetoets. Op de betreffende score-formulieren en m.b.v. de eerder uitgereikte informatiebrief over de entreetoets, kunt u terugvinden wat deze score precies betekent. Voor een eventueel gesprek n.a.v. deze uitslag, kunt u gebruik maken van de brief die is bijgevoegd in de envelop.

PROTOCOL MOBIELE TELEFOONS

In de schoolgids van komend schooljaar zal het onlangs door de MR goedgekeurde GSM protocol worden opgenomen. Hierin staan de regels en afspraken omtrent GSM gebruik op onze school en onder schooltijd. U kunt dit protocol ook vinden op onze website. KLIK HIER

VOORTGANG THEMATISCH WERKEN IN DE BB

In weekbulletin 21-05 (eind januari) hebben we u geïnformeerd over werkvormen die we vanuit IPC (International Primary Curriculum) zijn gaan gebruiken bij het thema

‘Missie naar Mars’. Zoals u weet is dit thema inmiddels afgerond en hebben we in alle BB-groepen met veel genoegen op deze manier gewerkt. De IPC werkvormen sluiten zeer goed aan op wat wij met het ontwikkelingsgericht werken voor ogen hebben. We gaan uit van ‘startactiviteiten’ waarbij de kinderen ‘uitgedaagd’ worden over het onderwerp/thema na te denken. Ze worden geprikkeld en nieuwsgierig gemaakt en zijn hierdoor meteen betrokken bij het nieuwe thema. Daarnaast krijgen kinderen de gelegenheid om ‘onderzoeksactiviteiten’ te ontplooien. Hierin kunnen ze door onderzoeksvragen zichzelf nog verder verdiepen in het betref-fende thema.

Tot het eind van dit schooljaar gaan we daarom op de ingeslagen IPC weg werken met de thema’s ‘Zij maakten het verschil – Belangrijke personen’ in groep 5-6 en ‘My-then, Legenden en andere verhalen’ in de groepen 7-8.

Over de inhoud van beide thema’s hebben we een ‘ouderbrief’ gemaakt die u HIER

kunt lezen.

Page 3: Weekbulletin 21 2014

INFO M.B.T. VVTO ENGLISH

Tijdens de ouderinfo avond van 15 april hebben we u geïnformeerd over ons voorne-men om m.i.v. het nieuwe schooljaar te starten met Engels VVTO van groep 1-2 t/m 8. Over de huidige stand van zaken hieromtrent willen we u graag kort even informeren.

Op De Schalm wordt al enkele jaren Engels gegeven vanaf groep 6 door vakleerkracht en native speaker mevr. Vicki van de Waardt. Dat is zo’n groot succes dat het team onlangs heeft ingestemd met een pilot voor een jaar om te kijken of Engels in de on-derbouw ook zou passen binnen het thematisch onderwijs op De Schalm. Er is contact gelegd met mevr. Yvonne Scherphof, grondlegger van het Den Bosch Early English Programme. Op de drukbezochte ouderavond van 15 april lichtte mevr. Scherphof het programma toe, dat zij sinds vorig schooljaar coördineert op vijf Bossche scholen.

Jonge leerkrachten uit het buitenland krijgen een Europese beurs om een jaar lang Engels te geven in groep 1 tot en met 8 volgens principes van Total Physical Respon-se and Multiple Intelligences. Op De Schalm zou deelname aan het project betekenen dat de assistenten nauw gaan samenwerken met de vakleerkracht en alle groepsleer-krachten! Voor volgend schooljaar is er contact gezocht met studenten van Canterbury Christ-church University en anderen om op De Schalm deze lessen te komen verzorgen. Door de grote belangstelling onder scholen (volgend jaar willen 9 scholen mee gaan doen met dit project) is het wervingsproces momenteel nog in volle gang, en ook de uitkomst van de subsidietoewijzing eind mei wordt met belangstelling tegemoet gezien. De teller staat inmiddels op 4 Engelse afgestudeerde studenten uit Canterbury die toegezegd hebben te komen en een Canadese au pair die gedeeltelijk aansluit. We zijn dus halverwege, nu er negen scholen mee willen doen volgend jaar.

We hopen dat onze intentie om in september al te kunnen starten met het project ge-realiseerd kan gaan worden en houden u in op de hoogte van de ontwikkelingen!

Wilt u meer informatie over het project of kent u mensen die interesse hebben om deel te nemen in het project? Neemt u dan contact op met ondergetekende of mailt u met [email protected].

Hierbij een filmpje om studenten te werven voor het Den Bosch Early English Pro-gramme. KLIK HIER

Mag ik u vragen het te delen binnen uw (professionele) netwerk?

Ik houd u op de hoogte van de ontwikkelingen!

Met vriendelijke groet,

Gerard de Ronde Directeur

______________________________________________________________

Page 4: Weekbulletin 21 2014

AVONDWANDELVIERDAAGSE 2014

In 2014 zal voor het zeventiende achtereenvolgende jaar de avond-vierdaagse gehouden worden. De data van de avondvierdaagse zijn.

Dinsdag 17 juni tot en met vrijdag 20 juni

Ook dit jaar heb je de keuze uit twee routes. Een route van 5 km en een route van 10 km. De startlocatie is gedurende 3 dagen de atletiekbaan van Prins Hendrik aan de Sportlaan 1 in het Stadhouderpark. Op de donderdag zal gestart worden vanaf het sportterrein van Real Lunet in sportpark Bergenshuizen.

Op de laatste avond worden de wandelaars verwelkomd door ouders, opa's en oma's en diverse vertegenwoordigers uit de Vughtse gemeenschap. Voor iedere wandelaar ligt er een medaille klaar en een versnapering. Voor de basisschool met relatief de meeste wandelaars is er een wisselbeker.

Wij hopen dat er weer veel kinderen en ouders in juni bij de start van de avondvier-daagse zijn. In en bij het weekbulletin van donderdag 05 juni meer informatie over inschrijven e.d. Nu al iets meer info lezen? KLIK HIER

De sportcommissie

______________________________________________________________

VOORAANKONDIGING MR-VERKIEZINGEN

In het weekbulletin van 24 april heeft de MR een oproep gedaan aan ouders om plaats te nemen in de oudergeleding van de MR, waar m.i.v. volgend schooljaar 2 posities vrijkomen. Er hebben zich 4 ouders kandidaat gesteld, hetgeen betekent dat er verkiezingen wor-den gehouden. Het gaat om de volgende ouders: - Bas Derissen - Boris Kwantes - Mark Ortlep - Louise Snieders In het weekbulletin van 5 juni a.s. stellen zij zich aan u voor. Op dezelfde dag neemt uw -oudste- kind de stemformulieren mee naar huis (uiterste deadline inleveren stem-formulier is 13 juni). De uitslag wordt gepubliceerd in het weekbulletin van 19 juni.

Met vriendelijke groet, Mascha Damen en Marlies Michels, namens de MR

______________________________________________________________

Page 5: Weekbulletin 21 2014

WOENSDAG 2 JULI: INDIANENDAG OUDSTE KLEUTERS

Het duurt weliswaar nog even, maar de voorbereidingen voor de Indianendag op woensdag 2 juli voor alle oudste kleuters en hun ouders zijn alweer in volle gang. Dit jaar verwachten we er een net zo geslaagde dag van te maken als voorgaande jaren. En omdat dat niet lukt zonder uw aanwezigheid brengen we deze dag nu reeds onder uw aandacht. Dus: Regel voor jongere broertjes of zusjes (de jongste kleuters zijn op deze

dag vrij) een oppas, neem een vrije dag van het werk, zet uw indianentooi op en sluit met uw zoon of dochter de kleuterperiode feestelijk af! Omdat uit ervaring blijkt dat er niet alleen veel goede indianenmoeders zijn, maar zeker ook veel indianenvaders, nodigen wij u beiden van harte uit om straks ten strijde te trekken in het belang van Oelie Woepie! U hoort nog van ons!

Op dinsdag 3 juni krijgt uw kind de brieven mee waarop u zich kunt intekenen. Vanaf dinsdag 10 juni aanstaande willen we in de kleutergroepen het indianenthema gaan opstarten. Wij willen u net als voorgaande jaren vragen om thuis weer op zoek te gaan naar de wigwams, de kookketels, de verkleedkleren en alle andere indianenspullen. Bij de kleutergroepen komen ook lijsten te hangen met een uitgebreide opsomming van de spullen die we voor het thema kunnen gebruiken. Oef oef… Wij zijn er al klaar voor! (Wilt u de spullen die u meegeeft van uw naam voorzien?)

BEZOEK RIOOLWATERZUIVERING GROEP 8A

Hallo wij zijn groep8a en wij zijn woensdag 14 mei naar de waterzuivering in Eindhoven geweest en Jelle en Derek gaan jullie erover vertellen. We zijn eerst met de auto naar Eindhoven gegaan en het duurde maar liefst 30 minuten. Toen kwamen we bij de waterzuivering en moesten we in een zaal gaan zitten en kregen we een uitleg van ong. 40 min en kre-gen een filmpje te zien hoe het water werd gezuiverd.

Daarna werden we in groepen gesplitst en gingen we de waterzuivering bekijken de eerst ruimte stonk HEEL ERG!!!! Echt heel erg. We hebben nog heel veel ruimtes ge-zien , maar de eerste ruimte stonk wel het ergst. Groep 2 heeft wel nog iets gezien wat groep 1 niet heeft kunnen zien, het was een duiker die iets aan het vervangen was en was heeeeeeeeeel vies water en groep 2 heeft hem om hoog zien komen.

Wat ook heel vet was om te zien was een ruimte met allemaal vulkaan steentjes die de stank op aten!!! Daarna kwamen we met zijn alle bij elkaar en kregen we een korte afsluiting en toen gingen we weer naar huis!!!

Groeten van Derek en Jelle

BEZOEK PALEIS VAN JUSTITIE GROEP 8A

Om half negen écht op school zijn maandag ! Zei de juffrouw vrijdag. Dus maandag om half negen vertrokken we van school naar paleis van justitie om een rechtszaak bij te wonen. Toen we aan kwamen moesten we eerst onze fietsen in de parkeergarage zetten. Vervolgens toen iedereen zijn/haar fiets had neergezet gingen we naar binnen.

Page 6: Weekbulletin 21 2014

We werden verwelkomt door een mevrouw die ons meer uitleg gaf over de rechtbank en paleis van justitie. Samen gingen we een rechtszaal binnen (waar nog geen rechtszaak bezig was natuurlijk). Een paar kinderen mochten zelfs een toga aan, maar een rechtszaak hebben we niet nagespeeld. Toen de uitleg klaar was en de vragen gesteld waren moesten we 1 UUR wachten totdat er rechtszaak kwam.

Eindelijk kwam een meneer ons halen om binnen te komen in de rechtszaal. We moesten heel stil zijn. De verdachte had 4 strafbare feiten waarvan ze 1 konden bewijzen.

Hij werd verdacht van geld stelen. Bij het derde feit konden ze gelukkig bewijzen dat hij geld gestolen had. De verdachte had 87 dagen in voorarrest gezeten. Maar uitein-delijk kreeg hij 10 dagen gevangenis straf.

Na afloop van rechtszaak mochten we nog vragen aan de rechter stellen. Toen de rechtszaak klaar was en we de vragen gesteld hadden gingen we terug naar Vught. Onderweg stopten we even voor een foto en hielden we een korte pauze. Toen we terug waren was het inmiddels al 12 uur. Dit was ons verslag over het uitstapje naar paleis van justitie.

Geschreven door: Bo en Annelinde uit groep 8a.

De rechtbank We fietsten maandagochtend naar de rechtbank, om half 9. We kwamen daar aan, en we werden door een man naar een rechtszaal geleid. Toen we in de zaal kwamen mochten een paar kinderen op de plekken gaan zitten van officier van justitie, de rech-ter, de griffier, de verdachte, advocaat en de politie. Daarna moesten we op de gang wachten, maar de verdachte kwam niet opdagen, en daarom had iemand een ande-re zaal geregeld, maar daarom moesten we wel langer wachten.

Eindelijk na al die tijd konden we naar binnen alle leiders van de rechtszaal zaten er en wij ook de verdachte zat in het midden en de rechter zat voor hem. Hij had 4 mis-daden gedaan maar waarvan ze zeker wisten dat hij er 1 had gedaan. Hij namelijk bij een oudere vrouw haar pinpas afgepakt en daar veel geld vanaf gehaald.

De Rabobank had een foto gemaakt en toen had de rechter die laten zien aan de ver-dachte, hij zei: ‘Ik ben dat niet.’ De officier van justitie gaf hem 10 dagen cel straf maar hij had er al 87 dagen opzitten(3 maanden). Op het eind ging de verdachte weg en wij bleven allemaal zitten en de rechter zei dat wij nog een paar vragen mochten stellen. We waren weer opweg naar huis aan het fietsten en we stopten onder de brug om allemaal iets lekker te eten. En de juf had een paar groepsfoto’s gemaakt. Dit was ons verhaal het is nu klaar.

Gemaakt door: Claire Nederveen en Fleur Paymans

______________________________________________________________

Page 7: Weekbulletin 21 2014
Page 8: Weekbulletin 21 2014

WEEK MAANDAG DINSDAG WOENSDAG

22 26 mei

15.45: Maandagge-sprekken (behalve gr. 6A)

27 mei

28 mei

STUDIEDAG TEAM ROOSTERVRIJ voor ALLE groepen

23 02 juni

Oudergesprekken oud-ste kleuters (middag en/of

avond) Bezoek NM Kamp Vught door groepen 7

03 juni

Oudergesprekken oud-ste kleuters (middag en/of

avond) 16:00 – 17:30 u.: team-vergadering

04 juni

Oudergesprekken oud-ste kleuters (middag en/of

avond)

24 09 juni

PINKSTEREN

10 juni

Gesprekken Cito- en-treetoets groepen 6 & 7 (volgens afspraak middag

en/of avond)

11 juni

Gesprekken Cito- en-treetoets groepen 6 & 7 (volgens afspraak middag

en/of avond)

25 16 juni

20.00-23.00: bestuurs-vergadering

17 juni A4d dag 1

18 juni A4d dag 2

26 23 juni

19.30: MR vergadering

24 juni

25 juni

27 30 juni

JUFFENDAG gr 3/4

01 juli

20.00: GMR vergadering

02 juli

INDIANENDAG gr 1/2 JUF- en MEESTERDAG gr 5/6

Page 9: Weekbulletin 21 2014

10

23/05/2014 - 27/06/2014

DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

29 mei

HEMELVAARTS-DAG 10.00: Eerste H. Communie leer-lingen grp 4 (H. Hart kerk, Vught)

30 mei

HEMELVAARTSVA-KANTIE

31 mei

HEMELVAARTSVA-KANTIE

01 juni

HEMELVAARTSVA-KANTIE

05 juni

15.45: Maandagge-sprekken (ALLÉÉN gr. 6A) 16.00-17.00: BB- overleg

06 juni

Roostervrij gr. 1/4

07 juni

08 juni

Herdenking kinder-transporten N.M. Kamp Vught (deel-name door groepen 7)

12 juni

Gesprekken Cito- entreetoets groepen 6 & 7 (volgens afspraak

middag en/of avond) START WK VOET-BAL

13 juni

Spelletjesmiddag gr 1/2

14 juni

15 juni

Vaderdag

19 juni

16.00–17.30: Teamvergadering A4d dag 3

20 juni

Roostervrij gr. 1/2 verjaardag lkr. gr. 7 en 8 in De Efteling A4d dag 4

21 juni

22 juni

26 juni

16.00-17.00: overleg werkgroep ‘VER-KEER’

27 juni Maandbulletin 11 gaat mee Fietstocht groepen 8

28 juni

29 juni

STUDIEMIDDAG TEAM ROOSTERVRIJE middag voor ALLE groepen 03 juli

Rapport 3 gr. 3 t/m 8 gaat mee 19.00: poetsavond groepen 3 en 4

04 juli

05 juli

START 101e editie

Tour de France (Leeds;

Engeland) t/m 27 juli

06 juli

Page 10: Weekbulletin 21 2014
Page 11: Weekbulletin 21 2014

BEZOEK RIOOLWATERZUIVERING GROEP 8:

16 mei gingen we naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie van waterschap De Dommel in Eindhoven. Eerst kregen we uitleg, er werd van alles verteld over bacteriën die het water schoonmaken. Ook legde men uit wat men op de waterzuivering allemaal doet. Na de uitleg gingen we naar de ruimte waar al het afvalwater binnenkwam, daar stonk het heel erg. Hier haalden een soort harken het groffe afval uit het water (maandver-band, tampons, plastic, sokken panty’s en nog veel meer. Daarna gingen we naar een hele grote bak waar allemaal bacteriën in zaten. Je zag ze zitten, normaal kun je een bacterie niet zien maar hier waren er miljarden per vierkante meter. Deze bacteriën aten de slechte bacteriën op zodat het water weer schoner wordt. Geloof het of niet maar het water kan na dit proces zo weer de Dommel in. Tara

Waterzuivering: We gingen met de auto naar Eindhoven, toen we er waren kregen we een presentatie. We kregen er wat bij te drinken. Na de presentatie gingen we naar buiten. Eerst naar de plek waar het grote afval uit het rioolwater werd gehaald. Je zag veel drollen die sporen achter lieten, vies was dat. Het stonk er behoorlijk. Daarna gingen we naar bakken met bacteriën er in, die kon je zien omdat het miljarden bij elkaar zaten. Daar-na deden we voor de grap een ren spel met de gids, heel raar was dat, ik wist niet wat het nut er van was. Toen gingen we naar huis en hadden we nog even gekletst. Maar eerlijk gezegd vond ik het niet zo leuk, maar het was wel leerzaam. Sterre

BETALING WOLDHUIS GROEPEN 7

Vandaag krijgen die kinderen, van wie de ouders hebben aangegeven de betaling voor deze werkweek te willen voldoen in 6 termijnen, de zesde betalingsherinnering mee naar huis. Ouders die aangegeven hebben de betaling in 2 termijn of in één keer te willen regelen, ontvangen vandaag ook de betalingsherinnering. Deze zesde/tweede/éénmalige betalingsherinnering is tevens de laatste (enige) herin-nering nog die u van ons ontvangt. Alle ouders hebben nu, of in de voorbije periode, één of meerdere herinneringen van ons mogen ontvangen. We rekenen er op dat de betalingsverplichting spoedig voldaan zal worden. Eerdaags inventariseren we de van u ontvangen betalingen en krijgt u van ons een schrijven waarin de door ons van u ontvangen betaling(en) zullen worden vermeld. Alvast dank voor de vlotte afhandeling van de betalingen.

Page 12: Weekbulletin 21 2014

MUSICAL GROEPEN 8

Beste ouders / verzorgers van groep 8, Zoals u al weet komt de musical van de groepen 8 er binnenkort weer aan. Anders dan voorgaande jaren zijn is er dit jaar van iedere klas een aparte avond-voorstelling.

Maandag 7 juli:

- De ochtend hebben de groepen 8 vrij. - ‘s Middags zal groep 8a de musical opvoeren voor de school . - ’s Middags zal groep 8 de liedjes en dansjes tonen aan de kleuters. - ’s Avonds zijn er twee avondvoorstellingen voor ouders en belangstellenden

in zaal Schoonveld. Waarschijnlijk is de planning: 18.45u - 20.00u groep 8a

20.30u - 21.45u groep 8

Tijdens de avondvoorstelling mag ieder kind max. 6 personen meenemen

Dinsdag 8 juli:

- De ochtend hebben de groepen 8 vrij. - ‘s Middags zal groep 8 de musical opvoeren voor de school - ’s Middags zal groep 8a de liedjes en dansjes tonen aan de kleuters. - 's Avonds is het eindfeest op De Schalm van 20.45u tot 23.00u

Woensdag 9 juli:

- De groepen 8 moeten om 10.45 u. op school zijn. - Om 12.00u worden de leerlingen uitgezwaaid op het schoolplein, ouders en

andere belangstellenden zijn hierbij van harte welkom. - Donderdag 10 en vrijdag 11 juli zijn de groepen 8 vrij.

______________________________________________________________

VERJAARDAGEN KOMENDE WEEK EN IN DE MAAND JUNI:

datum gr. datum gr. 23-05 Camilla van Hooft 3 10-06 Anne Schmitz 3A 23-05 Carmel van Hooft 3A 10-06 Caspar Winkens 8 24-05 Tirza de Mast 1/2A 12-06 Julie Mutsaers 6 24-05 Lieske Otters 8 13-06 Derek van Geffen 6A 26-05 Lieve van Boxtel 1/2B 15-06 Viviënne Hürxkens 1/2D 28-05 Stijn van der Zandt 8 16-06 Hannah Wijtmans 3A 30-05 Timo Driessen 1/2C 16-06 Jelle Reinke 8A 30-05 Nynke de Haas 7 17-06 Juule Schipper 5 31-05 Ava van Dijk 5 17-06 Linde Caris 6A 31-05 Claire Nederveen 8A 18-06 Pleun Wesselman 1/2B 02-06 Ferren Derks 8A 21-06 Emily Povel 6A 05-06 Sam v. den Heuvel 5 23-06 Florien Vugts 1/2B 06-06 Kirsten Simon 7 23-06 Marjolein Klarenbeek 4 07-06 Josephine Hertzberger 6A 24-06 Pleun Gebel 7A 08-06 Lotte Vaandrager 3 25-06 Jasper Goetzee 8 10-06 Ariaan van Es 3A 26-06 Zhurui Cleary 6

VERJAARDAGEN KOMENDE WEEK EN IN DE MAAND JUNI (vervolg):

Page 13: Weekbulletin 21 2014

datum gr. datum gr. 26-06 Milan van der Lek 6 27-06 Maxime Kolster 5A 27-06 Olivier Kolster 5

VERLOF / AFWEZIG KOMENDE WEEK EN IN DE MAAND JUNI:

datum gr. wordt vervangen door: 23-05 juf Renée Schenkelaars 3A juf Heidi Schel dhr. Jasper van Schaijk 5A juf Kris Raaijmaakers juf Frida Lucas 8A juf Yvonne Sturing dhr. Gerald van Gils adj.-dir. n.v.t. 27-05 juf Hilde van Falier 8 juf Christine Vet (o.v.b.) 02-06 juf Frida Lucas 8A juf Yvonne Sturing dhr. Gerald van Gils adj.-dir. n.v.t. 04-06 juf Ellen de Koning 5 juf Kris Raaijmaakers juf Heidi Schel IB-OB n.v.t. 05-06 juf Marlies Michels 1-2E juf Antoinette Spoormakers 06-06 juf Marian van der Velden 7A dhr. Gerald van Gils dhr. Gerard de Ronde dir. n.v.t. 10-06 juf Frida Lucas 8A juf Yvonne Sturing dhr. Gerald van Gils adj.-dir. n.v.t. 11-06 juf Marie-José v Asseldonk 4 juf Jacoline Vernooij dhr. Gerald van Gils adj.-dir. n.v.t. 13-06 juf Nicole Sluijter 1-2A de vervangerspool regelt dit dhr. Luuk van Kessel 7 juf Yvonne Sturing dhr. Gerard de Ronde dir. n.v.t. 16-06 juf Renée Schenkelaars 3A juf Heidi Schel dhr. Gerald van Gils adj.-dir. n.v.t. juf Heidi Schel IB-OB n.v.t. 18-06 dhr. Mart van Loon 6 juf Kris Raaijmaakers juf Heidi Schel IB-OB n.v.t. dhr. Gerard de Ronde dir. n.v.t. 19-06 juf Marlies Michels 1-2E juf Antoinette Spoormakers 20-06 juf Stephanie Brouwer 4A juf Heidi Schel 23-06 juf Stephanie Brouwer 4A juf Heidi Schel juf Marian van der Velden 7A dhr. Gerard de Ronde juf Frida Lucas 8A juf Yvonne Sturing dhr. Gerald van Gils adj.-dir. n.v.t. 24-06 juf Heidi Schel IB-OB n.v.t. dhr. Gerald van Gils adj.-dir. n.v.t. 25-06 dhr. Mart van Loon 6 juf Kris Raaijmaakers juf Marie-José v Asseldonk 4 juf Jacoline Vernooij 27-06 juf Ellen de Koning 5 juf Yvonne Sturing 30-06 dhr. Luuk van Kessel 7 juf Yvonne Sturing

______________________________________________________________

Page 14: Weekbulletin 21 2014

INGEKOMEN BERICHTEN

PH START MET ‘FREE RUNNING’ & ‘STREETDANCE’

De Vughtse Sportclub Prins Hendrik (PH) start met lessen ‘Free Runnen’ en Street-dance’. Voor meer info KLIK HIER! Of mail naar [email protected]

KOMEDIE VOOR JONG EN OUD IN NATUURTHEATER OISTERWIJK

Theatergezelschap De V.O.S. (Vereniging Oisterwijkse Spelers) speelt dit jaar ‘De Feeks’. Deze hilarische theatervoorstelling gaat over het wel en wee van een theater-

gezelschap. We zien de acteurs tijdens de repetities en hun poging (worsteling) tot het uitvoeren van Shakespeares 'Het temmen van de Feeks'. Dat gaat echter niet zonder de nodige complicaties, amoureuze verwikkelingen en hilarische situaties!

De steracteurs Erik Doornbosch en Brigitte Verhulst moeten voor het eerst - na hun vechtscheiding - weer samen op het toneel schitteren. Zij vertolken de hoofdrollen in ‘De Feeks’. Het wordt voor hen als maar moeilijker om de realiteit van het toneel te

scheiden. Wat is waar? De wereld van lief en leed in het dagelijks leven of de harde schijnwerkelijkheid op het toneel? Dat roept vragen op: kan de net opkomende TV-ster wel toneelspelen? Is iedereen wel echt oprecht? En waarom staan er ineens maffiosi op het toneel? Allemaal spannende vragen die beantwoordt worden tijdens deze ko-mische voorstelling van de V.O.S.

REGIE: André van Hest | MUZIKALE LEIDING: Dave Hanhart.

Een voorstelling die een kijkje geeft achter de schermen....

Benieuwd naar de verdere ontwikkelingen omtrent ''De Feeks''? Houd dan de Facebook pagina van dit gezelschap in de gatenin de gaten! Binnenkort zal er een voorproefje verschijnen van deze productie; Een heuse ''Parel Boulevard'' aflevering!

U komt toch ook in het Natuurtheater Oisterwijk!

Dit zijn de speeldata:

zaterdag 21 juni om 20.30 u. première

zondag 22 juni om 14.30 u.

zaterdag 28 juni om 20.30 u.

zondag 29 juni om 14.30 u. en 20.30u!

vrijdag 04 juli om 20.30 u.

zaterdag 05 juli om 20.30 u.