Weber Beamix Academy Open Trainingen 2014

6
Open Trainingsdagen Schrijf u nu in voor de Open Trainingsdagen in 2014 en vindt de juiste balans tussen theorie en praktijk op het gebied van waterdichting, metselen, tegelen, vloeren en beton. Deze trainingen zijn speciaal voor de ZZP’er ! Ga naar weberbeamixacademy.nl en schrijf in!

description

Opleiden vinden wij belangrijk. Ook in de bouw. Elk jaar biedt de Weber Beamix Academy open trainingen aan voor ZZP'ers. In een dag bent u op de hoogte van de allerlaatste nieuwe producten, en de juiste manieren van verwerken. Wilt u meer weten? Kijk op www.weberbeamixacademy.nl!

Transcript of Weber Beamix Academy Open Trainingen 2014

Page 1: Weber Beamix Academy Open Trainingen 2014

Open Trainingsdagen

Schrijf u nu in voor de Open Trainingsdagen in 2014 en vindt de juiste balans tussen theorie en praktijk op het gebied van waterdichting,

metselen, tegelen, vloeren en beton.Deze trainingen zijn speciaal voor de ZZP’er !

Ga naarweberbeamixacademy.nl

en schrijf in!

BouwTrainingen

Page 2: Weber Beamix Academy Open Trainingen 2014

Saint-Gobain Weber Beamix hecht veel waarde aan het opleiden van mensen. Dit geldt niet alleen voor ons eigen personeel, maar ook voor de verwerkers van onze producten. Daarom bieden we open trainingen aan. De trainingen hebben een perfecte balans tussen theorie en praktijk. Voordat u zelf met de producten aan de slag gaat, krijgt u alle informatie over de producten. Aansluitend gaat u samen met de trainer in het praktijk lokaal aan de slag. De nadruk ligt hierbij op ‘zelf doen’!

Trainingen De trainingen zijn ideaal om praktijkervaring op te doen. Zowel voor het werken met producten van Weber en Beamix als het krijgen van antwoorden op vragen waarmee u dagelijks wordt geconfronteerd. Daarnaast krijgt u van ons heel wat handige verwerkingsadviezen. Doordat we u vervolgens zelf aan het werk zetten, bent u in staat om deze vragen zelf te beantwoorden.

Persoonlijke BeschermingsmiddelenWe willen u vragen om voor de trainingen werkkleding en veiligheidsschoenen te dragen. Wij zullen zorgen voor de overige PBM’s zoals handschoenen en stofmaskers. Zonder de PBM’s kunt u niet deelnemen aan de trainingen.

Weber Beamix

Page 3: Weber Beamix Academy Open Trainingen 2014

Weber Beamix

KostenWe hebben voor deze training een speciale actie! U betaalt voor deelname aan de training namelijk €50,- inclusief lunch. Na afloop van de training ontvangt u voor €100,- winkelwaarde aan producten. Op deze manier kunt u het geleerde direct toepassen.

Inschrijving Inschrijven kan alleen online via de website weberbeamixacademy.nl. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving.

Wat gaan we doen? Na de (bedrijfs) presentatie gaat u met diverse producten werken die veel gebruikt worden. Door middel van de training leert u werken met één van de volgende productgroepen:• Vloeren & Beton• Waterdichting• Tegelen• Metselen

Programma08.30 - 09.00 uur Ontvangst09.00 - 09.30 uur Presentatie09.45 - 12.00 uur Training 12.00 - 12.30 uur Lunch12.30 - 14.30 uur Training14.30 - 15.00 uur Afsluiting

Academy

Page 4: Weber Beamix Academy Open Trainingen 2014

Een vloer, fundering of een oprit storten? Grote reparaties aan vloeren uitvoeren of een lichtgewicht ondervloer op een zwaluwstaart storten? Tijdens de training ‘vloeren & Beton’ komen deze onderwerpen uitgebreid aan bod. U gaat zelf aan de de slag met diverse egalisatie en beton producten. Na afloop van deze training weet u alles van de verschillende producten, hun eigenschappen en toepassingsgebieden.

Waterdichting speelt een belangrijke rol bij de bescherming van gebouwen. Veel problemen kunnen eenvoudig worden opgelost dankzij de ruime toepassingsgebieden en de uitstekende producteigenschappen van de weber.dry producten. Tijdens de training ‘Waterdichting’ krijgt u tekst en uitleg over hoe u vochtproblemen aan moet pakken en gaat u zelf een wand waterdicht maken.

27 mei + 14 oktober + 11 en 18 november

Waterdichting

Academy 20 mei + 3 juni +4 november

Vloeren & Beton

Page 5: Weber Beamix Academy Open Trainingen 2014

De stevigheid en duurzaamheid van een muur staat of valt bij de kwaliteit van het metsel- en voegwerk. Afhankelijk van de gebruikte steensoort kiest u de mortel die er het beste bij past. Tijdens de training ‘Metselen’ worden onderwerpen behandeld als: profielen stellen, lagen- en koppenmaat bepalen en welke mortel bij welke steen hoort. Aansluitend gaat u zelf een muurtje metselen.

Een toilet opnieuw betegelen, het leggen van een tegelvloer of het voegen met een epoxy-voegmiddel. Weber tegelproducten zijn er voor elke tegelklus. Aan het einde van de training weet u welke poederlijm of tegelpasta u het beste kunt gebruiken, hoe u zorgvuldig kunt voegen en hoe u een badkamer waterdicht maakt. Tijdens deze training gaat u zelf een wand betegelen, tegels snijden en de wand voegen.

23 mei + 7 oktober

Metselen

8 mei + 21 oktober

Tegelen

Page 6: Weber Beamix Academy Open Trainingen 2014

Saint-Gobain Weber Beamix B.V. ontwikkelt, produceert en levert premix mortelproducten en verwerkingssystemen voor de woning- & utiliteitsbouw, de industrie en de civiele bouw. Weber Beamix streeft na om met innovatieve, efficiënte en duurzame producten en oplossingen haar leidende positie op de Nederlandse markt verder te vestigen.

Naast de bekende geelgroene bulksilo’s op de bouwplaatsen levert Weber Beamix producten onder de merken Weber en Beamix in verpakte vormen via vrijwel alle bouwmaterialenhandel en onder het merk Beamix via de ‘Doe Het Zelf’.

Open Trainingsdagen

Meer informatieWeber Beamix AcademyT: +31 (0)6 51 20 20 57E: [email protected]: www.weberbeamixacademy.nl

Beatrixkade 36, EindhovenRoutebeschrijving:www.weberbeamix.nl / contact / routebeschrijving

Aan vakmanschap bouw je samenDe Weber Beamix Academy is door het Hibin erkend als fabrikantenopleiding. Erkenning door Hibin Opleidingen geeft de garantie dat een fabrikantenopleiding aansluit bij de reguliere vakopleidingen en bijdraagt aan de professionele ontwikkeling van de cursist.

Naast de trainingen voor de Bouwmaterialenhandel, bieden we gedurende het jaar ook Open Trainingen aan voor ZZP’ers.

BouwTrainingen@BouwTrainingen