Vraag en Aanbod Spoor 1 en Spoor 0 - Spoor 1 - 0 · PDF file Regeltjes en opmerkingen De...

Click here to load reader

 • date post

  12-Oct-2020
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Vraag en Aanbod Spoor 1 en Spoor 0 - Spoor 1 - 0 · PDF file Regeltjes en opmerkingen De...

 • Vraag en Aanbod Spoor 1 en Spoor 0

  Werking, Voorwaarden en richtlijnen voor

  plaatsing van advertenties

 • Doel website Deze verkooppagina is bedoeld voor de verkoop of het zoeken naar gebruikt en nieuw modelspoor materiaal in de schaal 1 op 32 (Koningsspoor) en 1 op 43 (Spoor 0). Dus niet voor H0, 00, T, LGB of andere schalen.

  Aanmelden U kunt op de vraag en aanbod pagina een account aanmaken onder de button account, advertenties plaatsen en uw advertenties beheren. U registreert zich alleen met (nick)naam, een email adres en een wachtwoord. Telefoonnummer is optioneel. Anders dan uw naam, evt. opgegeven telefoonnummer en email adres worden niet geregistreerd. Na aanmelding ontvangt u een email om uw account te bevestigen. Daarna kunt u advertenties plaatsen.

  Advertenties plaatsen Nadat u uw account heeft bevestigd kunt u na inloggen advertenties plaatsen onder de link “Adv. toevoegen”. Bij product vult u in waar het om gaat. Selecteer de categorie aangeboden of gevraagd. Geef ook de schaal aan. Geef een duidelijke omschrijving van het product. Vul vervolgens bij aangeboden producten de verzendkosten en de vraagprijs in. Het veld verzendkosten is een tekstveld zodat u hier ook een omschrijving kan ingeven als bij voorkeur afhalen of anderszins. Bij een advertentie kunt u 1 foto toevoegen. Deze mag max. 2 Mb zijn en moet in jpg-formaat zijn. Gebruik bij voorkeur liggende foto’s in de verhouding 2 : 3, dan worden deze onder en boven niet afgekapt. Onder aangeboden en gevraagd komen alle advertenties van alle aanbieders met een reageren button.

  Wijzigen en deleten Onder mijn advertenties staan de door u opgegeven advertenties met buttons wijzigen en deleten. Bij verkoop kunt u hier de advertentie laten vervallen. Hier kunt u ook de advertentie wijzigen.

  Reageren Als u reageert op een advertentie wordt er een email gestuurd aan de verkoper of zoeker van een item via het systeem. Deze berichten worden niet geregistreerd. Via de button reageren neemt u dus zelf direct contact op met de aanbieder of de zoekende en de aanbieder/zoekende stuurt daarna een reactie naar het door u opgegeven email adres. Dit gaat dus verder buiten de website om. Als iemand op je advertentie reageert, stuur dan altijd een berichtje terug. Wel zo netjes.

 • Voorwaarden Aan het gebruik van de webpagina zijn voorwaarden verbonden waaraan iedereen zich dient te houden. De beheerder behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen advertenties te verwijderen als die niet met een van de schalen te maken heeft, aanstootgevende teksten bevatten of als advertenties langer dan 2 maanden onverkocht zijn. Dan dient u deze zelf opnieuw te plaatsen.

  Regeltjes en opmerkingen

  De beheerder van deze vraag en aanbod pagina is op geen enkele wijze aansprakelijk voor aankopen of verkopen tussen aanbieders/zoekende en bezoekers van de webpagina.

  We proberen elke 2 maanden de pagina op te schonen. Oude advertenties worden dan verwijderd. Het allerbelangrijkste is de sfeer, help elkaar en houdt het gezellig. Negativiteit wordt niet op prijs gesteld, ook niet in onderlinge correspondentie!

  Zet in de omschrijving zoveel mogelijk informatie als prijs en verzendkosten (verplicht bij aangeboden), duidelijke omschrijving, gebruikt, nieuw. Enfin alles wat u zelf ook in een advertentie zou willen zien.

  Vermeld je geen prijs of verzendkosten bij aangeboden, dan kan je advertentie verwijdert worden of krijg je bericht van de beheerder met het verzoek je advertentie hiermee aan te vullen.

  Er is op dit moment (nog) geen limiet voor het aantal advertenties dat u achter elkaar plaatst.

  Het is niet toegestaan om links naar Marktplaats, andere veilingsites of andere websites in uw advertentie op te nemen!

  Het is niet de bedoeling dat hier reclame gemaakt wordt voor bedrijven. Deze site is ook niet voor handelaren.

  Heb je een item verkocht, verwijder dan de advertentie, mocht het u zelf niet lukken, vraag het dan aan de beheerder. Als u ergens interesse in heeft, maak dan goede afspraken met de aanbieder/zoekende.

  Mocht u om een af andere reden niet meer geïnteresseerd zijn, geef dit dan netjes door, zodat deze aanbieders hun materiaalweer in de verkoop kunnen doen.

  www.vriendenvanspoor1op32.nl www.spoor-1-0-zuid.nl