Vind het ideale schoonmaakbedrijf in 7 stappen

Vind het ideale schoonmaakbedrijf in 7 stappen
Vind het ideale schoonmaakbedrijf in 7 stappen
Vind het ideale schoonmaakbedrijf in 7 stappen
download Vind het ideale schoonmaakbedrijf in 7 stappen

of 3

 • date post

  18-Jan-2017
 • Category

  Services

 • view

  66
 • download

  2

Embed Size (px)

Transcript of Vind het ideale schoonmaakbedrijf in 7 stappen

 • Vind het ideale schoonmaak-bedrijf in 7 stappen

  Whitepaper

  a Vebego company

 • 7 stappenHebt u schoon genoeg van de traditionele schoonmaak met zijn standaardplannen, duistere statuten, vage facturen en een groot personeelsverloop? Lees dan hier welke vragen u zichzelf moet stellen om een schoonmaakbedrijf te vinden dat bij uw organisatie past. De juiste keuze is belangrijk, want in een propere werkomgeving presteren uw werknemers beter en dragen ze meer bij aan uw bedrijfsresultaat.

  Vind het ideale schoonmaakbedrijf in 7 stappen

  Welke soort schoonmaak zoekt u?

  Zoekt u een schoonmaakbedrijf in uw regio?

  U hebt nood een werkprogramma op maat?

  Wilt u schoonmakers die wettelijk in orde zijn?

  Wilt u een vast team schoonmakers?

  Gelooft u in de meerwaarde van schoonmaak?

  Zoekt u een partner in duurzame schoonmaak?

  1. Heeft u kantoren, een school of productieruimte die schoongemaakt moet worden? Voor elk type ruimte zijn andere eisen van toepassing. Bijvoorbeeld op kantoor is vaak elektrische apparatuur aanwezig waar schoonmakers mee rekening moeten houden. In ultragevoelige ruimtes is het gedisciplineerd volgen van procedures dan weer van uiterst belang. Elk schoonmaakbedrijf heeft zo zn eigen specialisatie(s). Kies het bedrijf dat u het beste kan helpen. Bij Care bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten diensten: Schoonmaak van kantoren Glaswas Computer cleaning Schoonmaak van warehouse vloeren Tapijtreiniging Cleanroom, labo en equipment onderhoud Schoonmaak van productieruimtes Klusjesdiensten Groenonderhoud, ongediertebestrijding Ontstoffen van plafonds, reinigen van

  luchtzuiveringssystemen Koffieservice Logistiek rond hyginische artikelen

  2. Het is handig om een bedrijf te zoeken dat in uw omgeving is gevestigd. Zeker als de schoonmaak dagelijks of meerdere keren per week moet gebeuren, is dit de meest praktische oplossing. Zo moet de poetshulp niet te ver rijden en bent u direct in contact met de teamleiding.

  Omdat Care dicht bij haar medewerkers en klanten wil staan, zijn we lokaal heel aanwezig. Onze schoonmakers, teamleiding en district managers werken in eigen regio. De afstanden zijn kort. Op die manier zijn we heel flexibel. Anderzijds is Care toch ook een grote speler, als onderdeel van het Nederlandse Vebego, en zelf met meer dan 1100 Care-schoonmakers. Wij kunnen grotere projecten of meerdere locaties aan, dankzij onze expertise en omvang.

  3. Stapt u over van insourcen naar outsourcen? Bent u verhuisd: naar een nieuwbouw of naar een pand met karakter? Wilt u uw speciale ultragevoelige ruimtes laten schoonmaken? U zoekt als klant geen standaardplan waar uw bedrijf wordt ingewrongen, maar een programma op maat.

  Care denkt mee met zijn klanten. De precieze schoonmaakopdracht vult Care in samen met u, vertrekkend van de concrete situatie. Vanuit uw noden en vanuit uw budget. Komen we enkele keren per week lang of laat u bepaalde ruimtes liever vaker onder handen nemen? Kunt u bijvoorbeeld afval sorteren of besteedt u dat aan ons uit? Legen we dagelijks de vuilnisbak of is minder voldoende? Wat ook de vraag is, met onze ervaring maken we er een transparant en kwalitatief schoonmaakplan van.

  1

  23

  4

  56

  7

  4. De schoonmaaksector is vaak fysiek zwaar en kent een hoge werkdruk. Dit zorgt soms nog voor situaties met illegale arbeid of duistere statuten.

  Bij Care zorgen we voor de juiste contracten voor onze mensen. Wij houden niet van vage afspraken. Wij verlonen correct, op basis van prestaties en altijd op tijd. Care investeert in een transparante, goed werkende administratie. Als klant kunt dat ongetwijfeld ook appreciren.

  5. De schoonmaakbranche kent in het algemeen weinig fulltime contracten, een groot verloop in opdrachten en wordt bevolkt door laaggeschoolde medewerkers. Onder meer hierdoor is er een groot personeelsverloop.

  Care gaat voor duurzaamheid, met klanten n medewerkers. Wij werken met vaste teamleiders die zorgen voor een degelijke aansturing. En we plaatsen de schoonmaker die bij uw bedrijf past. Zo blijft het allemaal persoonlijk. Onze schoonmakers maken deel uit van uw bedrijf en denken ook proactief mee. Onze mensen werken wel bij ons, maar vooral voor u.

  6. In een werkomgeving die kraaknet is, zult u ook uw werknemers zien stralen. U brengt immers het mooiste in hen naar boven. Schone en comfortabele werkplekken zorgen gegarandeerd voor betere prestaties. Sanitair dat regelmatig wordt schoongemaakt, burelen die opgeruimd zijn, productieruimtes die stofvrij zijn: uw medewerkers komen met plezier naar het kantoor.

  Care hecht veel belang aan zijn mensen. Onze medewerkers blijven motiveren is daarom prioriteit nummer n. We geven ze regelmatig een bedankje, maar zorgen ook voor de nodige opleidingen. Dankzij ons persoonlijk werknemersbeleid is de inzet en kennis van de schoonmakers heel groot. Zij doen meer dan schoonmaken, maar zorgen ervoor dat uw medewerkers zich beter voelen. Daar kunt u als werkgever enkel maar van profiteren.

  7. MVO of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een strategische keuze waar steeds meer bedrijven mee bezig zijn. Dit gaat verder dan kinderarbeid en groene mobiliteit. De criteria rond investeringen breiden zich uit van rendement naar eisen rond ethiek en duurzaamheid. De MVO Barometer van 2011 toonde al aan dat ook KMOs en kleine ondernemingen op een spontane manier rekening houden met MVO.

  Bij Care is duurzaamheid geen slogan, maar een houding. We willen zorgen voor continuitet in service, we werken met milieuvriendelijke producten en bovenal proberen we heel attent te zijn voor wie voor ons werkt. Care is trots op de grote diversiteit onder haar medewerkers: mannen, vrouwen, jongeren, ouderen, studenten, autochtonen en allochtonen (meer dan 60 nationaliteiten), ... Op vlak van de P van planet werkt Care bijvoorbeeld met hoogwaardig materiaal, zoals Wetrok machines en ecologische schoonmaakproducten van Alpheios.

  Onze mensen werken wel bij ons, maar vooral voor u.

 • Care NVLuchthavenlei 7B2100 Deurneinfo@care.bewww.care.be

  Care gelooft in schoon maatwerk. Schoon als in schoonmaken. Maar ook schoon als in schone manieren. Omdat wij vies zijn van troebele relaties en onduidelijke resultaten. Wij schenken graag klare wijn. Als werkgever tegenover onze werknemers. Als dienstverlenend bedrijf tegenover onze klanten. Als ondernemers tegenover de maatschappij.

  Maatwerk zoals vakmensen hun werk doen. Met liefde voor de stiel. Pas tevreden als ze trots kunnen zijn over het resultaat. En als u, de klant, dat ook bent.

  Interesse in onze diensten? www.care.beNeem contact op met Chantal Moerenhout op +32 (0)476 86 76 51 of chantal.moerenhout@care.be

  www.care.bemailto:?subject=