SaniTronics International BV Persbericht 01

of 1 /1
SANITRONICS INTERNATIONAL BV - PERSBERICHT 01 Dat de bekende IJsselmeer- gemeente Hoorn een toeristische trekpleister is, is algemeen bekend. Er is de gemeente veel aan gelegen om al die bezoekers op een passende manier te ontvangen. Omdat een mens nu eenmaal een aantal keren per dag naar het toilet moet, is ook daar aandacht aan geschonken. Al eerder plaatste de gemeente zelfreinigende toiletvoorzieningen aan het Kerkplein en Huesmolen die een constante kwaliteit bieden. Het Hoofd ligt direct aan het IJsselmeer en biedt één van de meest pittoreske plekjes in de stad. Reden waarom er altijd veel bezoekers zijn te vinden. Dat ook daar een goed en schoon toilet op zijn plaats is moge duidelijk zijn. Deze zomer is er daarom ook op die plaats een zelfreinigend toilet geplaatst. Omdat de twee andere toiletten ook al door SaniTronics International uit Rotterdam waren geleverd en men hier goede ervaring mee had, heeft de gemeente opnieuw hiervoor gekozen. Vanwege de historische plaats er in dit geval voor gekozen het exterieur door de bekende architect Rob de Vries van DE VRIES URBAN ARCHITECTURE te laten uitwerken. Uiteindelijk staat er nu een bijzonder fraai geheel dat deze zomer reeds door vele honderden bezoekers dankbaar is gebruikt. Tenslotte, SaniTronics verzorgt voor de gemeente ook het technisch- en hygiënisch onderhoud zodat deze daar zelf geen omkijken naar heeft. Inlichtingen: Sanitronics International BV, 010-2451840 of [email protected] . EEN SCHOON TOERISTENTOILET IN HOORN ZO BEREIKT U SANITRONICS INTERNATIONAL BV Bent u geïnteresseerd in de hygiënische toiletsystemen van SaniTronics? Neem dan gerust met ons op. Bel ons op 010 - 245 18 40 of stuur een email naar [email protected] . Bekijkt u de foto’s in dit persbericht graag groter en in meer detail? Bezoek dan ons ‘Persbericht Board ’ op Pinterest. VOLG SANITRONICS

Embed Size (px)

description

EEN SCHOON TOERISTENTOILET IN HOORN - Dat de bekende IJsselmeer- gemeente Hoorn een toeristische trekpleister is, is algemeen bekend. Er is de gemeente veel aan gelegen om al die bezoekers op een passende manier te ontvangen. Omdat een mens nu eenmaal een aantal keren per dag naar het toilet moet, is ook daar aandacht aan geschonken. Al eerder plaatste de gemeente zelfreinigende toiletvoorzieningen aan het Kerkplein en Huesmolen die een constante kwaliteit bieden.

Transcript of SaniTronics International BV Persbericht 01

 • SANITRONICS INTERNATIONAL BV - PERSBERICHT 01

  Dat de bekende IJsselmeer-gemeente Hoorn een toeristische trekpleister is, is algemeen bekend. Er is de gemeente veel aan gelegen om al die bezoekers op een passende manier te ontvangen. Omdat een mens nu eenmaal een aantal keren per dag naar het toilet moet, is ook daar aandacht aan geschonken. Al eerder plaatste de gemeente zelfreinigende toiletvoorzieningen aan het Kerkplein en Huesmolen die een constante kwaliteit bieden.

  Het Hoofd ligt direct aan het IJsselmeer en biedt n van de meest pittoreske plekjes in de stad. Reden waarom er altijd veel bezoekers zijn te vinden. Dat ook daar een goed en schoon toilet op zijn plaats is moge duidelijk zijn. Deze zomer is er daarom ook op die plaats een zelfreinigend toilet geplaatst. Omdat de twee andere

  toiletten ook al door SaniTronics International uit Rotterdam waren geleverd en men hier goede ervaring mee had, heeft de gemeente opnieuw hiervoor gekozen.

  Vanwege de historische plaats er in dit geval voor gekozen het exterieur door de bekende architect Rob de Vries van DE VRIES URBAN ARCHITECTURE te laten uitwerken. Uiteindelijk staat er nu een bijzonder fraai geheel dat deze zomer reeds door vele honderden bezoekers dankbaar is gebruikt.

  Tenslotte, SaniTronics verzorgt voor de gemeente ook het technisch- en hyginisch onderhoud zodat deze daar zelf geen omkijken naar heeft. Inlichtingen: Sanitronics International BV, 010-2451840 of [email protected]

  EEN SCHOON TOERISTENTOILET IN HOORN

  ZO BEREIKT U SANITRONICS INTERNATIONAL BVBent u genteresseerd in de hyginische toiletsystemen van SaniTronics? Neem dan gerust met ons op. Bel ons op 010 - 245 18 40 of stuur een email naar [email protected] u de fotos in dit persbericht graag groter en in meer detail? Bezoek dan ons Persbericht Board op Pinterest.

  VOLG SANITRONICS