RABO Toernooiprogramma 3-1-2009

4
RABO Snerttoernooi van STOL-Grasshoppers 03-01-2009. Het toernooi. Zaterdag 3 januari houden we weer ons jaarlijkse snerttoernooi. Na alle feestdagen een mooie gelegenheid om de extra pondjes van kerst en oud-en-nieuw er af te zweten, en om de verloren calorieën vervolgens weer aan te vullen met de beste snert in Basketballand. Wat gaan we allemaal doen?. ’s Ochtends is er natuurlijk het Mini-Ouder-Mix-toernooi, waar onze jeugd van U10 en U12 zich kan meten met al hun vaders, moeders, opa’s,oma’s en andere familie. De uitgelezen plek om je ouders die zeuren dat je niet genoeg rent,rebound, vangt of scoort even een lesje in basketbal te geven. Ook al ’s ochtends begint het toernooi voor de U14, U16 en U18 jeugd, met of zonder ouders of aanhang. Vanaf half vier is het dan tijd voor onze oudere jongeren, oftewel de veteranen en senioren. Tussen de wedstrijden door kunnen jullie je nieuwjaarsgeld goed besteden in onze nieuwe kantine bij de activiteiten van de jeugdcommissie en het ‘Rad van Fortuin’. Hieronder volgt het programma en de teamindelingen. We wensen iedereen een fijne dag en vooral een sportief toernooi. De toernooicommissie. Het programma 10:00 Zaal open. 10:30-14:30 Toernooi voor kinderen van beginnergroep, U10 en U12 en familie. 10:30-15:15 Toernooi voor U14,U16 en U18 plus aanhang. 15:30-17:30 Toernooi voor senioren. De regels Lees deze even goed door en hou je daar ook aan. We zitten nu in een nieuwe sporthal met nieuwe beheerders. Laat ons van onze beste kant zien. Wedstrijden duren 15 minuten. Elk kwartier begint een nieuwe wedstrijd dus wees op tijd klaar om te beginnen, en verlaat snel het veld als de wedstrijd gespeeld is. De tijd wordt centraal geregeld via het scorebord. We spelen natuurlijk sportief, voor ruw spel is geen plaats. Een fout op een doelende speler of onsportieve fout wordt bestraft met 1 vrije worp die voor 2 punten telt. Geen time-outs. Wisselen doe je als je team in de aanval gaat. Neem je juiste kleur shirt mee (zie teamindelingen). Help mee door te tafelen of te fluiten !!! Niet met straatschoenen in de zaal. Niet eten en drinken in de zaal. Hou de zaal, de kleedkamers en de kantine (hoe gaat die heten?) netjes. Ruim je eigen rommel op. Deelnemen is belangrijker dan winnen, dus speel samen en hou het gezellig. De winnaars krijgen geen beker maar eeuwige roem!! Daar waar de regels niet in voorzien, beslist de toernooileiding.

description

RABO Toernooiprogramma 3-1-2009

Transcript of RABO Toernooiprogramma 3-1-2009

Page 1: RABO Toernooiprogramma 3-1-2009

RABO Snerttoernooi van STOL-Grasshoppers 03-01-2009 .

Het toernooi.

Zaterdag 3 januari houden we weer ons jaarlijkse snerttoernooi. Na alle feestdagen een mooie gelegenheid om de extra pondjes van kerst en oud-en-nieuw er af te zweten, en om de verloren calorieën vervolgens weer aan te vullen met de beste snert in Basketballand. Wat gaan we allemaal doen?. ’s Ochtends is er natuurlijk het Mini-Ouder-Mix-toernooi, waar onze jeugd van U10 en U12 zich kan meten met al hun vaders, moeders, opa’s,oma’s en andere familie. De uitgelezen plek om je ouders die zeuren dat je niet genoeg rent,rebound, vangt of scoort even een lesje in basketbal te geven. Ook al ’s ochtends begint het toernooi voor de U14, U16 en U18 jeugd, met of zonder ouders of aanhang. Vanaf half vier is het dan tijd voor onze oudere jongeren, oftewel de veteranen en senioren.

Tussen de wedstrijden door kunnen jullie je nieuwjaarsgeld goed besteden in onze nieuwe kantine bij de activiteiten van de jeugdcommissie en het ‘Rad van Fortuin’.

Hieronder volgt het programma en de teamindelingen.

We wensen iedereen een fijne dag en vooral een sportief toernooi. De toernooicommissie. Het programma 10:00 Zaal open. 10:30-14:30 Toernooi voor kinderen van beginnergroep, U10 en U12 en familie. 10:30-15:15 Toernooi voor U14,U16 en U18 plus aanhang. 15:30-17:30 Toernooi voor senioren. De regels Lees deze even goed door en hou je daar ook aan. We zitten nu in een nieuwe sporthal met nieuwe beheerders. Laat ons van onze beste kant zien.

• Wedstrijden duren 15 minuten. Elk kwartier begint een nieuwe wedstrijd dus wees op tijd klaar om te beginnen, en verlaat snel het veld als de wedstrijd gespeeld is.

• De tijd wordt centraal geregeld via het scorebord. • We spelen natuurlijk sportief, voor ruw spel is geen plaats. • Een fout op een doelende speler of onsportieve fout wordt bestraft met 1 vrije worp die voor 2 punten telt. • Geen time-outs. • Wisselen doe je als je team in de aanval gaat. • Neem je juiste kleur shirt mee (zie teamindelingen). • Help mee door te tafelen of te fluiten !!! • Niet met straatschoenen in de zaal. • Niet eten en drinken in de zaal. • Hou de zaal, de kleedkamers en de kantine (hoe gaat die heten?) netjes. Ruim je eigen rommel op. • Deelnemen is belangrijker dan winnen, dus speel samen en hou het gezellig. • De winnaars krijgen geen beker maar eeuwige roem!!

Daar waar de regels niet in voorzien, beslist de toernooileiding.

Page 2: RABO Toernooiprogramma 3-1-2009

De indeling Beginnersgroep / Under 10 / Under 12 Tijd: 10:30 tot en met 14:30 Onthoud goed in welke poule je speelt. Alle wedstri jden van poule A zijn op veld 2. Alle wedstrijden v an poule B zijn op veld 3. POULE A Team WIT Team ROOD Team ORANJE Team BLAUW Maurits Mol Matthijs Nijgh Rosalie Aandewiel Sem Kulk Reinoud Mol Annemieke Nijgh Anouk Peeman Broertje van Sem Moeder van M. en R. Anton Nijgh Ilse Kuijt Moeder van Sem Luke de Jong Yvonne Nijgh Jasmijn Aandewiel Manouck v.Duijvenv. Moeder van Luke Anouk Terhorst Coen Peeman Broertje van Manouck Bas Schaap Simon Terhorst Anja Kuijt Moeder van Manouck Vader van Bas Bauke van der Boon Marian Peeman Lysanne Klaassen Rob van der Boon Sandra Aandewiel Broertje van Lysanne Heleen Aandewiel Moeder van Lysanne Team GEEL Team ZWART Laura van der Mey Dianne van Wijk Zusje van Laura Moeder van Dianne Vader en/of moeder Arjan van Wijk Naomi van Duyn Alex van Wijk Britt van Duyn Eline van Duin Broertje van Naomi Moeder van Eline Vader en/of moeder POULE B Team GEEL Team ORANJE Team ZWART Team BLAUW Annette Klaassen Rosie Kanbier Damian Spaan Simone Verbeek Zusje van Annette Vader van Rosie Vader van Damian Vader van Simone Vader van Annette Manon Messemaker Jeroen Zuyderduyn Rebecca Klok Joanne Dulfer Moeder van manon Vader van Jeroen Vader van Rebecca Vader van Joanne Rick Holthuis Dennis Nijgh Moeder van Rebecca Milou Ataliede Moeder van Rick Vader van Dennis Inge van Duyn Vader van Milou Broertje van Rick Jelle van der Schaaf Moeder van Inge Jonas van der schaaf Vader van der schaaf Team ROOD Team WIT Leonie Warmenhoven Arco de Jong Vader van Leonie Zusje van Arco Lisanne Eveleens Vader van Arco Broertje van Lisanne Ruben Jonker Vader van Lisanne Julian v.Duyvenvoorde Ilona Rodens Vader van Julian Moeder van Ilona WEDSTRIJDSCHEMA Om het kwartier begint een wedstrijd, dus hoe eerder men klaar staat hoe eerder men kan beginnen, dus sta op tijd op het veld. En wees bereid om te tafelen of te fluiten als je niet speelt. Het toernooi begint om 10:30 en duurt tot circa 14:30. Veld 2 is achter in de zaal bij het raam van de kant ine, veld 3 ligt daarnaast.

Page 3: RABO Toernooiprogramma 3-1-2009

De indeling

Under 14 / Under 16 / Under 18

Tijd: 10:30 tot en met 15:00 POULE A Team de Jager (GEEL) Team Kuyt (ORANJE ) De Poela’s (BLAUW) Team 14-1 (ROOD) Suzanne de Jager Fleur Kuijt Adri van Beelen Esther van der Plas Anita de Jager Sonja Kuijt Thomas Mol Leonie Boezaard Nico de Jager Jr. Karin Kuijt Willem van der Plas Deborah Vos Nico de Jager (vader) Floor Kuijt Jolijn Hortensius Jelle van der Boon Petra de Jager (moeder) Huug Aandewiel Manon Dubbelaar Kees van den Burg Amerik v.Duyvenbode Wim Aandewiel Mirjam de Zwart Aaron Klinkenberg Janine Guyt Teun Peeman Kinou Kanbier Elly van der Plas Marian Peeman Cobie van der Boon Jan van Wieren Anita Korndorffer Laura van Duijn Team 16-2 (ROZE) Team ZWART Team WIT Ellen vd Plas Matt de Jong Jeroen Kuyt Elise Varkevisser Ruben Glasbergen Jenny Kuyt Lieke de Jong Dirk Kuyt Ruben van Duyn Karina Klaassen Tim van Rijn Jasper Warmenhoven Andrea Spaargaren Joost Zuyderduyn Marvin Spaan Rianne de Best Angelique Wils John Spaan Leonie de Ruijter Steffi van Beelen Simone Kulk Judith Messemaker Marielle van Schie Maurice v.Duyvenvoorde Vriendin van Marielle WEDSTRIJDSCHEMA Om het kwartier begint een wedstrijd, dus hoe eerder men klaar staat hoe eerder men kan beginnen, dus sta op tijd op het veld. En wees bereid om te tafelen of te fluiten als je niet speelt. Omdat er 7 teams zijn is besloten iedereen tegen elkaar te laten spelen. Dit betekent voor elk team 6 wedstrijden. Daarom begint dit toernooi ook al om 10:30 en duurt tot circa 15:30. Veld 1 is het halfcourtveld bij conciërge, veld 2 ko mt beschikbaar als het ouder-kind toernooi klaar is .

Page 4: RABO Toernooiprogramma 3-1-2009

De indeling Senioren Tijd: 16:00 tot en met 18:00 POULE A Old Skool (ZWART) Pieter Groen 1(ROOD) Pieter Groen 2 (GRIJS) Sluipschutters (WIT) Cor Hogervorst Anton Nijgh Miranda Harteveld Pieter Dirk Ouwehand Casper Meyvogel Wim vd Plas Corinda Daniel Kulk Erwin Dijkhuizen Ruud Vos Ciska vd Plas Dagmar Dijkhuizen Martin Chen Floris de Jong Anne Marie Nijgh Willeke Krijgsman Mark van Delft Arend Jan van Duyn Kariene vd Burg George Burley Henk Verdoes Bert Schaap Wilko Schelvis Michael v.d.Bent Corleen Haasnoot Jack Smit Inge vd Bent Darco Verweijmeren Korneel vd Plas Jaap Ouwehand Brenda Guyt Kevin Jordan Ijtske van Haeften HS3 (Donker BLAUW)

MIX DAMES 1 (GEEL)

Arie Schadde Pieter vd Plas Peter Rogaar Carola de Jong Alfred Marijnus Wendy van Klaveren Jean Paul Schadde Martijn van Vliet Jonathan Barnhoorn Ellen van Klaveren Marco vd meij Rianne Phillipo Peter Feyaerts Marloes van Klaveren Patrick Lus een vriend van Rianne WEDSTRIJDSCHEMA Om het kwartier begint een wedstrijd, dus hoe eerder men klaar staat hoe eerder men kan beginnen, dus sta op tijd op het veld. En wees bereid om te tafelen of te fluiten als je niet speelt. Omdat er 6 teams zijn is besloten iedereen tegen elkaar te laten spelen. Dit betekent voor elk team 5 wedstrijden. Halverwege houden we een kwartier pauze. Veld 1 is bij de conciërge, veld 2 is bij het raam.