Productbrochure Appalti 2014

8
sneller.scherper.scoren.

description

 

Transcript of Productbrochure Appalti 2014

Page 1: Productbrochure Appalti 2014

sneller.scherper.scoren.

Dé perfecte offerte

Page 2: Productbrochure Appalti 2014

3 Sneller.scherper.scoren.Met de doorontwikkeling van de Appalti Academie, de Offertetool en onze DTP-studio maken wij stap-pen naar een totaalpakket van diensten voor onze samenwerkingspartners.

4 Appalti AcademieIn samenspraak met Appalti en aan de hand van uw eigen behoefte kan er gekozen worden uit 12 trainingmodules, die elk gegeven worden in de nieuwe trainingsruimte van Appalti in Leusden.

6 Offertetool / Nulmeting / DTPDe Offertetool is vernieuwd per 2014, de uitkomsten van de nulmetingen worden goed ontvangen en we breiden onze dienstverlening uit met ontwikkelingen op het gebied van DTP.

7 Ons teamHet team van Appalti is dit jaar verder uitgebreid met de komst van twee vaste werknemers. Samen stellen we onze dienstverlening centraal en vor-men we een professioneel en representatief team.

Inhoud

Page 3: Productbrochure Appalti 2014

De markt staat aan de vooravond van economische verandering. De vooruitzichten zijn verbeterd en een omslagpunt is aanstaande. Appalti is er klaar voor! Uw organisa-tie ook?

Afgelopen oktober vierde Appalti haar 4-jarig bestaan. Een mooie reden om u via deze bedrijfsbrochure mee te nemen naar waar wij vandaag de dag met onze organisatie staan.

Vooral in het afgelopen jaar heeft Appalti een enorme groei doorgemaakt in alle op-zichten. Qua omzet, nieuwe vakbekwame collega’s en professionaliteit hebben we ons profiel verder uitgezet. En we hebben volop geïnvesteerd om u als relatie nog beter te bedienen met een totaalpakket aan producten en diensten. Dit alles onder ons motto sneller. scherper. scoren. Zo hebben we de doorontwikkeling van de offertetool in eigen hand genomen. Vanaf heden wordt er nieuwe functionaliteit in Leusden ontwikkeld, getest en uitgerold. Een vast kernteam met korte lijnen heeft er in een korte periode voor gezorgd dat we inmiddels van start kunnen met de release van versie 2.0.

Ook hebben wij een professionele DTP- studio ingericht, waar we wensen op het gebied van vormgeving kunnen realiseren en nemen wij een nieuwe trainingsruimte in gebruik op ons hoofdkantoor in Leusden.

Daarnaast heeft de Appalti Academie meer gestalte gekregen door verschillende extra trainingsmodules en een systeem, waarbij u zelf een op maat gemaakte training kan samenstellen, die volledig aansluit bij de commerciële doelstellingen van uw me-dewerkers en organisatie.

Het bestaansrecht dat wij als organisatie hebben, is gecreëerd door het verkregen vertrouwen van onze partners en de samenwerking met u als relatie. Wij danken u hartelijk voor het gestelde vertrouwen in ons en kijken met veel plezier uit naar de samenwerking in de komende periode! Met vriendelijke groet, de initiatiefnemers van Appalti

Michiel de Kruijf Robin Wanders

Sneller. scherper. scoren.

Page 4: Productbrochure Appalti 2014

Appalti is in 2010 gestart met het aanbieden van schrijf- trainingen als onderdeel van het maken van de perfecte of-ferte. In de afgelopen jaren hebben wij voor onze opdracht-gevers veel open en incompany trainingen mogen verzorgen. Gezien de toenemende vraag hebben wij ons trainingsmodel verder geprofessionaliseerd en wordt deze tak inmiddels centraal gepositioneerd binnen onze organisatie in de vorm van de Appalti Academie.

Schrijf- en verkooptrainingenDe Appalti Academie bedient commerciële (georiënteerde) medewerkers op zowel operationeel, tactisch als stra-tegisch niveau. Dit doen we met trainingen op maat, zodat kandidaten met de juiste inspanningen de perfecte offerte schrijven en daardoor een hogere orderconversie realiseren. Enerzijds nog steeds gericht op commercieel schrijven (schrijftraining), maar anderzijds verder uitgebreid naar commercieel denken (verkooptraining).

Commercieel denkenHet trainingsprogramma commercieel denken bestaat uit twaalf modules. Deze kunt u zelf samenstellen, uiteraard met advies van Appalti op basis van uw behoeftevraag. De modules beslaan allemaal één dagdeel.

Op maat gemaaktAlle trainingsmodules zijn praktijkgericht en bestaan uit theorie, werkbladen en rollenspellen. Gedurende de training geeft de trainer voorbeeldrollenspellen of gerichte coach-ing aan de deelnemers. Uniek in het aanbod is de module

Appalti Academie

Zelf samenstellen • 12 modules

Onderhandelen

Presenteren

‘Onderscheidend Vermogen’, waarin wordt geleerd hoe en waar de meerwaarde van uw mensen, organisatie en producten/ diensten zit en hoe dit met concreet resultaat en toegevoegde waarde voor de opdrachtgever/ klant wordt ingezet. Deze module wordt van A tot Z volledig voor uw organisatie op maat geschreven.

Begeleiding na de trainingVoor Appalti is niet alleen de training van belang, maar is onze missie pas geslaagd bij de toepassing in de praktijk en de realisatie van de vooraf gestelde doelen. Dit resul-taat borgen wij door onze:

Rapportages en digitale tools Management training Fieldcoaching Van iedere deelnemer ontvangt u een specifiek rapport met sterke punten en leerpunten. Zo kunt u binnen de organisatie op individueel niveau gericht aan de slag. Met de management training worden er handvatten gegeven om de ontwikkeling zelf (en voor teams) verder vorm te geven. Aanvullend wordt fieldcoaching aangeboden, zodat deelnemers gedurende een (beperkte) periode worden ondersteund bij het in praktijk brengen van zijn of haar persoonlijke leerpunten.

Uiteraard zorgen wij tijdens trainingsdagen voor alle benodigdheden, documentatie en naslagwerk en regelen wij tevens de catering op eigen locatie.

Page 5: Productbrochure Appalti 2014

Vanaf 2014 zijn wij CEDEO gecertificeerd. Opdrachtgevers en deelnemers zijn zeer positief over hun ervaring met Appalti.

Certificatie

Appalti is in mijn ogen pragmatisch, professioneel en betrokken. Ze hebben kennis en inlevingsvermogen, ze snappen ons DNA.”

— Erik van der Ven“ Het team van Appalti is flexibel en werkt actiegericht. Ze

maken direct analyses van onze behoeftes en spelen juist daarop in.”

— Maurice Hoogendoorn“

Elevator P

itch

Marktbewerking

Inventarisatiegesprek

Consultative SellingVe

rkoo

pges

prek

Ond

ersc

heid

end

Onderhandelen

Presenteren

Comm

ercieel schrijven

Crosselling, Upselling,

ROI bere

kenen

verm

ogen

Share of Wallet

Wij beschikken over een eigen trainingsruimte, die geschikt is voor groepen tot 20 deelnemers.

Eigen locatieOnlangs hebben wij onze 500ste deelnemer van de Appalti Academie mogen verwelkomen.

500ste deelnemer

(Non)verbaal

communiceren

structureren

Page 6: Productbrochure Appalti 2014

Steeds meer gebruikers ervaren het plezier van onze Offerte-applicatie. De Offertetool heeft een upgrade naar versie 2.0 per januari 2014.

In versie 2.0 is het gebruikersgemak verder verhoogd. De update brengt onder andere de volgende nieuwe mogelijkheden:

Inbreng van meerdere bedrijven/ vestigingen onder 1 paraplu.

Uitgebreide rechtenstructuur.

Flexibele en meer uitgebreide management informatie.

Algehele verbeteringen t.a.v. het gebruiksgemak.

Meer mogelijkheden tot eigen uitstraling.

PanelDe tool is nog lang niet uitontwikkeld. In onze ambitie horen wij graag doorlopend uw ervaringen. Daarom stellen wij een klantenpanel in. Bent u geinteresseerd? Heel graag! Meldt u aan via [email protected] en draag met uw vragen, suggesties en opmerkingen bij aan de ontwikkeling van de Offertetool.

Offertetool 2.0

Gemiddeld maken onze klanten 26% sneller een offerte, wordt de kwaliteit met 1,5 punt hoger beoordeeld en ligt de conversie van een offerte naar order met 8% hoger.

Ook in uw situatie willen we mooie resultaten boeken. Daarom bieden wij u als start van de samenwerking een nulmeting aan. In de nulmeting brengen we uw huidige situatie volledig in kaart. Het onderzoek verloopt gro-tendeels via ons digitale platform, zodat de impact in uw organisatie beperkt is.

Toegevoegde waardeDe uitkomst geeft u aan hoeveel en waar uw organisatie zich kan verbeteren op het gebied van snelheid van werk-en, kwaliteitsverbetering en de uiteindelijke conversie.

Nulmeting

DTP Studio

Optimalisatie van uw communicatieEen effectieve offerte/aanbesteding is een optimale weer-spiegeling van uw voorstel en sluit aan bij de wensen van uw klant. Met aandacht voor vormgeving en taalgebruik kunt u precies datgene bereiken.

Binnen Appalti beschikken wij over de nodige kennis en middelen om te voorzien in een aantal randvoorwaarden op het gebied van vormgeving en uitstraling. Wij schrijven niet alleen uw teksten met de juiste tone of voice, maar besteden tevens aandacht aan:

Huisstijl, uitstraling en structuur; Conversie van tekst naar graphics; Flyers, brochures, presentaties, etc.

Page 7: Productbrochure Appalti 2014

Social Media

Wij hebben met regel-maat social media acties voor de volgers van Appalti. Tevens willen we via deze kanalen graag com-municeren met onze doelgroepen. Wij zijn actief op zowel Twitter als LinkedIn.

Cloudopslag in NL

Appalti maakt gebruik van cloudopslag op Nederlandse Servers. Zo staat data dichtbij, valt het onder het Nederlandse Recht en worden onze klanten gegarandeerd van de hoogste beveiligings-standaard (ISAE 3402).

Werkomgeving

Ons hoofdkantoor bevindt zich in het kantoorpand van CSN Groep in Leusden, een partij met wie wij tevens samenwerken. Het kantoor is onze centrale uitvalsbasis, waar tevens onze trainingsruimte zit.

MVO

Een deel van onze verdiensten laten we terugvloeien naar de maatschappij. Zo zijn wij o.a. partner van Jinc, een non-profit organisatie die jon-geren uit achterstands-wijken ondersteund. (zie www.jinc.nl)

Lidewey StratingDTP - tekstschrijver

Niels Hofs Accountmanager

Istvan TkaleczMedewerker binnendienst

Michiel de KruijfInitiatiefnemer

Robin WandersInitiatiefnemer

Edward LanengaProduct developer

Ons team

Onderscheidend in ons vermogen

Page 8: Productbrochure Appalti 2014

Wij maken aan u als relatie de volgende beloften:

We houden rekening met onze omgeving

Mensen staan in onze dienstverlening centraal

We zijn vrolijk, verwelkomend, energiek en geïnteresseerd

We stellen ons professioneel en representatief op

Er is ruimte om elkaar aan te spreken op inhoud en gedrag

We zijn klant- en doelgroepgericht

Het teambelang gaat voor het eigen belang

We dragen bij aan een positieve werksfeer, gebaseerd op

respect, groei en transparantie

We zijn ondernemend en dragen eigen verantwoordelijkheid

We streven in al onze contacten naar een langetermijnrelatie

Kantoor Leusden:Fokkerstraat 73833 LD LeusdenTel. 033- 434 50 31Mail: [email protected]/AppaltiBV linkedin.com/company/appalti 20

1310

15