Park Plaza Eindhoven Fact Sheet Dutch 2011

2
Locatie Het hotel ligt in het centrum van Eindhoven op steenworp afstand van het zakelijk district en op vijf minuten lopen van winkels, cafés, restaurants en diverse attracties. Het hotel is zowel met de auto als met de trein gemakkelijk te bereiken. Met de auto via de A2 en de A67. Het Centraal Station (trein) bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het hotel. Ook diverse luchthavens bevinden zich in de directe omgeving van het hotel: Eindhoven Airport op 15 minuten rijden en Amsterdam Schiphol-Airport op 1,5 uur rijden danwel per trein. Het hotel heeft de beschikking over een ruime eigen parkeerplaats. Eindhoven, de op vier na grootste stad van Nederland, is ongetwijfeld een van de meest bruisende bestemmingen vol winkeltjes, restaurants, cafés en een gezellig nachtleven. Daarnaast is Eindhoven rijk aan kunst en cultuur en biedt zij talloze culturele evenementen en attracties om te ontdekken. 1 Park Plaza Eindhoven Van Abbemuseum, 2 moderne kunst 3 Heuvel Galerie 4 Centraal Station 5 PSV Stadion Het hotel ligt nabij de High Tech Campus van Philips. Het bekende Stratumseind, met 50 cafés en restaurants, bevindt zich op loopafstand vanaf het hotel. Het vier-sterren Park Plaza Eindhoven ligt in het centrum van Eindhoven. Het hotel beschikt over 104 modern ingerichte superior kamers, executive kamers en suites, 3 vergaderzalen tot max. 75 personen, 1 state-of-the-art boardroom, fitness, verwarmd binnenzwembad, E!Lite Lounge, 3 welbekende Oosterse restaurants, ruime eigen parkeergelegenheid en gratis Wi-Fi. Kamers, suites en faciliteiten Het hotel beschikt over 104 modern ingerichte superior kamers, executive kamers en suites. Alle kamers zijn volledig gerestyled en hebben een eigentijds design. Zo kunt u genieten van uitstekende faciliteiten zoals u mag verwachten van een vier-sterren hotel in het centrum van Eindhoven. Gasten die in executive kamers verblijven kunnen in de kamer genieten van een Nespresso-koffiemachine, luxueuze badjas met slippers, gratis fles mineraalwater en dagelijks een krant. Ontspannen kunt u in de fitness, zwembad en de twee Finse sauna’s. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij het beroemde PSV Eindhoven Stadion of een bezoek brengen aan het Van Abbemuseum. Park Plaza Eindhoven

description

Park Plaza Eindhoven Fact Sheet Dutch 2011

Transcript of Park Plaza Eindhoven Fact Sheet Dutch 2011

Page 1: Park Plaza Eindhoven Fact Sheet Dutch 2011

Locatie • Het hotel ligt in het centrum van Eindhoven op steenworp

afstand van het zakelijk district en op vijf minuten lopen van winkels, cafés, restaurants en diverse attracties.

•�Het hotel is zowel met de auto als met de trein gemakkelijk te bereiken. Met de auto via de A2 en de A67. Het Centraal Station (trein) bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het hotel. Ook diverse luchthavens bevinden zich in de directe omgeving van het hotel: Eindhoven Airport op 15 minuten rijden en Amsterdam Schiphol-Airport op 1,5 uur rijden danwel per trein. Het hotel heeft de beschikking over een ruime eigen parkeerplaats.

• Eindhoven, de op vier na grootste stad van Nederland, is ongetwijfeld een van de meest bruisende bestemmingen vol winkeltjes, restaurants, cafés en een gezellig nachtleven. Daarnaast is Eindhoven rijk aan kunst en cultuur en biedt zij talloze culturele evenementen en attracties om te ontdekken.

1 Park Plaza Eindhoven

Van Abbemuseum,2 moderne kunst

3 Heuvel Galerie

4 Centraal Station

5 PSV Stadion

•�Het hotel ligt nabij de High Tech Campus van Philips. Het bekende Stratumseind, met 50 cafés en restaurants, bevindt zich op loopafstand vanaf het hotel.

Het vier-sterren Park Plaza Eindhoven ligt in het centrum van Eindhoven. Het hotel beschikt over 104 modern ingerichte superior kamers, executive kamers en suites, 3 vergaderzalen tot max. 75 personen, 1 state-of-the-art boardroom, fitness, verwarmd binnenzwembad, E!Lite Lounge, 3 welbekende Oosterse restaurants, ruime eigen parkeergelegenheid en gratis Wi-Fi.

Kamers, suites en faciliteiten • Het hotel beschikt over 104 modern ingerichte superior

kamers, executive kamers en suites. Alle kamers zijn volledig gerestyled en hebben een eigentijds design. Zo kunt u genieten van uitstekende faciliteiten zoals u mag verwachten van een vier-sterren hotel in het centrum van Eindhoven.

• Gasten die in executive kamers verblijven kunnen in de kamer genieten van een Nespresso-koffiemachine, luxueuze badjas met slippers, gratis fles mineraalwater en dagelijks een krant.

• Ontspannen kunt u in de fitness, zwembad en de twee Finse sauna’s. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij het beroemde PSV Eindhoven Stadion of een bezoek brengen aan het Van Abbemuseum.

Park Plaza Eindhoven

PPE Factsheet NL v14 - 10922.indd 1 20/07/2011 12:16

Page 2: Park Plaza Eindhoven Fact Sheet Dutch 2011

Vergaderingen en evenementen

Naam Afmetingen Totaal m2 Hoogte Theater Boardroom U-vorm Klaslokaal Cabaret

25 Watt Meeting Room 8 x 7m 56 3 30 20 15 20 18

100 Watt Boardroom 10 x 7m 70 3 40 25 20 30 18

40 Watt Meeting Room 11 x 8m 88 3 75 35 30 40 50

60 Watt Meeting Room 11 x 8m 88 3 75 35 30 40 50

Begane grond

1e verdieping

lobby

momoyama

mei ling

mandaringarden

fitness, saunazwembad

ontbijt-restaurant

e!litelounge

receptie

100 wattboardroom

25 wattmeeting room

40 wattmeeting room

60 wattmeeting room

Park Plaza Eindhoven Geldropseweg 17 5611 SC Eindhoven Nederland

T: +31 (0) 40 214 6500 F: +31 (0) 40 212 1555 [email protected]

GDS-chaincode: PK www.parkplaza.com/eindhoven

Connect with us onlinewww.parkplaza.com/socialmedia

Vergaderfaciliteiten

Park Plaza Eindhoven is de ideale locatie voor zakelijke vergaderingen. Het biedt 3 multifunctionele vergaderzalen tot max. 75 personen en 1 state-of-the-art boardroom. Alle vergaderzalen zijn voorzien van daglicht. Overal in het hotel kunt u gebruikmaken van gratis Wi-Fi. De E!Lite Lounge is ideaal voor informele bijeenkomsten en professionals om te werken én te netwerken.

Restaurants en barsDe E!Lite Lounge de ideale plek om te werken én te netwerken onder het genot van een kop koffie of tijdens een borrel. Naast een uitgebreid assortiment warme en koude dranken bestelt u hier een lunch of een van de dagelijkse specialiteiten. In het buffet restaurant staat elke ochtend een uitgebreid internationaal buffet voor u klaar. Ook biedt het hotel drie Oosterse restaurants: restaurant Mei Ling serveert authentieke Aziatische gerechten, Mandarin Garden serveert delicate Cantonese en Mandarin Fusion gerechten en restaurat Momoyama biedt sushi, sukiyaki en Japanse teppanyaki waarbij alles door de chefkok aan uw tafel bereid wordt.

PPE Factsheet NL v14 - 10922.indd 2 20/07/2011 12:16