Paloma Hotels Dutch Catalog 2012

25
PALOMA HOTELS | ZOMER 2012 geniet & ONTDEK DE privileges!

description

Paloma Hotels Dutch Catalog 2012

Transcript of Paloma Hotels Dutch Catalog 2012

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012

geniet &ONTDEK DE privileges!

PALOMA HOTELS | SOMMER 2012

Paloma Hotels presenteert met trots! opening juni 2012

PALOMA OCEANA RESORTTraditionele gastvrijheid vermengd met eigentijdse luxe.

Vele redenen om te kiezen voor PALOMA OCEANA RESORT> het welbekende en geliefde hotel werd volledig gerenoveerd> herbouwd volgens uw wensen en verlangens > ondiepe zee & aan het beroemde zandstrand van Side> familievriendelijke omgeving> ontworpen met speciale zorg voor het welzijn van de allerjongsten> verwen uzelf met de luxe en het smaakvolle van ons ultra all inclusief concept> ruime keuze aan gerechten & smaken in onze 7 à la carte restaurants> proef de biologische producten & wijnen van eigen huis> prachtige private ‘Lake villa’

Verwen uzelf en geniet van de privileges

geniet &ONTDEK DE privileges!

Indien u het PALOMA HOTELS gevoel nog niet heeft ervaren, wordt dan onze gast en bereidt u voor op een onvergetelijke vakantie !

Ontdek de elegante, comfortabele en stijlvolle schoonheid van elk van onzePALOMA HOTELS.

Laat uw zintuigen genieten van de heerlijk geurende tuinen, het verfrissende water van de mediterrane kust en de overvloedige Turkse keuken.Service, kwaliteit en consistentie bieden aan onze gasten is voor ons topprioriteit.Daarom komen onze klanten elk jaar als Klant maar keren huiswaarts als Familie.We verwennen onze gasten met een persoonlijke service opdat ze steeds weer terugkeren naar hun tweede thuis.

Maak deel uit van onze PALOMA HOTELS familie

Hartelijke groeten

Steve SAKLICA | MANAGING Director

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012

2 PALOMA HOTELS presenteert met trots3 VOORWOORD4-5 INHOUD6-7 STRANDCONCEPT8-9 BIOLOGISCHE MAALTIJDEN & WIJNEN10-11 A LA CARTE RESTAURANTS12-13 CULINAIRE FESTIVALS14-15 LUXE16 ANIMATIE & PALOMOTION17 KINDERWERELD / POLLY KIDS18 BRUILOFT & HUWELIJKSREIS19 SPA & WELLNESS20-23 PALOMA RENAISSANCE ANTALYA BEACH RESORT & SPA24-27 PALOMAGRIDAVİLLAGE&SPA28-31 SENTIDO PERISSIA managed by Paloma Hotels32-35 PALOMA OCEANA RESORT NIEUW36-39 PALOMA PASHA RESORT40-43 PALOMA CLUB SULTAN44-45 SENTIDO SULTAN BELDIBI Managed by Paloma Hotels46 ONZE WEBSITE / VAKANTIEKAART47 LANDKAART & CONTACTEN

www.palomahotels.com

Inhoud

ONTDEK HET GEVOEL THUIS EN BEVOORRECHT TE ZIJN

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012 www.palomahotels.com

STRAND CONCEPT

“Ervaar de privileges van Paloma Hotels Comfort aan het strand !Relax en geniet vanop uw ligbed van verrassende verfrissingen en culinaire hapjes!!

Laat u persoonlijk verwennen door ons opgeleid en sympathiek personeel. Welzijn heeft dankzij ons Strandconcept een nieuwe invulling gekregen.

STRAND CONCEPT

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012 www.palomahotels.com

BIOLOGISCHE MAALTIJDEN & WIJNEN BIOLOGISCHE MAALTIJDEN & WIJNEN

Het vervult ons met trots en tevredenheid dat wij onze waardevolle gasten het beste van de natuur kunnen aanbieden; nl. onze zelf verbouwde biologische producten. Deze garanderen onze kinderen eveneens een gezondere en duurzame wereld. De smaak van de uit natuurproducten samengestelde gerechten en wijnen geserveerd met de Turkse gastvriendelijkheid staan garant voor onvergetelijke vakantiedagen.

IN ONZE EIGEN BIOLOGISCHE BOERDERIJ WORDT ER ENKEL MET NATUURLIJKE AROMA’S GEWERKT OM

ONZE GASTEN HET ALLERBESTE TEKUNNEN AANBIEDEN.

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012 www.palomahotels.com

A LA CARTE RESTAURANTS

U zal betoverd worden door de overweldigende keuze aan gerechten en specialiteiten. In onze Ada restaurants kiest u uw eigen tafeltje aan zee en geniet u van de beroemde Egeïsche keuken met haar legendarische voorgerechten, verse vis en zeevruchten, uiteraard vergezeld van een ijskoud glas Raki. Misschien prefereert u wel uw houten Barbecue tafel in de tuin en beleef de Turkse manier van grillen.

U bevindt zich tenslotte in Turkije; dan mag u het genot van de Ottomaanse keuken met haar traditionele gerechten of echte Kebap zeker niet missen.

Houdt u het liever bij de gekende gerechten uit de internationale keuken, probeer dan de speciale seizoenmenu’s of de smaak van de Verre Oosten keuken.

A LA CARTE RESTAURANTS

THEArtOF DINING

“Ervaar het genoegen van versbereide en exquise gerechten geserveerd met traditionele charme in meer dan negen verschillende à la carte restaurants!!“

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012 www.palomahotels.com

CULINAIRE FESTIVALS CULINAIRE FESTIVALS

Hier is het feesten en genieten geblazen met een lokroep naar creativiteit. Onze culinaire festivals bewijzen dat het samengaan van inheemse- en seizoensproducten uitmonden in een regelrecht feestmaal.

Waar versheid en gezelligheid hand in hand gaan !

VERS - VERSER - CULINAIRE FESTIVALS

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012 www.palomahotels.com

LUXE

PALOMA Pasha Resort / Terras Suite

PALOMA Pasha Resort / Terras Suite - Terras

LUXE

PALOMA Pasha Resort / Pool Kamer

PALOMA Grida Village & Spa / Lake Villa

Luxe draagt bij aan het comfort en de elegantie van een bijzondere levensstijl !Uw zintuigen optimaal laten verwennen is dé manier om uw individuele

dromen en verlangens te realiseren.

Geprivilegieerde gastvriendelijkheid met een gepersonaliseerde service.

“DISCRETE LUXE IS DE WARE LEVENSKUNST”Wij bieden u luxe en comfort. Reserveer een van onze speciaal ontworpen suites en geniet van een exclusieve service.

PALOMA PASHA RESORT:Terras Suite: Creër uw eigen therapie; geniet van een persoonlijke en ruime jacuzzi op uw privé terras met adembenemend uitzicht op de Egeïsche Zee.

PALOMA RENAISSANCE ANTALYA BEACH RESORT & SPA :Villa: in de omgeving van een fascinerend dennenbos is het intens genieten van uw dierbaren, volledig in harmonie met uzelf.

PALOMA GRIDA VILLAGE & SPA / PALOMA OCEANA RESORTLake Villa: Beleef het privilege van directe toegang tot uw eigen villa zwembad. Na een eenvoudig telefoontje kan u genieten van een heerlijk ontbijt op uw eigen terras.

Voor meer details m.b.t. deze luxueuze concepten en categorieën verwijzen wijunaardespecifiekehotelpagina’s.

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012 www.palomahotels.com

ENTERNTAINMENT KINDERWERELD

“ACTIE & BEWEGING MET PALOMOTION”

Plezier en vrolijkheid eindigen nooit met Palomotion.

Breng overdag wat actieve uurtjes door en neem deel aan onzeverschillendeactiviteiten;metonsfitnessprogrammablijftugegarandeerd in vorm !

De gezelligheid van de schemering !

Doe rustig aan en neem de tijd om te genieten van live muziek en spectaculaire shows; de door ons animatieteam georganiseerde party’s zijn het moment bij uitstek om het eerste publieke optreden van uw kind op video vast te leggen. Mis het niet !

Wij hebben het – u beleeft het !

“De missie van onze kinderclub is pas geslaagd bij het verschijnen van een lachje op de betoverende gezichtjes van onze kleintjes.”

Het is belangrijk voor ouders te weten dat de kinderen tijdens de vakantie in goede handen zijn. Maak van de gelegenheid gebruik om uzelf een pauze te gunnen en vertrouw uw kinderen toe aan de ervaren en geschoolde animators van de Polly Kids Club.Vergeet bij de boeking vooral niet naar het baby- en kinderpakket te vragen !

Wij stellen alles in het werk om uw verblijf zo zorgeloos mogelijk te maken.

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012 www.palomahotels.com

BRUILOFT & HUWELIJKSREIS SPA & WELLNESS

PAS GETROUWD ! ...in het paradijs.Stel u uw bruiloft voor in een perfect mediterraan klimaat met eindeloze horizonten en wondermooie zandstranden, vermengd met traditionele Turkse gastvrijheid.Al uw verwachtingen vervuld in het decor van Paloma Hotels.

Ideaal, uw droomhuwelijk combineren met een onvergetelijke vakantie.

TIJD enkel voor UZELF !!

Verwen en vernieuw uw geest in een van onze oasen.Ontspan u en geef uzelf over aan professionele handen die u de dagelijkse stress doen vergeten.

Beloon uzelf met nieuwe energie via diverse therapiën aangeboden door onze experten.Voel de perfecte harmonie en balans van uw lichaam en beleef de wedergeboorte van uw schoonheid.

De plaats van ‘loslaten’ !

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012

Kemer, Beldibi, 18 km verwijderd van Kemer, 40 km van Antalya luchthaven, 29 km van Antalya centrum en direct aan het strand gelegen; totaal 347 kamers. Een weergaloos strand

omgeven door de naaldbossen van het uitgestrekte Taurusgebergte. Laat u zich verwennen en geniet van het heldere turkooiskleurige water van de Middellandse zee, natuurlijk ingebed in een prachtig landschap.

PALOMARenaissance Antalya Beach Resort & SPA Beldibi

MAALTIJDEN

Ontbijt,middagetenenavondeteninbuffetstijl•Laatontbijt• Bij het ontbijt vers geperst sinaasappelsap • Biologischontbijt(mitstoeslag)•Ijs(mitstoeslag)enkeltijdensmiddag-en avondeten gratis in het hoofdrestaurant • Snack•Middernachtsnack•Gözleme/ayran,patisserie,koffie,thee,versgebakenkoekjes•6àlacarterestaurants(mitsreservatie)•Internationale,Egeïsche/visenOttomaansekeuken/kebab(gratis) • Mits toeslag Chinese en Mexicaanse keuken enBarbecue • Seizoensgebonden bio-levensmiddelen staanteruwerbeschikking•24uroomservicemitstoeslag•Stranden zwembad: een snack en drankjesservice ter beschikking •Culinairefestivalsenspecialedagenwordengevierd.

DRANKEN24u/24u geopende bar • Welkomstdrankje • biologischewijnen in de à la carte restaurants • Geïmporteerde enlokale merkdranken worden geserveerd in 9 bars: Piano bar, Pool bar, Sunset beach bar, Villa bar, Vitamin bar, private RenaissanceLounge,Irischpub,SunsetBeachclub•Disco•Minibar wordt elke dag aangevuld met water, frisdranken en bier•Waterkoker,koffieentheeservicebeschikbaar inallekamers•TraditioneleTurksekoffiewordtgeserveerd.

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012

Van onze gasten‘prachtige tuin, spectaculair landschap’‘op alle gebied een excellent hotel’‘reeds ons 3de verblijf en zoals altijd excellent’

‘we zijn net terug en boeken reeds voor volgend jaar’

‘absolute ontspanning’‘wat een wondermooi vakantieresort!

JunIOR SuITE

PALOMA Renaissance Antalya Beach Resort & SPA | Beldibi

KAMERFACILITEITEnStandaardkamers gelegen aan land- of zeezijde. u heeft de beschikking over een balkon, airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, ligbad, telefoon, vasttapijt en een thee- & koffieset.

Junior suites met land- en zeezicht. Deze zijn uitgerust met een groot terras, een grote slaapkamer met airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, ligbad, telefoon, vasttapijt en een thee- & koffieset.

Tuin Familiekamers gelegen aan landzijde voorzien van een groot balkon; de woon- en slaapkamer heeft individueel regelbare airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, ligbad, telefoon, tegelvloer en een thee- & koffieset.

Familiekamers beschikken over een woon- en slaapkamer, airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, ligbad, douche, telefoon, vasttapijt en een thee- & koffieset.

Villa’s bestaande uit twee etages. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met keuken, minibar, individueel regelbare airconditioning, tegelvloer, badkamer met douche, balkon, TV en telefoon. Op de tweede verdieping bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee afzonderlijke bedden, badkamer met ligbad en douche, balkon en airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, telefoon, tegelvloer, thee- en koffieset. Privé zwembad en bar zijn ter beschikking.

SPECIALE DIEnSTEnVilla & Excecutive Suites: Vers fruit, verse bloemen en een fles biologische wijn bij aankomst. Opdekservice, badmantel, slippers. Koffie- & theeset op de kamer. Minibar wordt dagelijks voldoende aangevuld. 24u roomservice. Private Villa bar. Dagelijks vers gebak bij theetijd om 17.00u.

Junior & Familie suites: Vers fruit, verse bloemen en een fles biologische wijn bij aankomst, Opdekservice, badmantel en slippers . Koffie- & theeset op de kamer, minibar wordt dagelijks voldoende aangevuld.

Familie comfort pakket : kan op aanvraag gratis verkregen worden bij Tuin Familiekamers en Familiesuites.

Baby pakket (0–2): Flessenverwarmer, babybadje, babybed, Babyfoon, steriliseerapparaat en kinderwagen.

Peuter pakket (2–4): Babyfoon, steriliseerapparaat en kinderwagen zijn ter beschikking.

STRAnD & ZWEMBAD & SPORTFACILITEITEnHanddoeken, ligstoelen en matrassen zijn gratis. Binnen- en buitenzwembad, relaxzwembad, zwembad met waterglijbaan, kinderzwembad, privaat villa zwembad. Tennisschool (tegen betaling), windsurf- en catamarancursus (tegen betaling).

WATERGLIJBAnEn3 fantastische waterglijbanen zorgen voor pret en actie.

EnTERTAInMEnT Live muziek, dagelijkse animatieshows, live shows, strand- en tuinfeestjes.

Miniclub: voor kinderen 4–12 jaar van 10.00u tot 12.30u en van 14.00u tot 17.00u. Zwembadspelletjes, kinderanimatie, kinderspeeltuin, minidisco, minigolf, playstation en wii spelletjes.

GRATIS ACTIVITEITEnKanoën, strandvolleybal, basketbal, tafeltennis, minivoetbal, 6 tennisterreinen, Boccia, biljart, darts, kaartspelletjes, minigolf, Turks bad, sauna, fitnesscenter, WLAn internet in de

lobby, speelkamer, Shuffle board, nintendo, X-box, tafelvoetbal, windsurfen en catamaran mits licentie, aerobics, gymnastiek en watergymnastiek.

DIEnSTEn TEGEn BETALInGBabysitter, dokter, wasserij en droogkuis, internet op de kamer.

Spa & Wellness : Harmonie Rebirth SPA centrum, schoonheidscentrum, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, verschillende massageruimtes, jet- en sprinklerdouches, hydro-therapiën, speciale behandelingen enz.

Watersport : Banaan, jetski, ringo, boottocht, lazer-boot (mits licentie), watersportcursus, parasailing.

Terreinsporten: Tennisvelden uitgerust met schijnwerpers . Tennislessen, tennisrackets en tennisballen.

SPECIALE VERMELDInGHuisdieren zijn niet toegelaten. Kamers voor gehandicapten zijn beschikbaar op aanvraag . Shoppingspassage in het hotel . Conferentiezalen en vergaderzalen beschikbaar.

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012

MAALTIJDENOntbijt,middag-enavondeten inbuffetvorm• Laatontbijt• Vers geperst sinaasappelsap bij het ontbijt • Ijs (tegenbetaling) tijdens lunch en avondeten gratis in het hoofdrestaurant•Snacks•Middernachtsnack•Gözleme&ayran,patisserie, koffie, thee, versgebaken koekjes • 6àla carte restaurants (mits reservatie). Chinese, Internationale, Duitse keuken en Ottomaanse/Kebab (gratis). Egeïsche/vis en Barbecue (tegenbetaling)• Seizoensgebondenbio-levensmiddelen kan u verkrijgen bij het buffet• Strand enzwembadservice: een snack – drankenservice staan ter uwer beschikking bij het strand en zwembad•Culinaire festivalsenspecialedagenwordengevierd•24uroomservicemitstoeslag•Kinderrestaurant,middag-enavondmaalbuffet.

DRANKEN08.00–02.00geopendebar•Welkomstdrankje•Biologischewijnen in de à la carte restaurants • Geïmporteerde enlokale merkdranken worden geserveerd in 5 bars: Zoom bar, Poolbar,Beachbar,Biancobar•Disco•Cafeà laTurca•Minibarwordtelkedagaangevuldmetwater,frisdrankenen bier.

PALOMAGrida Village & SPA | Belek

Belek, Iskele, 700 m naar het centrum van Belek, 35 km van de luchthaven Antalya, 45 km van Antalya centrum en direct gelegen aan het strand.

Het resort telt 459 kamers. Met zijn fascinerende Anatolische sfeer en aparte architectuur betekent dit complex comfort voor uw familie en een bonte wereld voor de kleintjes.

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012

Van onze gasten

‘een onvergetelijk hotel’‘een goede plaats voor familie in het bijzon-der voor kinderen’‘wondermooi verblijf @ Paloma Grida’‘hemel op aarde, we kijken uit naar volgend jaar’‘excellent resort, verdient elk van zijn 5 sterren’‘topvakantie, tophotel’

LAKE VILLA WOOnKAMER

LAKE VILLA

PALOMA Grida Village & SPA | Belek

KAMERFACILITEITEnStandaardkamer met balkon en zicht op tuin, airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, badkamer, telefoon.

Agora Kamer met balkon en zicht op tuin, airconditioning, TV, kluis, haardroger, douche, telefoon, minibar.

Superieure Kamer ruimere kamer met airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, ligbad, telefoon, balkon met gedeeltelijk zicht op tuin of zee.

Familiekamers, 52 beschikken over corresponderende kamers; 28 in duplexvorm.

Duplex Familiekamer bestaat uit twee verdiepingen. De eerste verdieping bestaat uit een woonkamer, badkamer met douche, balkon, TV en telefoon. Op de tweede verdieping bevindt zich een slaap- en badkamer.

Lake Villa’s voorzien van een woon-en slaapkamer uitgerust met een tweepersoonsbed, bad, douche, waterkoker, koffie- en theeset, minibar, TV, telefoon, haardroger en toegang vanaf het balkon tot privaat zwembad. 17 villa’s voorzien van een tegelvloer.

SPECIALE LuXE DIEnSTEnLake Villa: Butler service. Ontbijt, middag- en avondeten in het private Lake villa restaurant. uitgebreid comfort . Vers fruit, een fles wijn. Opdekservice, badjas, slippers. Verse bloemen en dagelijkse krant. Bar Set-up bij aankomst. Minibar wordt dagelijks aangevuld. 24uur roomservice. Dagelijkse vers gebak bij de thee en koffie om 17.00u.

Familie comfort pakket: kosteloos aan te vragen voor Familiekamers.

Babypakket (0–2): Flessenverwarmer, babybadje, babybed, Babyfoon, steriliseerapparaat en kinderwagen.

Peuterpakket (2–4): Babyfoon, steriliseerapparaat en kinderwagen.

STRAnD & ZWEMBAD & SPORTFACILITEITEnHanddoeken, ligstoelen en matrassen zijn gratis. Binnen- en buitenzwembad, activiteitenzwembad, waterglijbaanzwembad, kinderzwembad, privaat villa zwembad, windsurf- en catamarancursus (tegen betaling).

WATERGLIJBAnEn6 fantastische waterglijbanen bevinden zich in een separaat Aquapark waarvan 2 voor kinderen.

EnTERTAInMEnT live muziek: 7 nachten per week, dagelijkse animatieshows, themaavonden, terreinsporten, zwembadactiviteiten, Strandparty’s en strandbioscoop. Beach club.

Disco: dagelijks van 22.oou – 24.00u.

Miniclub voor 4–12 jarige kinderen van 10.00u tot 12.30u & van 15.00u tot 17.00u zwembadspelletjes, kinderanimatie, kinderspeeltuin, minidisco, minigolf, elektrische carrousel & helikopter en kinder welkomstpakket.

Teenager programma voor 13-16 jarigen (enkel in hoogseizoen) met het Palomotion entertainment team.

GRATIS ACTIVITEITEnKanoën, strandvolleybal, basketbal, tafeltennis, voetbalterrein, tennisterreinen, Boccia, biljart, darts, kaartspelletjes, Turks bad, sauna, stoombad, fitnesscenter, WLAn internet in de lobby, windsurfing- en catamaran met licentie, aerobics, gymnastiek, watergymnastiek.

ACTIVITEITEn & DIEnSTEn TEGEn BETALInGBabysitter, dokter, reinigingsdienst, spelletjeskamer, shuffle board, nintendo, x-box,

biljart, internet, tafelvoetbal, gemotoriseerde watersporten.

Spa & wellness: Harmonia Rebirth SPA centrum. Schoonheidssalon. Huidverzorging. Lichaamsverzorging. Gezichtsverzorging, diverse massageruimtes met toepassing van verschillende massagetechnieken, jet- en sprinklerdouches, hydrotherapiën, speciale behandelingen enz.

Watersport: Banaan, jetski, Ringo, waterski (met licentie), watersportlessen, boottocht, parasailing.

Terreinsporten: Tennisrackets en -ballen, tennislessen. Tennisterrein uitgerust met schijnwerpers.

SPECIALE VERMELDInGHuisdieren zijn niet toegelaten. Kamers voor gehandicapten zijn beschikbaar op aanvraag. Shoppingspassage in het hotel. Conferentiezalen en vergaderzalen beschikbaar.

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012

MAALTIJDENOntbijt,middag-enavondeteninbuffetvorm•Versgeperstsinaasappelsap bij het ontbijt• Laatontbijt • Biologischontbijt (mits toeslag)• Ijs tijdens middag- en avondeten•Snack• Middernachtsnack• Gözleme & ayran• Patisserie,koffie,thee,versgebakenkoekjes•5àlacarterestaurants(mits reservatie)•Verre Oosten, Internationale, Egeïsche/vis enOttomaans/kebab (gratis). Barbecue (mits toeslag)•Seizoensgebonden bio-levensmiddelen kan u verkrijgen bij hetbuffet• Stranden zwembadservice:2 xperdag staateen snack – drankenservice ter uwer beschikking bij het strandenzwembad•Culinairefestivalsenspecialedagenworden gevierd

DRANKEN24u/24u geopende bar • welkomstdrankje • biologischewijnen inà lacarte restaurants•Geïmporteerdeen lokalemerkdranken worden geserveerd in 5 bars: Divan, Key Club, Bacchus bar, The Avenue bar, Beach bar (enkel lokale dranken)•Disco•minibarwordtelkedagaangevuldmetwater, frisdranken en bier•Waterkoker, koffie- en thee setbevinden zich in alle kamers.

SENTIDO Perissia | SideMANAGED BY PALOMA HOTELS

Side, Kumköy, 3 km van Side, 65 km tot luchthaven Antalya, 70 km van Antalya centrum en direct aan het strand.

Het resort telt 352 kamers. Dit comfortabele complex wordt gekenmerkt door zijn luxueuze en moderne architectuur, oog voor detail en een stijlvolle sfeer.

Van onze gasten

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012

STAnDAARDKAMER

SENTIDO Perissia | Side

‘Ons droomhuwelijk in Sentido Perissia’‘nog steeds een toplocatie ook voor de tweede keer’‘Zoals we het gedroomd hadden’‘Het heeft ons zo bevallen dat we hier volgend jaar willen huwen’‘onze bijzondere dank gaat uit naar het personeel van de bars’

KAMERFACILITEITEnStandaardkamer gelegen aan land en zeezijde. Kamers zijn uitgerust met een balkon en Frans balkon, airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, bad, telefoon, thee- en koffieset.

Superieure Kamers met zeezicht en balkon zijn te verkrijgen. Ruime kamers met airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, bad, telefoon en een thee- en koffieset.

Suite Kamers zijn uitgerust met een woon- en slaapkamer, airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, ligbad, telefoon en een thee- en koffieset.

Huwelijkssuites beschikken over zeezicht en balkon, airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, jacuzzi, telefoon, tweepersoonsbed en een thee- en koffieset.

SPECIALE LuXE DIEnSTEnSuite kamer: uitgebreid comfort . vers fruit, verse bloemen en bij aankomst een fles biologische wijn. Opdekservice, badjassen, slippers. dagelijkse krant. bar set-up bij aankomst . minibar wordt dagelijks voldoende aangevuld. 24uur roomservice.

Familie comfort pakket: is op aanvraag kosteloos te bekomen bij suite kamers.

Babypakket (0–2): Flessenverwarmer, babybadje, babybed, Babyfoon, steriliseerapparaat en kinderwagen.

Peuterpakket (2–4): Babyfoon,

steriliseerapparaat en kinderwagen.

STRAnD & ZWEMBAD & SPORTFACILITEITEnHanddoeken, ligstoelen en matrassen zijn gratis. Binnen- en buitenzwembad, waterglijbaanzwembad, kinderzwembad, waterfietsen.

WATERGLIJBAnEn2 fantastische waterglijbanen bevinden zich in een separaat Aquapark.

EnTERTAInMEnTLive muziek, dagelijkse animatieshows, live shows, terreinsporten, disco.

Mini club: voor kinderen tussen 4–12 jaar van 10.00u tot 12.30u en van 14.00u tot 17.00u. Mini Disco : 20.30u. Bioscoop, zwembadspelletjes, kinderanimatie, kinderspeeltuin, welkomstgeschenk voor kinderen.

GRATIS ACTIVITEITEnStrandvolleybal, basketbal, tennisterreinen, Boccia, biljart, Turks bad, sauna fitnesscenter, WLAn binnen het bereik van de receptie.

DIEnSTEn TEGEn BETALInGBabysitter, dokter, wasserij en droogkuis, 24u roomservice.

Spa & Wellness: Schoonheidssalon, huidverzorging, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, toepassing van

verschillende behandelingen in de massageruimtes.

Watersport: Banaan, jetski, ringo, waterski (met licentie), cursus, parasailing.

Terreinsporten: tennisrackets en tennisballen.

SPECIALE VERMELDInGHuisdieren zijn niet toegelaten. Kamers voor gehandicapten zijn beschikbaar op aanvraag. Shoppingspassage in het hotel. Conferentiezalen en vergaderzalen beschikbaar.

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012

MAALTIJDENOntbijt,middag-enavondeteninbuffetvorm•Laatontbijt•Ijs (mits toeslag) tijdens middag- en avondeten gratis in het hoofdrestaurant • Snacks • Middernachtsnack• Gözleme&ayran•Patisserie,koffie, thee,versgebakenkoekjes•7à la carte restaurants (mits reservatie): Verre Oosten/sushi, Barbecue en Duitse keuken (zijn met toeslag). Internationale, Egeïsche/vis, Ottomaans/Turks en Sportbar restaurant (zijn gratis)•Seizoensgebondenbio-levensmiddelenteverkrijgenbijhetbuffet•Strandenzwembadservice:2xperdagsnack– drankenservice staan ter uwer beschikking bij het strand enzwembad•Culinairefestivalsenspecialedagenwordengevierd•24u roomservice tegenbetaling•Voor kinderen,middag- en avondeten in buffetvorm in het hoofdrestaurant.

DRANKEN24u/24ugeopendebar•Welkomstdrankje•Geïmporteerdeen lokale merkdranken worden geserveerd in de bars: Piano bar, Sports bar, Pool bar, Sunset Beach bar, Lobby bar, Villa bar•Disco•Minibarwordtelkedagaangevuldmetwater,frisdrankenenbier•Waterkoker,koffie-entheesetbevindenzich in alle kamers. Traditionele Turkse koffie en waterpijpsalon.

PALOMAOceana Resort | Side

Side, Kumköy, 5km tot Side, 65 km tot de luchthaven van Antalya, 70 km verwijderd van Antalya centrum en direct aan het strand gelegen. Het complex telt 472 kamers.

Het resort werd volledig gerenoveerd rekening houdende met uw comfort !

Het is prachtig gelegen in een weelderige groene tuin die grenst aan een fijn zandstrand met een adembenemend zicht op de Middellandse zee.

nieuw

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012 STAnDAARDKAMER HOOFDGEBOuW

PALOMA Oceana Resort | Side

LAKE VILLA

KAMERFACILITEITEnStandaardkamer (bungalow) met zicht op de tuin. (Centrale) airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, twee eenpersoonsbedden, douche, telefoon, keramische vloer, balkon en zithoek.

Standaardkamer in hoofdgebouw: groter als bungalow, gedeeltelijk met zeezicht of met tuinzicht, tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed.

Familie corresponderende kamer in tuin: grote familiekamer met zicht op de tuin en twee slaapkamers.

Familiesuite: gelegen in de tuin of in het hoofdgebouw, slaapzetel, in hoofdgebouw een slaapkamer en een woonkamer.

Terras Deluxe: grotere standaardkamer in hoofdgebouw met zeezicht.

Lake Villa’s: 14 villa’s gelegen in tuin met privé zwembad en bar. Twee slaapkamers en een woonkamer. Speciale diensten en receptie.

SPECIALE LuXE DIEnSTEnFamiliesuites: bij aankomst vers fruit, verse bloemen en een fles biologische wijn. Opdekservice, badjas, slippers. Dagelijkse krant. Minibar wordt dagelijks voldoende aangevuld. Koffie- en theeset op de kamer.

Lake Villa: Butler service. Ontbijt, middag- en avondeten in het private Lake villa restaurant. Vers fruit, verse bloemen en een fles biologische wijn bij aankomst. Opdekservice, badjas, slippers en dagelijkse

krant. Bar set-up bij aankomst. Minibar wordt dagelijks voldoende aangevuld. 24uur roomservice. Dagelijkse vers gebak bij de thee en koffie om 17.00u.

Familie comfort pakket: zijn op aanvraag kosteloos te bekomen bij Familiesuites.

Babypakket (0–2): Flessenverwarmer, babybadje, babybed, Babyfoon, steriliseerapparaat en kinderwagen.

Peuterpakket (2–4): Babyfoon, steriliseerapparaat en kinderwagen.

STRAnD & ZWEMBAD & SPORTFACILITEITEnBeroemde fijnzandstrand, handdoeken, ligstoelen en matrassen zijn gratis. Binnen- en buitenactiviteiten in zwembad, waterglijbaanzwembad, kinderzwembad.

WATERGLIJBAnEn5 fantastische waterglijbanen bevinden zich in een separaat Aquapark.

EnTERTAInMEnTLive muziek, drie nachten per week in de Pool bar, dagelijkse avondshows, strandpartys/disco.

Mini club: voor kinderen tussen 4–12 jaar van 10.00u tot 13.00u en van 15.00u tot 17.00u. Polly Club dagelijkse animatie, zwembadspelletjes, kinderspeeltuin en –zembad, mini-voetbal, minidisco om 21.00u. welkomstgeschenk voor kinderen.

Teenies club: 12-16 jarigen met het Palomotion entertainment team . Disco, lounge, playstation en wii spelletjes.

GRATIS ACTIVITEITEnStrandvolleybal, tafeltennis, basketbal, tennisterrein, Boccia, biljart, Turks bad, sauna, fitnesscenter, voetbalterrein, spelletjesruimte en videospelletjes.

DIEnSTEn TEGEn BETALInGDokter, wasserij en droogkuis, 24u roomservice,

babysitterservice, internet op de kamer.

Spa & wellness: Schoonheidssalon, huidverzorging, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, toepassing van verschillende behandelingen in de massageruimtes.

Watersport: Banaan, jetski, ringo, waterski (met licentie), watersportcursus, boottocht, parasailing, verscheidene gemotoriseerde activiteiten, kano, waterfiets, surfen (met certificaat).

Terreinsporten: tennisrackets en tennisballen, tenniscursus, tennisterrein met schijnwerpers, biljart.

SPECIALE VERMELDInGHuisdieren zijn niet toegelaten. Kamers voor gehandicapten zijn beschikbaar op aanvraag . Shoppingspassage in het hotel.

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012

MAALTIJDENOntbijt, middageten en avondeten in buffetvorm •Laatontbijt • Vers geperst sinaasappelsap bij het ontbijt –Biologisch ontbijt (mits toeslag) • Ijs (mits toeslag) tijdensmiddag- en avondeten gratis in het hoofdrestaurant•Snacks • Middernachtsnacks • Patisserie, Gözleme/ayran,koffie,thee,versgebakenkoekjes•5àlacarterestaurants(mits reservatie). Egeïsche/Vis, Ottomaans/Kebab en Internationale (gratis). Barbecue en Duitse keuken (mits toeslag)•Seizoensgebondenbio-levensmiddelenstaanterbeschikking•Strand-enzwembadservice:2xperdagstaateen snack-drankjesservice ter beschikking bij het strand en zewmbad• Culinaire festivals en speciale dagen wordengevierd.

DRANKEN24u/24u geopende bar • Welkomstdrankje • Biologischewijnen in de à la carte restaurants • Geïmporteerde enlokale merkdranken worden geserveerd in 6 bars: Piano bar, Terrasbar,Poolbar,Jazzbar,Vitaminbar•Disco•Minibarwordtelkedagaangevuldmetwater,frisdrankenenbier•Waterkoker,koffie-entheesetbevindenzichinallekamers•TraditioneleTurksekoffie.

PALOMAPasha Resort | Özdere

Het hotel bevindt zich in de provincie Izmir in het mooie Özdere. Gelegen op 1 km afstand van het centrum van Özdere, 35km van Kuşadası, 50 km tot de luchthaven Adnan Menderes

Izmir en direct aan een privé strand gelegen. Het resort telt 268 kamers. Bij het ontwerp ervan werd uitgegaan van een volledige harmonie met de natuur. Daarom wordt het hotel omgeven door mooie bossen en tuinen waarin ook plaats werd gemaakt voor een prachtig aangelegd buitenzwembad. Het Paloma Pasha Resort is ideaal zowel voor alleenstaanden als voor echtparen, het ligt in een rustige omgeving aan een kleine baai met een heerlijk zandstrand. Geniet u hier van een fantastisch uitzicht op zee en prachtige natuurtuinen.

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012

Van onze gasten

‘excellent all round vakantie’

‘wow, wat een fantastisch hotel en

onvergetelijke vakantie’

‘een hotel om verliefd op te worden

met voortreffelijk personeel’

‘een ware Turkse delicatesse’

TERRAS SuITE

PALOMA Pasha Resort | Özdere

KAMERFACILITEITEnStandaardkamer Optioneel met land- of zeezicht, balkon, airconditioning, sofabed, TV, kluis, haardroger, minibar, douche, telefoon, waterkoker, koffie- en theeset.

Pool Kamer met eigen terras en directe toegang tot het zwembad.

Familie Suites : met zeezicht, 1 woonkamer met 1 aparte slaapkamer, twee badkamers.

Terras suites: beschikken over 70m2, een slaapkamer met direct zeezicht en een terras van 100m2 met jacuzzi. Eigen Turks bad voor uw comfort, een gezellige zithoek met HD-TV. uitgebreid comfort zie onderaan.

SPECIALE LuXE DIEnSTEnTerras Suites: Direct zeezicht met groter terras, ruime badkamer, Turks bad, comfortabele zithoeken, vers fruit, verse bloemen en een fles bio-wijn ter begroeting, dagelijkse service van cake en gebak met thee om 17.00u, opdekservice, badjas en pantoffels, minibar wordt dagelijks voldoende aangevuld, privé jacuzziop uw ruim terras, privé ontbijt op het terras op verzoek, kostenloze high-speed internettoegang, voorrang bij reservering van à la carte restaurant. 24uur gratis roomservice.

Familie comfort pakket: kan gratis aangevraagd worden bij Familie Suites.

Babypakket (0–2): Flessenverwarmer, babybadje, babybed, Babyfoon, steriliseerapparaat en kinderwagen.

Peuterpakket (2–4): Babyfoon, steriliseerapparaat en kinderwagen.

STRAnD & ZWEMBAD & SPORTFACILITEITEnFijn zandstrand, handdoeken, zonneschermen, ligstoelen en matrassen zijn gratis. Binnen- en buitenzwembad, kinderbad, opblaasbare kinderspeeltuigen, waterfietsen, windsurfcursus (tegen betaling).

WATERGLIJBAnEn3 fantastische waterglijbanen bevinden zich in een separaat Aquapark.

EnTERTAInMEnTLive muziek, dagelijkse animatieshows, live shows, terreinsporten.

Mini club: voor kinderen 4–12 jaar van 10.00u tot 12.00u en van 14.00u tot 17.00u. Zwembadspelletjes, kinderanimatie, kinderspeeltuin, minidisco, minigolf. Welkomstpakket voor de kinderen.

GRATIS ACTIVITEITEnKanoën, waterfietsen, tennisterrein, strandvolleybal, basketbal, minivoetbal, minigolf, tafeltennis, darts, kaartspelletjes, Turks bad, sauna, stoombad, Fitness center, Pilates- en yogaruimte, WLAn in de lobby, speelruimte, Shuffle Board, playstation en Wii, biljart, internet, tafelvoetbal, windsurfing met licentie, aerobics, gymnastiek, watergymnastiek, waterbal, darts.

DIEnSTEn TEGEn BETALInGBabysitter, dokter, wasserij en droogkuis, internet op de kamer, Kuşadası Bazaar Shuttle Service, 24u roomservice.

Spa & Wellness: Beauty & speciale behandelingen.

Watersport: Banaan, jetski, ringo, boottocht, lazerboot (met licentie), watersportcursus, zeilen met licentie, parasailing.

Terreinsporten: tennisterrein met schijnwerpers, tennislessen, tennisrackets en tennisballen.

Boogschieten, bogen, pijlen & toebehoren.

SPECIALE VERMELDInGHuisdieren zijn niet toegelaten. Kamers voor gehandicapten zijn beschikbaar op aanvraag. Shoppingspassage in het hotel . Conferentiezalen en vergaderzalen beschikbaar.

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012

PALOMAClub Sultan |Özdere

Izmir Özdere, 1km tot het plaatselijke centrum van Özdere, 35 km van Kuşadası, 50 km van de luchthaven Adnan Menderes Izmir en direct gelegen aan een privé strand.

Het complex beschikt over 389 kamers en is uniek gelegen aan twee private baaien.Het situeert zich in de omgeving van de beroemde antieke site Ephese en vormt met zijn bijzondere architectuur een lust voor het oog.

MAALTIJDENOntbijt,middagetenenavondeteninbuffetstijl•Laatontbijt•Ijstijdenslunchenavondeten•Snack•Middernachtsnack•Gözleme en ayran• Theetijd: koffie, thee en vers gebak• 5 à la carte restaurants (mits reservatie)•Verre Oosten,Internationale, Egeïsche/vis, Ottomaans/kebab (gratis), DuitsekeukenenBarbecue(mitstoeslag)•Seizoensgebondenbio-levensmiddelen staan ter uwer beschikking • Strand-en zwembadservice : een snack- en drankjesservice wordt u aangeboden aan het strand en zwembad • Culinairefestivals en speciale dagen worden gevierd.

DRANKEN24/24u geopende bar• Welkomstdrankje • Biologischewijnenindeàlacarterestaurants•Importmerkenenlokaledranken geserveerd in 7 bars: Lobby bar, Terrasbar, Aqua Beachbar,Aquapoolbar,HarembarenSunsetbar•Disco•Minibarwordtelkedagaangevuldmetwaterenfrisdranken•Koffie-enTheesetentraditioneleTurksemokka.

Van onze gasten

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012 SuPERIEuRE KAMER

‘wij komen zeker weer’‘reeds onze 2de keer en we komen zeker terug’

‘we hebben echt genoten,een fantastische tijd’

PALOMA Club Sultan | Özdere

KAMERFACILITEITEnStandaardkamer in het hoofdgebouw en volledig gerenoveerd, airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, bad, telefoon, koffie- en theeset aanwezig, balkon met tuin- en zeezicht.

Standaard Bungalowkamer voorzien van airconditioning. TV, kluis, haardroger, minibar, bad, telefoon, balkon met tuin- en zeezicht.

Familiekamers uitgerust met een tweepersoonsbed, een lits-jumeaux, een zitgroep, met airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, bad, telefoon, balkon, tuin- en zeezicht.

Superieure kamer uitgerust met een tweepersoonsbed en een lits-jumeaux, airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, bad, telefoon, koffie- en theeset ter beschikking, balkon, met tuin- en zeezicht.

Junior Suite voorzien van een woonkamer met zitgroep en een afzonderlijke slaapkamer, airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, bad, telefoon, koffie- en theeset ter beschikking. Tuin- en zeezicht.

SPECIALE DIEnSTEnSuperieure kamer service: Ontbijt in Ada restaurant. VIP service, badjas, slippers en vers fruit bij aankomst. Minibar wordt dagelijks aangevuld . Voorrang bij reservering à la carte restaurant.

Familie comfort pakket: kan gratis bekomen worden op aanvraag bij Junior Suites.

BABYPAKKET (0–2): Maaltijdverwarmer, babybadje, babybed, Babyfoon, steriliseerapparaat en kinderwagen.

PEUTERPAKKET (2–4): Babyfoon, steriliseerapparaat en kinderwagen.

STRAnD & ZWEMBAD & SPORTFACILITEITEnHet complex beschikt over 2 private zwembaaien. Handdoeken, ligstoelen en matrassen zijn gratis. Binnen- en buitenzwembad, waterglijbaanzwembad, kinderbad, panoramisch zwembad, Cabanas.

WATERGLIJBAnEn6 fantastische waterglijbanen bevinden zich in een separaat Aquapark.

EnTERTAInMEnTLive muziek, dagelijkse animatieshows van 21.00u tot 23.30u, Turkse avond (1x per week), terreinsporten, zwembadactiviteiten, strandparties en strandfilms.

Mini club: voor 4–12 jarigen van 10.00u tot 12.00u en van 14.30u tot 17.00u met Polly Kids Club, zwembadspelletjes, kinderanimatie, kinderspeeltuin, minidisco, kinderbioscoop, minigolf, elektrische carrousel en welkomstgeschenk.

GRATIS ACTIVITEITEnKano, waterfietsen, tennisterrein, boccia, volleybal, basketbal, minigolf, tafeltennis, boogschieten, darts, Turks bad, sauna, fitnesscenter, WLAn internet binnen het ontvangstbereik van de receptie.

DIEnSTEn TEGEn BETALInGBabysitservice, dokter, wasserij en droogkuis, internet op de kamer, Kuşadası bazaar shuttle service.

Wellness: verschillende vormen van massages en behandelingen.

Watersport: Banaan, jetski, Ringo, waterski (met licentie), watersportcursus, boottocht, parasailing, zeilen en diverse gemotoriseerde watersporten.

Terreinsporten: tennisterrein met schijnwerpers, tennislessen.

SPECIALE VERMELDInGHuisdieren zijn niet toegelaten. Kamers voor gehandicapten zijn beschikbaar op aanvraag. Shoppingspassage in het hotel. Conferentiezalen en vergaderzalen beschikbaar.

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012

SENTIDO Sultan Beldibi | Beldibi managed by PALOMA HOTELS

STAnDAARDKAMER

Kemer, Beldibi, 18 km tot het centrum van Kemer, 40 km van luchthaven Antalya, 25 km van Antalya stad en direct aan het strand gelegen. Het hotel beschikt over 172 kamers en is gelegen temidden van een heerlijk geurend sinaasappelgebied grenzend aan het glasheldere water van de Middellandse zee, met op de achtergrond het indrukwekkende Taurusgebergte

MAALTIJDENOntbijt, middageten en avondeten in buffetvorm. 2 à la carte restaurants (mits reservatie), Keukens Egeïsche/vis en Barbecue (mits toeslag) . Snacks . Late snack . gözleme en ayran,theetijd met koffie, thee en versgebak, seizoengebonden biologische levensmiddelen zijn te verkrijgen. Strand- en zwembadservice : aan strand en zwembad wordt een snack- en drankjesservice aangeboden. Culinaire festivals en speciale dagen worden gevierd.

DRANKENLokale dranken . Minibar wordt elke dag aangevuld met water en frisdranken. Garden bar: 10.00u tot 24.00u. met lokale alcoholische dranken en frisdrank.

KAMERFACILITEITEnStandaardkamer met airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, douche, telefoon, kamers met zicht op de tuin beschikken over een balkon.

Familiekamers bestaan uit twee slaapkamers met airconditioning, TV, kluis, haardroger, minibar, douche, telefoon.

STRAnD & ZWEMBAD & SPORTFACILITEITEnHanddoeken en ligstoelen zijn gratis. Buitenzwembad, relaxzwembad, waterglijbaanzwembad en kinderbad.

WATERGLIJBAnEn4 fantastische waterglijbanen bevinden zich in een separaat Aquapark.

EnTERTAInMEnTLive muziek en Turkse shows, dagelijkse animatieshows, dagelijks terreinsport- en zwembadactiviteiten.

Mini club voor 4–12 jarigen van 10.00u tot 12.30u en van 14.30u tot 17.30, zwembadspelletjes, kinderanimatie, kinderspeeltuin, minidisco, minigolf. Welkomstgeschenk voor kinderen.

Wellness: Beauty center, massage- en gezichtsbehandelingen tegen betaling. Turks bad en sauna gratis.

GRATIS ACTIVITEITEnKano, waterfietsen, Volleybal, basketbal, minigolf, tafeltennis, mini-voetbal, minigolf, tennisterrein, tennisrackets en ballen, boogschieten, boccia, darts, kaartspelletjes, WLAn internet binnen het ontvangstbereik van de receptie, sauna, Turks bad.

DIEnSTEn TEGEn BETALInGDokter, wellness, roomservice, wasserij, telefoon, safe, massage en gezichtsbehandelingen.

SPECIALE VERMELDInGHuisdieren zijn niet toegelaten. Shoppingcentrum op loopafstand.

ALLES INCLUSIEF PAKKET

PALOMA HOTELS | ZOMER 2012

www.palomahotels.com Bezoek ons nu !Klik op onze website voor meer informatie over al onze PALOMA HOTELS, onze aantrekkelijke aanbiedingen, interessante nieuwigheden en andere concepten.Met een paar klikbewegingen boekt u uw ideale vakantie en wordt u deel van onze Paloma Hotels familie.

Welkom in de bevoorrechte wereld van de PALOMA Vacation Card.

Als lid van de Vacation Card,geniet u van de privileges die Paloma Hotels biedt.Verzamel de punten bij elk verblijf in onze Paloma Hotelsen verdien aldus een gratis vakantie.

www.palomahotels.com/vacationcard

PALOMA HOTELS VACATION CARD

LANDKAART EN CONTACTENPALOMA HOTELS HoofdkantoorYenigölMah.SerikCad.No:64/2,TR-07100Antalya Tel:+902423414075Fax:[email protected] | www.palomahotels.com

PalomaPasha Resort Özdere

ÇukuraltıMah.AtatürkBulv.,TR-35495Özdere/İZMİRTel :+902327979090Fax:+902327978585

KumköyMevkii,TR-07330Side / AntalyaTel :+902427560606Fax:+902427560620

PalomaOceana ResortSide

PalomaRenaissance Antalya Beach Resort & SPABeldibi

ÇiftçeşmelerMah.AtatürkCad.No:143TR-07985Beldibi,Konyaaltı/AntalyaTel :+902428248431Fax:+902428248430

İskeleMevkii,TR-07500Belek / AntalyaTel :+902427151500Fax:+902427151265

PalomaGrida Village & SPABelek

SENTIDOSultanBeldibi

Sahil Yolu, Beldibi 1 TR - 07985Beldibi / AntalyaTel :+902428248189Fax:+902428248344

GöztepeMevkiiTR-35495Özdere/İzmirTel :+902327976364Fax:+902327976313

PalomaClub SultanOzdere

SENTIDO PerissiaSideKumköyYoluÜzeriBingeşikMevkiiTR - 07330 Side-AntalyaTel :+902427533950Fax:+902427533960

Paloma Renaissance Antalya Beach Resort & SPA

GüleGüle betekent...wij hopen u snel weer te mogen begroeten in

de geprivilegieerde wereld van PALOMA HOTELS

www.palomahotels.com