Optiek Trader mei 2012

12
OCT van Optovue OptiekXL viert nieuw dealer- schap met scherpe acties! Website OptiekXL Nu: bestellen via internet en nog meer producten online. Dealerschap Icare OptiekXL nu ook dealer van de Icare tonometer. OPTIEK TRADER KIJK OOK OP ONZE WEBSITE: WWW.OPTIEK .NL XL Ook graag op onderzoek? XL MET ALLES OVER DE OCT VAN OPTOVUE: MAAKT GEAVANCEERD OOGONDERZOEK VOOR IEDEREEN BEREIKBAAR

description

Optiek Trader mei 2012

Transcript of Optiek Trader mei 2012

Page 1: Optiek Trader mei 2012

OCT van Optovue

OptiekXL viert nieuw dealer-schap met scherpe acties!

Webs i te Opt iekXL

Nu: bestellen via internet en nog meer producten online.

Dealer s chap I care

OptiekXL nu ook dealer van de Icare tonometer.

OPTIEK TRADER

KIJK OOK OP ONZE WEBSITE: WWW.OPTIEK .NL XL

Ook graag op onderzoek?

XL

MET ALLES OVER DE OCT VAN OPTOVUE: MAAKT GEAVANCEERD OOGONDERZOEK VOOR IEDEREEN BEREIKBAAR

Page 2: Optiek Trader mei 2012

Voor u l ig t a lweer de zomeredi t ie van de Opt iekTrader.De dagen worden langer en voordat u a l len massaal ver-t rekt naar zonniger oorden, brengen wi j g raag de laatste ontwikke l ingen en de n ieuwste producten van Opt iekXL onder uw aandacht .

A l lereerst z i jn w i j b i j zonder b l i j dat w i j u s inds kor t de OCT’s van Optovue kunnen leveren. Een topproduct voor de opt ic ien , d ie z ich wi l onderscheiden in kwal i te i t en vakmanschap. S inds de betaa lbaarheid van de OCT zodanig is verbeterd , dat n iet a l leen de academische z iekenhuizen z ich de aanschaf kunnen veroor loven, z ien wi j een duide -l i jke groe i van het aanta l OCT’s in de opt iekbranche. Lees meer h ierover in deze Trader en maak gebru ik van onze in t roduct ie -act ie !

Een tweede mi j lpaa l voor Opt iekXL is het verkr i jgen van het dealerschap van Icare . Voor de beste tonometer bent u nu b i j Opt iekXL aan het ju is te adres .

OptiekXL is dealer van:

2 O p t i e k t r a d e r

Bij besteding van€ 2.500,- bij OptiekXLeen CR Raumluft t.w.v. € 295,- cadeau!

Incl. muurbeugel en 1 geurgel naar keuze. Bestedingsbedrag excl. BTW Actie loopt tot eind juni.

FRISSE XL ZOMERACTIE GRATIS!

Met dit geurapparaat heeft u altijd een frisse geur in uw oogmeet-ruimte. Instelling door middel van een tijd-schakelaar. Meerdere geuren beschikbaar, o.a. red flowers, orange blossom, lemon tree en almond breeze.

2 O p t i e k t r a d e r

Page 3: Optiek Trader mei 2012

e d i t i e 0 6 / 1 2 3

De OCTDe afkorting OCT staat voor Optical Coherence Tomography. OCT is een beeldvormende tech-niek die hoge-resolutie beelden kan maken van de structuren van het oog. Deze techniek wordt veelvuldig binnen de oogheel-kunde gebruikt om de verschil-lende lagen van het netvlies of de oogzenuw in doorsnede te visualiseren. Meestal wordt de OCT gebruikt om een beeld te maken van de macula.

Het gebruik van de OCT in de com-merciële optiekwereld heeft de laatste jaren een vlucht genomen. Het succes is te danken aan de

eenvoudige, snelle en niet-inva-sieve manier waarop dwarsdoor-snedebeelden van het netvlies verkregen worden. Bovendien is de prijs aanzienlijk gunstiger geworden. Waar een OCT een aantal jaren geleden zo kostbaar was, dat dit slechts voor de academische en grotere algemene ziekenhuizen beschikbaar was, is het nu ook binnen het bereik van elke optometristenpraktijk komen te liggen.

Het onderzoekHet OCT-onderzoek is een relatief eenvoudig onderzoek, dat weinig belastend is voor de patient. De

patiënt zit achter het apparaat en fixeert op een lichtobject. Het instrument stuurt een infrarode lichtbundel, via de pupil op het netvlies. Door gebruik te maken van het verschil in snelheid waarmee lichtgolven zich door weefsel verplaatsen en worden teruggekaatst, kunnen scans worden gemaakt. De dikte en de samenstelling van het weefsel kunnen daardoor aan de hand van kleuren gedifferentieerd in beeld worden gebracht. Het onderzoek vergt slechts enkele minuten en behoeft geen enkele voorbehan-deling.

De OCT-beelden zijn duidelijk en ook voor patiënten duidelijk in-terpreteerbaar, waardoor ze goed bruikbaar zijn om de aandoening of het effect van de behandeling in beeld te brengen.

Waarom een OCT-onderzoekHet onderzoek is geschikt voor het vaststellen van aandoeningen van de macula (gele vlek), zoals maculagat, macula-pucker (plooien in het netvlies), macula degenera-tie (veroudering) en maculavocht (oedeem). Bij verdenking op glau-coom kan het onderzoek nuttig zijn om de dikte van de zenuwve-zellaag rond de oogzenuw in kaart te brengen om eventuele schade vast te leggen en te volgen.

Optovue FD-OCT RTVue

- Scans van retina en oogzenuw. - non-mydriatic- complete scan in 0,35 sec. - twee scandieptes.- incl. computer en tafelOptie: voorsegment-module.

€64.5

00 € 59.500,-

Optovue FD-OCT Ivue

Hoge kwaliteit opnamen en analyse van het netvlies en de cornea. - met live beeld.- inclusief computer en tafel- zeer gebruiksvriendelijk- hoge resolutie

€44.5

00 € 38.500,-

Icare non-contact tonometer

Voor het eenvoudig meten van de oogdruk.- zeer nauwkeurig- patiëntvriendelijk- snelle meting- lichtgewicht

€3.00

0 € 2.490,-

va. €

85,-/maand

va. €

1167,-/maand

INTR

ODU

CTIE

ACTI

ES

Page 4: Optiek Trader mei 2012

Website OptiekXL.nl vernieuwd!

Bestellen via internet

Alle producten van OptiekXL zijn nu direct en eenvoudig te bestel-len via de nieuwe website: www.optiekXL.nl. Inloggen is niet nodig dus geen gedoe met wachtwoorden. De bestel-ling wordt zo spoedig mogelijk verzonden en voor de betaling wordt een factuur meegestuurd.

Overzichtelijk en compleet

De producten worden overzich-telijk gepresenteerd incl. alle productinformatie. Alle producten worden gepresenteerd met prij-zen, foto en veel met technische informatie, gebruiksaanwijzing of een filmpje. Meer informatie nodig? Dan staan wij u graag telefonisch te woord.

Groter aantal producten

Het productgamma van OptiekXL is uitgebreid met vele nieuwe artikelen. Via de website van OptiekXL kan nu ook allerlei kleingereedschap, brillenkokers, doekjes, onderdelen, refractie-middelen etc. besteld worden. Een compleet portaal dus voor alles wat uw winkel nodig heeft.

Opt iekXL investeer t vee l in het verbeteren van haar d ienstver len ing , productaanbod en ser v ice . De afge -lopen maanden heef t dat geresul teerd in een grote opfr isbeur t van de website www.OptiekXL.nl .

S teeds meer aankopen ver lopen v ia in ternet en dat is n iet ver wonderenswaard ig . Beste l len v ia in ternet kan op ieder moment van de dag en verge l i jk van versch i l lende aanbieders is eenvoudig en luct rat ie f .

Op ve ler verzoek hebben wi j e r voor gekozen de web -s i te u i t te bre iden met een bestelfunctie . Ook is het complete productaanbod in beeld gebracht .

Beste l len v ia Opt iekXL is eenvoudig : u hoef t geen ac -count aan te maken. Vu l t u gewoon uw belangr i jkste gegevens in en uw beste l l ing wordt zo snel mogel i jk verzonden. Is a l les naar wens? Dan kan beta l ing ge -sch ieden middels de b i jgevoegde factuur.

4 O p t i e k t r a d e r

De verbeteringen van onze website op een rij:

Page 5: Optiek Trader mei 2012

Hygienische tissues (70 stuks)

Alcoholdoekjes voor het hygie-nisch reinigen van instrumenten en kleine gladde oppervlakken. Minimale afname: 6 stuks.

€ 5,50

De verbeteringen van onze website op een rij:

Houten presentatiekist

- voor de presentatie van 8 monturen (ook leverbaar voor 1, 3 en 4 monturen)- massief, bordeauxkleurig hout- bekleed met wit satijn- afm. (bxhxd): 320x55x230 mm

27,90

Fohn Passat 15

- bijzonder snelle verwarming door krachtige warmtespiraal - levering compleet met punt- verwarmingsmondstuk- in 7 kleuren leverbaar- temperatuur max. 300 graden

€ 195,-

Ultrasoon CD-4800

Universele ultrasooncleaner.- inhoud 1,4 liter- 4,2KHz - tankafmeting 168x137x64 mm - digitale timer

€ 80.-

Autom. groefmachine 500

- groeven in kunststof en glas - groefdiepte 0-0,7 mm- afm. (lxbxd): 170x150x210mm- spanning 200-240V- gewicht 2,7 kg- verkrijgbaar in wit en zilver

€ 350,-

Clavulus

Een praktisch instrument voor eenvoudige en efficiënte brilre-paraties. Het instrument wordt met alle 19 bijbehorende hulp-stukken en toebehoren geleverd op een houten onderplaat.

€ 249,-

Automatische zeepdispenser

- infrarood zeepdispender- inhoud: 1400ml- afm.: 120x210x140mm- geleverd excl. batterijen

€ 58,-

Hydrojet 750

Sterk en compact gas soldeer-apparaat voor alle soorten soldeerverbindingen. Afmeting 450x280x220mm, gas capaciteit 750 ml/min. Voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen.

€ 1.400,-

Polijstmachine Mini

- kleine en sterke polijstmachine - traploos instelbare snelheid van 1800 tot 7000 omw/min.- afm. (hxb): 130x330 mm (tussen de assen)- zeer geruisloos

€ 299,-

e d i t i e 0 6 / 1 2 5

Page 6: Optiek Trader mei 2012

Liever leasen? Ook dat kan via OptiekXL

6 O p t i e k t r a d e r

Leasen a ls a l ternat ie f voor kopen wordt meer en meer ingezet , omdat het leasen van producten in vee l geva l len een aantrek-ke l i jk a l ternat ie f i s . Opt iekXL werkt voor het leasen samen met Grenke F inance. Een bet rouwbare en er varen par t i j op het geb ied van f inanc ier ingen.

Het leasebedrag is a fhankel i jk van een aanta l factoren. Naast de waarde van het inst rument is dat onder andere de loopt i jd van de f inanc ier ing . In deze Opt iekTrader hebben wi j b i j onze producten ook de leasepr i js vermeld . D i t i s het maandel i jkse leasebedrag op bas is van een f inanc ier ing van dr ie jaar. Na beeïnd ig ing van de loopt i jd kr i jg t u de mogel i jkhe id de inst ru -menten tegen een zeer aantrekkel i jk tar ie f over te nemen.

CSO Sirius scheimpfl. camera

- speciaal voor cornea- en voorsegmentsonderzoeken;- wordt incl. 21.5 Inch. I-Mac geleverd;- ook als corneaopograaf te gebruiken.

26.500,-

CSO Cobra funduscamera

Het ultieme instrument op het gebied van fundusfotografie.- non-mydriatic camera;- geschikt voor kleine pupil;- 21.5 Inch I-Mac en NL software; - incl. verrijdbare tafel.

13.900,-

CSO Modi corneatopograaf

Zéér scherp geprijsde cornea-topograaf.- voorzien van nederlandstalige Phoenix software- koppelbaar met diverse contact- lensprogramma’s.

5.750,-

CSO SL 980D spleetlamp

- Incl. digitale camera- 5x vergroting- backgroundverlichting- excl. tafel (Imac tegen meerprijs)

7.950,-

CSO SL990D Elite spleetlamp

- Incl. digitale camera- 5x vergroting- bediening op de camera- backgroundverlichting- software (Imac en tafel tegen meerprijs)

9.995,-

CSO SP02 endotheelmicroscoop

Non-contact endotheelmicroscoop voor de automatische analyse (grootte, vorm en intensiteit) van de endotheelcellen. - automatische links/rechts detectie (Imac tegen meerprijs)

14.750,-

va. €

179,-/maand

va. €

427,-/maand

va. € 803,-/maand

va. €

453,-/maand

va. €

310,-/maand

va. € 247,-/maand

Page 7: Optiek Trader mei 2012

e d i t i e 0 6 / 1 2 7

Takagi SM-10N spleetlamp

- 2x vergroting tot 10x en 16x;- licht boostfunctie;- dimmer op basis spleetlamp; - geïntergreerde hoofd-/kin- steun.- hoogwaardige afwerking.

3.750,-

Takagi SM-4N spleetlamp

- 5x vergroting tot 40x;- digitaal voorbereid; - licht boostfunctie;- dimmer op basis spleetlamp;- geïntergreerde hoofd-/kin- steun.

3.950,-

Takagi SM-2N spleetlamp

- 3x vergroting tot 25x;- digitaal voorbereid; - licht boostfunctie;- dimmer op basis spleetlamp;- geïntergreerde hoofd-/kin- steun.

3.750,-

Takagi VT-5 handphoropter - gekoppelde K.C.;- sferisisch bereik van +16,75 dpt tot -19,00 dpt;- cylindrisch bereik: 0-6,00 dpt;- prisma bereik: 0 tot 20 pr. dpt

2.950,-

Takagi SM-90N spleetlamp- traploze electronische vergroting tot 33x;- digitaal voorbereid;- licht boostfunctie;- dimmer op basis spleetlamp; - geïntergreerde hoofd-/kin- steun.

5.950,-

Takagi SM-70N spleetlamp- 5x vergroting tot 40x;- digitaal voorbereid;- licht boostfunctie;- dimmer op basis spleetlamp; - geïntergreerde hoofd-/kin- steun.- hoogwaardige afwerking.

4.950,-

va. €

163,-/maand

va. €

185,-/maand

va. € 98,-/maand

va. €

124,-/maand

va. €

130,-/maand

va. € 124,-/maand

Charops CRK-7000 autorefractor-/keratometer

- koppelbaar aan andere Huvitz instrumenten- kleurenscherm- incl. printer

€ 4.650,-

Charops CDC-7000 spiegel-kaartprojector

- Meting op 1,10 meter dus geschikt voor zeer kleine meetruimtes;- kaartsnelheid 0,45 seconde;

€ 4.350,-

Charops CLM-7000 lensmeter

Zéér scherp geprijsde digitale lensmeter.- voorzien van kleurenscherm- incl. PD-meting en printer.

€ 1.395,-

va. €

48,-/maand

va. €

144,-/maand

va. €

153,-/maand

Page 8: Optiek Trader mei 2012

OptiekXL nu ook Icare dealer

Sinds een paar weken is OptiekXL ook dealer voor Icare in de opt iekmarkt . Icare is de nummer één ont -w ikke laar op het geb ied van non-contact tonometer technolog ie in de were ld . Wi j z i jn daarom erg b l i j dat w i j d i t product nu ook kunnen leveren aan de opt i -c iens in Neder land.

De Icare tonometer maakt een bet rouwbare, nauw -keur ige en reproduceerbare met ing van de oogdruk voor iedereen en onder a l le omstandigheden mo-ge l i jk . De met ing v indt p laats v ia een probe, d ie de cornea zeer l i cht en kor t aant ik t . Omdat deze met ing nauwel i jks door de pat iënt gevoeld wordt , i s de to -nometer ook gesch ikt voor met ingen b i j b i j voorbeeld k inderen. De probes kunnen na iedere met ing ver-vangen worden.

8 O p t i e k t r a d e r

Refractie-units:

Master “Beta” unitZéér compacte refractieunit.- schuifwisselblad geschikt voor twee instrumenten;- electrische hoog-/laag verstelling van stoel en blad;- voorzien van o.a. firewire, usb bekabeling;- veel kleuren mogelijk.

va. €

5.450,-

Master “Inspired” unit Moderne refractie unit.- uitvoering mogelijk met schuif- wisselblad of roterend blad;- tiptoetsbediening;- uitbreidbaar met o.a. pas- glazenkast en bureaudeel;- v.v. o.a. firewire en usb;- electrische hoog-/laag verstelling van stoel en blad;- veel kleuren mogelijk.

va. €

6.250,-

Master “Premium” unitCompacte refractieunit- schuifwisselblad geschikt voor twee instrumenten;- electrische hoog-/laag verstelling van stoel en blad;- v.v. o.a. firewire en usb;- Pasglazen lades met softtouch systeem;- veel kleuren mogelijk.

va. €

5.650,-

va. € 194,-/maand

va. € 176,-/maand

va. € 169,-/maand

€3000,

- € 2.490,-

va. € 85,-/maand

Introductie actie Icare tonometer

Page 9: Optiek Trader mei 2012

e d i t i e 0 6 / 1 2 9

Huvitz HDC-8000PF visusscherm

- 24” scherm;- gepolariseerd scherm;- koppelbaar aan HDR-7000 phoropter;- random functie;

4.350,-

Huvitz HCP-7000 projector

- LED-verlichting;- letters, cijfers, Landholt, E chart;- te koppelen aan Huvitz HDR- 7000 phoropter;- wandsteun tegen meerprijs.

1.400,-

Huvitz HDR-7000 phoropter

- Volautomatische phoropter;- touchscreen bedieningspaneel;- te koppelen aan HCP-7000 LED- projector;- te koppelen aan HDC-8000PF 24” gepolariseerd visusscherm;

9.000,-

Huvitz Excelon XD slijpmachine

- slijpen, groeven, polijsten, boren;- vormverandering mogelijk;- incl. semi-automatische blocker;- incl. tracer.

22.950.-

Huvitz Excelon 3D slijpmachine

- slijpen, groeven en polijsten;- vormverandering mogelijk; - incl. blocker en tracer;- uit te breiden met smartblocker.

NU € 15.500,-

Huvitz Excelon EZ slijpmachine

- scherp geprijsde slijpmachine;- slijpen en polijsten;- voor glas, kunststof en polycarbonaat;- incl. blocker en tracer

10.950,-

Huvitz HRK-8000A autore-fractor-/keratometer

- volautomatisch;- voorzien van o.a. Zernike en Perifere meetoptie’s;- koppelbaar met andere Huvitz instrumenten

6.950.-

Huvitz HNT-7000 tonometer

- groot kleuren touchscreen ;- zéér gebruiksvriendelijk;- modern design;- volautomaat;- Non-contact

5.950,-

Huvitz HLM-7000 topsterk-temeter

- electronische P.D. meting;- kantelbaar kleurenscherm;- UV-meetmogelijkheid;- koppelbaar met Huvitz HDR- 7000 phoropter.

2.150,-

va. € 74

,-/maand

va. € 185,-/maand

va. € 216,-/maand

va. €

279,-/maand

va. €

48,-/maand

va. € 144,-/maand

va. € 340,-/maand

va. € 476,-/maand

va. € 705,-/maand

Page 10: Optiek Trader mei 2012

Huvitz Excelon 3D slijpmachine

Van: €21.000,- nu voor: €12.500,-

Showroommodel. Slijpen, polijs-ten, groeven, zoeten. Incl. tracer CFR-4000 en blocker CBK-4000.Incl. volledige garantie.

Nidek RKT-7700 autorefrac-to-/kerato-/tonometer

Voor: €6.750,-

3 in 1 instrument. Bouwjaar 2006. Koppelbaar met Nidek RT-5100 en RT-3100 phoropter.

Canon T2 tonometer

Meenemen voor: €950,-

Voor de snelle beslisser. Tono-meter. Prijs op basis van geen garantie.

Nikon Speedy Autorefractor

Nu voor: €2.450,-

Autorefractormeter in zeer nette staat. Koppelbaar aan Nikon Remote Vision phoropter.

Takagi SM-4N spleetlamp

Demo: €3.950,- nu voor €3.250,-

Spleetlamp met 5 vergrotingen tot 40x. Geheel compleet, digi-taal voorbereid.

1 0 O p t i e k t r a d e r

Demo

Zeiss Polatest classic

Nu voor €1.850,-

Polatest inclusief afstandsbe-diening, prijs op basis van geen garantie, geen installatie.

meeneemprijs

Zeiss Stratus OCT

Slechts: €19.750,-

Stratus OCT, in zeer goede staat. bouwjaar 2006. Compleet inclu-sief tafel, PC en beeldscherm.

Topcon CC-100 LCD-scherm

Compleet voor €2.450,-

19” visusscherm compleet inclu-sief afstandsbediening.

topoccasio

n

Opt iekXL heef t a l t i jd een ru im assor t iment van goede, gebru ikte opt iek instumenten en demo’s op voorraad. De inst rumenten kunnen ge leverd worden met o f zonder garant ie , a fhankel i jk van uw wensen. Zoekt u een spec i f iek product en kunt u het n iet v inden op onze webs i te? Geef uw wensen aan ons door en wi j gaan voor u op zoek . Iets in te ru i len? Upload de gegevens ( l ie fs t inc l . foto ) van het inst rument eenvoudig v ia onze webs i te en wi j nemen zo snel mo-ge l i jk contact met u op .

Occasions

topoccasio

n

show

roommodel

Page 11: Optiek Trader mei 2012

Tomey ref-topo RT-6000

Van €3.250,- nu voor: €2.950,-

Bouwjaar 2002. Compacte autorefracto-topograaf. Vervangt drie instrumenten. Verkeert in absolute topstaat.

Huvitz HDC-7000PF

Demo: €3.850,- nu voor €2.900,-

Gepolariseerd 19” visusscherm. Koppelbaar aan Huvitz HDR-7000 phoropter.

Score kruk

Demo: €275,- nu voor €235,-

De ronde zitting van deze kruk (doorsnede 40cm) is bekleed met bacteriewerend stamskin. Het is vuilafstotend en waterdicht.

Visionix L-40 LCD-scherm

Compleet voor €3.250,-

Scherm van 22”. gepolariseerd. Inclusief afstandsbediening en muursteun.

Topcon CT-80 tonometer

Nu voor slechts €5.450,-

Bouwjaar 2010. Absolute nieuw-staat.

topoccasio

n

Master Premium refractie-unit

Showroommodel: €4.950,-

Voorzien van hoog-laag verstel-ling stoel en tafel. Inclusief kabel voorbereiding, firewire en USB en pasdooslade.

demo

Oculus Easyfield

In zeer goede staat: €3.450,- Gezichtsveldonderzoeks-instrument. Compleet inclusief afstandsbediening.

Topcon TRK-1P Autorefractor-/kerato-/tono-/pachymeter

Nu voor €9.500,-

Vier in een instrument. Meerdere op voorraad. Inruil oude autore-fractormeter mogelijk.

demo

Charops CRK-7000 Autorefractor-/keratometer Demo: €6.350,- nu voor €4.250,-

Huvitz compatible. Incl. printer. Kleuren TFT-scherm. Pupil- en irismeetoptie.

e d i t i e 0 6 / 1 2 1 1

meeneemprijs

show

roommodel

show

roommodel

Page 12: Optiek Trader mei 2012

De OptiekfabriekBezoekadres: Pr. Hendrikkade 2 - 8801 JK Franeker Verzendadres: Postbus 29 - 8800 AA Franeker

Tel.: 0517 - 38 28 11 - Mobiel: 06 - 413 77 257 - E. [email protected] - W. www.optiekXL.nl

Volg ons en ontvang direct alle nieuwe aanbiedingen via @optiekXL

Op alle bestellingen die in de maand juni geplaatst worden geven wij name-lijk aantrekkelijke korting op de toch al scherpe prijzen. Dit geldt zowel voor de kokers, doekjes als brillenspray. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website optiekXL.nl. Kijkt u hiervoor onder het kopje ‘verbruiks-artikelen’. Mocht u meer behoefte hebben aan persoonlijk advies, dan nodi-gen wij u van harte uit telefonisch contact met ons op te nemen. Desgewenst komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

OptiekXL is een jong bedrijf, gevestigd in het Friese Franeker.Binnen korte tijd is OptiekXL (voorheen OptiekOccasion) uitgegroeid tot een toonaange-vende leverancier van optische instrumenten met klanten door heel Nederland. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom.

Baas Optiek, Leusden- Master Premium unit- Tomey TMP-1000 phoropter- Huvitz HCP-7000 projector- Takagi SM-70N spleetlamp

Van Oy Optiek, Appingedam- Master Premium unit- Huvitz HDR-7000 phoropter- Huvitz HDC-8000PF visusscherm- CSO SL-990D Elite spleetlamp incl. camera- CSO Modi corneatopograaf

Promotie-actie

Gedurende de gehele maand juni kunt u gebruik van aantrekkelijke korting op de volgende ver-vangingsproducten:

Brillenkokers van € 0,95 voor € 0,90

Poetsdoekjes van € 0,25 voor € 0,22

Brilspray van € 0,95 voor € 0,90

*geen instelkosten, minimale afname 1000 stuks, prijs per stuk uitgaand van 1 kleur bedrukking, leverbaar in verschillende kleuren, kokers met diepdruk aan buitenzijde en print aan binnenzijde.

Brillenkokers en -doekjes en -spray via OptiekXL

Wist u dat OptiekXL ook kokers, doekjes en brillenspray met of zonder persoonlijke bedrukking levert?

Om dit extra onder de aandacht te brengen kunt u in de maand juni gebruik maken van een scherpe actie.

OptiekTrader is een geregistreerd handelsmerk van OptiekXL. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Tussentijdse verkoop, drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Op al onze aanbiedingen zijn de verkoopvoorwaarden van toepassing. Bekijk ze via onze website.

Referenties