Optiek Trader november 2012

12
Productpresentatie Het belang van een goede productpresentatie. Nieuw: Huvitz Kaizer Top onder de slijpmachines. Snel, geavanceerd en exact. Optiek OUTLET De mooiste gebruikte en demo optiekinstrumenten. OPTIEK TRADER KIJK OOK OP ONZE WEBSITE: WWW.OPTIEK .NL XL U houdt ook van mooie spullen? XL DE MOOISTE OPTIEKINSTRUMENTEN VAN OPTIEKXL HELDER EN COMPLEET OP EEN RIJ

description

Optiek Trader november 2012

Transcript of Optiek Trader november 2012

Page 1: Optiek Trader november 2012

Productpresentat ie

Het belang van een goede productpresentatie.

Nieuw: Huv i t z Ka i zer

Top onder de slijpmachines. Snel, geavanceerd en exact.

Opt iek OUTLET

De mooiste gebruikte en demo optiekinstrumenten.

OPTIEK TRADER

KIJK OOK OP ONZE WEBSITE: WWW.OPTIEK .NL XL

U houdt ook van moo ie spu l len?

XL

DE MOOISTE OPTIEKINSTRUMENTEN VAN OPTIEKXLHELDER EN COMPLEET OP EEN RIJ

Page 2: Optiek Trader november 2012

De laatste weken van het jaar te l len snel a f . Voor we het weten z i t ten we weer aan de o l iebo l len en beg innen we aan een n ieuw jaar met n ieuwe u i tdag ingen. Maar voor het zover is , zu l len de magaz i jnen weer opgeru imd en gete ld moeten worden. December is daarom de u i tge lezen maand voor een grote opruiming bi j Opt iekXL.

In de deze laatste Opt iekTrader hebben we daarom ext ra vee l producten voor u op een r i j gezet . Wel l icht z i t ten er voor u ook nog wat ‘mooie spul let jes ’ tussen.

Wist u t rouwens dat het voor u ook in teressant zou kunnen z i jn om voor e ind 2012 te investe -ren in bedr i j fsmiddelen? In 2012 kunt u namel i jk nog gebru ik maken van de KIA : kleinschal igheidsinvesteringaf trek . De KIA is bedoeld om invester ingen van een beperkte omvang te bevorderen en is h ierdoor voora l ger icht op het midden- en k le inbedr i j f . De be last ingp l icht ige d ie in een ka lender jaar investeer t in bedr i j fsmiddelen, kan tot 28% van het invester ingsbedrag van de winst over dat jaar a f t rekken.

OptiekXL is dealer van:

2 O p t i e k t r a d e r2 O p t i e k t r a d e r

Huvitz HRK-8000A autore-fractor-/keratometer

- volautomatisch;- voorzien van o.a. Zernike en Perifere meetoptie’s;- koppelbaar met andere Huvitz instrumenten.

6.950.-

Huvitz HNT-7000 tonometer

- groot kleuren touchscreen;- zéér gebruiksvriendelijk;- modern design;- volautomaat;- Non-contact.

5.950,-

Huvitz HLM-7000 topsterk-temeter

- electronische P.D. meting;- kantelbaar kleurenscherm;- UV-meetmogelijkheid;- koppelbaar met Huvitz HDR- 7000 phoropter.

€ 2.150,-

va. € 74

,-/maand

va. € 185,-/maand

va. € 216,-/maand

OptiekTrader december 2012

Page 3: Optiek Trader november 2012

e d i t i e 1 2 / 1 2 3

Master “Inspired” unit Moderne refractie unit.- uitvoering mogelijk met schuif- wisselblad of roterend blad;- tiptoetsbediening;- uitbreidbaar met o.a. pas- glazenkast en bureaudeel;- v.v. o.a. firewire en usb;- electrische hoog-/laag verstelling van stoel en blad;- veel kleuren mogelijk.

va

. € 6.250.-

Master “Premium” unitCompacte refractieunit- schuifwisselblad geschikt voor twee instrumenten;- electrische hoog-/laag verstelling van stoel en blad;- v.v. o.a. firewire en usb;- Pasglazen lades met softtouch systeem;- veel kleuren mogelijk.

va.

€ 5.650,-

Master “Beta” unitZéér compacte refractieunit.- schuifwisselblad geschikt voor twee instrumenten;- electrische hoog-/laag verstelling van stoel en blad;- voorzien van o.a. firewire, usb bekabeling;- veel kleuren mogelijk.

va.

€ 5.450,-

va. € 169,-/maand

va. € 176,-/maand

HOO

GW

AARD

IGE

BASI

S

va. € 194,-/maand

Huvitz HDC-9000PF visusscherm

- 24” gepolariseerd scherm;- koppelbaar aan HDR-7000 phoropter;- random functie;

€4.35

0 € 3.850,-

Huvitz HCP-7000 projector

- LED-verlichting;- letters, cijfers, Landholt, E chart;- te koppelen aan Huvitz HDR- 7000 phoropter;- wandsteun tegen meerprijs.

1.400,-

Huvitz HDR-7000 phoropter

- Volautomatische phoropter;- touchscreen bedieningspaneel;- te koppelen aan HCP-7000 LED- projector;- te koppelen aan HDC-9000PF 24” gepolariseerd visusscherm;

9.000,-

va. €

279,-/maand

va. €

48,-/maand

va. € 127,-/maand

Huvitz HT-5000 tonometer - Goldman applanatie tonometer;- digitaal af te lezen - door verlicht scherm ook in donkere ruimte eenvoudig te gebruiken;

1.250,-

va

. € 43,-/maand

Page 4: Optiek Trader november 2012

ProductpresentatieDe rol van productverpakking wordt vaak onderschat. De verpakking is niet enkel bedoeld om het product te beschermen, maar ook om de aandacht van de consument te trekken, de winkelnaam te presenteren en de kwaliteit en prijs naar de klant te communiceren. Het heeft als doel de klant bewust te maken waar de winkel voor staat. Om winkelcommunicatie te optimaliseren kan er (branchege-richt) promotiemateriaal gebruikt worden.

Speciaal voor de presentatie van monturen hebben wij een aantal promotie-artikelen in ons assortiment. Als teken van waardering voor het vertrouwen van de klant is een goede presentatie van de bril essentieel. Dat betekent minimaal een mooie duurzame koker, en een goede poetsdoek. Een sprayflesje is voor de klant ook altijd een welkome attentie. OptiekXL levert deze artikelen met persoon-lijke bedrukking, zodat uw naam in het geheugen blijft.

4 O p t i e k t r a d e r

Luxe verpakkingOm de presentatie van het montuur te optimali-seren hebben wij speciaal voor de opticien een luxe kartonnen verpakking ontwikkeld met een ruim vak voor de koker met het doekje en een kleiner vak waar de 30 ml spray precies in past. Alles natuurlijk met uw eigen logo. U onderscheidt zich hiermee van uw collega’s en benadrukt de kwaliteit van uw product.

Voor een goede presentatie leveren wij naast de luxe verpakkingsdozen ook tasjes in verschil-lende kwaliteitsklassen met uw persoonlijke be-drukking. Voor de diverse modellen kijkt u op onze website onder het kopje verbruiksartikelen. De Economy tasjes kunnen wij al leveren vanaf €0,47 inclusief eigen bedrukking (o.b..v. 2500 stuks).

Heeft u belangstelling voor een van onze producten? Wij komen graag bij u langs voor een presentatie. Heeft u belangstelling voor meer-dere promotie-artikelen? Informeer dan naar de combinatiekorting!

Page 5: Optiek Trader november 2012

Pasbril Oculus UB-4

Lichte, stabiele en ergonomisch optimale pasbril. Grote me-chanische precisie. 2x3 glazen insteekbaar aan voorzijde. Enkel-PD instelbaar van 23-41 mm. Doorsnede glazen ca. 38 mm.

€ 415,-

Handslijper ROM Handy

Zeer compacte en geruisloze handslijper. Start/stop systeem met automatische el. sensor (op-tioneel). Fijne slijpschijf (34mm) met voorslijp deel. Schijf kan voor- of achteruit draaien.

€1.45

0,- €

1.150,-

Föhn Passat 13

Tijdbesparende professionele föhn. Snelle verwarming (75-180 graden) door krachtige spiraal. Actieve afkoeling mogelijk. Geleverd in zilver of wit inclusief puntverwarmingsmondstuk.

€ 395,-

Icare tonometer

- betrouwbare, nauwkeurige, re- produceerbare oogdrukmeting - meting via probe, die de cornea zeer licht en kort aantikt- zeer patiëntvriendelijk- eenvoudig in gebruik

€ 3000.- € 2.490.

Autom. groefmachine 500

- groeven in kunststof en glas - groefdiepte 0-0,7 mm- afm. (lxbxd): 170x150x210mm- spanning 200-240V- gewicht 2,7 kg- verkrijgbaar in wit en zilver

€ 350,-

Ocular oogspiegellenzen

- zeer hoogwaardige lenzen- grote helderheid- uit voorraad leverbaar- diverse soorten lenzen o.a. 20D, 90D, 120D MaxLight / MaxField

va

. € 185,-

25 flesjes brilspray (30 ml)

Brilspray in metalen flesje. De gebruiksaanwijzing staat op de achterzijde van de fles gedrukt. Leverbaar uit voorraad per doos van 25 stuks.

€ 32,50

Poetsdoek met eigen logo

Microvezel poetsdoek van 15x18 cm, bedrukt met eigen logo. Leverbaar in vele kleuren. Geen instelkosten. Ook full-color bedrukking mogelijk.

€ 0,25

Hygiënische tissues

Alcoholdoekjes voor het hygië-nisch reinigen van instrumenten en kleine gladde oppervlakken. Minimale afname: 6 stuks.Inhoud: 70 doekjes

€ 5,50

e d i t i e 1 2 / 1 2 5

Page 6: Optiek Trader november 2012

Liever leasen? Ook dat kan via OptiekXL

6 O p t i e k t r a d e r

Leasen a ls a l ternat ie f voor kopen wordt meer en meer ingezet , omdat het leasen van producten in vee l geva l len een aantrek-ke l i jk a l ternat ie f i s . Opt iekXL werkt voor het leasen samen met Grenke F inance. Een bet rouwbare en er varen par t i j op het geb ied van f inanc ier ingen.

Het leasebedrag is a fhankel i jk van een aanta l factoren. Naast de waarde van het inst rument is dat onder andere de loopt i jd van de f inanc ier ing . In deze Opt iekTrader hebben wi j b i j onze producten ook de leasepr i js vermeld . D i t i s het maandel i jkse leasebedrag op bas is van een f inanc ier ing van dr ie jaar. Na beeïnd ig ing van de loopt i jd kr i jg t u de mogel i jkhe id de inst ru -menten tegen een zeer aantrekkel i jk tar ie f over te nemen.

CSO Sirius scheimpfl. camera

- speciaal voor cornea- en voorsegmentsonderzoeken;- wordt incl. 21.5 Inch. I-Mac geleverd;- ook als corneaopograaf te gebruiken.

26.500,-

CSO Cobra funduscamera

Het ultieme instrument op het gebied van fundusfotografie.- non-mydriatic camera;- geschikt voor kleine pupil;- 21.5 Inch I-Mac en NL software; - incl. verrijdbare tafel.

13.900,-

CSO Modi corneatopograaf

Zéér scherp geprijsde cornea-topograaf.- voorzien van nederlandstalige Phoenix software- koppelbaar met diverse contact- lensprogramma’s.

5.750,-

CSO SL 980D spleetlamp

- Incl. digitale camera- 5x vergroting- backgroundverlichting- excl. tafel (Imac tegen meerprijs)

7.950,-

CSO SL990D Elite spleetlamp

- Incl. digitale camera- 5x vergroting- bediening op de camera- backgroundverlichting- software (Imac en tafel tegen meerprijs)

9.995,-

CSO SP02 endotheelmicroscoop

Non-contact endotheelmicroscoop voor de automatische analyse (grootte, vorm en intensiteit) van de endotheelcellen. - automatische links/rechts detectie (Imac tegen meerprijs)

14.750,-

va. €

179,-/maand

va. €

427,-/maand

va. € 803,-/maand

va. €

453,-/maand

va. €

310,-/maand

va. € 247,-/maand

Page 7: Optiek Trader november 2012

e d i t i e 1 2 / 1 2 7

Takagi VT-5 handphoropter - gekoppelde K.C.;- sferisisch bereik van +16,75 dpt tot -19,00 dpt;- cylindrisch bereik: 0-6,00 dpt;- prisma bereik: 0 tot 20 pr. dpt

2.950,-

Takagi SM-70N spleetlamp- 5x vergroting tot 40x;- digitaal voorbereid;- licht boostfunctie;- dimmer op basis spleetlamp; - geïntergreerde hoofd-/kin- steun.- hoogwaardige afwerking.

4.950,-

Takagi SM-4N spleetlamp- 5x vergroting tot 40x;- digitaal voorbereid; - licht boostfunctie;- dimmer op basis spleetlamp;- geïntergreerde hoofd-/kin- steun.

3.950,-

Tomey perimeter AP-1000Modern eyetracking systeem. Snel onderzoek mogelijk en ge-personaliseerd testprogramma.

€7500,- € 6.950,-

Tomey phoropter TMP-1000Zeer voordelige handphoropter. - gekoppelde K.C. - hoge kwaliteit- ontspiegelde lenzen.

2.450,-

Tomey pachymeter SP-100Lichtgewicht pachymeter (530 gr) met geluidsondersteuning, zodat meting uitgevoerd kan worden zonder naar het scherm te kij-ken. Met ingebouwde printer.

€3500,- € 2.750,-

va. €

91,-/maand

va. €

84,-/maand

va. € 216,-/maand

va. €

130,-/maand

va. €

163,-/maand

va. € 98,-/maand

Charops CRK-7000 autorefractor-/keratometer

- koppelbaar aan andere Huvitz instrumenten- kleurenscherm- incl. printer

€ 4.650,-

Charops CDR-7000 automatische phoropter

- Geleverd inclusief projector;- Koppelbaar aan: Charops CLM- 7000 lensmeter, autorefractor en CDC-7000 korte afstands visustest

€ 6.650,-

Charops CLM-7000 lensmeter

Zéér scherp geprijsde digitale lensmeter.- voorzien van kleurenscherm- incl. PD-meting en printer.

€ 1.395,-

va. €

48,-/maand

va. €

207,-/maand

va. €

153,-/maand

Page 8: Optiek Trader november 2012

Nieuw: Huvitz Kaizer slijpmachine

De n ieuwe s l i jpmachine van Huv i tz doet haar naam eer aan. De Kaizer spant de kroon a ls het gaat om ergonomisch des ign , prec is ie , sne lhe id en u i ts t ra l ing . De geavanceerde d ig i ta le technolog ie en nauwkeur ig -he id garandeer t meer sne lhe id en gebru iksgemak dan oo i t tevoren. Het eenvoudig te vo lgen menu maakt het s l i jpen van de ju is te g lazen k inderspel .

Door de versch i l lende combinat iemogel i jkheden kan de Kaizer vo l led ig a fgestemd worden op uw wensen, budget en ru imte. K iest u voor een compacte hand-b locker o f heef t u l iever een vo lautomat ische b locker, t racer en topsterktemeter in één.

Op de pag ina h iernaast z iet u een aanta l van de mogel i jke samenste l l ingen. Wi j adv iseren u graag over de beste opt ie voor u .

8 O p t i e k t r a d e r

Facet Mini-facet Asymmetrisch facet Semi U facet Hybride groef enfacet gecombineerd

Asymmetrisch facet

Progressieve lens stand Duale voeler aan beide glaszijden

Frees in actie

Boren

Kaizer

va. € 598,-/maand

va. € 19.450,-

Page 9: Optiek Trader november 2012

e d i t i e 1 2 / 1 2 9

Kaizer NBK-8000 Smartblocker

Semi-automatische blocker met o.a. optie vormverandering. Met perma-nente LED-verlichting en groot LCD touch scherm met hoge resolutie. Duidelijke en logische grafische ico-nen. Opslag op SD kaart mogelijk.

Kaizer HMB-8000 Handblocker

Gestroomlijnde functionaliteit in een compacte en robuuste handblocker. Intuïtieve afbeeldingen en energie-besparing door duurzame LED-lamp en automatische uitschakeling en slaapstand. Eenvoudig makeren en blocken zelfs bij donker getint glas.

Kaizer HPE-8000 Slijpmachine

De nieuwste technologie voor slij-pen en zoeten. Eenvoudig grafische interface. Geïntegreerde robuuste en snelle freesfunctie, zonder asver-draaiing. Aanpasbaar en asymme-trisch zoeten voor hoge curve glas. Hoge resolutie LCD scherm (10.4”).

Kaizer HFR-8000 Tracer

Snelheid en precisie in het tra-cen van alle soorten metalen en kunststof monturen. Hoge resolutie scanner en digitale filtertechnolo-gie. Ook zeer nauwkeurig bij hoge curve, smalle en hoekige glazen. Met schuifkap tegen stofvervuiling.

Kaizer HDM-8000 Boor

Vergroot uw efficiëntie met deze geavanceerde boormachine.Gelijktijdig slijpen en boren is mo-gelijk door de Smart Job Manager. Veilig met automatische deurbe-diening door bewegingssensor. Verwijderbare afvallade.

Kaizer HAB-8000 Aut. Tracer

Bespaar tijd met deze volautoma-tische lensmeter, tracer, blocker in 1. Automatische detectie van alle soorten glas. Grote vrijheid bij aan-passen van grootte, as en lensvorm. Real-time 1:1 lensweergave op scherm. Zeer nauwkeurig.

Ty

pe A

Ty

pe B

Ty

pe C

Ty

pe D

Ty

pe E

Ty

pe F

Page 10: Optiek Trader november 2012

1 0 O p t i e k t r a d e r

Topcon 8100P Autorefracto/corneatopograaf (compleet)In zeer nette staat: €4.950,-

Perifere keratometrie,Roterend prisma meetsysteemPD en corneadiameter metingenKopp. Procornea/Microlens en NKL

topocc

asion

Reichert 7CR auto-tonometer

UNIEK Bodemprijs: €4.450,-

Gloednieuwe Reichert 7 CR Auto Tonometer met Corneal Response Technology. Ongebruikt! Inclusief originele verpakking.

topoccasio

n

Een van de n ieuwste onderdelen op de webs i te van Opt iekXL is de OUTLET. H ier presenteren wi j scherp gepr i jsde ar t ike len zo lang de voorraad s t rekt !

Opt iekXL heef t a l t i jd een ru im assor t iment van goede, gebru ikte opt iek instumenten en demo’s op voorraad. De inst rumenten kunnen ge leverd worden met of zonder ga -rant ie , a fhankel i jk van uw wensen.

Optiek OUTLET

Takagi pasbrilVan €195,- nu voor: €145,-

De Takagi MT-374 pasbril is een metalen pasbril die voorzien is van verschillende instelmoge-lijkheden:

- PD onafhankelijk van elkaar - hoogte / inclinatiehoek te verstellen- pasglazen te draaien- PD instelbereik: 40-80mm- Hoogte: 0.55mm- Cylinder bereik: 45° - 180°- 4 pasglazen te plaatsen

Master Premium refr. unit

Van: €5.650,- voor €4.950,-

Compacte unit 105cm breed.Elec. verstelling stoel en tafel.Verlichting is dimbaar.Inclusief phoropter arm.

Takagi LM-200 lensmeter

Van: €2.400,- nu voor €1.350,-

Verkeert in nieuwstaat en wordt geheel compleet geleverd incl. alle toebehoren.Bouwjaar: 2008

Score kruk Medical 6231

Van: €599,- nu voor €465,-

Kleur groen, hoogte 56-75 cmWerkbladhoogte 80 - 90 cmDraaibare rugleuning, ook als armsteun te gebruiken.

demo

Score kruk Medical 6301

Demo: €310,- nu voor €245,-

Hoogteverstelling 57 - 76 cmWerkbladhoogte 80 - 90 cmErgo shape zittting (uitsparing) Diameter 40 cm

scherpe

actie

meeneemprijs

show

roommodel

Page 11: Optiek Trader november 2012

Tomey ref-topo RT-6000

Van €3.250,- nu voor: €2.200,-

Bouwjaar 2002. Compacte autorefracto-topograaf. Vervangt drie instrumenten. Verkeert in absolute topstaat.

Reinchert tonopen AVIA

Zeer scherpe prijs: €1.750,-

Applanatie Tonometer AVIA.Betreft een demo. Verkeert in een absolute nieuwstaat.Bouwjaar: 2009

Huvitz Excelon 3D slijpmachine

Van: €21.000,- nu voor €12.500,-

Showroommodel. Slijpen, polijs-ten, groeven, zoeten. Incl. tracer CFR-4000 en blocker CBK-4000.Incl. volledige garantie.

Reichert PT-100 portable

Zeer scherpe prijs: €2.950,-

Geheel compleet incl. alle toebe-horen bouwjaar 2009. Verkeert in een superstaat! Nieuwprijs ca. €6.000,- euro nu voor €2.950,-.

Topcon CT-80 tonometer

Nu vanaf slechts €2.950,-

Dit type tonometer is nog steeds in productie en de nieuwprijs is ruim €9.000,-. In zeer goede staat.

topoccasio

n

Anypad tab incl. camera

Van: €2.995,- nu voor €950,-

Ideaal hulpmiddel om te illustre-ren wat mogelijkheden zijn voor o.a. multifocalen glazen. Camera past zich aan kijkafstand aan!

demo

Fohn Passat 13

Van €195,- voor €159,- Snelle verwarming door krach-tige warmtespiraal (< 30 sec. tot verwekingstemp. thermoplast). Vaste temp. Kleur: zilver metallic

Refractie-unit Inspired

Van €6.750,- voor €5.450,-

El. hoog/laag verstelling stoel en schuifwisselblad. Aanpasbaar voor rechts en linkshandig.

demo

Charops CRK-7000 Autorefractor-/keratometer Demo: €6.350,- nu voor €4.250,-

Huvitz compatible. Incl. printer. Kleuren TFT-scherm. Pupil- en irismeetoptie.

e d i t i e 1 2 / 1 2 1 1

meeneemprijs

show

roommodel

show

roommodel

demo

Page 12: Optiek Trader november 2012

OptiekXL is een van de grootste leveranciers van instrumenten, werkplaats-gereedschap en winkelbe-nodigdheden aan opt ic iens en medisch special isten in Neder land.

Wi j werken vanuit een karak-ter ist iek pakhuis aan de oe-ver van het Van Har inxmaka-naal in Franeker. Hier hebben wi j ook onze showroom, waar wi j u graag op afspraak onze instrumenten demonstreren.

Van der Leeuw OptiekDelft- Master Premium unit- Huvitz Phoropter HDR-7000- Huvitz LED-projector HCP-7000

Kluin OpticiensMeppel- Master Premium unit- CSO Modi topograaf- Topcon CV-3000 phoropter- Topcon ACP-8 Projector

OptiekTrader is een geregistreerd handelsmerk van OptiekXL. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Tussentijdse verkoop, drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Op al de aanbiedingen zijn onze verkoopvoorwaarden van toepassing. Bekijk ze via onze website.

Referenties

Blijf up to datetwitter.com/optiekXL

facebook.com/optiekXL

Optiek XLPrins Hendrikkade 28801 JK FRANEKER

Email: [email protected]. 0517-38.28.11Mob. 06-413.77.257

Verzendadres:Postbus 298800 AA FRANEKER

WEGENS SUCCES

VERLENGD TOT EN MET31/12/2012

BIJ AFNAME VAN 2 DOOSJES

ICARE PROBES

van €83,50 NU voor slechts

€68,50Actie geldig t/m 31 oktober 2012 excl. verzendkosten