Specsavers optiek|maart 2016

12
Alleen deze maand! MAART 2016 SPECSAVERS Het model draagt: SPECSAVERS HARRIER 25670097 €79 Specsavers heeft afspraken met alle zorgverzekeraars, o.a.: GRATIS VARIFOCALE GLAZEN TWV €69 bij elk montuur vanaf €79

description

 

Transcript of Specsavers optiek|maart 2016

Page 1: Specsavers optiek|maart 2016

Alleen deze

maand!

MAART 2016SPECSAVERS

Het m

odel draagt: SPECSAVERS HARRIER 25670097 €79

Specsavers heeft afspraken met alle zorgverzekeraars, o.a.:

GRATIS VARIFOCALE GLAZEN TWV €69bij elk montuur vanaf €79

Page 2: Specsavers optiek|maart 2016

Standaard varifocale glazen t.w.v. €69 gratis

Varifocaal premium t.w.v. €149 nu €80

Varifocaal elite t.w.v. €199 nu €130

Varifocaal op maat t.w.v. €249 nu €180

Het m

odel draagt: CON

VERSE 18 30268906 €139

Page 3: Specsavers optiek|maart 2016

POULTER 25672008NORMAAL €79

GRATISBIJ ELKE BRIL VANAF €79

De actie geldt op monturen vanaf €79. De actie geldt voor één persoon. Kiest u voor gratis varifocale glazen dan ontvangt u standaard varifocale glazen gratis of een korting van €69 op een duurder type varifocale glazen. Voor glasopties zoals dunne glazen gelden vaste toeslagen. De actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Page 4: Specsavers optiek|maart 2016

Alleen als

u aanvullend

verzekerd bent

Specsavers heeft afspraken met alle zorgverzekeraars, o.a.:

2 GRATIS VARIFOCALE BRILLEN

TOMMY HILFIGER 30265349NORMAAL €199

BERYL 30293625 NORMAAL €109

€0

2 gratis varifocale brillen bij elke aanvullende verzekering met een ongebruikte brillenvergoeding vanaf €130. Welke brillen u krijgt is afhankelijk van uw verzekering. Dit aanbod geldt voor een persoon. Niet in combinatie met andere aanbiedingen.

2 GRATIS VARIFOCALE BRILLENBij elke aanvullende verzekering met een vergoeding v.a. €130

+ €0

Page 5: Specsavers optiek|maart 2016

Alleen als

u aanvullend

verzekerd bent

Heeft u een nieuwe brillenvergoeding van uw aanvullende verzekering? Kijk dan snel op www.specsavers.nl/mijn-aanbiedingvoor uw persoonlijke aanbieding of kom naar de winkel.

Page 6: Specsavers optiek|maart 2016

+

= v.a. €79

TORRES 30398306NORMAAL €109

De man draagt: BO

SS 25663419 €199en de vrouw

draagt: MA

X & CO SU

N 3 30265752 €169

Page 7: Specsavers optiek|maart 2016

Gratis zonnebrilop sterkte bij aankoop van een bril v.a. €79Bij Specsavers krijgt u bij aankoop van een bril v.a. €79 gratis een zonnebril op sterkte. Elke bril die als zonnebril in de winkel hangt is inclusief UV-filter. Kunt u uw favoriete zonnebril niet vinden? Wij kunnen van een standaard montuur een zonnebril maken. U betaalt dan €30 extra voor gekleurde glazen met UV filter.

Voor de 2e gratis zonnebril kunt u kiezen uit ons ruime assortiment zonnebrillen van dezelfde of lagere prijsklasse en en hetzelfde type glazen. Aanbod geldt voor 1 persoon. Voor extra glasopties zoals dunne glazen gelden vaste toeslagen. Niet in combinatie met andere aanbiedingen.

TERNI SUN 30398566NORMAAL €109

ZOLA SUN 30398283NORMAAL €109

Page 8: Specsavers optiek|maart 2016

Specsavers doet graag iets terug voor haar lokale omgeving en doneert van iedere aankoop die u doet, een vast bedrag aan een goed doel. Alle winkels sparen voor een lokaal goed doel én voor het nationale doel De Zonnebloem.

Hoe werkt het?Bij elke bril of hoortoestel die u aanschaft krijgt u een muntje, wat een vast bedrag vertegenwoordigd. U kunt dit muntje symbolisch in de spaarbox voor het lokale of het landelijke goede doel plaatsen. Aan het einde van het spaarjaar wordt het gespaarde bedrag gedoneerd aan de doelen waarvoor gespaard is.

Gerard Dresens van Manege voor gehandicapten ‘t Hoefijzer uit Zwolle: ‘We zijn ontzettend blij met deze donatie. Het bedrag zal volledig ten goede komen aan een nieuwe lift waarmee ruiters op het paard getild kunnen worden.’

Jilles Heemskerk van Gezinshuis Spinning Wheel uit Alphen aan den Rijn: ‘Wat een prachtig gebaar! Met dit bedrag kunnen we ons huis verder verbouwen om zo alle zes de kinderen die niet meer thuis kunnen wonen een eigen slaapkamer geven.’

Spaar mee voor een goed doel bij u in de buurt!

Page 9: Specsavers optiek|maart 2016

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Vele vrijwilligers zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denkt de Zonnebloem altijd in oplossingen. Er kan zoveel meer dan je denkt. Een prachtig streven waar wij graag ons steentje aan bijdragen. Helpt u mee?

Ons nieuwe nationale doel: De Zonnebloem

Benieuwd naar welke doelen er in 2016 bij u in de buurt gesteund worden? Kijk dan op www.stichtingspecsaverssteunt.nl. In oktober kunnen alle lokale goede doelen in Nederland zich weer via de website aanmelden voor het nieuwe spaarjaar.

Page 10: Specsavers optiek|maart 2016

GRATIS CONTACTLENZEN PROBEREN

Op basis van jouw wensen en het oogonderzoek kies je samen met de opticien de meest geschikte lenzen voor jouw ogen. Je ontvangt dan één paar maandlenzen of vijf paar daglenzen om gratis uit te proberen.

De gratis proefset is afhankelijk van geschiktheid en voorraad. Uitgesloten zijn gekleurde lenzen en harde lenzen. Per persoon één proefset per jaar.

Page 11: Specsavers optiek|maart 2016

Gratis bril t.w.v. €59 bij een contactlens-abonnementBij Specsavers vinden we het belangrijk dat u naast uw contactlenzen ook een goede bril heeft. Zodat u uw ogen af en toe wat rust kunt geven en u iets heeft om op terug te vallen als lenzen dragen even niet wenselijk is.

Wanneer u kiest voor een contactlensabonnement van een half jaar biedt Specsavers u een gratis complete bril aan t.w.v. €59. Valt uw keuze op een duurder montuur? Geen probleem. Uw voordeel is minimaal €59 en kan bij keuze voor een montuur uit een hogere prijsklasse oplopen tot wel €129.

TIP:contactlenzen

zijn handig voor bij het

sporten.

De gratis bril dient te worden aangeschaft in dezelfde winkel als waar het contactlensabonnement loopt. De aanbieding geldt voor een complete bril inclusief standaard enkelvoudige glazen. Voor dunne glazen en coatings gelden vast toeslagen. U kunt iedere 2 jaar gebruik maken van deze aanbieding. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Page 12: Specsavers optiek|maart 2016

2 GRATIS BRILLEN!BIJ ELKE AANVULLENDE VERZEKERING

Niet in combinatie met andere aanbiedingen. Specsavers is niet verantwoordelijk voor zet- of drukfouten. De volgende merken zijn geregistreerde merken van de vennootschappen van Specsavers: Specsavers, het Specsavers logo. De volgende merken zijn geregistreerde merken van de vennootschappen van Specsavers: Specsavers, het Specsavers logo.

Specsavers heeft afspraken met alle zorgverzekeraars, o.a.:

VOLG ONS ONLINE: www.specsavers.nl nieuwsbrief.specsavers.nl specsaversnederland youtube.com/specsaversnederland

KEURMERK 2016ERKEND OPTIEKBEDRIJF

Kijk op www.specsavers.nl voor uw dichtstbijzijnde winkel en de openingstijden per winkel. Veel winkels zijn nu geopend op zondag, maandagochtend en tot 19.00 uur.

Maandag­ochtend

open!

Van welke brillenaanbieding u gebruik kunt maken is afhankelijk van uw verzekering. Dit aanbod geldt voor één persoon. Niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Heeft u een aanvullende zorgverzekering met dekking voor brillen en uw vergoeding nog niet gebruikt? Dan kunt u bij Specsavers altijd twee brillen zonder bijbetaling krijgen.

PROFITEER NU VAN DEZE AANBIEDING! Kijk op www.specsavers.nl/ mijn-aanbieding voor uw eigen exclusieve aanbieding of kom naar de winkel.

Het m

odel draagt: SPECSAVERS POU

LTER 25672008 €79