Nieuwsbrief Jaargang 1 Nr 1 July 2010

4
Nieuwe website KFC Berendrecht—Antwerp 2-9 Nieuwsbrief voetbal1 - sportindekijker.be Het KVV zaalvoetbal start zijn 26° seizoen. Clubs komen en clubs gaan, bijgevolg zullen het 19 reeksen blijven. We starten de tweede week van september met traditie ge- trouw de “beker” wedstrij- den. Een opwarmer voor elke ploeg. Degene die wint gaat door, voor de andere bete- kent verlies einde beker ver- haal voor seizoen 2010-2011 (MD) Beste, U ontvangst deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven op een van onze website’s, of omdat u op een of andere manier verbonden bent met sport. Met bijzondere fierheid mel- den we u het ontstaan van een nieuwe vzw, de sportindekij- ker.be. Vier initiatief nemers staan aan de wieg van deze nieuwe vzw De bedoeling is om sport in het algemeen te promoten, ondersteunen en begeleiden op de website. We hebben al enkele jaren ervaring op deze materie, het begon met KVV nieuws( toen nog katholiek sportverbond), uitslagen en klassementen op het internet. Toen nog nieuw in het media landschap, nu een meer dan alledaags ver- schijnsel. Maar de grote doorbraak was met soccer- europe. Daarna kwam de digitale fotografie en de ge- boorte van onze foto website de soccer-antwerp.be. Nu staan we voor een grote uitdaging, de nieuwe website en de regelmatige nieuws- brief. Vanaf nu sportindekijker.be Voor de supporters van Be- rendrecht was het een bijzon- dere dag, je hebt niet dage- lijks een “Antwerp” als te- genstrever. De uitslag is dan ook niet abnormaal en nog gezien de omstandigheden vrij goed dank zij een sterk voetballend Berendrecht. Trainer Frank Peeters was dan ook na verloop van de wed- strijd zeer tevreden. Voor Antwerp viel Kevin Oris dan weer positief in de kijker en wist vijfmaal te scoren. Nieuwe aanwinst voor Berend- recht Schellens doet verdien- stelijk zijn intrede. Interessante informatie: Wenst u deze uitgave regelmatig te ontvangen, (pdf) dat kan via uw mail box. Surf naar: www.sportindekijker.be en Schrijf u vrijblijvend in, indien u zich later zou bedenken, kan u via deze weg zelf terug uitschrijven. We zoeken medewerkers, heeft u nieuws over uw club? Een speciale activiteit? Schrijf een korte tekste evenvtueel met bijpassende foto. Zend hem naar onze [email protected] Driemaandelijks tijdschrift van de vzw “sportindekijker.be” Juli 2010 Jaargang 1, nr. 1 Reetse feesten 2010 Turngroep ”Hou en Trouw” Foto: voetbal1.be Fotograferen, uw passie? Wij zoeken medewerkers. Deel uw foto’s met andere en zet ze op onze website. Doe mee….. Voetbal1.be Sportindekijker.be Groenendaler.be Vlugvooruit.be Nieuwstabroek.be Zaalvoetbal E.a. [email protected] Foto’s, via onze website The Tall Ships Race 2010 www.sportindekijker.be

description

 

Transcript of Nieuwsbrief Jaargang 1 Nr 1 July 2010

Page 1: Nieuwsbrief Jaargang 1 Nr 1 July 2010

Nieuwe website

KFC Berendrecht—Antwerp 2-9

Nieuwsbrief voetbal1 - sportindekijker.be

Het KVV zaalvoetbal start zijn 26° seizoen. Clubs komen en clubs gaan, bijgevolg zullen het 19 reeksen blijven. We starten de tweede week van september met traditie ge-trouw de “beker” wedstrij-den. Een opwarmer voor elke ploeg. Degene die wint gaat door, voor de andere bete-kent verlies einde beker ver-haal voor seizoen 2010-2011 (MD)

Beste,

U ontvangst deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven op een van onze website’s, of omdat u op een of andere manier verbonden bent met sport.

Met bijzondere fierheid mel-den we u het ontstaan van een nieuwe vzw, de sportindekij-ker.be.

Vier initiatief nemers staan aan de wieg van deze nieuwe vzw

De bedoeling is om sport in het algemeen te promoten, ondersteunen en begeleiden op de website.

We hebben al enkele jaren ervaring op deze materie, het begon met KVV nieuws( toen nog katholiek sportverbond), uitslagen en klassementen op het internet. Toen nog nieuw in het media landschap, nu een meer dan alledaags ver-schijnsel. Maar de grote

doorbraak was met soccer-europe. Daarna kwam de digitale fotografie en de ge-boorte van onze foto website de soccer-antwerp.be.

Nu staan we voor een grote uitdaging, de nieuwe website en de regelmatige nieuws-brief.

Vanaf nu sportindekijker.be

Voor de supporters van Be-rendrecht was het een bijzon-dere dag, je hebt niet dage-lijks een “Antwerp” als te-genstrever. De uitslag is dan ook niet abnormaal en nog gezien de omstandigheden vrij goed dank zij een sterk voetballend Berendrecht.

Trainer Frank Peeters was dan ook na verloop van de wed-s t r i j d z e e r t e v r e d e n . Voor Antwerp viel Kevin Oris dan weer positief in de kijker en wist vijfmaal te scoren.

Nieuwe aanwinst voor Berend-recht Schellens doet verdien-stelijk zijn intrede.

Interessante informatie: Wenst u deze uitgave regelmatig te

ontvangen, (pdf) dat kan via uw mail box. Surf naar:

www.sportindekijker.be en

Schrijf u vrijblijvend in, indien u zich later zou bedenken, kan u via deze weg zelf terug uitschrijven.

We zoeken medewerkers, heeft u nieuws over uw club? Een speciale activiteit? Schrijf een korte tekste evenvtueel met bijpassende foto. Zend hem naar onze

[email protected]

Driemaandelijks tijdschrift van de vzw “sportindekijker.be”

Juli 2010

Jaargang 1, nr. 1

Reetse feesten 2010 Turngroep

”Hou en Trouw”

Foto: voetbal1.be

Fotograferen, uw passie?

Wij zoeken medewerkers.

Deel uw foto’s met andere en zet ze op onze

website.

Doe mee….. Voetbal1.be Sportindekijker.be Groenendaler.be Vlugvooruit.be Nieuwstabroek.be Zaalvoetbal E.a.

[email protected]

Foto’s, via onze website

The

Tal

l Shi

ps R

ace

2010

ww

w.sportindekijker.be

Page 2: Nieuwsbrief Jaargang 1 Nr 1 July 2010

Het weekend van 10 juli beloofd weder-om een spektakel weekend te worden voor Antwerpen. Woensdag is het eerste schip aangemeerd, maar officieel zullen de meeste schepen vrijdag Antwerpen bereiken. De grootste schepen tot 104 meter lang meren aan op de Schelde-kaaien. Schepen die je beslist moet be-kijken zijn de Russische Kruzenshtern, de Mir, de Mirranke Christian Radich uit Noorwegen. Niet alleen kijken maar

ook actief deelnemen, vandaar onze aanwezigheid om ook eens andere spor-t e n i n d e k i j k e r t e z e t t e n . Jongeren tussen 15 en 25 kunnen insche-pen als Trainee, dat wil zeggen dat je de mouwen moet opstropen. Het hele weekend is er randanimatie. Het is een topevenement zegt Burgermeester Pa-trick Janssens.

Lotto Street Soccer 2010 - Antwerpen

Antwerpen, weekend van 10 en 11 juli 2010. De haven steekt hier geld in, het evenement vergroot de

band tussen haven en bevolking, dit

volgens havenschepen Marc Van Peel. (MD)

Pagina 2 Nieuwsbrief voetbal1 - sportindekijker.be

Achter de spitsen stond het duo Haroun - Rits en verdedigende middenvelder van dienst was Wanyama. Er werd ge-draaid met een 0 - 4 ruststand. In de drie reeds gespeelde oefenwedstrijden werd nog geen tegendoelpunt geïncasseerd (bron G.V.A. HF)

Schelle deed met een 0-10 nederlaag één doelpunt beter dan vorig jaar, toen het 0-11 werd. Germinal Beerschot wisselde halfweg iedere wedstrijdhelft de hele ploeg, Op Cruz en Pieter-Jan Monteyne na, die de hele wedstrijd speelden. Coach Glen De

Boeck koos voor een 4-3-3 opstelling met Wamfor centraal in de verdediging naast Mikulic, met Mike Smet naast hem als rechtsachter. Cruz begon rechts vooraan, Dosunmu was diepe spits op links verscheen Bart Goor opnieuw aan de aftrap.

. ‘Het samenzijn van jongeren stimuleren’, dat is het doel van de Lotto Street Soccer en dit via hun geliefkoosde sport: het voetbal. Ze organiseren dit voetbalevenement in 10 steden in België. Op zaterdag 17 juli tussen 10.00 en 19.00 uur is het de beurt aan Antwerpen op het Sint-Jansplein. Deelnemers zijn tussen 6 en 16 jaar, onderverdeeld in verschillende reek-sen: onder de tien jaar, onder de dertien jaar en onder de zestien jaar.

Elke ploeg speelt minstens vier wedstrijden van 8 minuten, deelnemen is gratis. Andere jaren bemerkten we de aanwezigheid van talentscouts die verbonden zijn met grote ploegen. Zij zijn op zoek naar jong en tot op he-den onbekend voetbaltalent.

Tall Ships voor anker in Antwerpse haven

Schelle - G. Beerschot Weekend 22 , 29 augustus en 5 september KVV beker wedstrijden.

Page 3: Nieuwsbrief Jaargang 1 Nr 1 July 2010

Jaargang 1, nr. 1 Pagina 3

Van 9 tot en met 13 juli 2010 feest Kontich . De Grote Kermis startte op vrijdag met de proloog van de 47ste Sint-Martinusprijs.

Avia komt er als grote winnaar uit, met name de renner Jorne Carolus en Maarten Van

trip. Voor de dames zien we 118 deelneemsters verschijnen met als winnares Liesbet De

Vocht.

Vierdaagse kontich

Een voetbalploeg van het Antwerpse Havenbedrijf heeft op zaterdag 15 mei voor de vijfde keer de EuroPortsCup gewonnen. In de finale was het team net iets te sterk voor Brabo, de andere deelnemende ploeg uit Antwerpen. De EuroPortsCup is een voetbaltoernooi voor teams uit Europese havensteden. De organisatie van het toernooi is afwisselend in handen van de deelnemende ploegen en dit jaar was het de beurt aan het Antwerpse Havenbedrijf. Als locatie werd gekozen voor sport- en recreatiecen-trum De Nekker in Mechelen. In totaal deden negen ploegen mee aan het toernooi, waaronder teams uit Kopenhagen, Mannheim, Lübeck, Mal-mö, Basel, Bergen, Aarhus en Duisburg. De deelnemende teams werden verdeeld in twee poules, waarin de twee beste ploegen zich kwalificeerden voor de halve finales. Het team van het Havenbedrijf won zijn drie poulewedstrijden allemaal en kwam in de halve finales uit tegen Bergen. Deze ploeg werd met vijf nul verslagen. In de finale bleek het Havenbedrijf op het allerlaatste moment net iets te sterk voor het team van Brabo. In een van de laatste minuten werd het één nul. 's Avonds werd het toernooi in stijl afgesloten met een landenbuffet en een gezellige feestavond. Uitslagen: Poulewedstrijden Havenbedrijf - Brabo 1-0 (Bart Van Zundert) Havenbedrijf - Basel/Mannheim 3-0 (Bart Van Zundert, Björn Vleminckx en Maxime Biset) Havenbedrijf - Kopenhagen/Malmö 2-0 (Filip Goossens en Roger Poppe) Halve finale Havenbedrijf – Bergen 5-0 (Roger Poppe 2x, Filip Goossens, Björn Vlemin-ckx en Pieter Crabeels) Finale Havenbedrijf – Brabo 1-0 (Björn Vleminckx)

Havenbedrijf wint EuroPortsCup 2010

Page 4: Nieuwsbrief Jaargang 1 Nr 1 July 2010

Varia…..

Hier kunt u informatie over uw organisatie plaatsen. U

kunt vertellen over het doel van de organisatie, wanneer

de organisatie is opgericht en hoe deze zich in de loop

der tijd heeft ontwikkeld.

Ook kunt u een kort overzicht geven van het soort produc-

ten, diensten of programma's dat u aanbiedt, aangeven

binnen welk gebied u werkzaam bent (bijvoorbeeld alleen

in BelgIê of in heel Europa) en een profiel geven van uw

klanten of leden.

Noem tevens de naam van een persoon met wie lezers

contact kunnen opnemen als zij meer informatie willen

over uw organisatie.

Sportindekijker.be Kruisbaanvelden 44 2170 Merksem 0496-97.44.90 Voorzitter: Marc Demartin

Deze uitgave is verbonden aan de website www.voetbal1.be en www.sportindekijker.be De foto’s en artikels zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden overgenomen, onder welke vorm dan ook (MD)

I N F O

Nu reclame maken via onze website....

HIER...

Donde rdag 10 j un i 2010 Het sportieve treffen tussen laatste-jaars geneeskunde en onze gelief-de proffen, onder enthousiaste aan-moediging van onze eigenste cheerleaders is achter de rug. De studenten wonnen voor een tweede maal in zestien jaar tegen hun profs. Ook dit jaar werd het een sportieve strijd die eindigde met 5-3 in het voordeel van de dokters 2010. Ook de voetbal1.be was aan-wezig en u kan nagenieten via on-z e t w e e f o t o b o e k e n . Foto’s zijn te bekijken via onze website.

De term publiciteit komt men tegen in de uitdrukking in de publiciteit bren-gen en de publiciteit zoeken. Men probeert daarmee het publiek te bereiken om een zaak of een product onder de aandacht te brengen of de perceptie

Onze tarieven zijn een kleine bijdrage om de kost van zowel de ge-drukte, maar ook de website te financieren. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Via deze weg kan u uw product promoten via on-ze index pagina’s van de voetbal1.be en de sportindekijker.be. Of U kan ook uw product promoten via een of meerdere fotoboeken.

(voorlopig)Heeft u nog geen logo of reclame boodschap, dan willen we u helpen bij de creatie van deze zaken. Wenst u meer info, aarzel niet om ons te contacteren. Wij willen U graag verder helpen.

Aan de leden en sympathisanten van Ostan vzw. De Raad van Be-stuur van Ostan heeft onlangs een fusievoorstel gekregen vanwege F.C.B. en heeft na een intens ge-sprek met een aantal bestuursleden van F.C.B. hierop positief geant-woord Concreet wil dit zeggen dat de Ostanbiotoop vergroot, dit vanaf het seizoen 2010-2011. Langs deze weg willen we dan ook reeds al-le leden en sympathisanten van F.C.B. van harte verwelkomen ! Bij-komende inlichtingen zullen in de komende weken en maanden vol-gen (bron Ostan nieuwsbrief)

Het negende jeugdtornooi op Seja, gehouden op 21,22,23 en 24 mei 2010

Een primeur voor SEJA,aangesloten bij KVV Antwer-pen. Naast jeugd- en damesploegen zal het wedstrijd-schema worden verspreid over vier

dagen, voor het eerst ook een seni-oren tornooi. Maandag een 4x4 tor-nooi voor meisjes en jongens van 2 0 0 3 , 2 0 0 4 e n 2 0 0 5 . . Een succes, ook de aller kleinsten mochten nu op een echt voetbal-veld, voor enkele de eerste kennis-m a k i n g m e t v o e t b a l Proficiat SEJA voor dit initiatief. Tot volgend jaar.(MD)