Newsletter Gandong Projects july 2015

2
Hiermee is een geweldig bedrag ingezameld! In het dorp Horale zijn de eerste fundamenten voor de bibliotheek, Rumah Baca, reeds gelegd. De vervolgstappen zijn het neerzetten van het gebouwtje en inrichten met boeken. Nr 2 maart 2015 GANDONG PROJECTS BLIJFT IN BEWEGING! RUMAH BACA Nieuw project van Gandong Projects is het opzetten van een kleine bibliotheek op Seram. Daarbij hebben wij de steun van Basisschool De Okkernoot (Zetten) gekregen, met uiteenlopende geldinzamelingsacties. Denk aan: een flessenactie, sponsorloop, kleine boekenmarkt en inzamelen van gebruikte kleding. Nr 3, juli 2015

Transcript of Newsletter Gandong Projects july 2015

Page 1: Newsletter Gandong Projects july 2015

Hiermee is een geweldig bedrag ingezameld! In het dorp Horale zijn de eerste fundamenten voor de bibliotheek, Rumah Baca, reeds gelegd. De vervolgstappen zijn het neerzetten van het gebouwtje en inrichten met boeken.

Nr 2 maart 2015

GANDONG PROJECTS BLIJFT IN BEWEGING!

RUMAH BACANieuw project van Gandong Projects is het opzetten van een kleine bibliotheek op Seram. Daarbij hebben wij de steun van Basisschool De Okkernoot (Zetten) gekregen, met uiteenlopende geldinzamelingsacties. Denk aan: een flessenactie, sponsorloop, kleine boekenmarkt en inzamelen van gebruikte kleding.

Nr 3, juli 2015

Page 2: Newsletter Gandong Projects july 2015

WARUNG EFATAIn de vorige nieuwsbrief hebben we verteld over het Gandong Projects initiatief om een eethuisje te ontwikkelen; Warung Efata.De warung is begin februari 2015 opengegaan. De huidige locatie in Paso blijkt helaas geen succesvolle plek met weinig aanloop. Maar Gandong Projects geeft de moed niet op.

EEN BRUG VAN VRIENDSCHAP Een donateur uit Nederland heeft gebruikte voetbalkleren weggegeven aan het lokale jeugd voetbalteam SSB Rumah Tiga op Ambon. Gandong Projects heeft hierin bemiddeld. Het team is er super blij mee!

Heeft u nog andere ideeën of suggesties voor GandongProjects, neemt u dan vooral contact op. Contactpersoon: Atha HitijahubessyMobiel: +62 (0) 81343244214Telefoon: +31 (0) 488 454119Email: [email protected]

www.gandongprojects.webs.com

Indien u zich wilt afmelden voor deze nieuwsbrief, kunt u dit aangeven via [email protected]

TIP

Houd de Marinjo van augustus 2015 in de gaten, hierin ook aandacht voor Gandong Projects!