Mölke VakantieMagazine 2012

32
• Visvakanties • Familieweekend! • Kamperen met privé sanitair • Reggehooibergen • Mobile homes • Fiets4daagse & Wandel4daagse • Nieuw: Bowlingbanen bij Mölke! • Kindvriendelijk uit eten Gewoonweg gemoedelijk Mölke Vakantiemagazine 2012 Neem GRATIS mee!

description

Mölke vakantiemagazine. Kamperen, verhuuraccommodaties, stacaravans, mobile homes, chalets, kinderrestaurant, bowlen in overijssel, all-inclusive, halfpension, visvakanties, weekendje weg, kanovaren, fluisterbootje huren

Transcript of Mölke VakantieMagazine 2012

Page 1: Mölke VakantieMagazine 2012

• Visvakanties • Familieweekend!

• Kamperen met privé sanitair • Reggehooibergen

• Mobile homes • Fiets4daagse & Wandel4daagse

• Nieuw: Bowlingbanen bij Mölke! • Kindvriendelijk uit eten

Gewoonweg gemoedelijk

MölkeVakantiemagazine 2012

Neem

GRATIS

mee!

Page 2: Mölke VakantieMagazine 2012
Page 3: Mölke VakantieMagazine 2012

Voorwoord Een terugblik op 2011...Ondanks de slechte weerberichten in het hoogseizoen was 2011 voor Mölke weer een bijzonder jaar met veel tevreden gasten. We kunnen bevestigen dat de ligging aan de Sallandse Heuvelrug een gunstige invloed heeft gehad op de weersomstandigheden in de Reggestreek. Vakantiegasten hebben dan ook in 2011 weer kunnen genieten van lange fiets- en wandeltochten door de bijzondere omgeving van de camping. De jaarlijkse Mölke fiets4daagse bleek weer een groot succes en de nieuwe fluisterbootjes aan de Regge waren ondanks het weer

vrijwel altijd vol.

Vooruitzichten 2012Natuurlijk staan we ook in 2012 niet stil. We zijn inmiddels gestart met de bouw van nieuwe hypermoderne bowlingbanen. In maart 2012 verwachten wij de banen te kunnen openen. Naast de binnenspeeltuin en het binnenzwembad biedt dan ook de bowlingbaan vermaak bij minder goed weer.

Omdat kwaliteit enorm belangrijk is en wij de mening van onze gast erg op prijs stellen, bekijken wij ieder jaar de ingevulde enquêtes aandachtig. Hieruit komen vaak interessante tips die wij meenemen naar het volgende jaar. In 2012 gaan we dan ook kleine aanpassingen doen aan onze verhuuraccommodaties, treffen we voorzieningen voor de opslag van elektrische fietsen en denken we na over kindvriendelijke voorzieningen bij onze accommodaties. Voor families komen er arrangementen met een compleet programma van bowlen, varen, lekker uit eten en overnachten en we organiseren voor het eerst de Mölke wandel4daagse.

Kortom we blijven vernieuwen en doen er alles aan om onze gast ook in 2012 weer een bijzondere vakantie te laten beleven.

Bert van de Maat

Ont

wer

p: N

otab

ilis O

pmer

kelijk

e C

omm

unic

atie

Inhoudsopgave

Gewoonweg gemoedelijk

Weg met het gezin

Kinderpret

Accommodaties

Kamperen met privé sanitair

Kampeerarrangementen

Tarieven kamperen 2012

Tarieven accommodaties 2012

Plattegrond

Reserveren

Reggehooibergen

Fietsen & wandelen in de Reggestreek

Vissen & de Regge

Familieweekenden

Kindvriendelijk uit eten

Verwenarrangementen

468

1012141516

1819202224262830

Page 4: Mölke VakantieMagazine 2012

Voor ieder wat wils

Aan het kabbelende riviertje de Regge, omgeven door een parkachtig landschap en rustieke Twentse

boerderijen, ligt Vakantiepark Mölke. Gasten kunnen hier terecht met eigen kampeermiddel

of in één van de accommodaties. Het park biedt moderne voorzieningen, zoals de binnenspeeltuin, het

verwarmde binnenzwembad, moderne bowlingbanen, de airtrampoline en de huur van kano’s, fluisterbootjes en meer. Mölke zorgt het hele jaar door voor een ontspannen en onvergetelijk verblijf voor gasten in een verrassende, natuurlijke omgeving.

Een lekker lange vakantie, een weekendje weg of een midweek er tussenuit. Vakantiepark Mölke biedt voor ieder wat wils. Op het park en in de omgeving is van alles te beleven. Terwijl u in alle rust geniet van een wandeling langs het riviertje de Regge of van een kop koffie in het Dinercafé & Pannenkoeken, worden uw kinderen vermaakt met verrassende activiteiten van het animatieteam of vermaken zij zichzelf in de buitenspeeltuin of op de airtrampoline.

In het voor- en naseizoen biedt het gemoedelijke vakantiepark vooral rust en ruimte. Het landschap rondom Mölke is aangenaam gevarieerd met veel bossen, weidelandschappen, dorpjes en wat verderop de unieke natuur op de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug. De andere kant op lonkt Twente met de authentieke Twentse boerderijen. Het maken van lange fietstochten en stevige wandelingen is altijd weer een genoegen, omdat de routes even talrijk als verrassend zijn.

Een potje bowlen of een vaartocht met de Reggestroom in combinatie met lekker eten en drinken en overnachten maakt Mölke erg geschikt voor een familieweekend of andere bijeenkomsten.

Gewoonweg gemoedelijk

4

Page 5: Mölke VakantieMagazine 2012

ZondagsrustOp zondag draaien de wieken van Mölke in een rustig tempo. De meeste voorzieningen zijn deze dag gesloten. Het binnenzwembad is wel geopend. De receptie is op zondag in het hoogseizoen op beperkte tijden open. In het zomerseizoen is er iedere zondagochtend een algemene kerkdienst, soms met zangkoor.

5

Page 6: Mölke VakantieMagazine 2012

Heerlijk liggen zonnen. Klauteren in de binnenspeeltuin. Spetteren in het

binnenzwembad. Kanovaren op de Regge. Uitleven op het multifunctioneel sportveld

en met het hele gezin een potje bowlen. Uw vakantie in Zuna kan beginnen!

Volop plezier voor het hele gezin! Kinderen kunnen zich uren vermaken met alle voorzieningen

op het park. Lekker springen op de airtrampoline of een potje tennissen met het hele gezin. Het

enthousiaste animatieteam zorgt voor een uitgebreid recreatieprogramma voor jong & oud met spectaculaire

activiteiten die je niet mag missen!

Voor de dierenvrienden is er een mini-kinderboerderij met onder andere konijnen, kippen en geitjes. In april 2012 verwachten wij nieuwe, moderne bowlingbanen te openen, waar het hele gezin de strijd met elkaar aan kan gaan tijdens een potje bowlen op ultra moderne banen met speciale lichteffecten.

Weg met het gezin

Een dagje uitEen weekend of een midweek weg is de ideale gelegenheid om samen met het gezin uitstapjes te maken naar leuke attractieparken of andere activiteiten in de buurt. Wij hebben diverse tips op een rijtje gezet:

Familietips• AvonturenparkHellendoorn• AttractieparkSlagharen• PlopsalandCoevorden• InternationaalbrandweermuseumRijssen• Sauna-enzwemparadijsPrestonPalaceAlmelo• KartplazaActionworldNijverdal• KinderboerderijDondertmanHolten• TierparkNordhorn• ThemaparkKidscityBorne• PietbosSpeelbosHolterberg

6

Page 7: Mölke VakantieMagazine 2012

Een sport die al tientallen jaren bestaat, geschikt voor jong en oud, waar je maar niet op uitgekeken raakt. Dat is het familiespel bowlen. Begin april 2012 verwacht Mölke de deuren van de bowlingbaan te openen. Maar liefst vier nieuwe, zeer moderne banen. Dit wordt niet zomaar een uurtje bowlen zoals u dat waarschijnlijk kent.

De moderne witte banen en de LED verlichting geven het geheel een bijzondere uitstraling. U hoeft uw eigen punten niet te schrijven, want alles verloopt computergestuurd. De speciale lichteffecten en de lasershow die worden afgespeeld zorgen voor een spectaculair uitje.

Wanneer u niet aan de beurt bent bekijkt u de videoclips van favoriete artiesten op één van de grote schermen. Houdt u meer van een potje ouderwets bowlen? Natuurlijk kunnen wij tijdens uw familiebijeenkomst of personeelsuitje rekening houden met uw wensen en de speciale effecten gewoon achterwege laten.

ArrangementenDe gezellige bar en de leuke zitjes maken het mogelijk om een potje bowlen te combineren met eten en drinken. Er is van alles mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.bowleninoverijssel.nl

LED’s Go Showbowling

Vanaf 1 april

bij Partycentrum Mölke

NIEUW

7

Page 8: Mölke VakantieMagazine 2012

Kinderpret

Animatieprogramma

Faciliteiten voor kinderen Recreatiebalie

Knutselen, moonlight swimming, kinderbingo, meeleeftheater, dansen en zingen, de zomerfair, schminken en broodjes bakken, een dropping: allerlei activiteiten die het enthousiaste animatieteam in schoolvakanties voor alle kinderen met basisschoolleeftijd organiseert. Als je geluk hebt kom je tijdens

de activiteiten ook Eeky de Eekhoorn nog tegen. Hij is een echte kindervriend en wil altijd overal bij zijn. Op zondag worden er geen activiteiten georganiseerd en kun je lekker zelf de buitenspeeltuin in met campingvriendjes of vriendinnetjes.

Kinderen zullen zich bij Mölke geen moment vervelen. De faciliteiten speciaal voor kinderen hieronder op een rij:

• Binnenspeeltuin • Buitenspeeltuinen • Multifunctioneelsportveld • Airtrampoline • Bowlingbanen • Binnenzwembadmet1kinderbadje • Kinderrestaurantmetpannenkoeken • Uitgebreidrecreatieprogramma • Verhuurbaliemeto.a.skelters • Tafeltennisenvoetbaltafel • Tennisbaan • Mini-kinderboerderij

Fietsen, rennen of roeien. Voor de actievelingen verhuurt de recreatiebalie onder andere kano’s, fluisterbootjes, familiefietsen en skelters. De routes liggen al voor u klaar! De echte bikkels kunnen wekelijks deelnemen aan de twaalf kilometer lange Kano-bikkeltocht stroomopwaarts over de Regge. U kunt bij de recreatiebalie niet alleen terecht voor het huren van materialen, maar ook voor informatie over de omgeving en het reserveren van activiteiten zoals de rondvaarten over de Regge.

8

Page 9: Mölke VakantieMagazine 2012

Puzzel en Win!

Kinderwoordzoeker

In de vakanties speel ik graag op de camping, ben ik bij het

meeleeftheater en vaak te vinden in het Dinercafé & Pannenkoeken.

Ik heb op internet een kleurplaat gezet. Kleur jij die voor mij?

Misschien win jij wel een leuke prijs! Kijk op www.molke.nl/kleurplaat

en download de kleurplaat.

Groetjes Eeky!

p v a c a m p i n g

i v r i e n d j e s

z k i d a b m e w z

z o a s n b o s u s

a t n i s n o n a k

t a t a p e a e i e

e e k y n l n z u l

n n a s n w o l c t

t r a m p o l i n e

d i s c o b o o m r

Vul hieronder de overgebleven letters in:Stuur de oplossing van de woordzoeker voor 31/10/2012 naar [email protected] en maak kans op een Nintendo Dsi XL

discozunayszonclownbospizzavriendjesboomeekyvissenmolkecampingkanozwembadbowlenpatattrampolineskelter

9

Page 10: Mölke VakantieMagazine 2012

Accommodaties

Bungalettes Mobile HomesBungalettes zijn een uitkomst voor gasten die wat extra luxe en ontspanning op prijs stellen. Een bungalette is vergelijkbaar met een chalet en is het hele jaar door te huren. Houd er wel rekening mee dat de bedden en kastruimtes minder ruim zijn dan thuis. Een 1-persoonsbed kan eventueel vervangen worden door een kinderbedje. De bungalettes zijn compleet ingericht met keuken met magnetron, badkamer met douche, toilet en wastafel en een royale zithoek. De luxe bungalettes hebben een sauna en vaatwasser.

Typen:•4persoonsbungalettemet2slaapkamers•4-6persoonsbungalettemet2slaapkamers•6persoonsbungalettemet3slaapkamers•6persoonsbungalettemet3slaapkamers&sauna

In een mobile home beleeft u een luxe vorm van kamperen. De accommodaties zijn vergelijkbaar met een stacaravan. Vanaf april t/m oktober zijn de mobile homes te huur. Houd er rekening mee dat de bedden en kasten minder ruim zijn dan thuis. U kunt een 1-persoons bed laten vervangen door een kinderbedje. De mobile homes zijn compleet ingericht met keuken, douche, toilet, wastafel en royale zithoek.

Typen:•4persoonsmobilehomemet2slaapkamers•4-6mobilehomemet2slaapkamers•6persoonsmobilehomemet3slaapkamers

10

Page 11: Mölke VakantieMagazine 2012

Aangepaste bungalette “Ons Erf” In samenwerking met dagactiviteitencentrum DAC Ons Erf verhuurt Mölke een ruime 7-persoons chalet met 4 slaapkamers. Het chalet is geschikt voor 5 volwassenen en 2 kinderen en beschikt over 1 slaapkamer met 2 elektrische hoog/ laag bedden, een grote doucheruimte, brede toegangsdeuren en bestrating rondom het chalet.

Op verzoek kunnen hulpmiddelen als een tillift, douchestoel, douchebrancard, rolstoel en looprek gehuurd worden. De verhuurtarieven zijn gelijk aan de tarieven van de 6-persoons bungalette met 3 slaapkamers. Informeer naar de speciale folder van dit chalet.

11

Page 12: Mölke VakantieMagazine 2012

Kamperen met privé sanitair

Het ultieme vakantiegevoel

Standaard kampeerplaats

Super comfort kampeerplaats

Comfort kampeerplaats

De zon komt op, u kijkt naar buiten en er staat u een prachtige dag te wachten. Onderweg naar de recreatiewinkel komt de geur van verse broodjes u al tegemoet. Na een uitgebreid ontbijt is een frisse duik in het zwembad precies wat u nodig heeft. De kinderen vermaken zich ondertussen bij de knutselfrutselclub. Het begin van een ultieme kampeervakantie.

De camping heeft verschillende kampeervelden met speelplaatsen voor kinderen. De kampeerplaatsen variëren van 100 tot 125m2. Tegen een vergoeding is op iedere plaats draadloos internet mogelijk.

De kampeervelden Staakmolen en het Weidemolentje zijn voorzien van standaard kampeerplaatsen. Een standaard kampeerplaats is ongeveer 100 m2, heeft 4 ampère stroom en een watertappunt op elke kampeerweide. Tegen een meerprijs is tv-signaal mogelijk.

De super comfort kampeerplaatsen met eigen sanitair zijn gevestigd op kampeerveld De Wipmolen. Een super comfort kampeerplaats is ongeveer 125 m2, heeft 10 ampère stroom, een eigen watertrappunt, riolering, tv-signaal en privé sanitair met toilet, douche en wastafel.

De comfort kampeerplaatsen vindt u op De Mosterdmolen en De Bovenkruier ; twee gezellige kampeervelden. Een comfort kampeerplaats is ongeveer 120 m2, heeft 10 ampère stroom, een eigen watertappunt, riolering en een tv-signaal. Goed om te weten: het veld “Mosterdmolen” ligt binnen de geluidsstraal van de centrale voorzieningen.

ANWB CIJFER 9,0

12

Page 13: Mölke VakantieMagazine 2012

Geliefd bij seniorenLiefhebbers van fietsen en wandelen kunnen zowel in hoog- als laagseizoen bij Mölke terecht. In het laagseizoen genieten gasten in alle rust en ruimte van de vrijheid en de bijzondere natuurlijke omgeving in de Reggestreek. Speciaal voor senioren zijn er in het laagseizoen aantrekkelijke kampeertarieven en arrangementen eventueel met eigen sanitair. Ook zijn er leuke aanbiedingen voor de verschillende accommodaties.

Bent u geïnteresseerd in een georganiseerde fiets of wandeltocht? In 2012 organiseert Mölke zowel een fiets4daagse als een wandel4daagse. Hierover meer op pagina 22.

“Het gevoel van vrijheid, lekker buiten zijn, genieten van de rust om je heen met de nodige luxe binnen handbereik. Wat dacht u van een eigen badkamer op uw eigen kampeerplaats?”

13

Page 14: Mölke VakantieMagazine 2012

Kampeerarrangementen

Plattelands kampeerarrangement

Mei Bloeimaand Fietsmaand Juni

GezinsarrangementVoor- en naseizoenRust, vrije natuur, ontspanning, volop activiteiten. In Zuna is het heerlijk vakantie vieren! Profiteer nu van deze kampeeraanbieding en laat u verwennen:

•7dagenkamperenmet2personen•2warmebroodjesperpersoonperdag(m.u.v.zondag)•Inclusief2personen,electra,warmwater,douche, gemeentelijk heffingen & gebruik binnen zwembad•Gratisfiets-enwandelroutes

Standaard € 99,00Comfort € 129,00Super comfort € 179,00Extra personen € 39,00

Dit arrangement is uitsluitend te boeken buiten de landelijke schoolvakanties.

Mooie voorjaarsmaand inclusief meivakantie, Hemelvaart & Pinksteren. Een arrangement voor het hele gezin!

•Kamperenvan27aprilt/m29mei•Inclusiefgezin,(max.6personen)warmwater,douche, gemeentelijke heffingen & gebruik binnen zwembad•Recreatie,gebruikbinnenzwembad&binnenspeeltuin•Electra100kWhvrij

Standaard € 489,00Comfort € 559,00Super comfort € 679,00

Kamperen & Fietsen is een succesvolle combinatie. Met z’n tweetjes genieten van de prachtige natuur die Overijssel kent.

•Kamperenvan2t/m30juni•Inclusiefgezin,warmwater,douche,gemeentelijkeheffingen & gebruik binnen zwembad•Gratisfiets-enwandelroutes•Electra100kWhvrij

Standaard € 339,00Comfort € 359,00Super comfort € 389,00

HoogseizoenKamperen in het hoogseizoen met uw hele gezin op een prachtige kampeerplaats. U heeft de keuze uit een standaard, comfort of super comfortplaats. Het arrangement is inclusief:

•7dagenkampereninhethoogseizoen•Inclusiefgezin,electra,warmwater,douche&gemeentelijke heffingen•Recreatie,gebruikbinnenzwembad&binnenspeeltuin

Standaard € 199,00Comfort € 259,00Super comfort € 299,00

Ditarrangementisgezinsgebonden(max.6personen)enteboeken in juli & augustus.

14

ACSI Camping Card Tarief €14,-

Page 15: Mölke VakantieMagazine 2012

Tarie

ven

kam

pere

n 20

12

Tarie

f p/n

, incl

. 2 p

ers,

kam

peer

mid

del, 1

bijz

ette

ntje

, 1 a

uto,

ele

ctra

, war

m w

ater

, dou

che

en g

ebru

ik o

verd

ekt

zwem

bad.

voo

r- e

n

Pla

ttel

ands

Kam

peer

arra

ngem

ent

nase

izo

en

in v

oo

r- e

n na

seiz

oen

Kam

pere

n

Dive

rse t

oesla

gen

kam

pere

n

Arr

ange

men

ten

30-0

3 -

06-0

4

Voo

rsei

zoen

06-0

4 -

10-0

4

Pas

en

10-0

4 -

27-0

4

Voo

rsei

zoen

27-0

4 -

07-0

5

Mei

vaka

ntie

07-0

5 -

16-0

5

Voo

rsei

zoen

16-0

5 -

28-0

5

HV

+ P

28-0

5 -

30-0

6

Voo

rsei

zoen

30-0

6 -

14-0

7

Zom

erva

kant

ie

14-0

7 -

18-0

8

Zom

erva

kant

ie

18-0

8 -

01-0

9

Zom

erva

kant

ie

01-0

9 -

27-1

0

Nas

eizo

en

Sta

ndaa

rd

Co

mfo

rt

Sup

erco

mfo

rt

18

2

3

3

0

arr

a

rr

arr

18

2

3

3

0

arr

a

rr

arr

18

2

3

3

0

arr

a

rr

arr

18

2

3

3

0

21

2

8

3

5

24

3

2

3

9

21

2

8

3

5

18

2

3

3

0

Rese

rver

ings

kost

en

(v

erpl

icht

)

Kort

ing

bij o

nlin

e bo

ekin

g

Gem

eent

elijk

e he

ffing

en

(ver

plic

ht)

Waa

rbor

g st

anda

ard

(v

erpl

icht

)

Waa

rbor

g co

mfo

rt &

sup

erco

mfo

rt

Extr

a pe

rsoo

n

2e b

ijzet

tent

Bezo

eker

s v.a

. 2 ja

ar

CAI,12kanalen(voorstandaardkam

peerplaatsen)

Huisdier(aangelijn

d,m

ax.1)

Onbew

oond(nietinschoo

lvakantiesenincom

binatiem

etarrangementen)

Dou

che

& W

arm

wat

er

Verw

arm

d ov

erde

kt z

wem

bad

Kind

erbe

d zo

nder

bed

linne

n/ki

nder

stoe

l

Voorkeursboe

king(ubepaaltzelfuw

plaatsnum

mer)

10

5

1 p

.p.p

.n.

20

50

4,5

p.p

.p.n

.

2,5

2,5

1,5

p.n.

2,5

p.n

.

3,5

p.n.

grat

is

grat

is

5 p

er v

erbl

ijf

10 p

er k

ampe

erpl

aats

Sta

ndaa

rd:

4 am

père

stro

om e

n w

ater

tapp

unt o

p el

ke w

eide

(C.A

.I. t

egen

mee

rpri

js)

Co

mfo

rt:

10 a

mpè

re s

troo

m, e

igen

wat

erta

ppun

t, rio

lerin

g, C

.A.I.

Sup

erco

mfo

rt:

10 a

mpè

re s

troo

m, e

igen

wat

erta

ppun

t, rio

lerin

g, C

.A.I.

en p

rivé

sani

tair

afm

etin

g: 10

x10

m.

11x1

1 m

.

12x1

2 m

.

30-0

3 -

30-0

6

30-0

3 -

10-0

4

06-0

4 -

10-0

4

27-0

4 -

07-0

5

27-0

4 -

07-0

5

27-0

4 -

29-0

5

11-0

5 -

21-0

5

16-0

5 -

21-0

5

16-0

5 -

29-0

5

16-0

5 -

29-0

5

25-0

5 -

29-0

5

02-0

6 -

30-0

6

02-0

6 -

14-0

7

30-0

6 -

02-0

9

30-0

6 -

02-0

9

25-0

8 -

29-0

9

13-1

0 -

27-1

0

Tarie

f inc

l. gez

in, k

ampe

erm

idde

l, 1 b

ijzet

tent

, 1 a

uto,

ele

ctra

, war

m w

ater

, dou

che,

gem

eent

elijk

e he

ffing

en e

n ge

brui

k ov

erde

kt z

wem

bad

** E

lect

ra 1

00 k

Wh

vrij.

Daa

rna

€ 0,

35 p

er k

Wh.

Prijz

en o

nder

voo

rbeh

oud

van

prijs

wijz

igin

gen,

dru

k-, t

ekst

- en

zet

fout

en.

Voor

seizo

enpl

aats

**

Opz

etw

eeke

nd +

Pas

en

Pase

n

Mei

vaka

ntie

11

dage

n

Meivakantie1week(vr-vrofm

a-ma)

Mei

Blo

eim

aand

incl

. M

eiva

kant

ie +

Hv

+ P

k **

Hem

elva

art

+ o

pzet

wee

kend

Hem

elva

art

Hem

elvaart+Pinksteren(aaneengesloten)

Hem

elvaart+Pinksteren(5dgnonbew

oond)

Pink

ster

en

Juni

- F

iets

maa

nd *

*

Vro

ege

zom

erar

rang

emen

t

Juli-

Aug

ustu

s**

Hoo

gsei

zoen

gez

insa

rran

gem

ent

per

wee

k

Sept

embe

r **

Her

fstv

akan

tie 1

wee

k

Sta

ndaa

rd

Co

mfo

rt

Sup

erco

mfo

rt

99

1

29

179

529

6

39

739

89

1

09

122

62

8

2

9

5

249

2

89

319

199

2

39

269

489

5

59

679

199

2

29

259

169

1

99

229

289

3

29

379

259

2

99

349

139

1

69

199

299

3

89

479

419

5

29

659

799

8

99

999

199

2

65

309

179

2

09

229

99

1

39

199

Trek

kers

tarie

fTa

rief v

oor

max

. 1 n

acht

, incl

. 2 p

ers,

kam

peer

mid

del e

n 1

auto

,

electra.(excl.G

emeentelijkeheffingen)

Voor

- en

nas

eizo

en

1

0

Hoo

gsei

zoen

en

vaka

ntie

s 1

5

(Nietop

reserverin

g)

15

Page 16: Mölke VakantieMagazine 2012

midw

145

179

145

159

159

269

169

169

199

219

269

319

369

349

329

269

169

209

159

midw

159

189

159

169

169

289

179

179

209

229

289

339

389

369

339

289

179

229

169

midw

169

199

169

189

189

329

199

199

219

239

299

359

419

399

359

299

199

249

179

midw

225

225

225

299

299

299

299

299

299

449

449

449

449

449

449

449

299

299

225

midw

129

129

199

139

139

149

179

219

269

299

279

229

219

139

159

midw

139

139

229

149

149

165

195

239

279

319

299

249

239

149

175

midw

149

149

249

159

159

179

209

259

299

339

319

269

259

159

189

dag*

55605560806070758595110

100

9085606560

dag*

606560628565758090100

115

110

9590657065

dag*

6269627090708085100

105

120

115

100

95707570

dag*

75757599999999999999125

125

125

150

125

125

125

999975

dag*

45655055657585908575655055

dag*

50705560708090959080705560

dag*

55756065758595100

9585805565

Bungalette

4pers(2slaapkamers)

Bungalette

6pers(2slaapkamers)

Bungalette

6pers(3slaapkamers)

Bungalette S

auna 6pers(3slaapkam

ers) R

eggehoo

iberg Sauna

5 personen (2slaapkamers)

Mo

bile hom

e4pers(2slaapkam

ers)M

obile ho

me

6pers(2slaapkamers)

Mo

bile hom

e6pers(3slaapkam

ers)

Tarieven accomm

odaties 2012

02-01 - 17-02

17-02 - 05-03

05-03 - 06-04

06-04 - 13-04

06-04 - 10-04

13-04 - 27-04

27-04 - 07-05

07-05 - 16-05

16-05 - 21-05

21-05 - 25-05

25-05 - 28-05

25-05 - 29-05

28-05 - 29-06

29-06 - 06-07

06-07 - 13-07

13-07 - 20-07

20-07 - 10-08

10-08 - 17-08

17-08 - 24-08

24-08 - 31-08

31-08 - 12-10

12-10 - 26-10

26-10 - 21-12

21-12 - 28-12

28-12 - 04-01

Vakantieperio

de

Voorjaarsvakantie

Pasen *

Pasen(langwknd)

Meivakantie

Hem

elvaart

Pinksteren *

Pinksteren (langwknd)

Zuid

Midden Z

uid

Midden Z

uid

Midden N

oord Zuid

Midden N

oord

Noord

Noord

Herfstvakantie

Kerstvakantie

Kerstvakantie

week

199

259

199

289

229

349

229

299

329

399

499

549

529

479

399

269

299

259

299

299

midw

129

169

129

149

149

249

159

159

179

209

259

299

339

319

269

259

159

189

149

wknd

129

149

129

189

219

149

219

159

289

229

259

179

209

239

259

289

269

239

229

159

169

149

week

219

269

219

309

239

369

249

319

339

419

519

569

539

499

419

279

329

269

329

329

wknd

145

159

145

199

229

159

229

169

299

249

279

199

219

249

279

319

289

249

249

169

179

159

dag*

5055505075556070809099958580555555

week

239

289

239

319

249

389

269

339

369

449

549

599

559

519

449

289

349

279

379

379

wknd

159

169

159

219

249

169

239

179

329

269

299

209

229

259

289

339

309

279

259

179

199

169

week

259

299

259

349

259

429

289

369

399

489

599

639

599

549

489

319

379

299

409

409

wknd

169

179

169

229

259

189

259

199

349

289

339

219

239

279

299

359

329

299

279

199

219

179

week

399

399

399

499

499

499

499

499

699

699

699

699

699

699

699

499

499

399

499

499

wknd

225

225

225

299

349

299

299

299

399

399

449

299

399

399

399

399

399

399

399

299

299

225

week

249

189

299

209

259

289

359

449

499

479

439

349

219

259

week

269

209

329

219

279

309

379

479

525

499

459

379

239

279

wknd

159

169

129

169

139

249

189

219

149

179

189

239

249

239

199

179

139

159

week

289

229

349

229

299

329

399

499

549

529

479

399

259

299

wknd

169

199

139

189

149

269

229

249

165

195

209

249

269

249

219

199

149

175

wknd

189

219

149

219

159

289

239

259

179

209

229

259

289

269

239

219

159

169

Er worden zeer beperkt huisdieren toegelaten in de verhuuraccom

modaties.

Geen huisdieren in accom

modaties m

et sauna.

Weekbo

ekingen: vrijdag tot vrijdag of m

aandag tot maandag

Midw

eekboekingen: m

aandag tot vrijdagW

eekendboekingen: vrijdag tot m

aandag

Verblijfsperiodes*** Extra nacht bij te boeken

** Somm

ige periodes hebben afwijkende w

isseldagen

incl. aangepaste chalets

16

Page 17: Mölke VakantieMagazine 2012

Dive

rse t

oesla

gen

Rese

rver

ings

kost

en

Kort

ing

onlin

e bo

ekin

g

Eind

scho

onm

aak

Eind

scho

onm

aak

bij h

uisd

ier

Huisdier(aangelijn

d,m

ax.1)

Bedl

inne

n

Gem

eent

elijk

e he

ffing

en

Waa

rbor

g ac

com

mod

atie

Bezo

eker

s v.a

. 2 ja

ar

Bijze

tten

tje

Verw

arm

d ov

erde

kt z

wem

bad

Kinderbedje(zon

derdekbedenlinnengoe

d)

Kind

erst

oel

Handd

oekpakket(1xmiddelgrooten1xbadlaken)

Keukendo

ekpakket(handdo

ekentheedo

ek)

Bedd

en o

pmaa

kser

vice

Voorkeursboe

king(ubepaaltzelfuw

plaatsnum

mer)

(ver

plic

ht)

(ver

plic

ht)

(ver

plic

ht)

(ver

plic

ht)

(ver

plic

ht)

10,0

0

5,0

0

40,0

0

60,0

0

2,5

0 p.

n.

7,5

0

1,0

0 p.

p.p.

n.

50,0

0

2,5

0 p.

d.

grat

is

grat

is

5,0

0 pe

r ve

rblijf

5,0

0 pe

r ve

rblijf

5,0

0 pe

r pa

kket

5,0

0 pe

r pa

kket

5,0

0 pe

r pe

rsoo

n

13,5

0 pe

r ac

com

mod

atie

1.

Bel

naa

r 05

48 -

51

27 4

3

2.

Onl

ine

boek

en 2

4/7

via

ww

w.m

olke

.nl

3.

Of s

tuur

een

em

ail n

aar

rese

rver

en@

mol

ke.n

l

Boe

ken

17

Page 18: Mölke VakantieMagazine 2012

Plattegrond M

ölke

18

Page 19: Mölke VakantieMagazine 2012

Reserveren

Online boeken

Persoonlijk contact

Social Media Nieuwsbrief

Bezoeken

Via www.molke.nl kunt u eenvoudig uw kampeerplaats of accommodatie online boeken, 7 dagen per week, 24 uur per dag! Online boekers krijgen € 5,00 korting op de reserveringskosten. U vindt online de nieuwste arrangementen, aanbiedingen & last-minutes.

Uiteraard krijgt u bij een boeking via internet de voordeligste prijs te zien, waardoor u verzekerd bent van de laagste prijs. Ergens anders een lagere prijs gezien? Neem dan contact met ons op, dit geldt niet voor reeds gemaakte reserveringen.

Natuurlijk kunt u ook telefonisch reserveren. Ons receptieteam helpt u graag.Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur. ‘s Zondags is de receptie m.u.v. het hoogseizoen gesloten. Ons telefoonnummer: 0548 - 51 27 43

Volg Mölke op Twitter, Hyves en Facebook en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen & aanbiedingen. Op ons Youtube kanaal posten wij regelmatig nieuwe filmpjes.

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe arrangementen, aanbiedingen en de last-minutes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbief. Dat kan heel gemakkelijk op www.molke.nl/nieuwsbrief

U bent altijd van harte welkom om een kijkje te nemen op ons vakantiepark. De koffie staat voor u klaar!

Boek voordelig en snel op

www.molke.nl

twitter.com/molkezuna molke.hyves.nl

facebook.com/molke.in.zuna

19

Page 20: Mölke VakantieMagazine 2012

Reggehooibergen: authentiek & luxeDe Reggehooiberg is een zeer comfortabele vakantiewoning in de vorm van een authentieke hooiberg.

Er staan twee Reggehooibergen op het vakantiepark. Beide accommodaties hebben een authentiek exterieur en interieur. U treft een volledig ingerichte open keuken met combi-magnetron en vaatwasser aan. Naast de keuken is een luxe badkamer met sauna. De woonkamer is L-vormig en sfeervol ingericht en is uitgerust met een LCD televisie met DVD-speler.

Via openslaande tuindeuren komt u in een royale tuin met terras, waar u ’s ochtends in de landelijke rust uw ontbijtje neemt of lekker relaxt in het zonnetje. In de woonkamer brengt een wenteltrap u via een kleine vide naar de twee slaapkamers met boxspringbedden.

Reggehooibergen

20

Page 21: Mölke VakantieMagazine 2012

21

Reggechalet met aanpassingen voor mindervalidenDe authentieke uitstraling van de Twentse hooischuur is bepalend geweest voor het ontwerp van het Reggechalet. Veel aandacht is er daarom geschonken aan de ligging van het chalet, zodat u een echt buitenleven gevoel beleefd. Het Reggechalet heeft drie slaapkamers, een uitgebreide keuken met vaatwasser. De woonkamer is sfeervol ingericht en heeft een LCD televisie met DVD-speler.

Het chalet is op diverse punten aangepast en daardoor zeer geschikt voor mindervaliden. De aanpassingen bestaan uit: verbrede toegangs- en binnendeuren, aangepast sanitair, royale ruimte in de slaapkamer met één hooglaagbed. Het chalet is geheel drempelloos en daardoor toegankelijk voor een rolstoel. De parkeerplaats is royaal en verhard.

Page 22: Mölke VakantieMagazine 2012

Fiets & Wandeltips

Fiets4daagse - 28 t/m 31 augustus 2012

Wandel4daagse - 3 t/m 6 juli 2012

Onze fiets- en wandeltips:• SallandseHeuvelrug• DeReggestreek• HetWierdenseveld• OmmetjeZuna• DeBorkeld• HetSchwarzwald• OmgevingDelden

Ontdek de veelzijdige omgeving per fiets of al wandelend. Geniet van de afwisselende coulisselandschappen, de cultuurhistorie met bijzondere landgoederen, kastelen

en leuke stadjes. Vanaf de camping haakt u zo in op het fietsroutenetwerk, waarmee u iedere dag weer een eigen route kunt samenstellen. Bij de recreatiebalie worden fietsen verhuurd voor jong & oud.

Heeft u een elektrische fiets? Dan kunt u gebruik van het ION oplaadpunt op de camping. Houdt u meer van wandelen? Langs en over de camping lopen diverse wandelroutes. Nieuw is het Ommetje Zuna dat over de camping loopt.

Mölke organiseert in 2012 voor de 3e keer op rij de Mölke Fiets4daagse. Iedere dag is er weer een verrassende fietstocht. Zo fietst u door de bossen en langs de prachtige heide van de Sallandse Heuvelrug. Onderweg zijn tal van bezienswaardigheden te bezichtigen. Tijdens de diverse tochten maakt u kennis met de vele gezichten die de omgeving van Zuna kent. U kunt zich inschrijven op onze website via www.molke.nl/fiets4daagse

Eens moet de eerst keer zijn! Van 3 t/m 6 juli organiseren wij de Mölke Wandel4daagse. De route loopt door bossen, idyllische dorpjes en over adembenemende landgoederen en boerenakkers. Wilt u geen vier dagen meewandelen, dan is het ook mogelijk om één of meerdere dagen mee te doen. Alleen, met vrienden of met uw gezin. Kijk voor meer informatie, arrangementen en inschrijvingen op www.molke.nl/wandel4daagse

Fietsen & Wandelen in de Reggestreek

22

Page 23: Mölke VakantieMagazine 2012

Plattelands Fietsarrangementen

All-inclusive

HalfpensionZeer geliefd bij onze trouwe gasten zijn onze plattelands fietsarrangementen. U kunt zich volledig laten verwennen op basis van halfpension of zelfs all-inclusive. Alles wordt voor u geregeld. Iedere ochtend bezorgen wij een goed gevulde ontbijtmand bij uw accommodatie en iedere avond kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner. U profiteert daarnaast van vele extra’s zoals gratis fiets- en wandelroutes. Kijk voor meer informatie of reserveringen op www.molke.nl/fietsarrangementen

Laat u maximaal verwennen! Dit is alleen te reserveren tijdens de midweek buiten de schoolvakanties. U betaalt een toeslag t.o.v. het halfpension arrangement.> Stevige lunch> Alle consumpties inclusief m.u.v. buitenlands gedistilleerd> Gratis snacks & ijsjes> Vaartocht over de Regge

• Ubetaalteentoeslagvan€15,00p.p.p.n.• Voorkinderenvan2t/m11jaareentoeslagvan€7,50

Kinderen van 0 - 1 jaar verblijven gratis.

Prijzen per persoon bij 2 pers. Week Midweek/Weekend

Mobile home € 305 € 205 Bungalette € 330 € 224 Bungalette met sauna € 350 € 235Reggehooiberg met sauna € 430 € 290

Extra volwassenen: € 32,50 p.p.p.n. | Extra kinderen: € 17,50 p.p.p.n.

• Verrassendebungaletteofmobilehome• Iedereochtendeenontbijtmandbijuw accommodatie bezorgd• ’sAvondseenuitgebreidKoud&Warmbuffetof 3-gangen verrassingsdiner• Vooriederedageengratisfiets-ofwandelroute• Bedlinnen,gemeentelijkeheffingen& eindschoonmaak• Teboekenvanaprilt/moktoberbuitenlandelijke schoolvakanties

23

Page 24: Mölke VakantieMagazine 2012

Visvakanties

Forelvisvijvers

Ontdek de Reggestreek

De visliefhebber komt op dit park echt aan zijn trekken. Wij bieden u diverse mogelijkheden om te vissen vanaf onze camping. Diverse kampeerplaatsen, mobile homes en bungalettes staan slechts gescheiden door een voetpad van het water. Langs het park stroomt het riviertje de Regge. Vissers kunnen hun hart ophalen tijdens het vissen in de Regge, want het water is schoon en de visstand is goed.

In de Regge leven meer dan 22 grotere vissoorten waaronder de karper, snoek, voorn en brasem. Langs de oevers zijn veel mooie visstekken te vinden. Enkele verhuuraccommodaties liggen slechts gescheiden door een voetpad van de Regge.

In de omgeving zijn ook diverse forelvisvijvers. Bij Forellen-kwekerij“DeTipbosch”inHellendoorn(11km)vindtuvierverschillendevisvijversenbij’nDeep’ninDiepenheim(18km)3 verschillende vijvers waar u kunt vissen op forel en zalmforel van uitmuntende kwaliteit.Gooi eens een hengeltje uit in het riviertje de Regge of in een van de mooie visvijvers of plassen in de omgeving.

De Reggestreek is een fantastische verademing en constante verassing in één. Sappige weides waarop

koeien vredig grazen, omzoomd door de typische Twentse houtwallen die worden afgewisseld door onontgonnen

veengebieden met schaapskuddes, golvende heidevelden en bossen waarin je urenlang kunt fietsen en wandelen.

Vissen en de Regge

24

Page 25: Mölke VakantieMagazine 2012

Fluisterbootjes

KanovarenElektrische Salonboot

Ervaar de prachtige Reggestreek en maak een vaartocht met een fluisterbootje. U kabbelt op eigen houtje met 4 tot 10 km per uur over de Regge en ontdekt ondertussen de bijzondere en rustige omgeving. De bootjes zijn eenvoudig te besturen en zijn voorzien van elektromotoren, waardoor ze ‘fluisterstil’ en zeer milieuvriendelijkzijn.Ukuntzelf(zondervaarbewijs)met

vrienden of familie op pad. De bootjes kunt u per uur reserveren. Er zijn diverse leuke arrangementen samengesteld. Zo kunt u tijdens de tocht een bezoek brengen aan een biologische boerderij of u maakt op een bijzondere manier kennis met wijn uit de streek bij een lokale wijngaard. Kijk ook eens op www.fluisterbootje-huren.nl

Sportievelingen kunnen de Regge verkennen per kano of kajak. Er zijn 3-persoons Canadese kano’s en 1- en 2-persoons kajaks te huur. Naast de losse verhuur worden ook kano-bikkel-tochten georganiseerd. U gaat 12 km stroomopwaarts kanoën over de Regge van Hulsen naar Zuna. Vanaf Mölke wordt u per auto naar het opstartpunt gebracht. Een heerlijke sportieve uitdaging voor jong en oud!Kijk ook eens op www.molke.nl/activiteiten

Wilt u een ontspannen vaartocht maken over de Regge? Met EMS Reggestroom maakt u onder leiding van een schipper/verteller een rondvaart over de Regge. De EMS Reggestroom is een comfortabele salonboot in stijl van 1900. De boot geeft plaats aan 25 passagiers. Meerdere keren per week zijn er tochten, ook worden er in de vakanties speciale kids-rondvaartjes georganiseerd. Tip: Huur de EMS Reggestroom af met uw eigen gezelschap! Kijk ook eens op www.reggevaart.nl

25

Page 26: Mölke VakantieMagazine 2012

Familieweekenden

Familieweekend: Want er is feest!

Eten & Drinken

Bent u van plan om een weekend weg te gaan met uw familie? Vele families hebben een soms al jaren bestaande traditie om eens in de zoveel tijd op een geschikte locatie bij elkaar te zijn voor een familieweekend.

Je ziet je broers en zussen weer eens, vader en moeder genieten volop van alle gezelligheid en niet te vergeten: de kleinkinderen!

Een andere goede aanleiding kan zijn: het samen met kinderen en kleinkinderen vieren van een 40-jarig of 50-jarig huwelijksfeest of bijvoorbeeld omdat oma 80 jaar wordt...

Men zoekt dan een plek waar ieder het naar de zin kan hebben; voldoende ruimte, privacy, een zwembad, activiteiten, liefst een beetje in de buurt van winkels. En vooral een stek waar kleine kinderen veilig kunnen spelen. Wij hebben alles in huis voor een geslaagd familieweekend!

Kleine groepen kunnen in het Dinercafé & Pannenkoeken genieten van een diner, creatief tafelen in de vorm van steengrill of grillen in het ‘Kokhuus’. Voor grotere groepen is er een ruim assortiment met koud & warme buffetten, barbecues of dinerbuffetten.

Activiteiten & faciliteitenNaast de binnenspeeltuin, het overdekt zwembad en de airtrampoline waar kinderen zich uren kunnen vermaken, zijn er allerlei activiteiten mogelijk om het programma compleet te maken. Laat zien wie de beste schutter is tijdens het handboogschieten, stap met z’n allen op de fietstrein of los een moord op tijdens een spannende GPS-tocht door de omgeving.

De natuurliefhebbers kunnen een vaartocht maken over de Regge. Bent u liever actief? Kies dan voor een tocht per kano of kajak. Kortom, voor een ieder wat wils!

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor familieweekenden of groepsreserveringen kunt u contact opnemen met onze receptie. Wij stellen graag een programma voor u samen!

26

Page 27: Mölke VakantieMagazine 2012

Verrassende bungalettesFeesten & PartijenVoor extra luxe en comfort kiest u een bungalette met sauna en laat u een ontbijtmand bij uw accommodatie bezorgen. De compleet ingerichte bungalettes zijn te huur voor 4 of 6 personen.

Tip: Huur de bungalettes op de Stellingmolen, een perfect veld voor een familieweekend!

Voor onder andere familiefeesten en bedrijfsfeesten heeft Mölke verschillende modern ingerichte zalen. Van een klein ‘Kokhuuske’ van 8 personen tot de Reggezaal met open haard die ruimte biedt aan ruim 90 personen. Er zijn allerlei mogelijkheden om een bijzonder programma op maat samen te stellen.

Stuur de oplossing van deze kruiswoordpuzzel voor 31/10/2012 naar [email protected] en win eenPlattelands Fietsarrangement op basis van halfpension voor 2 personen!

Horizontaal: 1 rebellie 6 rust 12 vreemd 13 roofvogel 15 vorstenkind 18 vleesgerecht 20 vertrager 21 afgemat23 jong dier 24 muziekwerk 26 gerief 28 hetzelfde 29 begin 31 ziekelijke zucht 33 profeet 34 ontkenning 36 draagstuk 38 edel 41 vuurverschijnsel 43 koninklijk hoofddeksel 45 balletrokje 47 deel v.e. naald 49 houding51 ribbenstoot 52 langzaamaan 55 versleer 58 frisdrank59 ontkenning 60 echo 61 lijn.

Verticaal: 2 kooktoestel 3 gemalin van Aegir 4 vruchtbare plaats 5 roem 7 Turks bevelhebber 8 voormalige Italiaanse munt 9 voorzetsel 10 spijl 11 vis 14 behoeftige omstandigheid 16 opschudding 17 vlek 18 sportploeg 19 wilde haver 22 Openbaar Ministerie 25 biefstuk 26 Europeaan 27 vuurmond 28 leefregel 30 zangstem 32 snavel 35 veldloop 36 denkleer 37 land in Azië 38 maatstaf 39 bloem 40 Europese taal 42 wilde haver 44 onzes inziens 46 gesloten 48 avondkleding 50 gast 53 dik en zwaar 54 paling 56 takje 57 soort hert.

Puzzel en win!

27

Page 28: Mölke VakantieMagazine 2012

Kindvriendelijk uit eten

Kindvriendelijk restaurant: Dinercafé & Pannenkoeken

Terras aan de Regge

BigSnackcorner

Vakantie tussen de potten & pannen? Dat is echt niet meer nodig. Laat u verwennen in ons Dinercafé & Pannenkoeken. U kunt hier samen met uw gezin genieten van zowel heerlijke à la carte gerechten en pannenkoeken als een lekkere lunch of een kop koffie bij de open haard. De kinderen kunnen zich uitleven in de aangrenzende

binnenspeeltuin. U kunt een vakantie reserveren op basis van halfpension of zelfs all-inclusive. Bent u met een grotere groep? Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij de mogelijkheid om een keuzemenu samen te stellen in overleg met onze chef-kok.

Terwijl u geniet van een hapje en drankje kijkt u vanaf het Reggeterras uit over het riviertje de Regge. In de insteekhaven ligt de salonboot EMS Reggestroom, de kano’s en een vijftal fluisterbootjes. Op het sfeervolle terras, dat zich achter het dinercafé vindt, worden a la carte gerechten en lunchgerechten geserveerd.

Wilt u snel en gemakkelijk eten? Bij de BigSnackcorner is van alles verkrijgbaar. U kunt kiezen uit speciaal samengestelde gezinszakken patat, verschillende snacks en diverse meeneemmaaltijden. Voor de kinderen zijn er diverse kinder-menuboxen verkrijgbaar.

Aan het woord: Gastheer André Westra‘Horeca is echt mijn passie. Ik geniet ervan om het gasten naar de zin te maken. ‘ André Westra, 29 jaar en gastheer van Dinercafé & Pannenkoeken werkt inmiddels alweer 4 jaar bij Mölke. ‘Mijn passie voor horeca heb ik gekregen tijdens mijn werk in onder andere een hotel in Luxemburg en op een Nederlands Cruiseschip.‘

’Ik ga iedere dag met ontzettend veel plezier naar mijn werk. In het hoogseizoen zijn er veel gezinnen met kinderen in het Dinercafé. Het speciale KidsOnly menu met pannenkoeken, de diverse kindermenu’s en de binnenspeeltuin waar zicht op

is vanuit het restaurant maakt het zo geschikt voor gezinnen.’ Naast het restaurant zorgt André ook dat feesten & partijen goed verlopen. ’ Van een verjaardagsdiner voor 10 personen tot bedrijfsfeesten met 150 personen, heel divers dus. Tevens help ik de chef-kok bij het ontwikkelen van de nieuwe menukaart. Dit jaar bieden we voor het eerst 3-gangen menu’s aan voor € 25,-. Dit slaat nu al goed aan.’

‘Ik zou het leuk vinden u ook eens te begroeten in het Dinercafé. De koffie staat klaar!’

Grenzend aan het Dinercafé & Pannenkoeken, midden in het centrale hoofdgebouw ligt de binnenspeeltuin van Mölke. De grote overdekte en verwarmde speeltuin bestaat uit onder andere een glijbaantje, hoge uitkijktoren, touwbrug, evenwichtsbalk, wipkippen, ballenbak en nog veel meer. De binnenspeeltuin is voor parkgasten vrij toegankelijk. Kortom; voor de kinderen urenlang speelplezier. Tip: Bekijk de binnenspeeltuin op Youtube!

De Binnenspeeltuin

28

Page 29: Mölke VakantieMagazine 2012

Kindvriendelijk uit eten

GRATIS KINDERMENU*Bon is geldig tot 31/12/2012

Dinercafé & Pannekoeken Mölke* Maximaal 1 bon per tafel

(knipbon)

Page 30: Mölke VakantieMagazine 2012

Verwenarrangementen

Zomers verwenarrangementLaat u verwennen in de vakantie met uw kinderen. Kies voor een arrangement op basis van halfpension of zelfs all-inclusive! Alles wordt voor u geregeld. Iedere ochtend bezorgen wij een goed gevulde ontbijtmand bij uw accommodatie en iedere avond kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner. U profiteert daarnaast van vele extra’s zoals gratis fiets- en wandelroutes.. Kijk voor meer informatie of reserveringen op www.molke.nl/verwenarrangementen

Halfpension

Prijzen per persoon bij 2 pers. Week Midweek/WeekendMobile home € 469 € 284 Bungalette € 495 € 299 Bungalette met sauna € 515 € 320Reggehooiberg met sauna € 565 € 345Extra volwassenen: € 45,00 p.p.p.n. | Extra kinderen: € 22,50 p.p.p.n.

Te boeken in meivakantie, Hemelvaart & Pinksteren en zomervakantie.

• Verrassendebungaletteofmobilehome• Iedereochtendeenontbijtmandbijuw accommodatie bezorgd• ’sAvondseenuitgebreidKoud&Warmbuffetof 3-gangen verrassingsdiner• Vooriederedageengratisfiets-ofwandelroute• Bedlinnen,gemeentelijkeheffingen& eindschoonmaak• 2-uurgratiskanovaren+kortingskaartvoor20%in de verhuurbalie• Uitgebreidrecreatieprogramma,toegangtot zwembad & binnenspeeltuin

All-inclusiveLaat u maximaal verwennen! Dit is alleen te reserveren tijdens de midweek. U betaalt een toeslag ten opzichte van het halfpension arrangement.> Stevige lunch> Alle consumpties inclusief m.u.v. buitenlands gedistilleerd> Gratis snacks & ijsjes> Vaartocht over de Regge

• Ubetaalteentoeslagvan€15,00p.p.p.n.• Voorkinderenvan2t/m11jaareentoeslagvan€7,50

Kinderen van 0 - 1 jaar verblijven gratis. Laat uw portemonnee maar thuis!

30

Page 31: Mölke VakantieMagazine 2012

Buitenplaats Holten

Nieuwsgierig geworden? Buitenplaats Holten

Chalet huren Showmodellen

Bed&Breakfast

Kom gerust eens langs, we zijn er altijd om u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden. Kijk voor meer informatie & reserveringen op www.buitenplaatsholten.nl

Bij Buitenplaats Holten kunt u ook uw vakantie doorbrengen in een comfortabel huurchalet. Zo kunt u eerst de sfeer proeven van het park en de omgeving. Er zijn enkele 4 en 6-persoons chalets in de verhuur.

De chalets zijn volledig ingericht en voorzien van een luxe keuken met combimagnetron en vaatwasser. De kamers zijn sfeervol ingericht met een gezellige zithoek en TV. Verder zijn de chalets uitgerust met centrale verwarming, een luxe badkamer en een terras met buitenmeubilair.

Er zijn nog enkele zeer voordelige showmodellen met recreatiegrond te koop.

Er zijn diverse arrangementen, zo bieden we de huurchalets aan op basis van Bed&Breakfast. Wie wil er ’s ochtends nou niet verrast worden met een heerlijke ontbijtmand.

Holterstraatweg 1867462 PN Rijssen

T. 0548 - 540 610E. [email protected]. www.buitenplaatsholten.nl

Op Buitenplaats Holten geniet u van de rust, ruimte en natuur. De rustzoeker komt hier volledig aan zijn trekken. Met ruime keuze aan chalets vindt u altijd datgene dat het beste bij u past. De chalets staan allen op zeer ruime kavels. Buitenplaats Holten

ligt aan de voet van de Holterberg, dat deel uit maakt van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, een waar paradijs voor liefhebbers van fietsen en wandelen. Het chaletpark ligt op de grens van Rijssen en Holten.

Uw tweede huis aan de voet van de Holterberg…

Page 32: Mölke VakantieMagazine 2012

Via www.molke.nl kunt u eenvoudig uw kampeerplaats of accommodatie online boeken, 7 dagen per week, 24 uur per dag! Online boekers krijgen € 5,00 korting op de reserveringskosten. U vindt online de nieuwste arrangementen, aanbiedingen & last-minutes.

Volg Mölke op Twitter, Hyves en Facebook en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen & aanbiedingen. Op ons Youtube kanaal posten wij regelmatig nieuwe filmpjes.

Boek online via

www.Molke.nl!

Molendijk 107 7466 PD ZunaT. 0548 - 51 27 43 I. www.molke.nl E. [email protected]

Vakantiepark Mölke

twitter.com/molkezuna

molke.hyves.nl

facebook.com/molke.in.zuna