Mindfulness Retreat Ibiza met meditatie, yoga en dans 2011

3
MINDFULNESS RETREAT OP IBIZA MET MEDITATIE, YOGA EN DANS 21 t/m 28 mei 2011 Ga mee op een 8-daagse reis met de zintuigen op het magische eiland Ibiza … Zie – hoor – ruik – voel en proef de prachtige geuren en kleuren van de natuur en kom helemaal tot jezelf met ontspannende mindfulness meditaties, vitaliserende yoga en vreugdevolle dans! Magisch Ibiza Het magische eiland Ibiza met haar helderblauwe zee, mooie stranden en bijzondere energie is een geliefde plek voor kunstenaars, natuurliefhebbers en rustzoekers. Het is ook een plek die je uitnodigt om los te laten, je vrij te voelen en te genieten van het moment. Programma Tijdens de retreat nodigen wij je dan ook uit om los te laten, je vrij te voelen en te genieten van het moment! We oefenen in mindfulness – leven in het hier en nu. Hoe vaak zijn we niet met onze gedachten bij gisteren of morgen en vergeten we te genieten van het moment? Als we in het hier en nu leven, zijn we meer in contact met onszelf en zal ons leven licht en vreugdevol zijn. Voorbeeld dagprogramma We beginnen de dag, na een vers ontbijt, met een ochtendsessie mindfulness meditatie en yoga in de natuur. Mindfulness meditatie is met een milde, open aandacht contact maken met jouw lichaam, gedachten en gevoelens, zonder dat je iets hoeft te veranderen. Dit geeft ruimte om te ontspannen en gewoon te ZIJN. Yoga is een combinatie van houdingen (asanas), ademhaling (pranayama) en meditatie, maakt je sterk en lenig en geeft energie. Mindfulness meditatie en yoga helpt je om uit je hoofd en in je lichaam te komen, zodat je kunt loslaten, ontspannen en genieten van het moment. Een heerlijke manier om wakker te worden en ontspannen aan je dag te beginnen! Na de lunch ben je vrij om Ibiza te verkennen, te genieten van een massage of reiki behandeling, waar jij op dat moment behoefte aan hebt. ’s Avonds, na het diner, is er een Go With the Flow dansworkshop: van sjamanendans tot 5 ritmes dans tot yoga trance dance! Je maakt met aandacht contact met jezelf, de ander en je omgeving. Dus lekker bewegen, alleen of samen, je vrij uiten en genieten! We sluiten af met een ontspannende meditatie. We vragen je om ook open te staan voor leuke verrassingen tijdens de retreat!

Transcript of Mindfulness Retreat Ibiza met meditatie, yoga en dans 2011

Page 1: Mindfulness Retreat Ibiza met meditatie, yoga en dans 2011

MINDFULNESS RETREAT OP IBIZA MET MEDITATIE, YOGA EN DANS 21 t/m 28 mei 2011 Ga mee op een 8-daagse reis met de zintuigen op het magische eiland Ibiza … Zie – hoor – ruik – voel en proef de prachtige geuren en kleuren van de natuur en kom helemaal tot jezelf met ontspannende mindfulness meditaties, vitaliserende yoga en vreugdevolle dans!

Magisch Ibiza Het magische eiland Ibiza met haar helderblauwe zee, mooie stranden en bijzondere energie is een geliefde plek voor kunstenaars, natuurliefhebbers en rustzoekers. Het is ook een plek die je uitnodigt om los te laten, je vrij te voelen en te genieten van het moment.

Programma Tijdens de retreat nodigen wij je dan ook uit om los te laten, je vrij te voelen en te genieten van het moment! We oefenen in mindfulness – leven in het hier en nu. Hoe vaak zijn we niet met onze gedachten bij gisteren of morgen en vergeten we te genieten van het moment? Als we in het hier en nu leven, zijn we meer in contact met onszelf en zal ons leven licht en vreugdevol zijn. Voorbeeld dagprogramma We beginnen de dag, na een vers ontbijt, met een ochtendsessie mindfulness meditatie en yoga in de natuur. Mindfulness meditatie is met een milde, open aandacht contact maken met jouw lichaam, gedachten en gevoelens, zonder dat je iets hoeft te veranderen. Dit geeft ruimte om te ontspannen en gewoon te ZIJN. Yoga is een combinatie van houdingen (asanas), ademhaling (pranayama) en meditatie, maakt je sterk en lenig en geeft energie. Mindfulness meditatie en yoga helpt je om uit je hoofd en in je lichaam te komen, zodat je kunt loslaten, ontspannen en genieten van het moment. Een heerlijke manier om wakker te worden en ontspannen aan je dag te beginnen! Na de lunch ben je vrij om Ibiza te verkennen, te genieten van een massage of reiki behandeling, waar jij op dat moment behoefte aan hebt. ’s Avonds, na het diner, is er een Go With the Flow dansworkshop: van sjamanendans tot 5 ritmes dans tot yoga trance dance! Je maakt met aandacht contact met jezelf, de ander en je omgeving. Dus lekker bewegen, alleen of samen, je vrij uiten en genieten! We sluiten af met een ontspannende meditatie. We vragen je om ook open te staan voor leuke verrassingen tijdens de retreat!

Page 2: Mindfulness Retreat Ibiza met meditatie, yoga en dans 2011

Verblijf We verblijven op een mooie locatie in het Noorden van het eiland, vlak bij het dorpje San Mateu. De stilte en ongerepte natuur van het Noorden is een prachtige plek om tot rust te komen en te genieten van het moment. Onze locatie heeft een gezellige, huiselijke sfeer waar je kunt ontspannen in de Zen tuin of kunt genieten van een kop thee in de ruime woonkeuken. Onze gastvrouw Eshwari kookt heerlijke biologische & vegetarische maaltijden. De 2-3 persoonskamers zijn netjes en comfortabel.

Prijs: € 995,- p.p. VROEGBOEKKORTING! boeken en betalen voor 1 maart = € 925,- p.p. Inclusief:

- Alle overnachtingen op basis van een 2 of 3 persoons kamer - alle vegetarische & biologische maaltijden, thee en koffie - alle mindfulness meditatie, yoga en dans workshops (voor iedereen toegankelijk, je hoeft

geen ervaring te hebben) Exclusief:

- retourvlucht Ibiza - transfer van en naar het vliegveld op Ibiza - eventueel autohuur - reis- en annuleringsverzekering - extra activiteiten (excursies, individuele massagesessie, individuele Reiki behandeling,

individuele coaching sessie)

Ibiza is niet zo groot, maar de winkels en stranden liggen niet op loopafstand. Een auto is dus eigenlijk aan te raden bij het ontdekken van dit mooie eiland. Mail ons voor goedkope transferadressen en/of mogelijkheden voor het huren van een auto. Autohuur kan eventueel met andere deelnemers gedeeld worden. Bij inschrijving voor 1 maart doe je een aanbetaling van € 195,- (je ontvangt hiervoor een factuur). Na ontvangst van je aanbetaling is je inschrijving definitief. Het resterende bedrag van € 730,- dient voor 1 maart te worden voldaan. Als je boekt na 1 maart, dan dien je de volledige prijs van € 995,- p.p. in een keer te voldoen (je ontvangt hiervoor een factuur). We behouden ons het recht om de retreat te annuleren indien we minder dan 8 deelnemers hebben. Indien dit het geval is, storten we je het volledige bedrag terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten die je maakt voor het vervoer. We raden je dan ook aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Vlucht Aankomst is op zaterdag 21 mei. Vertrek is op zaterdag 28 mei. Ryanair vliegt rechtstreeks en voordelig van vliegveld Dusseldorf (Weeze) naar Ibiza. Het vliegveld ligt slechts 40 min. van Nijmegen. Er zijn busdiensten van o.a. Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Nijmegen naar Dusseldorf (Weeze) www.ryanair.com. Transavia en KLM vliegen ook rechtstreeks van Amsterdam naar Ibiza www.transavia.com en www.klm.com. Soms is het voordeliger om via Barcelona, Madrid of Palma de Mallorca naar Ibiza te vliegen: Iberia vliegt vanaf Amsterdam naar Ibiza (via Madrid) www.iberia.com. Transavia, Iberia en Vueling (www.vueling.com) vliegen op Barcelona. Vanaf Barcelona kun je met Spanair (www.spanair.com) naar Ibiza vliegen. Ryanair vliegt ook op Palma de Mallorca. Van daar uit kun je met Iberia naar Ibiza vliegen. Andere aanbieders van voordelige vluchten naar Ibiza zijn www.cheaptickets.nl en www.supersaver.nl

Page 3: Mindfulness Retreat Ibiza met meditatie, yoga en dans 2011

De docenten en Ibiza-liefhebbers: Coco Bliss en Cindy Ritmeester

Yoga, dans en Ibiza zijn de grote passies van Coco. Yoga brengt je fysiek, mentaal en emotioneel in balans en maakt je sterk en lenig. Coco heeft haar yogadocenten diploma behaald bij Sivananda Vedanta Academy in India. Dit is de oudste erkende hatha yoga-opleiding ter wereld. Naast klassieke hatha yoga geeft ze ook chakra yoga, zwangerschaps yoga en partner yoga. In India heeft zij tevens een ayurvedische massage-opleiding voltooid. Ook danst Coco al heel haar leven. Dansen geeft zelfvertrouwen, energie en plezier. Haar dansen zijn veelal een fusie van verschillende danssoorten, zoals de oriëntaalse (buik) dans, trance dance, sjamanen dans, Spaanse/Zuid-Amerikaanse dans (flamenco, salsa en tango), Indiase dans en bio-energetische dans. Daarnaast studeerde Coco Psychologie, Bedrijfskunde en Filosofie. Ze werkt tevens als consultant en coach. Coco Bliss heeft haar eigen studio in Amsterdam en geeft workshops en retreats in binnen- en buitenland.

Cindy is een ervaren en gepassioneerde mindfulness docente. Ze geeft mindfulness workshops, weekends en retreats in Nederland en op het magische eiland Ibiza, waar ze in 2009 heeft gewoond. Cindy voltooide de gecertificeerde 8-weekse mindfulness training MBSR en de Mindfulness in Nature cursus van de Zweedse Get Wild Academy. Ze volgde ook diverse andere cursussen en trainingen op het gebied van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, waaronder Hatha yoga, Iyengar yoga, Zen meditatie, chakra meditatie en Reiki1. Maar voor Cindy is mindfulness vooral een manier van leven: je liefdevol verbinden met jezelf, anderen, de natuur en genieten van het moment! Meer informatie en inschrijving www.soul-food.name en www.cocobliss.nl

GRAAG TOT ZIENS OP IBIZA!