Mercuri Urval Nr1 2011

2
2011: Mercuri Urval opnieuw beste HR-bureau van Nederland Mercuri Urval is voor het tweede achtereenvolgende jaar gekozen als beste HR-bureau in het Incompany 100 onderzoek naar de beste adviesbureaus. Klanttevredenheid: 94% tegenover 83% gemiddeld in de branche Mercuri Urval staat bovenaan als het gaat om algemene klanttevredenheid (94% tevreden klanten) maar is ook nummer één op drie van de vier de onderzochte gebieden: Resultaat, Service en Prijs en nummer twee op Knowhow. Bij de 16 onderliggende factoren behaalde Mercuri Urval 10 keer de eerste plaats met een totaalgemiddelde van 7,2. Resultaat Als Mercuri Urval zijn wij er van overtuigd dat ons bestaansrecht ligt in het verbeteren van de resultaten van onze klanten door het geven van de juiste adviezen over de selectie en inzet van mensen. We zijn er trots op te zien dat onze klanten dit herkennen en het resultaat dat wij leveren zien als het beste in de HR-advieswereld. Op alle onderdelen: Kwaliteit van het advies, Eigenbelang opzij zetten, Accuratesse en Toegevoegde waarde geven zij ons een eerste plaats met een gemiddelde van 7,3. Knowhow Klanten waarderen onze kennis van de bedrijfstak en de vaktechnische kennis (7,4). Zij zijn daarnaast goed te spreken over het visionair vermogen van de organisatie. Blijkbaar waardeert men de toekomstgerichte benadering in de koppeling tussen de strategie van organisaties enerzijds met de beslissingen over de instroom, ontwikkeling en inzet van de mensen anderzijds, steeds op basis van inzicht in de business van de klant. Bron: Incompany 100 / Blauw Research, 2011 Prijs De resultaten van het onderzoek laten ook een eerste positie zien op prijs. Niet alleen de prijs/ kwaliteit verhouding, toch een essentieel criterium als het gaat om dienstverlening, maar ook de eerlijkheid van de facturering (7,4) belonen onze klanten met een eerste plaats.

Transcript of Mercuri Urval Nr1 2011

Page 1: Mercuri Urval Nr1 2011

2011: Mercuri Urvalopnieuw beste HR-bureau

van Nederland

Mercuri Urval is voor het tweede achtereenvolgende jaar gekozen als beste HR-bureau in het Incompany 100 onderzoek naar de beste adviesbureaus.

Klanttevredenheid: 94% tegenover 83% gemiddeld in de brancheMercuri Urval staat bovenaan als het gaat om algemene klanttevredenheid (94% tevreden klanten) maar is ook nummer één op drie van de vier de onderzochte gebieden: Resultaat, Service en Prijs en nummer twee op Knowhow. Bij de 16 onderliggende factoren behaalde Mercuri Urval 10 keer de eerste plaats met een totaalgemiddelde van 7,2.

ResultaatAls Mercuri Urval zijn wij er van overtuigd dat ons bestaansrecht ligt in het verbeteren van de resultaten van onze klanten door het geven van de juiste adviezen over de selectie en inzet van mensen. We zijn er trots op te zien dat onze klanten dit herkennen en het resultaat dat wij leveren zien als het beste in de HR-advieswereld. Op alle onderdelen: Kwaliteit van het advies, Eigenbelang opzij zetten, Accuratesse en Toegevoegde waarde geven zij ons een eerste plaats met een gemiddelde van 7,3.

Knowhow Klanten waarderen onze kennis van de bedrijfstak en de vaktechnische kennis (7,4). Zij zijn daarnaast goed te spreken over het visionair vermogen van de organisatie. Blijkbaar waardeert men de toekomstgerichte benadering in de koppeling tussen de strategie van organisaties enerzijds met de beslissingen over de instroom, ontwikkeling en inzet van de mensen anderzijds, steeds op basis van inzicht in de business van de klant.

Bron: Incompany 100 / Blauw Research, 2011

Prijs De resultaten van het onderzoek laten ook een eerste positie zien op prijs. Niet alleen de prijs/kwaliteit verhouding, toch een essentieel criterium als het gaat om dienstverlening, maar ook de eerlijkheid van de facturering (7,4) belonen onze klanten met een eerste plaats.

Page 2: Mercuri Urval Nr1 2011

ServiceDe basisgedachte in het werk van Mercuri Urval is dat de mensen het resultaat van een organisatie bepalen. Selectie zien wij dan ook als een strategische beslissing. Deze visie wordt ook bevestigd door de resultaten in het onderzoek. Wij hechten veel waarde aan langlopende relaties met klanten. Relaties die worden opgebouwd en ontwikkeld door onze medewerkers die hiervoor gewaardeerd worden met een 7,5 en een 7,4 voor respectievelijk communicatie en betrouwbaarheid. Een mooie waardering afgezet tegen 7,1 op beide aspecten in de branche.

De toekomstTwee achtereenvolgende jaren en in een sterk veranderende markt deze waardering krijgen is een echte beloning voor ons werk. De uitdaging om deze waardering ook het komende jaar weer waar te maken is groot. In een wereld waar kennis voor iedereen toegankelijk is, waar de globalisering zich uitbreidt, waar de onzekerheid toeneemt en waar veranderingen elkaar in een razend tempo opvolgen, is er weinig ruimte voor fouten en halve beslissingen. HRM neemt daarom nog steeds in belang toe, want mensen zullen meer dan ooit de doorslaggevende factor voor succes worden. Mensen verbinden met de organisatie en de strategie is daarbij cruciaal.

Meer weten over dit onderzoek?Of over de dienstverlening van Mercuri Urval? Bel ons op 033 45 01 400 of mail [email protected].

Bron: Incompany 100 / Blauw research, 2011

Blauw Research voert jaarlijks voor de “Incompany Top 100 adviesbureaus” een uitgebreid onafhankelijk onderzoek uit

naar de waardering door klanten van adviserend Nederland. Tevredenheid wordt gemeten op 16 factoren verdeeld over

vier hoofdgroepen: Knowhow (kennis bedrijfstak, vaktechnische kennis, creativiteit, visionair vermogen), Prijs (prijs/kwaliteit,

helderheid facturering, eerlijkheid facturering), Service (snelheid werken, communicatie contactpersoon, betrouwbaarheid

contactpersoon, gewaardeerd als klant, acute problemen oplossen) en Resultaat (eigenbelang opzij zetten, kwaliteit advies,

accuratesse, toegevoegde waarde).

Recruitment Solutions Board & Executive

Kantoren in 25 landen, actief in 40 landen Nederland: Amersfoort - Capelle aan den IJssel - Eindhoven - Zwolle

Talent ManagementBusiness Transformation

www.mercuriurval.com