Megazien zomer 2016

8
MEGA ZIEN vanallesenno gwatomjoube zigtehouden ZOMER 2 0 1 6

description

Activiteiten in Brasschaat voor jeugd

Transcript of Megazien zomer 2016

MEGAZ I E Nv a n a l l e s e n n og w a t o m j o u b ez i g t e h o u d e n

Z O M E R 2 0 1 6

SPORTDIENSTINFO EN RESERVEREN5 03 650 03 30É [email protected] www.vrijetijd-brasschaat.bev sportdienst.brasschaat

CULTUURCENTRUMINFO EN RESERVEREN5 03 650 03 40É [email protected] www.vrijetijd-brasschaat.bev ccbrasschaatt ccbrasschaat

OPENBARE BIBLIOTHEEKINFO EN RESERVEREN5 03 650 03 60É [email protected] www.vrijetijd-brasschaat.bev bibliotheekbrasschaat

JEUGDDIENSTINFO EN RESERVEREN5 03 650 03 10É [email protected] www.vrijetijd-brasschaat.bev jeugddienst.brasschaat

Voor alle praktische info rond de vermelde activiteiten zoals verzekeringen, afspraken, kortingsmogelijkheden... surf naar www.vrijetijd-brasschaat.be.

Tom VansTiphouTplaying guiTar helps

MUZIEK Wat krijg je als je een uitmuntend gitarist (vraag maar aan zowat heel zingend België) kruist met een liedjesschrijvende, unieke zanger én een vaak grappige entertainer? Tom Vanstiphout.

WO 11 MEI 20.30 RUITERHAL 14 EURO - VRIEND 11 EURO - KASSA +1 EURO

concerTen in de wijkliVe muziek

MUZIEK Live muziek, gezellige sfeer en een hapje en drankje, de ingrediënten voor geslaagde concerten in de wijk!Lees alle details binnenkort op www.brasschaat.be.

DO IN JULI 19.30 DIVERSE LOCATIES GRATIS

high adVenTure experience en aqua mundo

Vossemeren

VOOR DE DURVERS Hou 7 juli alvast vrij in je agenda, want dan gaan we helemaal uit de bol in de Vossemeren.Op het menu, verschillende spectaculaire activiteiten vol avontuur! Waaronder een hoogteparcours voor echte durvers. Tijd om je hoogtevrees te overwinnen! Deze activiteit wordt gecombineerd met een bezoekje aan het coolste zwemparadijs van België… AQUA MUNDO, waar de wildste wildwaterbaan van Europa op jullie wacht.

DO 7 JULI 07.50 - 17.45 LDW STADION, GEMEENTEPARK 16 EURO MAX 16 JAAR

laserbaTTle en aqua mundoVossemeren

VOOR DE ‘ECHTE’ GAMERS Hou 7 juli alvast vrij in je agenda, want dan gaan we helemaal uit de bol in de Vossemeren.Op het menu, verschillende spectaculaire activiteiten vol avontuur! Wat dacht je van een laserbattle? Duiken, ontwijken, sluipen en vooral goed mikken met je lasergun. Strijd tegen verschillende teams en zorg ervoor dat jij de battle wint! Deze activiteit wordt gecombineerd met een bezoekje aan het coolste zwemparadijs van België… AQUA MUNDO, waar de wildste wildwaterbaan van Europa op jullie wacht.

DO 7 JULI 07.50 - 17.45 LDW STADION, GEMEENTEPARK 16 EURO MAX 16 JAAR

walibiiiiiiiiiiiiiiharTslag x 2

VERSTAND OP NUL EN GAAN Binnenkort heeft iedereen lang genoeg binnen gezeten en is het weer uitstapjestijd. Naar jaarlijkse traditie gaat de Swap karavaan ook deze zomer naar ons favoriete pretpark Walibi. De Buzzsaw, de Calamity Mine, De Cobra en De Dalton Terror doen je vooraf al wegduizelen. Maar ook de gloednieuwe, adembenemende rollercoaster Pulsar is klaar deze zomer. Hij neemt jullie 45 meter mee de hoogte in om dan waanzinnig snel door het water te klieven. En hij weet niet van ophouden. Hartslag maal twee dus!

DO 14 JULI 08.30 - 19.00 LDW STADION, GEMEENTEPARK 16 EURO MAX 16 JAAR

Ter land, Ter zee en in de luchT

lilse bergen

VOOR WIE VAN EEN UITDAGING HOUDT Vandaag kan je je de waaghals in jezelf volledig los laten gaan, en dat zowel op het water als hoog in de lucht. Op het programma staan wakeboarden/waterskiën, boogschieten en een trouwenparcours.

DO 4 AUGUSTUS 07.30 - 17.20 LDW STADION, GEMEENTEPARK 16 EURO MAX 16 JAAR

omnisporTkampgezond en leuk

SPORTEN IN TEAM Op het programma: mountainbiken, hockey, atletiek, petanque en basketbal. Met uitstap, maar dat is nog een verrassing.

8 TOT 12 AUGUSTUS 09.00 - 16.00 ZAAL BORN, GEMEENTEPARK 8 75/65/55 EURO MAX 15 JAAR

een hele dag dikke fun!duinrell

VERLEG JE GRENZEN Hou jij van een uitdaging? Waag jij je aan een hoog touwenparcours? Denk je te kunnen waterfietsen? En beachvolleybal te kunnen spelen? Dan is deze activiteit iets voor jou! En wat we allemaal kunnen maar niet altijd durven, zijn de megacoole glijbanen van het wildwaterpark!

DO 11 AUGUSTUS 07.30 - 19.20 LDW STADION, GEMEENTEPARK 16 EURO MAX 16 JAAR

painTballensTaforT

FIRST SHOOTER FOR REAL Zin in een dagje actie? Kom je volledig uitleven op onze paintball-activiteit in Stafort. Het fort van Stabroek werd omgetoverd tot een ideaal decor voor een paintball game waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen.

DO 18 AUGUSTUS 08.45 - 17.15 LDW STADION, GEMEENTEPARK 16 EURO MAX 16 JAAR