Mediazine Bijlage Juni 2013

24
FOTOCAMERA’S » DRAAGBARE MEDIASPELERS » GAMES » SOUNDDOCKS » NAVIGATIESYSTEMEN » BARBECUES » NIEUWE CD’S » IK GA OP RE IS EN NE EM ME E... Juni 2013 SPECIAL

description

Mediazine is hét referentieblad op het vlak van digital lifestyle en elektronica.

Transcript of Mediazine Bijlage Juni 2013

Page 1: Mediazine Bijlage Juni 2013

FOTOCAMERA’S » DRAAGBARE MEDIASPELERS » GAMES » SOUNDDOCKS » NAVIGATIESYSTEMEN » BARBECUES » NIEUWE CD’S »

IK GA OP REIS EN NEEM MEE...

Juni 2013

SPECIAL

MZBE1306_BIJ_COVER.indd 1 23-5-2013 9:00:44

Page 2: Mediazine Bijlage Juni 2013

© 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. All rights reserved. AC

TIE

GE

LDIG

T/M

30/

06/2

013.

serviceMedia Markt

Doe meer met uw foto’s

Wat doet ú met uw vakantiefoto’s? Blijven ze vooral op de harde schijf

van uw computer staan, of de geheugenkaart van uw camera? Zonde!

De Media Markt Fotoservice biedt u de mogelijkheid om van uw

digitale foto’s een compleet fotoboek te maken, helemaal zelf samen-

gesteld naar uw eigen idee. Uw mooiste foto’s kunt u laten afdrukken

op posterformaat of u laat ons er een schitterend canvasdoek van

maken. De formaten lopen op tot meer dan één meter breed of hoog.

Uiteraard kunt u bij Media Markt ook standaardafdrukken laten maken op

extra dik Kodak Royal papier vanaf slechts 11 cent per stuk. En voor de

echte hebbedingetjes en een origineel verjaardagscadeau kunt u een mok,

kalender of een knuffel met uw foto’s laten bedrukken!

Doe wat met uw foto’s! Ga naar mediamarkt.be

MZBE06_Adv Fotoservice_VLAAMS.indd 2 15-11-11 10:37MZBE1306_BIJ_ADVERTENTIE.indd 2 24-5-2013 10:25:39

Page 3: Mediazine Bijlage Juni 2013

Inhoud « IK GA OP REIS EN NEEM MEE

mediamarkt.be Juni 2013 3

4 DE ACTIEVELINGKun je niet zonder adrenaline en avontuur? Dan is een actieve vakantie helemaal jouw ding. Bergbeklimmen, kitesurfen, snowboarden in het Himalaya-gebergte, niets is jou te gek!

12 DE KAMPEERDERBuiten de gebaande paden voelt de kampeerder zich op zijn best. En ook voor wie belang hecht aan luxe, is kamperen tegenwoordig heel erg hip!

8 DE RUGZAKTOERISTAltijd op zoek naar nieuwe prikkels en andere culturen? Zie daar de rugzaktoerist. Met zijn onafscheidelijke backpack op de rug reist hij of zij de hele wereld rond.

18 DE HOTELGANGERZon, strand en ontspanning. De hotelganger in drie woorden. Hij of zij laat zich graag in de watten leggen, liefst met een lekkere zomerse cocktail binnen handbereik.

INHOUD

MZBE1306_BIJ_INHOUDSOPGAVE.indd 3 23-5-2013 17:54:52

Page 4: Mediazine Bijlage Juni 2013

DE ACTIEVELING

Adrenaline en avontuur vormen de hoofdingrediënten voor de ‘Actieveling’. In hun dromen reiken actievelin-gen naar de hoogste bergtoppen, surfen ze op per-

fecte golven, maken ze de steilste afdalingen en verkennen ze de dichtste oerwoudjungles. Actievelingen verkrampen bij het idee dat ze stil moeten liggen op een strandbedje terwijl om hen heen een wereld vol uitdagingen lonkt. Ontspanning door inspanning luidt het motto! Actievelingen herken je dan ook aan door de zon gebruinde gezichten van de vele uren die ze doorbrengen in de buitenlucht en een ontspannen lach. Want hoewel er situaties worden opgezocht waarvan de gemiddelde persoon direct zweethandjes krijgt, weet de avontuurlijke actieveling precies wat hij doet, waar hij mee bezig is en laat zo niets aan het toeval over. Actief avontuur betekent daarom ook meer dan vakantie alleen: het is een lifestyle die zich niet laat beperken tot de klassieke vakantiedagen. Want extreme en uitdagende sporten, zoals bergbeklimmen en kitesurfen, vragen om veel voorbereiding. Denk hierbij niet alleen aan

Adrenaline en avontuur vormen de hoofdingrediënten voor het type vakantieganger genaamd de ‘Actieveling’.

IK GA OP REIS EN NEEM MEE » De Actieveling

4 Juni 2013 mediamarkt.be

een grondige controle van de uitrusting, maar ook flink oefenen en trainen zodat lichaam en geest voorbereid zijn op de met adrenaline gevulde dagen. Na een gedegen voorbereiding wordt het thuisfront ingeruild voor afgelegen, ongewone en exotische bestemmingen. Hoewel de activiteiten tot in de puntjes worden voorbereid, houdt de actieveling ook van het ontdekken van nieuwe en onbekende plekjes. Je vindt ze dan ook in alle windhoeken, altijd op zoek naar de beste en uitda-gendste omstandigheden voor het beoefenen van hun geliefde sport of hobby. De actieveling regelt zelf de reis van A tot Z, zodat het hem of haar aan niets zal ontbreken. In een stevige koffer of ruime rugzak is tussen het benodigde materiaal weinig plaats voor overbodige poespas. Van de gadgets die worden ingepakt verwacht de actieveling dan ook topprestaties. Met zorg selecteren avonturiers robuuste apparatuur die hun tempo bij weet te houden. Via smartphones en compacte laptops blijven de actievelingen tijdens hun reis op de hoogte van de actueelste weersomstandigheden en nieuwsberichten.

TIPS VOOR DE BEGINNENDE AVONTURIER:

» Kies altijd voor goed materiaal bij (extreme) activitei-ten.

» Zorg voor een goede lichamelijke conditie voor vertrek.

» Lees blogs van medeavonturiers voor inspiratie en handige weetjes.

MZBE1306_BIJ_DE ACTIEVELING.indd 4 23-5-2013 17:55:50

Page 5: Mediazine Bijlage Juni 2013

SAMSUNG XCOVER + BIKER KIT

GOED GECOVERDWilde tochten door de modder, van bergwanden af glijdend en al scheurend door ravijnen, het hoeft je bereikbaarheid niet in de weg te zitten. Als je tenminste kiest voor de Samsung Xcover met Biker Kit. Deze robuuste Android-smartphone is stof- en waterdicht; kopje onder zingt hij het zeker dertig minuten uit. Hij kan tegen een stootje en een zak-lamp is ingebouwd. Met de Biker Kit bevestig je hem stevig op een fi ets, waardoor hij dienst kan doen als uitstekende reisgezel.

GARMIN EDGE 810 SEASON PACK

PRESTEREN OP DE FIETS De Garmin Edge 810 is een onmisbare accessoire voor de fanatieke fi etser. Dit apparaat is een navigatiesysteem en legt ook bepaalde data vast. Het systeem kan bijvoorbeeld je hartslag, snelheid/cadans en vermogen meten. Dankzij het aanraakscherm is het apparaat eenvoudig te bedienen; zo kun je bijvoorbeeld real-time weersverwachtingen opvragen. De Edge 810 is robuust en waterdicht, en de batterij gaat 17 uren mee. De Season Pack bevat enkele gratis accessoires.

OLYMPUS TG-630

ROBUUSTE CAMERA De avontuurlijke vakantieganger kan zijn activiteiten zonder pro-blemen vastleggen met de Olympus TG-630. Deze speciaal voor outdoorgebruik ontwikkelde camera is robuust en beschermd tegen water, schokken en kou. Je kunt er geweldige foto’s mee maken en ook het maken van Full HD-fi lmopnames behoort tot de mogelijkheden. Foto’s kun je een extra tintje geven door middel van elf magiefi lters, waarmee leuke effecten kunnen worden toegevoegd.

DEEL JE RIT VIA SOCIALE MEDIA

ZEER SOLIDE DESIGN VOOR OUTDOORGEBRUIK

STOF- EN WATERDICHT

De Actieveling « IK GA OP REIS EN NEEM MEE

mediamarkt.be Juni 2013 5

MZBE1306_BIJ_DE ACTIEVELING.indd 5 23-5-2013 17:56:12

Page 6: Mediazine Bijlage Juni 2013

BOSE SIE2

VOOR SPORTIEVELINGENBen je een actieve sporter of zit je vaak op de fi ets met wan-delschoenen aan? Dan zijn stevig in het oor zittende oordopjes geen overbodige luxe, maar dat heb je waarschijnlijk zelf al wel gemerkt. Want hoe vaak gebeurt het niet dat tijdens het bewegen je oordopjes uit de oren vallen? Daar hoef je met de SIE2-earset van Bose niet bang voor te zijn, want door de speciale vormgeving blijven ze onder alle omstandigheden stevig verankerd in je oren zitten.

CANON EOS 700D

SCHIETEN MET SCHERPDe vrijheid om van iedere foto een kunstwerkje te maken, ervaar je met de Canon EOS 700D. Kies elke keer de lens die perfect bij de situatie past en mis geen moment. Vang uiterst gedetailleerde foto’s met zo min mogelijk ruis op de 18-megapixel CMOS-sensor. De bediening verloopt intuïtief via het Vari-Angle-aanraakscherm dat je in elke hoek buigt om het juiste perspectief te vinden. Filmen? Ook dat kan, in Full HD-resolutie! Movie Servo AF houdt het beeld daarbij perfect scherp.

JOBY GORILLAPOD

STEVIG STATIEFCamerastatieven kunnen soms heel infl exibel zijn, tot grote frus-tratie van fotografen. De GorillaPod biedt dan de oplossing. De statiefpoten van de GorillaPod zijn buigbaar, waardoor deze met het grootste gemak om bijvoorbeeld hekken en palen gebogen kunnen worden. Dat is bijvoorbeeld erg handig voor het maken van foto’s met de zelfontspanner, maar het is ook erg bruikbaar voor het maken van foto’s met een lange sluitertijd. Stevigheid gegarandeerd!

ONTWORPEN VOOR SERIEUZE ACTIE

GESCHIKT VOOR ZOWEL DE BEGINNER ALS DE PRO

FLEXIBEL EN VERVORMBAAR

IK GA OP REIS EN NEEM MEE » De Actieveling

6 Juni 2013 mediamarkt.be

MZBE1306_BIJ_DE ACTIEVELING.indd 6 23-5-2013 17:56:26

Page 7: Mediazine Bijlage Juni 2013

M.T.T. SMART FUN

STUGGE SMARTPHONE Als je smartphone tijdens het abseilen uit je zak in een riviertje valt, is dat vaak het signaal om op zoek te gaan naar een nieuwe. Niet bij de M.T.T. Smart Fun. Je hoeft deze mobiele telefoon enkel af te drogen en je kunt verder. De IP68-certifi cering betekent dat het apparaat enige tijd onder water en in het stof kan doorbrengen. Voeg daar een 5-megapixel camera, Android 2.3 en WiFi aan toe, en je hebt met de M.T.T. Smart Fun de perfecte smartphone voor de geconnecteerde avonturier in handen.

PLAYSTATION VITA

ENTERTAINENDE REISKOMPAAN De kracht van je favoriete spelconsole, nu op zakformaat: de PS Vita is de reddingsboei voor iedereen die op vakantie moeilijk kan afkicken van zijn gameverslaving. Sony’s nieuwste handheldconsole levert niet alleen graphics van de bovenste plank, maar voegt daar ook unieke besturingsmogelijkheden aan toe. Zo heb je de beschikking over twee besturingspookjes en een haarscherp touchscreen, en ook de achterkant van de console is aanraakgevoelig.

OVERAL EN ALTIJD GAMEN

GESCHIKT VOOR DE MEEST EXTREME OMGEVINGEN

De Actieveling « IK GA OP REIS EN NEEM MEE

mediamarkt.be Juni 2013 7

HANDENVRIJ NAVIGEREN ENBELLEN MET JE SMARTPHONE

PARROT MINIKIT SMART

SLIM STATION De Parrot Minikit Smart is een handsfree basisstation voor je smartphone. Door je smartphone in het station te plaatsen, kun je handenvrij contacten uit je telefoonlijst bellen en gesprekken aannemen. Ook heeft de Minikit Smart spraakherkenning aan boord, waardoor je naar een persoon kunt bellen door simpel-weg zijn of haar naam te zeggen. De Minikit Smart werkt samen met de meeste smartphones, onafhankelijk van het OS (Android, iOS, Windows Phone…).

MZBE1306_BIJ_DE ACTIEVELING.indd 7 23-5-2013 17:56:34

Page 8: Mediazine Bijlage Juni 2013

DE RUGZAKTOERIST

Het tweede vakantiegangerstype is de rugzaktoerist. Dat is een echte avonturier en gaat geen enkele uit-daging uit de weg. De typische rugzaktoerist herken

je vaak al van ver: met een grote, uitpuilende zak op de rug heeft hij of zij soms meer weg van een pakezel. Doorgewinterde rug-zaktoeristen zie je echter zo licht als een veertje met hun rugtas stevig verzekerd om hun middel door de straten stappen van de meest uiteenlopende bestemmingen. Net als de actieveling kun je de rugzaktoerist ook overal ter wereld tegenkomen. Het grote verschil is dat het ‘backpacken’ zich laat kenmerken door flexi-biliteit en nieuwsgierigheid. Reisplannen kunnen van de ene op de andere dag worden omgegooid, waardoor de rugzaktoerist altijd klaarstaat om buitenkansjes met beide handen te grijpen. De rugzaktoerist wil onze wondere wereld ontdekken en zich onderdompelen in lokale culturen. Ze zijn dan op jacht naar ‘locals’ om mee rond te hangen en plekken te ontdekken waar anderen nog niet eerder zijn geweest. Hoewel deze manier van reizen bekendstaat om grote ervaringen met een klein budget

Vakantietype nummer twee is de rugzaktoerist. Deze vakantie-ganger is een echte avonturier en gaat geen uitdaging uit de weg.

IK GA OP REIS EN NEEM MEE » De Rugzaktoerist

8 Juni 2013 mediamarkt.be

is er sinds een aantal jaren ook een nieuwe soort rugzaktoerist gespot: de zogenaamde ‘flashpacker’. De flashpacker is gemid-deld rond de dertig jaar oud, heeft een ruimer budget en is net als de traditionele rugzaktoerist op zoek naar unieke ervaringen, liefst buiten de gebaande paden. Voordat de rugzaktoerist de deur achter zich dichttrekt om naar onbekende oorden te trek-ken, moet hij of zij belangrijke afwegingen maken want wat neem je mee en wat laat je thuis? De beschikbare ruimte is ten slotte beperkt en al het gewicht moet je zelf meedragen. Wat de rugzaktoerist inpakt, moet tegen een stootje kunnen want tijdens het vele reizen met vliegtuigen, bussen, treinen, auto’s of te voet krijgt de bagage het soms zwaar te verduren! Een digitale camera om alle exotische plekjes vast te leggen, mag absoluut niet ontbreken. En extra geheugenkaarten en reservebatterijen zijn ook aan te raden want stel nu dat je een rood knipperend lampje ziet op je camera als je net die sprong van de waterval wilt filmen? Tablets zijn ideale reismaatjes om met het thuisfront in contact te blijven.

TIPS VOOR DE BEGINNENDE RUGZAKTOERIST

» Investeer in een goede rugzak.

» Zorg voor een digitale back-up van belangrijke reisdocumenten.

» Langere tijd op pad? Kies voor een zogenaamd ‘around the world’-ticket.

MZBE1306_BIJ_DE RUGZAKTOERIST.indd 8 23-5-2013 17:32:07

Page 9: Mediazine Bijlage Juni 2013

SONY CYBER-SHOT DSC-W730

HELEMAALKLIKKLAARHeel veel vrije ruimte zit er niet in die rugzak, dus een compacte camera is dan de aangewezen keuze. Die heugelijke reis moet natuurlijk met gevoel voor kwaliteit vastgelegd worden, dus kies je voor de Sony Cyber-shot DSC-W730, een compacte camera waarmee iedereen scherpe foto’s vol detail kan maken van personen, gebouwen of landschappen. Met een optische zoom van 8x en een 16-megapixel sensor mis je niets. Het enige dat je hoeft te doen, is de Cyber-shot DSC-W730 uit je rugzak halen en fotograferen maar!!

NINTENDO 3DS

GAMEN IN DRIE DIMENSIESNintendo heerst al sinds de GameBoy over je broekzak. De 3DS is het laatste wapenfeit van de Japanners en dit toestel brengt een heel bijzonder wapen naar de gamer: de mogelijkheid om in 3D te gamen zonder bril! Een ervaring die je gezien moet hebben. Het is een waar genot om bekende Nintendo-helden in 3D uit het scherm te zien springen met innovatieve, nieuwe games. Nog steeds kun je de games besturen via het aanraakscherm; nieuw is echter de analoge stuurknop.

SANDISK CRUZER ORBIT

GEHEUGEN-STEUNTJECloud-saving is helemaal hot en happening, maar die klassieke USB-stick heeft nog steeds zijn nut. Geen gedoe, maar gewoon plug-and-play; je neemt je bestanden overal mee naartoe. Het grootste probleem is dat je zo’n klein stickje natuurlijk gemak-kelijk kwijtraakt. Niet met de Cruzer Orbit van SanDisk. Deze USB-fl ashdrive heeft namelijk een uniek ringvormig design, waardoor je hem eenvoudig aan bijvoorbeeld je sleutelhanger klikt! De USB-stick is beschikbaar in groottes van 4, 8, 16 of 32 GB.

INNOVATIEF 3D-GAMEN ZONDER 3D-BRILLETJE

BIEDT ALLE OPSLAG-CAPACITEIT DIE JE NODIG HEBT

BEELDSENSOR MET HOGE RESOLUTIE

De Rugzaktoerist « IK GA OP REIS EN NEEM MEE

mediamarkt.be Juni 2013 9

MZBE1306_BIJ_DE RUGZAKTOERIST.indd 9 23-5-2013 17:32:28

Page 10: Mediazine Bijlage Juni 2013

IPAD MINI

KLEINE KRACHTPATSERHet scherm van de iPhone is te klein, maar misschien vind je een iPad dan wel weer te groot? Gelukkig is er de ideale tussenoplos-sing met de iPad Mini van Apple. Deze kleine krachtpatser heeft alles aan boord wat je van een tablet verwacht. Hij is alleen kleiner. Met 7,2 millimeter is de iPad Mini ultradun; daarenboven is hij ongeloofl ijk licht. Je kunt de tablet dan ook makkelijk met een hand vasthouden. Daarnaast past hij moeiteloos in een kleine tas, dus heb je hem altijd in de buurt!

THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY

ONVERWACHT AVONTUUR‘The Hobbit’ mag dan wel ‘An Unexpected Journey’ als ondertitel meegekregen hebben, de fans van het boek wachten toch echt al meer dan 75 jaar op deze verfi lming. Het verhaal vertelt hoe Bilbo in het bezit komt van de Ring die in ‘The Lord of The Rings’ voor zoveel avonturen zorgde. Ondertussen wordt Bilbo door de tovenaar Gandalf gerekruteerd om samen met een groepje dwergen een grote schat van de draak Smaug terug te vorderen. Voldoende avonturen om je de hele reis te vermaken!

APPLE IPOD TOUCH

MUZIEK OP SMAAK GEBRACHTAls alleen een muziekje beluisteren niet meer genoeg is, kies je voor de iPod touch van Apple. De iPod is een ware pionier op het gebied van mobiele digitale muziek, maar kan nog zoveel meer. Op zijn 32 of 64 GB grote interne geheugen kun je muziek, fi lms in hoge kwaliteit en talloze leuke apps kwijt. Je legt je reis vast met de 5-megapixel iSight-camera en via WiFi zoek je via hotspots direct je volgende reisbestemming op. De meegeleverde EarPods maken muziek beluisteren onvergetelijk.

ULTRADUN, KLEURRIJK EN ZEER VEELZIJDIG

KLEINSTE EN LICHTSTE IPAD DIE APPLE OOIT HEEFT GEMAAKT

DEZE TOLKIEN-VERFILMING IS EEN VISUEEL PARELTJE

IK GA OP REIS EN NEEM MEE » De Rugzaktoerist

10 Juni 2013 mediamarkt.be

MZBE1306_BIJ_DE RUGZAKTOERIST.indd 10 23-5-2013 17:32:57

Page 11: Mediazine Bijlage Juni 2013

CONTIGO DRINKBEKER VOOR KINDEREN

DRINKEN ZONDER MORSENKleine kinderen die net van de papfl es zijn, hebben soms een drankprobleem: stromen sap, limonade, melk of water drup-pen langs hun kinnetjes, op weg naar je pas gepoetste vloer of dierbare tapijt. De drinkbeker van Contigo is de redder in nood. Deze is zo gemaakt dat hij honderd procent lek- en morsvrij is. Ook onderweg! Het tripje in de tas naar school of een lange reis richting jullie vakantiebestemming verloopt dus kurkdroog!

HAMA LAADSET PICCO

OPLADEN MAAR!De moderne mens kan niet meer zonder zijn tablet, smartphone en andere gadgets, ook niet als hij op vakantie is. Het is daarom zaak om de juiste laders en adapters bij je te hebben als je naar het buitenland gaat. Met de Hama Laadset Picco voor MicroUSB zit je altijd goed. Deze set bestaat uit drie verschillende oplaadmogelijkheden: stopcontact, 12V-stekker in de wagen en USB, waardoor je overal je elektroni-sche apparaten kunt opladen. Vergeet alleen niet je tablet en smartphone mee te nemen op vakantie!

SOUL BY LUDACRIS SL100

OM WEG TE DROMENDe uren die je in treinen of in de laadbak van een pick-uptruck doorbrengt, laat je begeleiden door de vette beats die klinken uit de SL100 van Soul by Ludacris. Deze hoofdtelefoon fi ltert het omgevingsgeluid compleet weg waardoor jij helemaal kunt opgaan in je favoriete muziek. Belangrijke telefoonoproepen mis je daardoor niet; de hoofdtelefoon is ‘smartphone ready’ en laat je handenvrij bellen. Ook tijdens lange ritten blijft de SL100 comfortabel zitten; daar zorgen de zachte oorkussens voor.

PROFESSIONELE AUDIO

VIER STEKKERS OM OVERAL OP TE KUNNEN LADEN

De Rugzaktoerist « IK GA OP REIS EN NEEM MEE

mediamarkt.be Juni 2013 11

STANDAARDUITRUSTINGVOOR DAGUITSTAPJES

MZBE1306_BIJ_DE RUGZAKTOERIST.indd 11 23-5-2013 17:33:07

Page 12: Mediazine Bijlage Juni 2013

DE KAMPEERDER

A ls je goed oplet, kun je ze tegenkomen in het wild, maar ze zijn ook in de ‘geciviliseerde’ wereld te spot-ten: de kampeerders! Onder de kampeerders zijn

verschillende types te herkennen. Zo is de traditionele kam-peerder bijvoorbeeld bijna geheel zelfvoorzienend: de tent wordt opgezet buiten de gebaande paden, de dag begint met een duik in de nabijgelegen riviertje en de maaltijden worden bereid op een klein kampvuurtje of gaspitje. Daarnaast zijn er de groepskampeerders die samen op een gezellige familie-camping staan, compleet met zwembad, supermarkt en strand. Er zijn ook kampeerders die het schaamrood al op de wangen krijgen wanneer ze denken aan de wandeling naar het toiletgebouw met een rol wc-papier onder de arm. Gelukkig hoeft dit ook niet meer, want kamperen anno 2013 gaat ver voorbij het traditionele beeld van kamperen: de krappe tent wordt ingeruild voor een ruime safaritent met verschillende compartimenten of bijvoorbeeld een stacaravan of bungalow. Dit nieuwe fenomeen staat bekend als ‘glamping’, oftewel ‘glamorous camping’. Want wie bij deze glampeerders een

De Kampeerder is er in vele soorten; het zelfvoorzienende type, de groepskampeerder en de 'glapeerder' met nood aan luxe.

IK GA OP REIS EN NEEM MEE » De Kampeerder

12 Juni 2013 mediamarkt.be

kijkje neemt, stapt binnen in een wereld vol comfort en luxe! Maar of kampeerders nu kiezen voor een vakantie in luxe of in eenvoud, de kern blijft dezelfde: een hoge mate van onge-dwongenheid, heerlijk buiten zijn en weer in contact komen met de natuur. Er gaat ten slotte niets boven marshmallows roosteren boven een knapperend kampvuurtje terwijl de ster-ren hoog in de lucht fonkelen en stralen. Wanneer kampeerders klaar zijn om te vertrekken naar hun favoriete kampeerbestem-ming, is er een complete checklist afgewerkt om zeker te weten dat alle belangrijkste zaken zijn ingepakt. De camping is de perfecte setting om nu eindelijk eens dat ene boek te lezen. Maar vaak blijft er niet veel plaats over voor dikke boeken. De ideale oplossing hiervoor: digitale boeken op een compacte e-reader of luisterboeken die af te spelen zijn op een MP3-speler. Tussen de bagage bevindt zich ook een goedgevulde boodschappentas met rijst, pasta en natuurlijk je favoriete broodbeleg. En uiteraard gaat de kampeerder ook even met de auto langs de garage; onverwachts met een kapotte auto langs de weg staan zal de kampeerder niet snel gebeuren!

TIPS VOOR DE BEGINNENDE KAMPEERDER:

» Oefen thuis met het opzetten van de tent.

» Neem een kleine verbandtrommel mee.

» Vragen? Medekampeerders zijn vaak zeer behulpzaam!

MZBE1306_BIJ_DE KAMPEERDER.indd 12 24-5-2013 9:45:48

Page 13: Mediazine Bijlage Juni 2013

TEFAL BBX BG1203

ALTIJD BARBECUEWEERBelgië is een van de landen waar een barbe-cue aanschaffen soms een kat in de zak kan blijken. Want wie garandeert je hier een goede zomer? Voor de luxekampeerder is succes echter gegarandeerd met de Tefal BBX BG1203. Zit het weer buiten niet mee, dat installeer je deze Tefal-tafelbarbecue gewoon binnenshuis. Beperk jezelf niet tot barbecueën alleen; ook grillen en wokken staan op het repertoire van deze tafelbar-becue met verstelbaar rooster en afneembare grill.

MAGIMIX LE GLACIER

HEERLIJKESMAAKGLETSJERWie zegt dat stijl en smaak niet op een camping thuishoren voor luxekampeerders, moet zich na het zien van de Magimix Le Glacier nog eens goed achter de oren krabben. Want als je daar een stopcontact voor handen hebt, bereid je met deze stijlvolle ijsmachine in slechts twintig minuten het lekkerste ijs. Je zou bijna zeggen dat het in een handomdraai gaat; plaats de roestvrijstalen kom een nachtje in de vriezer, giet de ingredi-enten erin, druk op de startknop en genieten maar!

WRECK-IT RALPH

VRIENDELIJKE VERNIELERRalph is een grote, vriendelijke reus, maar toch is het zijn taak enkel te slopen. Ralph woont in een stoffi g oud computerspel waar hij de rol van vijand speelt. Een rol die hij behoorlijk beu is, dus zoekt de geweldenaar een weg naar buiten. Dat lijkt goed te gaan, tot het voortbestaan van Ralph, zijn vrienden uit het oude spel en nieuwe vrienden uit andere games bedreigd wordt. Misschien kan Ralph zijn sloopkunsten toch voor een goed doel aanwenden.

GEMAKKELIJK OP TE BERGEN

ONWEERSTAANBAARFILMAVONDTUUR

MET AFNEEMBAAR ENINKLAPBAAR STATIEF

De Kampeerder « IK GA OP REIS EN NEEM MEE

mediamarkt.be Juni 2013 13

MZBE1306_BIJ_DE KAMPEERDER.indd 13 24-5-2013 9:46:12

Page 14: Mediazine Bijlage Juni 2013

TRIXIE WHITLEY - FOURTH CORNER

WONDERBAARLIJKESTEMVIRTUOOSAls dochter van blueslegende Chris Whitley begin je je muzikalecarrière met een achterstand. Die achternaam moet je zien teverdedigen. De half-Amerikaanse Whitley, geboren in Gent,heeft daar geen enkele moeite mee. Ondanks haar jonge leeftijdmusiceert ze op haar solodebuut naast ervaren muzikanten inverschillende genres als blues, rock en soul met een constante:haar buigzame en wonderbaarlijke stemgeluid. Beyoncé is alfan; wij geven haar geen ongelijk!

PHILIPS PD7042

DUBBEL FILMPLEZIERHoud de medepassagiers op de achterbank rustig met deze draagbare DVD-spelerset. Met deze twee DVD-spelers met ingebouwde stereoluidsprekers kunnen de passagiers op de achterbank genietenvan fi lms, muziek en foto’s, terwijl de bestuurder ongestoord kan verder rijden. Het TFT LCD-kleu-renscherm is zeven inch groot en heeft een breed-beeldverhouding van 16:9. Op de twee schermen kan er naar verschillende fi lms of dezelfde fi lm gekeken worden.

SLIMME BEVESTIGING VOOR IN DE AUTO

IK GA OP REIS EN NEEM MEE » De Kampeerder

14 Juni 2013 mediamarkt.be

DAFT PUNK - RANDOM ACCESS MEMORIES

HEERLIJKEZOMERPLAATMet de single ‘Get Lucky’ luidde Daft Punk op een uiterst fi jne manier de zomer in. Het catchy nummer, waarin Pharrell Williams de vocalen verzorgde, werd een wereldhit en plots stonden de schijnwerpers weer vol op het Franse electroduo. De verwachtingen rond ‘Random Access Memories’ waren daarom hooggespannen, maar werden helemaal ingelost. Op deze cd staan nummers die stuk voor stuk potentiële hits kunnen zijn. De zomerplaat van het jaar.

MEEST BESPROKEN ALBUM-RELEASE VAN DIT JAAR

BREEKBAAR, EERLIJK EN COMPROMISLOOS

MZBE1306_BIJ_DE KAMPEERDER.indd 14 24-5-2013 9:46:38

Page 15: Mediazine Bijlage Juni 2013

LOWEPRO SLINGSHOT

HANDIGE & SNELLE RUGZAKVoor fotografen is het van groot belang dat ze snel hun camera kunnen bovenhalen. Een mooi fotomoment kan immers zo voor-bij zijn en het zou jammer zijn om dat moment te missen omdat je niet snel genoeg bij je camera kon. Met de SlingShot-rugzak zal je dat niet overkomen. Deze rugzak heeft een diagonale schouderband, waardoor je razendsnel de tas naar voren kunt halen en de camera eruit kunt nemen. Mis geen moment meer dankzij deze SlingShot!

MINI COYOTE PLUS

VEILIG NAAR JE BESTEMMINGLaat je vakantie niet verknallen door onderweg een boete te krijgen voor overdreven snelheid. De Mini Coyote Plus is een waarschuwingssysteem voor vaste en mobiele fl itscamera’s, dat bovendien relevante verkeersinformatie geeft. Het systeem geeft ook reële risicozones aan, op basis van gegevens die over de laatste drie maanden is verzameld. Ook geeft dit handige apparaat aan wanneer je te snel rijdt, zodat je voorkomt dat je een gepeperde boete krijgt.

RAZENDSNEL EN MET EEN EIGEN REGENJAS

LEGALE RADARVERKLIKKER BIJ UITSTEK

De Kampeerder « IK GA OP REIS EN NEEM MEE

mediamarkt.be Juni 2013 15

LOGITECH BOOMBOX

ONVERGETELIJK FEESTJEMuziek speel je overal en altijd draadloos af met de Logitech BoomBox. Via een Bluetooth-verbinding kun jij je muziek vanaf maximaal tien meter afstand in hoge kwaliteit naar de BoomBox sturen. Acht luidsprekers zorgen voor een prachtig vol geluid met diepe bastonen. Dankzij een ingebouwde, oplaadbare batterij kun je daar tot zes uren aan een stuk van genieten. Het compacte apparaat neem je makkelijk mee naar het volgende strandfeestje.VOL GELUID MET

DIEPE BASTONENVOL GELUID MET VOL GELUID MET VOL GELUID MET VOL GELUID MET VOL GELUID MET DIEPE BASTONENDIEPE BASTONENDIEPE BASTONENDIEPE BASTONEN

MZBE1306_BIJ_DE KAMPEERDER.indd 15 24-5-2013 9:46:49

Page 16: Mediazine Bijlage Juni 2013

MIO SPIRIT-SERIE

LEVENSLANGE KAARTUPDATESBij de Mio Spirit-serie krijg je levenslang kosteloze kaartupdates. Ideaal, want zo ben je altijd verzekerd van de juiste, kortste en snelste weg in heel Europa (44 landen), nu en in de toekomst. Tot vier keer per jaar ontvang je kosteloos en eenvoudig via de desktopsoftware de laatste updates. De Mio Spirit-serie is uitgerust met handige functies zoals Parkeerassistentie, dat je duidelijk de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen toont. Zonder stress naar jouw vakantieadres!

BOSE SOUNDDOCK 2

KAMERVULLEND GELUIDGenieten van de muziek op je kleine iPhone of iPod in de grootste kwaliteit van Bose, dat kan altijd en overal met de Sounddock 2. Deze dock is bedrieglijk compact vormgegeven; zodra je de volumeknop opendraait, wordt de ruimte gevuld met geluid. Het

aantrekkelijke ontwerp past in iedere ruimte en met de afstandsbediening bestuur je het apparaat. De Bose Sounddock 2 is geschikt voor Apple-apparaten, maar kan via de AUX-aansluiting ook met andere toestellen gebruikt worden.

UITGERUST MET DE IQ-ROUTES-TECHNOLOGIE

PERFECTE COMBINATIE VAN COMPACTHEID EN DESIGN

IK GA OP REIS EN NEEM MEE » De Kampeerder

16 Juni 2013 mediamarkt.be

LIFE OF PI

MAGISCH MEESTERWERKPi Patel is een man met een opmerkelijk levensverhaal. Op zijn zestiende leed hij schipbreuk en dobberde hij 227 dagen lang op zee rond. Zijn enige kompaan op de reddingsboot was een gevaarlijke Bengaalse tijger. ‘Life Of Pi’ is gebaseerd op de gelijknamige roman van Yann Martel. De gerenommeerde regisseur Ang Lee heeft het boek bewerkt tot een prachtige avonturenfi lm. ‘Life Of Pi’ is een visueel meesterwerk vol met schitterende special effects.

EEN ZEER INDRUKWEKKEND 3D-SPEKTAKEL

MZBE1306_BIJ_DE KAMPEERDER.indd 16 24-5-2013 9:47:09

Page 17: Mediazine Bijlage Juni 2013

BABYFOON

IHEALTH IBABY

DRAADLOZEBABYCONTROLEMet de iBaby-camera kun je overal in huis je kind in de gaten houden. Verbind de iBaby eerst met een draadloos netwerk en daarna kun je de camera besturen met een iPhone, iPod, iPad of computer (maximaal vier gebruikers). De camera kan 360 graden gedraaid worden, zodat je altijd zicht hebt op je baby. Dankzij de infraroodverlichting zie je ook ’s nachts hoe de baby erbij ligt. Wanneer de camera beweging of geluid registreert, krijg je automatisch een waarschuwing.

OVERDAG EN 'S NACHTS OP AFSTAND BESTUURBAAR

FIFA 13

GOAL!Wie denkt dat gamers het ondertussen wel gehad hebben met de FIFA-games, komt bedrogen uit. FIFA 13 verkocht nog beter dan de vorige editie, wat weer maar eens aangeeft dat de serie uitermate populair is en gamers er maar geen genoeg van krijgen. Ook FIFA 13 is weer verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De makers hebben het spelletje weer een beetje realistischer gemaakt, waardoor FIFA 13 een genot is om te spelen.

REALISTISCHER EN LEUKER DAN Z'N VOORGANGER

mediamarkt.be Juni 2013 17

De Kampeerder « IK GA OP REIS EN NEEM MEE

LENCO CS-420

MUZIEK VOOR ONDERWEGDe vakantie begint met de autorit naar je bestem-ming en die kun je uiteraard leuker maken met goede muziek. De Lenco CS-420 heeft in totaal maar liefst dertig voorkeuzezenders (twaalf voor AM en achttien voor FM) en via een USB-aansluiting kan muziek afgespeeld worden die op een digitale drager staat. Verder bevat deze autoradio ook een SD-geheugenkaartlezer en is het front afneem-baar. Deze autoradio zorgt voor een goed begin van je vakantie!

EENVOUDIGE INSTELLINGEN EN MOOIE VERLICHTING

MZBE1306_BIJ_DE KAMPEERDER 2.indd 17 23-5-2013 17:19:22

Page 18: Mediazine Bijlage Juni 2013

IK GA OP REIS EN NEEM MEE » De Hotelganger

DE HOTELGANGER

De hotelganger is het type vakantieganger dat - hoe kan het ook anders - vooral te signaleren is in en rond hotels, op jacht naar zon, zee, strand en ontspanning!

Nog voordat je de hotelganger kunt spotten achter een grote zonnebril en flamboyante strandhoed, wordt zijn of haar komst aangekondigd door ratelende wieltjes van goedgevulde reiskof-fers. Dit type vakantieganger gaat tijdens vrije dagen voor niets anders dan verwennerij en comfort. Van hot naar her slepen met een rugzak zou dan ook echt een verschrikking zijn voor de hotelganger! Vakantie is er ten slotte om in de watten te worden gelegd, toch? Het ontbijt wordt elke ochtend met een glimlach geserveerd en je hoeft niets anders te doen dan genieten met een cocktail in de hand aan de rand van het zwembad of vanaf een strandbedje onder een parasol. Hoewel de hotelganger niet vies is van een cultureel uitstapje, zijn de hoofdpunten op het programma toch echt zon, zee, strand en ontspanning. Voordat deze zonaanbidders richting het vliegveld kunnen ver-trekken of met de auto op vakantie gaan, moet er natuurlijk eerst een bestemming worden gekozen. Hierin zijn twee ver-

De Hotelganger is het type dat vooral te signaleren is in en rond hotels, op jacht naar zon, zee, strand en ontspanning!

schillende types hotelgangers te onderscheiden: de zorgvuldige planner en de last-minute jager. De zorgvuldige planner spit maanden op voorhand alle beschikbare vakantiegidsen uit op zoek naar de meest idyllische reizen met de hoogste relaxfac-tor. Last-minute hotelgangers zijn vaak iets minder kieskeurig qua bestemming, maar hebben nog wel dezelfde wensen als de zorgvuldige planners. Ze boeken alleen vaak pas een weekje of zelfs enkele dagen voordat ze vertrekken. Beide type hotelgan-gers kiezen steeds vaker voor een zogenaamde all inclusive-vakantie waarbij de hele reis van begin tot einde geregeld is en de portemonnee net zo goed thuis kan blijven. In een hotelka-mer heeft de hotelganger alles vaak al binnen handbereik. Zijn of haar koffer is vaak ook gevuld met favoriete verzorgingspro-ducten en -apparaten: van de eigen föhn en elektrische tanden-borstel tot een elektrisch scheer- of epileerapparaat, zodat de hotelganger elke dag met een gladde huid de zon tegemoet kan treden. Tot de standaarduitrusting behoort verder een digitale camera om strandfoto’s mee te maken en een MP3-speler met een selectie van favoriete zomerhits.

TIPS VOOR DE BEGINNENDE HOTELGANGER:

» Korte vakantie? Reis dan zoveel mogelijk met alleen handbagage.

» Koffer in het vliegtuigruim? Voorzie deze dan van een opvallende kofferriem of -band zodat je hem snel vindt op de bagageband.

18 Juni 2013 mediamarkt.be

MZBE1306_BIJ_DE HOTELGANGER.indd 18 23-5-2013 17:20:18

Page 19: Mediazine Bijlage Juni 2013

IEDER NUMMER IS EENVERRASSING OPZICH

mediamarkt.be Juni 2013 19

De Hotelganger « IK GA OP REIS EN NEEM MEE

USTIN TIMBERLAKE -THE 20/20 EXPERIENCE

ZICHT OPSCHERPJustin Timberlake lijkt voor het succes geboren. Na een glansrijke carrière met de boyband *NSYNC bracht de jonge Amerikaan twee hitalbums uit, maakte hij de herkenningstune van McDonalds en bleek hij ook nog eens te kunnen acte-ren. Timberlake is nu weer terug als zanger met ‘The 20/20 Experience’, waarop de ene hit na de andere afgevuurd wordt. De single ‘Mirrors’ bestormde de top van de hitlijsten, een traject dat het album ongetwijfeld zal volgen.

LACIE CLOUDBOX 3TB

DE CLOUD IN HUISVer van huis hoef je je fi lms, muziek, foto’s en andere belangrijke bestanden niet te missen met de LaCie CloudBox 3TB. Deze riante opslagschijf sluit je thuis simpel aan via het plug-and-play principe. Daarna kun je waar je ook bent de bestanden op deze harde schijf benaderen. Of je nu in de woonkamer een fi lmpje wilt bekijken of op vakantie in Sicilië wat muziek opzoekt, het gaat zonder moeite. Met de CloudBox 3TB deel je eenvoudig bestanden met familie of collega’s.

SONY HDR-PJ650

FILMEN EN DIRECT GENIETENJe vakantieavonturen leg je natuurlijk vast met een camcorder. En als je die ’s avonds meteen wilt bekijken, kies je voor de HDR-PJ650 van Sony. Want de ingebouwde projector kan je video’s meteen projecteren met een beeldgrootte van maximaal 2,50 meter. Je activiteiten leg je vloeiend en stabiel vast, en natuurlijk in de beste Full HD-kwaliteit. Opnemen gaat direct op het ingebouwde, 32 GB grote fl ashgeheugen. Stilstaande beel-den legt de HDR-PJ650 ook vast, in 20,4-megapixel resolutie.

OPSLAG VOOR HET HELE GEZIN

DIRECT BEELDEN PROJECTEREN

MZBE1306_BIJ_DE HOTELGANGER.indd 19 23-5-2013 17:20:40

Page 20: Mediazine Bijlage Juni 2013

IK GA OP REIS EN NEEM MEE » De Hotelganger

20 Juni 2013 mediamarkt.be

SLY COOPER - THIEVES IN TIME

SLINKSE TIJDROVERSly Cooper had zijn lidmaatschap van de dievengilde bijna opgezegd. Tijd om te settelen, tot er plots pagina’s uit het oude dievenboek verdwijnen! Dieven in het verleden stelen de pagina’s zodat deze in het heden niet meer zichtbaar zijn. Tijd voor Sly om terug te keren in de tijd en deze rekels in de kraag te vatten om te voorkomen dat alle Coopers uit de geschiedenis verdwijnen. Dit avontuur voor de PS3 speel je onderweg gewoon verder op je PS Vita!

D-LINK IP OUTDOOR CLOUD CAMERA

SURVEILLANCE OP AFSTANDVakantie betekent meestal even helemaal weg en lekker niks doen. Heerlijk, maar wie houdt je huis in de gaten? Met de IP Outdoor Cloud Camera van D-Link doe je dat gewoon zelf. Via de clouddiensten van D-Link bekijk je de scherpe HD-beelden van de camera’s waar je ook bent. De gratis MyDlink-app voor smartphones en tablets laat je zelfs de camera’s van op afstand bedienen. Door infrarode verlichting werken de camera’s ook in het donker. Stof en opspattend water deren de camera niet.

ONTSPANNING VOOR ONDERWEG

INGEBOUWDE DRAADLOZE ATENNE EN MICROFOON

SAMSUNG NX300

ZONNIGE SYSTEEMCAMERANet op tijd om de mooiste zomer- en vakantiefoto’s te schieten, introduceert Samsung de NX300. Deze systeemcamera bevat alle specifi caties van een profes-sionele spiegelrefl excamera, zoals een 20,3-megapixel APS-C CMOS-sensor, een sluitertijd van 1/6000 seconde en een ISO-bereik van 100-25.600. Altijd perfecte foto’s dus, ook in fel zonlicht. Dankzij de opzetbare Samsung 45mm 2D/3D-lens leg je mooie acties ook vast in 3D - ook op fi lm. En via WiFi deel je je creaties met iedereen!

DIRECT VANAF DE CAMERA FOTO’S EN VIDEO’S DELEN

MZBE1306_BIJ_DE HOTELGANGER.indd 20 23-5-2013 17:21:01

Page 21: Mediazine Bijlage Juni 2013

mediamarkt.be Juni 2013 21

De Hotelganger « IK GA OP REIS EN NEEM MEE

LACIE RUGGED USB 3.0

ROBUUSTE DATAKLUISDeze robuuste externe schijf van LaCie is terug en beter dan ooit. Aan het vertrouwde uiterlijk is niet veel gesleuteld, maar des te meer zaken zijn er aan de binnenzijde veranderd. Een grote harde schijf van 1 TB slaat je belangrijke vakantiefoto’s en andere data veilig op door de beschermende behuizing. Een snelle USB 3.0- of Thunderbolt-verbinding laat je bestanden razendsnel verplaatsen. Je digitale bezittingen zijn veilig doordat de LaCie Rugged USB 3.0 tegen valpartijen tot 1,2 meter bestand is..

BRAUN SILK-ÉPIL 7

ZIJDEZACHT GESCHORENDe zomer staat voor de deur. Dat betekent korte rokjes en blote, zijdezacht geschoren benen! Met de Braun Silk-épil 7 Wet & Dry zijn ongewenste stoppels verleden tijd. Deze epilator ver-wijdert zelfs de kortste en fi jnste haartjes. De veertig pincetjes van Brauns Close-Grip-technologie zorgen voor superieure prestaties en de grondigste ontharing ooit. Omdat de Silk-épil 7 snoerloos te gebruiken is, kan hij zowel droog als in bad of onder de douche gebruikt worden. Dat is pas comfortabel!

DROOG, NAT EN PIJNLOOS EPILEREN

EXTREME SNELHEDEN TOT WEL 385 MB/S (SSD)

LUIGI’S MANSION 2

LUIGI STAPT UIT DE SCHADUWDe loodgieter Luigi staat zijn hele carrière al in de schaduw van zijn grote en beroemde broer Mario. Met het nieuwste deel uit de Luigi’s Mansion-serie stapt hij daar nu defi nitief uit - letterlijk. Want in deze Nintendo 3DS-game is het jouw taak om Luigi met een zaklamp in verlaten huizen naar spoken te laten speuren. Eenmaal gevonden, zuig je ze op met je speciale stofzuiger. Een spannend avontuur voor jong en oud dat je perfect zal vermaken tijdens een autorit op de achterbank of een vliegtuigvlucht.

EEN MUST-HAVE VOOR GAMERS MET EEN 3DSEEN MUST-HAVE VOOR EEN MUST-HAVE VOOR EEN MUST-HAVE VOOR

mediamarkt.be

DROOG, NAT EN DROOG, NAT EN DROOG, NAT EN PIJNLOOS EPILERENPIJNLOOS EPILERENPIJNLOOS EPILERENPIJNLOOS EPILEREN

GAMERS MET EEN 3DSGAMERS MET EEN 3DS

DROOG, NAT EN DROOG, NAT EN DROOG, NAT EN PIJNLOOS EPILERENPIJNLOOS EPILEREN

EEN MUST-HAVE VOOR EEN MUST-HAVE VOOR EEN MUST-HAVE VOOR GAMERS MET EEN 3DSGAMERS MET EEN 3DS

MZBE1306_BIJ_DE HOTELGANGER.indd 21 23-5-2013 17:21:12

Page 22: Mediazine Bijlage Juni 2013

IK GA OP REIS EN NEEM MEE » De Hotelganger

KENWOOD KDC-BT47SD

MUZIEK VOOR ONDERWEGLekker met de auto op vakantie, maar zo’n ritje kan soms heel lang duren. Tijd voor wat muziek! Met de Kenwood KDC-BT47SD geniet je zowel van radio als cd. Deze fraaie autoradio kan maar liefst 4 x 50 watt produceren, heeft Bluetooth en beschikt over een geïntegreerd SD-geheugenkaartslot. Aan de voor-zijde van deze radio vind je een USB-aansluiting en de AUX-ingang. De variabele toets- en displayverlich-ting zorgen voor een perfect af te stellen belichting.

HOTEL TRANSSYLVANIË

GRIEZELEN OPDE ACHTERBANKGraaf Dracula, ’s werelds bekendste en meest gevreesde vampier, blijkt in het echt niet eens zo’n vervelende man te zijn. In het dagelijkse leven bewoont hij een resort waar weerwolven, mummies en andere griezels in alle rust hun familievakanties doorbrengen. Dat gaat goed tot Jonathan, een mens, plots het resort binnenloopt. Om de monsters niet af te schrikken, verkleedt Dracula Jonathan ook als een monster. Dat gaat goed tot Draculas eigen dochter verliefd wordt op Jonathan.

MET GEÏNTEGREERDE BLUETOOTH (HFP & A2DP)

OOK IN DRIEDIMENSIES

PLANTRONICS MARQUE 2

HANDENVRIJ BELLENIn combinatie met een smartphone kan de Plantronics Marque 2 gebruikt worden als een handsfree headset. Door de dubbele microfoons en uitstekende ruisonderdrukking zijn de gesprekken luid en duidelijk. Een oproep kan met de eenvoudige stemcom-mando’s ‘answer’, danwel ‘ignore’ opgenomen of genegeerd worden. Met deze headset kan verder ook naar muziek en internetradio geluisterd worden. Door de energiebesparende DeepSleep-modus gaat de batterij extra lang mee.

LEUKE BEDIENING EN MOOI DESIGN

22 Juni 2013 mediamarkt.be

MZBE1306_BIJ_DE HOTELGANGER.indd 22 23-5-2013 17:21:25

Page 23: Mediazine Bijlage Juni 2013

© 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. All rights reserved. AC

TIE

GE

LDIG

T/M

30/

06/2

013.

serviceMedia Markt

Doe meer met uw foto’s

Wat doet ú met uw vakantiefoto’s? Blijven ze vooral op de harde schijf

van uw computer staan, of de geheugenkaart van uw camera? Zonde!

De Media Markt Fotoservice biedt u de mogelijkheid om van uw

digitale foto’s een compleet fotoboek te maken, helemaal zelf samen-

gesteld naar uw eigen idee. Uw mooiste foto’s kunt u laten afdrukken

op posterformaat of u laat ons er een schitterend canvasdoek van

maken. De formaten lopen op tot meer dan één meter breed of hoog.

Uiteraard kunt u bij Media Markt ook standaardafdrukken laten maken op

extra dik Kodak Royal papier vanaf slechts 11 cent per stuk. En voor de

echte hebbedingetjes en een origineel verjaardagscadeau kunt u een mok,

kalender of een knuffel met uw foto’s laten bedrukken!

Doe wat met uw foto’s! Ga naar mediamarkt.be

MZBE06_Adv Fotoservice_VLAAMS.indd 2 15-11-11 10:37MZBE1306_BIJ_ADVERTENTIE.indd 23 24-5-2013 10:25:43

Page 24: Mediazine Bijlage Juni 2013

©2013 Garmin Ltd. or its subsidiaries

"

nüvi® 3597 LMT

NEWGarmiN

rEalDirEctioNs

sla linksaf voorbij tower Bridge"

“Volg de weg gedurende 300m”, “Sla rechtsaf op Dorpsstraat”, “Neem de tweede uitrit”. Maar wat denkt u van “Sla links af voorbij Tower Bridge”? U rijdt op onbekend terrein, maar uw Garmin toestel maakt gebruik van herkenbare punten om u wegwijs te maken.Kies voor een Garmin toestel met Real Directions ‐ hij spreekt uw taal. www.garmin.com

_c ad.fullpage-real.directions_bridge MM NL.indd 1 18/03/2013 14:20:56MZBE1306_BIJ_ADVERTENTIE.indd 24 24-5-2013 10:25:56