Krant Hengevelde 2016

20
HENGEVELDE.NL TYPHOON | MISS MONTREAL | RONNIE FLEX AUTORODEO | STRAATTHEATER | DOKTER WATJES BOH FOI TOCH | IRISH PUB | TREKKERTREK | VADER ABRAHAM GUILTY SIX | VEZPA | EN NOG VEEL MEER! GUUS MEEUWIS | DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG INFOKRANT 10-11-12 juni 17-18-19

description

10-11-12 & 17-18-19 juni 2016 in Hengevelde. Guus Meeuwis, De Jeugd van Tegenwoordig, Typhoon, Miss Montreal, Ronnie Flex, Straattheater, en heel veel meer. www.hengevelde.nl

Transcript of Krant Hengevelde 2016

Page 1: Krant Hengevelde 2016

HENGEVELDE.NL

TYPHOON | MISS MONTREAL | RONNIE FLEX

AUTORODEO | STRAATTHEATER | DOKTER WATJES

BOH FOI TOCH | IR ISH PUB | TREKKERTREK | VADER ABRAHAM

GUILTY S IX | VEZPA | EN NOG VEEL MEER!

GUUS MEEUWIS | DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

INFOKRANT10-11-12 juni17-18-19

Page 2: Krant Hengevelde 2016

Ga uit je dak!www.blokhorst-rietdekkers.nl

Slotsdwarsweg 8 7496 PX Hengevelde | [email protected] | T. 0547-333737

jaccopy.nl

webtekst?storytelling?

toespraak? nieuwsbrief?persbericht?correctie?

COLLECTIONSMeet our

HÉT MEEST COMPLETE BRUIDSHUIS

van Twente

Page 3: Krant Hengevelde 2016

Deze krant is een uitgave van Stichting Zomerfeesten Hengevelde

ter promotie van de zomerfeesten Hengevelde. (10-11-12 & 17-18-19 juni 2016)

OpdrachtgeverStichting Zomerfeesten Hengevelde (SZH)

Ontwerp, opmaak en realisatie

Frank de Wit

JACCO copy & concept(www.jaccopy.nl)

bjvh strategie branding creatie, Hengevelde (www.bjvh.nl)

Drukwerk (oplage 105.000 exemplaren)Drukkerij Unaniem Delden

Inlichtingenwww.hengevelde.nl / [email protected]

Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van de Stichting Zomerfeesten Hengevelde worden

vermenigvuldigd of overgenomen. © 2016 Stichting Zomerfeesten Hengevelde

INHOUDIntro Hengevelde 2016 Pag. 3

Zaterdagavond 11 juni Pag. 5

Zaterdagavond 18 juni Pag. 7

Autorodeo & muziek 12 juni Pag. 9

Timetable & plattegrond Pag. 10/11

Zinderende Zondag 19 juni Pag. 15

Bedrijvenuurtje Pag. 18

Hengeveldse avond / Kuiermiddag Pag. 19

Nog even en het is zover: zes dagen feest in Hengevelde! Tijdens het tweede en derde weekend van juni staat Hengevelde op de kop. Het programma is weer gevarieerd en zit bomvol. Live-bands, theater, autorodeo, trekkertrek, kindervermaak, DJ’s: voor ieder wat wils!

Dit jaar heeft Hengevelde o.a. Guus Meeuwis, De Jeugd van Tegenwoordig, Miss Montreal, Typhoon en Ronnie Flex weten te strikken. Niet de minste namen, daar zijn we dan ook trots op! Deze vijf acts voeren de laatste jaren de top van Nederland aan. Naast deze topartiesten is er uiteraard nog van alles te beleven! Wat dacht je van onze drie sfeerpodia? Of van onze nieuwe Irish Pub?

In deze krant vind je het volledige programma en aanvullende informatie.

HENGEVELDE 2016

ONLINE TICKETVERKOOPKaarten voor de zaterdagavond met Guus Meeuwis en de zaterdagavond met De Jeugd van Tegenwoordig, Miss Montreal en Typhoon kunnen besteld worden via HENGEVELDE.NL

De kaarten zijn ook gewoon aan de dagkassa te verkrijgen.

HOOFDSPONSORENOok dit jaar heeft Hengevelde veel te danken aan onze hoofdsponsoren. Zie hun logo’s op de voorpagina van deze krant. Deze Hengeveldse ondernemers geven ons de nodige steun in de rug en maken vele mooie activiteiten mogelijk! Namens heel Hengevelde: BEDANKT HIERVOOR!!!

Naast onze grote tent, het buitenpodium en de 3

sfeerpodia, kunnen we dit jaar ook een heuse Ierse

Pub verwelkomen!

Deze kroeg op locatie is geheel ingericht naar Ier-

se sferen, waardoor men zich al gauw in

Ierland waant! Ierse Folk mag hier zeker

niet ontbreken. Muziek is er dan ook van

The Crooked Jacks, The Beggars’Clan

en The Mooneys! Let’s FOLK!

NIEUW

IRISH PUB

3

VOLG ONS OOK OP SNAPCHAT!

SCAN DE BARCODE EN VOEG ONS TOE!

ZFHENGEVELDE

Page 4: Krant Hengevelde 2016

bloemen, boekettenen accessoiresGoorsestraat 20 • 7496 AD HengeveldeTel. 0547-333033

Mark Tuinte

+31 (0)6 22 513 001

[email protected]

DOENDOENWebsite Höftedagen en HENGEVELDE.NLPOWERED BY MarkT-DEsign

Page 5: Krant Hengevelde 2016

TYPHOON

MISS MONTREAL

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

5

Sanne Hans, oftewel Miss Montreal, maakt van elk optreden een feest! Ze scoorde een aantal grote hits in Nederland, zoals ‘Wish I Could’ en ‘Hoe’ (met Nielson). Miss Montreal staat al jaren op alle grote festi-vals van Nederland, is binnenkort te zien in haar eigen televisieprogramma ‘Lieve S-S-Sanne’ en heeft dit voorjaar weer een nieuw album uitgebracht. Een bezige dame dus. Miss Montreal staat graag op het podium in Hengevelde, niet voor niets komt ze hier dit jaar voor de derde keer. Daar drinken we een b-b-biertje op!

Lobi da basi, liefde is de baas! Na een geweldig optreden vorig jaar is Typ-hoon dit jaar weer te zien in Hengevelde. Typhoon heet in het echt Glenn de Randamie en komt gewoon uit Zwolle. Vanaf zijn vijftiende maakte hij al carrière met Opgezwolle en de Fakkelbrigade. Met zijn album Lobi Da Basi uit 2014 won hij een hele batterij aan prijzen. Op dit album stond ook de hit ‘Zandloper’ samen met André Manuel ‘oet Deep’n’. Typhoon stond al meer-dere keren op Lowlands, North Sea Jazz, Oerol en hij trad zelfs op voor onze Koning en Koningin in de Ridderzaal. Het is nog niet helemaal zeker of Wil-lem en Máxima er dit jaar bij zullen zijn. Wat wel zeker is? Dat Typhoon met zijn band het dak eraf komt spelen in Hengevelde!

Na hun eerste hitsingle ‘Watskeburt?!’ in 2005 ontplofte alles en iedereen rondom De Jeugd van Tegenwoordig. Hits als ‘Sterren-stof’, ‘Get Spanish’ ‘De Formule’ en ‘Een Barkie’ volgden, en dat is nog maar een kleine greep. Willie Wartaal, Vieze Fur en Faberyayo en de Neger der Heils brachten vorige herfst hun vijfde album Manon uit en begin dit jaar vierden ze hun tienjarig bestaan met het Album De Jeugd, Vertegenwoordigt. Hieraan verleenden o.a. Guus Meeuwis, Nielson, Raymond Van het Groenewoud, The Kik en Frank Boeijen hun medewerking, niet slecht toch? Eigenwijze teksten, vette elektronische beats en foute synthesizersounds: we gaan knallen met De Jeugd!

ZA 11 | 06Zaterdagavond 11 juni wordt een dik feest met Miss Montreal, Typhoon en De Jeugd van Tegenwoordig. Wie??? Miss Montreal, Typhoon en De Jeugd van Tegenwoordig!!!!Miss Montreal stond al twee keer eerder in Hengevelde, in 2009 en 2012. Dit jaar wordt het weer eens tijd, want met Sanne Hans is het altijd gezellig! Typhoon komt hier ook niet voor het eerst. Vorig jaar zorgde hij voor een enorme bak liefde in onze tent. Dat mag hij dit jaar nog eens dunnetjes over komen doen! De Jeugd van Tegenwoordig treedt wel voor het eerst op in Hengevelde. Zij maken het feestje af op hun eigen unieke wijze! We kijken er naar uit!!

Bestel nu je kaarten

in de voorverkoop!

DEZELFDE PRIJS

ALS AAN DE KASSA

MAAR GEEN WACHTTIJD!!!

Bestel nu

je tickets online via:

www.hengevelde.nl

Page 6: Krant Hengevelde 2016

Goorsestraat 4A

7496 AD Hengevelde

www.total-image.nl

d facebook.com/total.image.av.productiesDe Höfte 1, Hengevelde tel.: 0547-333 912 [email protected] www.pierikaccountancy.nl

DienstverleningVerwerking van uw administratie . Samenstellen jaarrekening . Loonadministratie

Verzorging belastingaangifte . Support automatisering

AdviesFinanciering . Subsidies . Mestbeleid . Ondernemingsvormen . Fiscale en juridische zaken

BegeleidingStartende ondernemers . Uitbreiding en overname van bedrijven

...een vakbekwaam en gemotiveerd team!

Decokay Lentelink - Bentelosestraat 11 - Hengevelde - 0547-333331 Kijk op de website van decokaylentelink.nl voor de aanbiedingen

MOOI THUIS IN VERF, BEHANG, GORDIJNEN,RAAMDECORATIE EN VLOEREN

MOOI THUIS IN HUISEELENT LINK

Het beleid van NIX18 heeft prioriteit en hier wordt consequent op gecontroleerd. Dit signaal hebben de besturen van de feesten in de Hof van Twente afgegeven tijdens een overleg met burgemeester Nauta. NIX18 betekent dat jongeren onder de 18 jaar niet mogen roken en drinken. Toch blijkt het dat jongeren bijvoorbeeld drank meesmokkelen of thuis indrinken. “Als feesten in de Hof van Twente moeten we hier scherp op zijn”, zegt Kasper Put van Zomerfeesten Hengevelde. “Dat betekent onder andere strenge controle op en om het terrein.

We nemen als feesten wel onze verantwoordelijkheid en zullen indien nodig ook strenge maatregelen nemen, zoals preventief fouilleren op drank en drugs. Hierover hebben we heldere afspraken gemaakt met de Gemeente Hof van Twente. Iedereen is welkom op onze feesten, maar veiligheid staat voorop.”

NIX18 PRIORITEIT BIJ

ZOMERFEESTEN HENGEVELDE

Page 7: Krant Hengevelde 2016

Een knisperend vuurtje, een heldere sterren-hemel, een akoes-tische gitaar en een romantisch lied. Hoewel... Akoestisch duo Big Bugs and Easy Money rockt er toch ook aardig op los! Vraag een plaatje aan en ze spelen het bij ons kampvuur.Gezellig toch?! 7

ZA 18 | 06

GUUS MEEUWIS

IRISH PUB

THE GUILTY SIXRONNIE FLEX

DISCOBALBALKAN BEACH KAMPVUUR

Hete kneiters en gloeiende hits, in lekkere foute jus! Bij de Discobal laat je jezelf lek-ker gaan op hits die je stiekem liever niet gekend had. En volgens DJ Sandy geeft dat helemaal niks! Wees gerust fout, vooral in vredestijd!

Op ons ministrandje Balkan Beach draait de Spaanse DJ Panko. Veel invloeden uit de Balkan, African, Latin: Panko mixt er een heerlijke cocktail van. Laat die zomer maar komen!

Zaterdagavond 18 juni wordt een topavond waarop er voor iedereen van alles te beleven valt. In de grote tent hebben we niemand minder dan Guus Meeuwis met band! Afsluiter in de tent zijn de mannen van The Guilty Six met hun guilty pleasures. Op het buitenpodium wordt lekker gestampt met optredens van de 538 Avondploeg, Ronnie Flex en FeestDJRuud op het programma. Ook dit jaar zijn de minifeestjes er weer. Foute disco bij De Discobal, gitaarmuziek bij Het Kampvuur en zomerse klanken en zand in je onderbroek op het Balkan Beach!Nieuw!Nieuw!Nieuw!Nieuw!Nieuw!Nieuw!Nieuw!Nieuw!Nieuw!Nieuw!Nieuw!Nieuw! Nieuw!Nieuw is dit jaar de Irish Pub! Een gezellige bar met Ierse folkmuziek van The Beggars’ Clan en The Crooked Jacks (IRL). Daar krijg je toch vanzelf dorst van?!

We waren er al langer mee bezig, maar dit jaar staat Guus Meeuwis toch écht in Hengevelde. Daar zijn we dan ook groots op, met een zachte G! Zaterdag 18 juni zet hij met zijn volledige band onze grote feesttent op de kop. Dat wordt een Brabants gezellige avond!De Brabantse zanger rolde bij toeval in het vak. Zijn broer had hem opgegeven voor het Studenten Song Festival met het nummer Het is een nacht… Het werd een grote hit in Nederland en inmiddels is Meeuwis al ruim 20 jaar bezig en vele gouden en platina platen verder.De jaarlijkse concertreeks “Groots’ van Guus Meeuwis is al jaren meerdere avonden uitverkocht. Het evenement trok inmiddels al meer dan een miljoen bezoekers. Ook dit jaar wordt Groots met een zachte G gehouden in het tweede weekend van juni. Een week later staat hij in Hengevelde, voor een zachte prijs.

Wees eerlijk; jij vindt toch stiekem ‘No More Bolero’ van Gerard Joling ook gewoon een magistraal lekkere plaat??? Nou??? Misschien een slecht voorbeeld...Gelukkig hebben we The Guilty Six: nonstop Pleasure in a Glammy Mix! Zij weten precies welke foute platen door de feestbeugelkunnen!

Jippie, Hengevelde heeft dit jaar een heuse Ierse Pub met een heuse Ierse folkband: The Crooked Jacks (IRL). Compleet met banjo, gitaar, mandoline, fluit en bodhrán spelen van Dublin tot Galway, maar ook buiten Ierland. Ook in the Irish Pub: The Beggars’ Clan. Zij komen hele-maal uit de heuvels bij Vriezenveen en zingen over drinken, vrouwen, Guinness, het zware werk op de ruige Ierse zee, whiskey en nog meer drinken. Oftewel; de dagelijkse be-slommeringen van de gemiddelde Ier.

Ronnie Flex won met hiphop- collectief New Wave de Pop-

prijs tijdens ES/NS 2016. De jury was verbijsterd over de impact die de hiphoppers op Nederland hadden. De prijzenkast van Ronnie Flex

raakt in rap tempo gevuld, terwijl hij nog maar net begon-

nen is. Zijn melodieuze hiphop met veel grime- en dubstepin-vloeden werkt als een malle! Ronnie houdt zich gewoon aan zijn plan: de grootste hiphop-per worden die Nederland ooit gezien heeft. Voorlopig werkt dit goed. Met Ronnie Flex op het Buitenpodium gaan wij onder-tussen los in Hengevelde!

Page 8: Krant Hengevelde 2016

ZILVERSTRAAT 5 | HENGELO

autolesscher.nl

VANAF 9 JUNI EEN VERNIEUWDE SHOWROOM!

bjvh.nl

Wij wensen u heerlijke dagen in Hengevelde!

bakkerijnollen.nl

Innerlijke gezondheid en een stralend uiterlijk!

- Reinigingskuren - Massages - Yoga weekenden - Schoonheidsbehandelingen

www.ayurvedatwente.nl

Diepenheimsestraat 57 7496 PT Hengevelde

WEB. www.marleenrupert.nlMAIL [email protected]

TEL. 0547 85 14 27MOB. 06 51 589 012

Page 9: Krant Hengevelde 2016

9

ZO 12 | 06

START AUTORODEO: 10.00 UUR

Ook dit jaar zat de inschrijving van de autorodeo in no-time vol! 250 coureurs strij-den om een plek op het erepodium in Hengevelde. Ieder jaar weer beleeft een groot publiek veel plezier aan het spektakel. De autorodeo begint om 10.00 uur. Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een damesklasse en zijn er verschillende prijzen te winnen, zoals een prijs voor de winnaar van de afvalrace. Dit jaar zijn er minder deelnemers dan voorgaande jaren. Hierdoor kunnen de deelnemers meer manches rijden. Na afloop van de autorodeo is de prijsuitreiking in de feesttent. Daarna is er muziek van muziek van de Henge-veldse band Dokter Watjes en Boh Foi Toch. De tent is geopend vanaf 16.00 uur.

Kermisattracties, schmink en kidsanimatie

Autorodeo

ENTREE € 7,50,-

DE CAPRI ROADSHOW BEGINT OM 15.00 UUR HENGEVELDE.NL

DOKTER WATJES

BOH FOI TOCH

Voor de kids!

M.M.V. DE CAPRI ROAD SHOW

Vier Twentse knullen uit Hengevelde en een Achterhoeker met een halfzachte G besloten een bandje op te richten. Het

enige dat vanaf het begin vaststond was de bandnaam: Dokter Watjes. Muzikaal vliegt het alle kanten op en er wordt

gezongen in het Nederlands, Twents en een mengelmoes hiervan. Teksten gaan over vrouwen en andere demonen,

tabakswaren, peenk’n, het frequenteren vanhorecaondernemingen, huisdieren, de voormalige BRD,

vroeger, softporno en later. Eindelijk een band die het ergens over heeft! Ie mut alleen wa good luustern...

Hee hee, hoo hoo! Zundag 12 juni mo-j d’r bie wean, want dan kump Boh Foi Toch wier noar Hengeveel! Dat wödt olderwets zwoks’n en daans’n met Bierman en Beernd van Kuperi-je. Zeet de jongs wille hebb’n met Mientjen en Vrouw Begeerdink. Zölfs de muurbleumkes woagt zich op de baane! En noa de tied nem ie dat deerntjen van de modesjoo efkes met veur ’n ritjen in nen Amerikaan. Da’s toch machtig?!

Page 10: Krant Hengevelde 2016

Vanaf 16.30 uur BedrijvenuurtjeAvondvullend DJ BartezzVanaf 18.00 uur 4x Eshuis

ZATERDAG 11 JUNI

ZATERDAG 18 JUNI

ZONDAG 12 JUNIVRIJDAG 10 JUNI

VRIJDAG 17 JUNI

BEDRIJVENUURTJE

AFTRAP HENGEVELDE 2016

KINDERMIDDAG / KUIERMIDDAG

AUTORODEO

RODEO-ARENA € 7,50MAINSTAGE GRATIS

Voor de veiligheid van iedereen die op het feestterrein aanwezig is, zijn huisregels vastgesteld. Wie naar de feesten komt en daardoor aanwezig is op het terrein, gaat

akkoord met dit reglement.

KIJK VOOR ONZE HUISREGELS OP WWW.HENGEVELDE.NL

Voorverkoop tickets zaterdag 11 juni gelijk aan kassaprijs. Verzeker jezelf van een kaart.

Bestel je tickets op:www.hengevelde.nl

6

7

ENTREE

IRISH PUB

4

5

632

1

13:00

15 30 45

14:00

15 30 45

15:00

15 30 45

16:00

15 30 45

17:00

15 30 45

18:0019:00

15 30 45 15 30

De PotloodventersZeepaardjes

De Bezwaren FanfareStadsomroeper Frank Los

Woezel & Pip MinishowWoezel & Pip Meet & Greet

Une Femme ExposéeCooling Crystals

MaaskThe Hot Studs

Top TSG Songwriters

KnutselclubKinderdisco, schmink en zandbak

Dans spelletjes

Kwet Nie HoeKnuffelfarmBarbershop

Trucagefotografie

Irish Pub

Rave van Fortuin

11

11

11

1

3

3 3

ENTREE

55

5

4

7

6

6

222

2 2

LOPENDE ACTS

1

Vanaf 10.00 uur Autorodeo

Vanaf 17.00 uur Dokter WatjesVanaf 18.30 uur Boh Foi TochVanaf 20.30 uur Dokter Watjes

Vanaf 21.00 uur DJ LarsVanaf 22.00 uur Miss MontrealVanaf 23.45 uur Typhoon Vanaf 01.30 uur De Jeugd van TegenwoordigDoorlopend: DJ Lars

AVONDPROGRAMMA

MAINSTAGE € 15,00

MAINSTAGE INCL. (7,50 Rodeo)

Vanaf 21.30 uur DJ Lars Vanaf 23.00 uur Vezpa

Vanaf 15.30 uur Brook Duo Vanaf 16.30 uur Vader Abraham

Vanaf 22.00 uur DJ Sandy

Vanaf 21.30 uur The Crooked Jacks (IRL)

Vanaf 22.00 uur DJ Panko (ES)

Vanaf 22.00 uur Big Bucks and Easy Money

Vanaf 21.30 uur The Beggars’Clan

Vanaf 00.30 uur The Crooked Jacks (IRL)

Vanaf 15.00 uur The Albert Mooneys

ZATERDAGAVOND

Vanaf 13.30 uur Kindershow

MAINSTAGE V.V.K. € 15,00

MAINSTAGE INCL.

DISCOBAL INCL.

BALKAN BEACH INCL.

HET KAMPVUUR INCL.

IRISH PUB INCL.

IRISH PUB INCL.

Vanaf 21.00 uur DJ Lars Vanaf 22.45 uur Guus Meeuwis & Band Vanaf 00.30 uur Guilty Six

Vanaf 18.30 uur Rave van Fortuin Vanaf 21.30 uur De CoronasDoorlopend DJ Lars

Vanaf 21.30 uur Radio 538 AvondploegVanaf 23.30 uur Ronnie FlexVanaf 01.30 uur Feest DJ Ruud

OPEN-AIR INCL.

MAINSTAGE GRATIS

MAINSTAGE € 5,00

IRISH PUB Incl.

TREKKERTREK - ARENA € 5,00

OPEN-AIR INCL.

GEHELE TERREIN € 5,00

Vanaf 10.00 uur Trekkertrek

AAN PERSONEN JONGER DAN 18 JAAR SCHENKEN

WIJ TIJDENS HET FEEST GÉÉN ALCOHOLHOUDENDE

DRANKEN!

VOOR TICKETS EN MEER INFORMATIE OVER HET

PROGRAMMA KIJK JE OP

HENGEVELDE.NL

Optredens en tijden onder voorbehoud!

11

Vanaf 14.30 uur Woezel & PipVanaf 16.00 uur Cooling CrystalsVanaf 17.15 uur The Hot Studs

DOORLOPEND STRAATTHEATER MET O.A.Frank Los De PotloodventersZeepaardjes Une Femme ExposéeKwet nie Hoe Maask

Plattegrond en timetable zondagmiddag 19 juni

10

ZINDERENDE ZONDAG

ZONDAG 19 JUNI

LET OP!VANAF 13.00 UUR

VANAF 13.00 UUR. Voor volledig programma en tijden:

Page 11: Krant Hengevelde 2016

Vanaf 16.30 uur BedrijvenuurtjeAvondvullend DJ BartezzVanaf 18.00 uur 4x Eshuis

ZATERDAG 11 JUNI

ZATERDAG 18 JUNI

ZONDAG 12 JUNIVRIJDAG 10 JUNI

VRIJDAG 17 JUNI

BEDRIJVENUURTJE

AFTRAP HENGEVELDE 2016

KINDERMIDDAG / KUIERMIDDAG

AUTORODEO

RODEO-ARENA € 7,50MAINSTAGE GRATIS

Voor de veiligheid van iedereen die op het feestterrein aanwezig is, zijn huisregels vastgesteld. Wie naar de feesten komt en daardoor aanwezig is op het terrein, gaat

akkoord met dit reglement.

KIJK VOOR ONZE HUISREGELS OP WWW.HENGEVELDE.NL

Voorverkoop tickets zaterdag 11 juni gelijk aan kassaprijs. Verzeker jezelf van een kaart.

Bestel je tickets op:www.hengevelde.nl

6

7

ENTREE

IRISH PUB

4

5

632

1

13:00

15 30 45

14:00

15 30 45

15:00

15 30 45

16:00

15 30 45

17:00

15 30 45

18:0019:00

15 30 45 15 30

De PotloodventersZeepaardjes

De Bezwaren FanfareStadsomroeper Frank Los

Woezel & Pip MinishowWoezel & Pip Meet & Greet

Une Femme ExposéeCooling Crystals

MaaskThe Hot Studs

Top TSG Songwriters

KnutselclubKinderdisco, schmink en zandbak

Dans spelletjes

Kwet Nie HoeKnuffelfarmBarbershop

Trucagefotografie

Irish Pub

Rave van Fortuin

11

11

11

1

3

3 3

ENTREE

55

5

4

7

6

6

222

2 2

LOPENDE ACTS

1

Vanaf 10.00 uur Autorodeo

Vanaf 17.00 uur Dokter WatjesVanaf 18.30 uur Boh Foi TochVanaf 20.30 uur Dokter Watjes

Vanaf 21.00 uur DJ LarsVanaf 22.00 uur Miss MontrealVanaf 23.45 uur Typhoon Vanaf 01.30 uur De Jeugd van TegenwoordigDoorlopend: DJ Lars

AVONDPROGRAMMA

MAINSTAGE € 15,00

MAINSTAGE INCL. (7,50 Rodeo)

Vanaf 21.30 uur DJ Lars Vanaf 23.00 uur Vezpa

Vanaf 15.30 uur Brook Duo Vanaf 16.30 uur Vader Abraham

Vanaf 22.00 uur DJ Sandy

Vanaf 21.30 uur The Crooked Jacks (IRL)

Vanaf 22.00 uur DJ Panko (ES)

Vanaf 22.00 uur Big Bucks and Easy Money

Vanaf 21.30 uur The Beggars’Clan

Vanaf 00.30 uur The Crooked Jacks (IRL)

Vanaf 15.00 uur The Albert Mooneys

ZATERDAGAVOND

Vanaf 13.30 uur Kindershow

MAINSTAGE V.V.K. € 15,00

MAINSTAGE INCL.

DISCOBAL INCL.

BALKAN BEACH INCL.

HET KAMPVUUR INCL.

IRISH PUB INCL.

IRISH PUB INCL.

Vanaf 21.00 uur DJ Lars Vanaf 22.45 uur Guus Meeuwis & Band Vanaf 00.30 uur Guilty Six

Vanaf 18.30 uur Rave van Fortuin Vanaf 21.30 uur De CoronasDoorlopend DJ Lars

Vanaf 21.30 uur Radio 538 AvondploegVanaf 23.30 uur Ronnie FlexVanaf 01.30 uur Feest DJ Ruud

OPEN-AIR INCL.

MAINSTAGE GRATIS

MAINSTAGE € 5,00

IRISH PUB Incl.

TREKKERTREK - ARENA € 5,00

OPEN-AIR INCL.

GEHELE TERREIN € 5,00

Vanaf 10.00 uur Trekkertrek

AAN PERSONEN JONGER DAN 18 JAAR SCHENKEN

WIJ TIJDENS HET FEEST GÉÉN ALCOHOLHOUDENDE

DRANKEN!

VOOR TICKETS EN MEER INFORMATIE OVER HET

PROGRAMMA KIJK JE OP

HENGEVELDE.NL

Optredens en tijden onder voorbehoud!

11

Vanaf 14.30 uur Woezel & PipVanaf 16.00 uur Cooling CrystalsVanaf 17.15 uur The Hot Studs

DOORLOPEND STRAATTHEATER MET O.A.Frank Los De PotloodventersZeepaardjes Une Femme ExposéeKwet nie Hoe Maask

Plattegrond en timetable zondagmiddag 19 juni

10

ZINDERENDE ZONDAG

ZONDAG 19 JUNI

LET OP!VANAF 13.00 UUR

VANAF 13.00 UUR. Voor volledig programma en tijden:

Page 12: Krant Hengevelde 2016
Page 13: Krant Hengevelde 2016

13

RONNIE FLEX

FEEST DJ RUUD

HENGEVELDE PRESENTEERT

GUUS MEEUWIS

VOORVERKOOP € 15,00 ZATERDAG

18 JUNI

ONLINE TICKETS

BESTELLEN OPHENGEVELDE.NL

Page 14: Krant Hengevelde 2016

Goorsestraat 39a 7496 AC Hengevelde

0547 334 272 www.hartgerinkschade.nl

AAS Autoschade Hartgerink biedt een goedkope oplossing: Caravanrepair.Caravanrepair, hoe het werkt:Wij kunnen wanden, deuren, daken, disselbakken en alles dat met een aluminium of kunststof profi el te maken heeft, herstellen. De wand hoeft hierbij in de meeste gevallen niet te worden vervangen, maar alleen te worden hersteld en gespoten.

“Als u schade oploopt aan uw caravan, camper of auto, is één telefoontje voldoende. Wij herstellen uw camper, caravan of auto weer tot in de puntjes en staan u met raad en daad bij om het papierwerk in te vullen en de zaken te regelen met de verzekering”.

Gratis Caravan vakantiecheck:Laat uw caravan GRATIS preventief controleren op vitale aandachtspunten. Zo bent u verzekerd van een veilige heen- en terugreis.

Onze caravan vakantiecheck bestaat o.a. uit:Stekkers, breekkabel, stabilisator/koppeling, banden, wielophanging, uitdraaisteun etc.

AAS Autoschade Hartgerink biedt een AAS Autoschade Hartgerink biedt een goedkope oplossing: goedkope oplossing: Caravanrepair.Caravanrepair.

Gratis Caravan vakantiecheck:Gratis Caravan vakantiecheck:Laat uw caravan GRATIS preventief controleren op Laat uw caravan GRATIS preventief controleren op Laat uw caravan GRATIS preventief controleren op Laat uw caravan GRATIS preventief controleren op vitale aandachtspunten. Zo bent u verzekerd van een vitale aandachtspunten. Zo bent u verzekerd van een vitale aandachtspunten. Zo bent u verzekerd van een vitale aandachtspunten. Zo bent u verzekerd van een veilige heen- en terugreis.veilige heen- en terugreis.

Onze caravan vakantiecheck bestaat o.a. uit:Onze caravan vakantiecheck bestaat o.a. uit:

Uw caravan

of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper of camper

Weer als nieuw?

www.pierikbouw.nl +31 (0)6 10 41 93 95

Zoek niet langer naar de juiste woorden…

communicatieadvies, (SEO) tekst en training

HENGEVELDE WWW.EKHHEKWERK.NL

Hekwerk & DeurtechniekEKHK

Hekwerk & DeurtechniekEKHK

Folie problemen?Wij verwijderen vakkundig de folie van de bestaande

deuren en voorzien deze van lak in iedere gewenste kleur!!

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

• Renovatie van uw complete keuken • Vervanging keukenblad met

behoud van wandtegels • Vervanging van spoelbak en kraan

• Vervanging van inbouwapparatuur • Nieuwe kasten en laden met

Soft Closesluiting met behoud van uw keukenblad.

Goorsestraat 31 | Hengevelde | [email protected] | www.tenthijekeukens.nl

Onze renovatie? Een mooie prestatie!

Genoeg van uw oude keuken? Altijd al een verfrissende kleur op uw keuken gewild?

Ten Thije keukens maakt het!

Gezellig terras

DIVERSE BIERARRANGEMENTEN

GEZELLIG TERRAS!

W W W. A S S I N K H E N G E V E L D E . N L T E L . 0 5 4 7 - 3 3 3 2 3 4

. C O M / C A F E _ A S S I N K. C O M /A S S I N K H E N G E V E L D E

DAGHAP 9,95D I V E R S E B I E R A R R A N G E M E N T E N RUIM

ASSORTIMENT SPECIAALBIEREN

Page 15: Krant Hengevelde 2016

ZONDAG 19 | 6 ZINDERENDE ZONDAG

VOOR DE KLEINTJES!

RAVE VAN FORTUIN | DE CORONAS

COOLING CRYSTALS | THE HOT STUDS

BUITENPODIUMCOOLING CRYSTALSDeze ‘noabers oet Beantel’ spelen gezellige covers op het mooie buitenpodium. Lekker met een biertje in de zon, tenminste, daar gaan we vanuit!

15

WOEZEL & PIPDe liefste hondjes van de hele wereld zijn al lang bekend van hun boek-jes, knuffels, het theater en tv. Dit jaar zijn ze ook te zien in Hengevelde! De hondjes werden ooit bedacht door actrice Guusje Nederhorst en beleven sindsdien elke dag een nieuw avontuur in de tovertuin. MEET & GREETTijdens deze vrolijke, 30 minuten durende show zin-gen Woezel & Pip vrolijke liedjes over bekende thema’s als vriendschap en samenspelen en na de show gaan ze graag op de foto met al hun fans.

De zondagmiddag is een gezellig uitje voor het hele gezin met straattheater en een kindershow van Woezel en Pip. Er is trekkertrek, een foodtruck, een old school barbershop, green screen fotografie, noem maar op! Volop humoristisch vermaak!Daarnaast is er muziek op het buitenpodium van The Cooling Crystals en The Hot Studs. In de Irish Pub spelen The Albert Mooneys en bij het Kamp-vuur staat het talent van het Twents Songschrij-versgilde (Top TSG). Rave van Fortuin en De Coronas sluiten op zondagavond de twee feestweekeinden nog eventjes goed af!

TrekkertrekZondagmorgen wordt om 10.00 uur gestart met de jaarlijkse trekkertrek. Dit jaar zijn er demonstraties van Old Stock tractoren en er zijn twee sleepwagens: Next Mission en De Stille Willie! Entree: € 5,-

Une Femme Exposée (AUS/GB): Dit is het verhaal van een gevallen diva die nog maar één doel heeft: the show must go on! Met hulp van het publiek zet ze een absurde en komische show neer met dans en acrobatiek. Kwet Nie Hoe: Oosterse wijsheid, humoristische medi-tatie en bovennatuurlijke absurditeit. Lachen!Zeepaardjes: Pas op! De kans is groot dat je oog in oog komt te staan met ongetemde zeepaarden!Potloodventers: Viezige oude mannetjes met nogal dubbelzinnige handelswaar.En er is nog meer straattheater!!!

MaaskTjongejonge, deze muziekpiloot uit Leeuwarden kan echt alles met zijn stem! Hij beatboxt, zingt en scratcht tegelijk! Eigenlijk is hij een soort one-man-dance-orkest-dj-band. Met veel humor speelt Maask met clichés uit alle muziekstijlen. Dit moet je gaan zien (en horen)!

THE HOT STUDSThe Hot Studs brengen de jaren vijftig en zestig weer tot leven! Doe je ogen dicht en je belandt in een wereld vol vetkuiven, afspraakjes in een ijssalon, petticoats, dampende dansavonden, de achterbank van je vaders Cadillac en ... ... Sorry, we dwalen af. Het gaat natuurlijk om de mu-ziek en die was retegoed in die jaren! Van nozem tot hippie, van rocker tot roller; iedereen wordt blij van de muziek van Elvis, The Beatles, CCR, Johnny Cash, The Rolling Stones, Buddy Holly, The Kinks, noem maar op! The Hot Studs laten ze allemaal samensmelten in hun show op zondag op het buitenpodium!

Natuurlijk wordt er ook aan de kleinsten gedacht. Er is een heus Kuuk’n Walhalla met een kinderdisco, schminken, een Knutselclub en een zandbak is er volop vermaak! Tevens is er een Knuffelfarm in de buurt van het Kuuk’n Walhalla!!

RAVE VAN FORTUINHet principe is eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Het lot van de avond ligt volle-dig in handen van het rad en de skills van het dj-team.

DE CORONASHet concept van stand-up pop is simpel maar doeltreffend. Je pakt de telefoon op, je maakt je verzoekje bekend aan de band en het publiek, De Coronas beginnen te spelen: feest! De verzoeknummers worden door De Coronas altijd op een verassende manier gebracht.Wil je zelf meezingen of dansen? Dat kan! Met deze band als afsluiter kan ook de zondagavond in Hengevelde niet meer stuk!

TREKKERTREK | STRAATTHEATER | MUZIEK

VANAF 13.00 UUR

Page 16: Krant Hengevelde 2016

Loon- en grondverzetbedrijf

Slotsweg 23, 7496 PW Hengevelde Tel.0547-334372 Mob.06-53580892

[email protected] WWW.APMHENGEVELDE.NL

CREATIEF EN PRAKTISCH IN MACHINEBOUW

BARTD Timmerwerken

Wij slaan spijkers met koppen!

Bart Doeschot Oude Needseweg 97475 MG Hof van TwenteT 06 - 29 08 27 95E [email protected] www.BARTDoeschot.nl

“Biomarkt Eko Twente”Elke vrijdag van 09 tot 17 uur

bij bosbessenkwekerij “La Francaise” Willemsbeekweg 5 Enschede (t.o Intratuin Usselerrondweg)

Thuisbezorgd door heel Twente!

Elke donderdag en vrijdag open van 09.00-18.00 uurElke zaterdag open van 09.00-13.00 uur

Goorsestraat 22 HengeveldeTelefoon: 06-53112183 / E-mail: [email protected]

WEBWINKEL: www.ekotwente.nl

Met onze paradepaardjes klaart u iedere klus!

Pelle Service Het Wegdam 11 7496 CB Hengevelde T. 0547 333039 E. [email protected] www.pelleservice.com

Page 17: Krant Hengevelde 2016

ALBERGEN ALMELOBARCHEM BATHMEN BECKUM BELTRUM BENTELO BEUNINGENBORCULOBORNE BORNERBROEK BUURSEDAARLENDE LUTTEDELDENDEN HAMDENEKAMP DEURNINGEN DIEPENHEIM HELLENDOORN EIBERGEN ENSCHEDEENTER

FLERINGEN GEESTEREN GELSELAAR GOORGROENLOHAAKSBERGENHAARLOHARBRINKHOEK HENGELOHOLTEN KLOOSTERHAAR LANGEVEEN LAREN LATTROP-BREKLENKAMP LEMELELICHTENVOORDE LOCHEMLONNEKERLOSSER MARKELOMEDDONEEDE

NIEUW HEETEN NIJVERDAL OOTMARSUMOVERDINKELREUTUM RIETMOLEN RIJSSEN ROSSUM RUURLO SAASVELDSINT ISIDORUSHOEVE OLDENZAAL TILLIGTE TUBBERGEN VRIEZENVEEN VROOMSHOOP WESTERHAARWIERDENWINTERSWIJK ZENDERENZIEUWENT

WWW.HENGEVELDE.NL/TICKETS/TAXI-ACTIE

WWW.HENGEVELDE.NL/TICKETS/TAXIBOEK JE TICKETS ONLINE OP:

€ 25,-INCL. ENTREE

ZATERDAG

TAXI-ACTIETAXI

11 JUNI

€ 25,-INCL. ENTREE

11 JUNI

18 JUNI

INCL. ENTREEINCL. ENTREE

WIJ HALEN ONZE BEZOEKERS OP

EN BRENGEN ZE WEER NAAR HUIS!

MET OPSTAPPLAATSEN IN:

BEZOEK DE WEBSITE VOOR DE UITGEBREIDDE ADRESGEGEVENS!

WWW.HENGEVELDE.NL/TICKETS/TAXI-ACTIE

VOL=VOL!

Uw Slager Frits & Stefan

Weversplein 5A

Goor

Tel.0547-74 50 44

[email protected]

www.fritsenstefan.nl

17

ELEKTRO SANITAIR WARMTE TELECOM & INFRA

LESSCHER.COM

Onze wereld staat bol vanuitgelezen mogelijkheden!

Page 18: Krant Hengevelde 2016

De twee feestweekenden in Hengevelde openen we natuurlijk weer met het Bedrijvenuurtje. Vanaf 16.30 uur komen de Hen-geveldse ondernemers en hun personeel naar de tent voor een hapje en (uiteraard) een gezellig drankje. De fantastische DJ Bart krijgt al jaren iedereen op de dansvloer.

Laat deze jongen maar schuiven. Hij weet namelijk wel hoe je een feestje viert! Party Party!!!

Livemuziek is er van de band 5 x Eshuis. Natuurlijk zijn ook mensen die buiten Hengevelde werken van harte welkom. De gezellige start van Hengevelde 2016 vieren we met z’n allen!

De gezellige start van

Hengevelde 2016!

18

Vrijdag 10 | 06 Bedrijvenuurtje

18

Page 19: Krant Hengevelde 2016

19

Vrijdag 17 | 06 Hengeveldse Avond

DJ LarsDJ Lars is dit jaar weer

onze huis-DJ tijdens het tweede weekend.

Op de Hengeveldse Avond de Zaterdagavond en Zondagavond verzorgt

hij de muziek tussen de live-artiesten door in

de grote tent.

VezpaVoor babyboomers is het pure nostalgie, terwijl de jeugd van nu toch ook z’n klassiekers kent. Vez-pa neemt je in razend tempo mee op een muzikale reis door de jaren vijftig en zestig! Deze vier mannen gaan strak in pak met een authen-tiek instrumentarium ieder podi-um te lijf. Soms met een vleugje bleuheid uit de jaren vijftig, maar zeker ook met de ‘swagger van Jagger’. Vezpa is energie en me-lancholie, Elvis Presley en John Lennon tegelijk. Een live-ervaring waar het plezier vanaf spat!

Hengeveldse Avond - ook voor Benteloërs :)En voor Beckumers, Markveeldsen, Hoevenaren, Moskovieten, Parijsenaars en Lutjebroekers. Eigenlijk is de Hengeveldse Avond voor iedereen! Waarom heet het dan Hengeveldse Avond? Tja, misschien iets van vroeger...? Gezellig wordt het in elk geval wel!Tijdens de Hengeveldse Avond is er natuurlijk volop muziek! In de tent is er een ouderwets potje rock & roll van de Amsterdamse band Vezpa. DJ Lars draait tussendoor zijn plaatjes. Tijdens de Hengeveldse avond is voor het eerst onze eigen Irish Pub geopend. Hier hoor je gezellige Ierse folk van The Crooked Jacks (IRL). De Hengeveldse Avond begint om 21.30 uur!

vv

The Crooked Jacks (IRL)Wie spelen er nou beter Ierse Folk dan muzikanten uit... ... Ierland??? Juist! Meer informatie over The Crooked Jacks en de Irish Pub vind je op pagina 7.

Nieuw op de tweede zaterdagmiddag: Kuiermiddag! De Kuiermiddag is een gezellige middag waarop jong en oud mooi kan kuier’n. Er is natuurlijk ook wel muziek, alleen niet zo hard... ;)Die muziek komt van niemand minder dan Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abra-ham, iets minder bekend als Lord Wanhoop. Kartner schreef talloze hits voor zijn protegés Mieke, Hanny, Ben Kramer, Wilma, Jaques Herb en Corry & de Rekels. Zelf had hij hits als Den Uyl is in den Olie, Autoloze Zondag en natuurlijk het legendarische Smurfenlied. Shalalalalalalalalala, shalalalalalalalalala!

ZA 18 | 06 Kuiermiddag!

KINDERSHOW I.S.M. MONKEY ACADEMYDe zaterdagmiddag begint om 13.30 uur met een spectaculaire muziekshow door de kinderen van de Petrusschool. De kinderen zijn onder begeleiding van de Monkey Academy al weken bezig met de voorbereidingen. Zeker komen kijken dus!

Dan he’w ok nog ‘t Brook Duo oet Maarkel. Die zingt mooie verskes in ‘t dialect. Da’s pas geneuglijk!

Verder muziek van Gekuier van Nico Bebseler en Paul Wegdam.

VANAF 15.00 UUR

Page 20: Krant Hengevelde 2016

BOUW- OF VERBOUW-PLANNEN?

In Hengevelde vindt ueen showroom vol inspiratie!Op maat gemaakte kozijnen van hout of kunststof, ofwel het beste uit beide werelden... U kunt met al uw wensen bij ons terecht!

Als totaalleverancier bieden wij in combinatie met deuren en kozijnen ook uitstekend hang- en sluitwerk, prachtige roeden, geïntegreerde screens, rolluiken en nog veel meer!

U bent van harte welkom in onze showroom (600 m2) in Hengevelde. Hier staan de vele mogelijkheden opgesteld, zodat u ze zelf kunt aanraken, voelen en bedienen. Onder het genot van een kopje verse koffi e of thee en deskundig advies van een van onze adviseurs tonen wij u graag alle mogelijkheden.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Neem contact met ons op via 0547-33 55 55 of kijk op: www.hebo.nl

Bezoek onze showroom!Bezoek onze showroom!

Eeftinkstraat 4 7496 AG Hengevelde T 0547 33 55 55 [email protected] www.hebo.nl

Volg ons op Twitter:@HEBO_Kozijnen

Volg ons op Facebook:HEBOkozijnen

SoNice light&showequipment +31(0)547 335639 - [email protected] Innovation Audio +31(0)548 - 519713 - [email protected]