Kisi Feest ABBA Flyer 16-06-2014 Zondag 21 september Open dag: Generaties samen! Iedereen is voor...

Kisi Feest ABBA Flyer 16-06-2014 Zondag 21 september Open dag: Generaties samen! Iedereen is voor het
Kisi Feest ABBA Flyer 16-06-2014 Zondag 21 september Open dag: Generaties samen! Iedereen is voor het
download Kisi Feest ABBA Flyer 16-06-2014 Zondag 21 september Open dag: Generaties samen! Iedereen is voor het

of 2

 • date post

  17-Jan-2020
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Kisi Feest ABBA Flyer 16-06-2014 Zondag 21 september Open dag: Generaties samen! Iedereen is voor...

 • Het Nede rlands-Vla

  amse

  K IS I -FEE ST

  20-21 sep tember 2

  014, Tilbu rg

  Honderden deelnemers van alle leeftijden beleven een veelkleurig programma met: nieuwe musical ‘Sterrennacht’, workshops, eucharistieviering met Mgr. Hendriks, internationale ontmoetingen, thea- ter, outdoor programma met speciale attracties en nog vele verrassingen. Het KISI-FEEST is een hoogtepunt in het jaar dat u niet wilt missen.

  Voor wie: Het hele gezin, jong en oud, bekend of onbekend met KISI.

  Waar: 2 College Cobbenhage, Tilburg. Aanmelding, kosten en verdere informatie: www.kisi.nl, info@kisi.nl, 06-41482108. Boek voor 24 augustus en ontvang korting.

 • Zondag 21 september

  Open dag: Generaties samen! Iedereen is voor het hele KISI-FEEST uitgenodigd maar voor sommigen is een dag haalbaarder. Op zondag 21 september zijn alle ou- ders en grootouders van alle KISI’s maar ook alle vrienden en geïnteres- seerden van KISI van harte uitgenodigd. Die dag staat centraal hoe belangrijk het is als generaties verbonden te zijn met elkaar.

  Tijd: 9.00 Ontvangst. 9.45 start programma tot 15.00 uur. Programma: Eucharistieviering met Mgr. Hendriks, presentaties door verschillende KISI groepen, speciaal generaties programma. Kosten: collecte om de kosten te dekken Aanmelding en verdere info: www.kisi.nl, info@kisi.nl, 06-41482108.

  Zondag 21 september Zondag 21 september

  Open dag: Generaties samen!Generaties samen!Generaties samen!Generaties samen! Iedereen is voor het hele KISI-FEEST Iedereen is voor het hele KISI-FEEST uitgenodigd maar voor sommigen is uitgenodigd maar voor sommigen is een dag haalbaarder. een dag haalbaarder. Op zondag 21 september zijn alle ou-Op zondag 21 september zijn alle ou- ders en grootouders van alle KISI’s ders en grootouders van alle KISI’s

  Zondag 21 september Zondag 21 september Zondag 21 september Zondag 21 september

  Generaties samen!Generaties samen! Iedereen is voor het hele KISI-FEEST Iedereen is voor het hele KISI-FEEST

  Op zondag 21 september zijn alle ou-Op zondag 21 september zijn alle ou-Op zondag 21 september zijn alle ou-Op zondag 21 september zijn alle ou- ders en grootouders van alle KISI’s ders en grootouders van alle KISI’s ders en grootouders van alle KISI’s ders en grootouders van alle KISI’s maar ook alle vrienden en geïnteres- maar ook alle vrienden en geïnteres- maar ook alle vrienden en geïnteres- maar ook alle vrienden en geïnteres- seerden van KISI van harte uitgenodigd. seerden van KISI van harte uitgenodigd. seerden van KISI van harte uitgenodigd. seerden van KISI van harte uitgenodigd. Die dag staat centraal hoe belangrijk Die dag staat centraal hoe belangrijk Die dag staat centraal hoe belangrijk Die dag staat centraal hoe belangrijk het is als generaties verbonden te zijn het is als generaties verbonden te zijn het is als generaties verbonden te zijn het is als generaties verbonden te zijn met elkaar.met elkaar.

  Tijd: 9.00 Ontvangst. 9.45 start programma tot 15.00 uur.

  maar ook alle vrienden en geïnteres- maar ook alle vrienden en geïnteres- seerden van KISI van harte uitgenodigd. seerden van KISI van harte uitgenodigd. Die dag staat centraal hoe belangrijk Die dag staat centraal hoe belangrijk

  9.45 start programma tot 15.00 uur. Programma: Eucharistieviering met Mgr. Hendriks, presentaties door verschillende KISI groepen, speciaal generaties programma. Kosten: collecte om de kosten te dekken Aanmelding en verdere info: www.kisi.nl, info@kisi.nl

  Mgr. Hendriks, presentaties door verschillende KISI groepen, speciaal generaties programma.

  collecte om de kosten te dekken

  , 06-41482108.

  Zondag 21 september Zondag 21 september Zondag 21 september Zondag 21 september

  Open dag: Generaties samen!Generaties samen!Generaties samen!Generaties samen! Iedereen is voor het hele KISI-FEEST Iedereen is voor het hele KISI-FEEST Iedereen is voor het hele KISI-FEEST Iedereen is voor het hele KISI-FEEST uitgenodigd maar voor sommigen is uitgenodigd maar voor sommigen is uitgenodigd maar voor sommigen is uitgenodigd maar voor sommigen is

  9.45 start programma tot 15.00 uur. Eucharistieviering met

  Mgr. Hendriks, presentaties door verschillende KISI groepen, speciaal generaties programma.

  collecte om de kosten te dekken Aanmelding en verdere info:

  info@kisi.nl, 06-41482108.

  ders en grootouders van alle KISI’s ders en grootouders van alle KISI’s ders en grootouders van alle KISI’s ders en grootouders van alle KISI’s maar ook alle vrienden en geïnteres- maar ook alle vrienden en geïnteres- maar ook alle vrienden en geïnteres- maar ook alle vrienden en geïnteres- seerden van KISI van harte uitgenodigd. seerden van KISI van harte uitgenodigd. seerden van KISI van harte uitgenodigd. seerden van KISI van harte uitgenodigd. Die dag staat centraal hoe belangrijk Die dag staat centraal hoe belangrijk Die dag staat centraal hoe belangrijk Die dag staat centraal hoe belangrijk het is als generaties verbonden te zijn het is als generaties verbonden te zijn het is als generaties verbonden te zijn het is als generaties verbonden te zijn met elkaar.met elkaar.

  9.00 Ontvangst.