Kampeer Voordeelkrant 2012

12
Wat een keuze! KAMPEERSEIZOEN 2012; NR.6 Volg ons via @kampeervoordeel KampeerVoordeelkrant.nl Bekijk en boek nu snel uw favoriete kampeeraanbieding! 1 Intro en campings Gelderland 2 Campings Drenthe, Noord Holland en Limburg 3 Campings in Zuid Holland en in heel Nederland 4 Campings in heel Europa 5 Prikbord 6 Campings in heel Europa 8 Campings in Denemarken, Duitsland en Oostenrijk 9 Entreekaarten.nl 10 Campings in Zwitserland 11 Prikbord en Nieuwsbrief aanvraag 12 Camping Contact Bel: 023 - 5717067 o.v.v. Kampeer Voordeelkrant E-mail: [email protected] www.campingcontact.nl Al meer dan 22 jaar is Camping Contact het vertrouwde adres voor kampeervakanties in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië en Slovenië. Stacaravans, chalets, bungalowtenten en kampeerplaatsen staan tot uw beschikking op speciaal voor u geselecteerde topcampings. Groot nieuws dit jaar is onze compleet vernieuwde website en huisstijl. Een fris nieuw logo en op de site uitgebreide informatie en een snelle en overzichtelijke blik op het meest actuele aanbod. Zoeken op thema’s zoals strand&zee en Glamping maken het boeken op de meest ideale bestemming nu nog eenvoudiger! Een nieuwe uitstraling maar met de vertrouwde kennis en ervaring van het Camping Contact team! Zandvoort Noord-Holland Kijk voor actuele aanbiedingen op onze website campingcontact.nl

description

De Kampeer Voordeelkrant 2012 is een compacte krant met daarin super voordelige aanbiedingen van campings op toplocaties aan kust & strand of in bossen & natuurgebieden in Nederland en Europa.

Transcript of Kampeer Voordeelkrant 2012

Page 1: Kampeer Voordeelkrant 2012

Wat een keuze!

KAMPEERSEIZOEN 2012; NR.6

Volg ons via @kampeervoordeel

KampeerVoordeelkrant.nlBekijk en boek nu snel uwfavoriete kampeeraanbieding! 1

Intro en campings Gelderland 2

Campings Drenthe, Noord Holland en Limburg 3

Campings in Zuid Holland en in heel Nederland 4

Campings in heel Europa 5 Prikbord 6Campings in heel Europa 8

Campings in Denemarken, Duitsland en Oostenrijk 9

Entreekaarten.nl 10Campings in Zwitserland 11

Prikbord en Nieuwsbrief aanvraag 12

Camping Contact

Bel: 023 - 5717067o.v.v. Kampeer VoordeelkrantE-mail: [email protected]

Al meer dan 22 jaar is Camping Contact het vertrouwde adres voor kampeervakanties in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië en Slovenië. Stacaravans, chalets, bungalowtenten en kampeerplaatsen staan tot uw beschikking op speciaal voor u geselecteerde topcampings.

Groot nieuws dit jaar is onze compleet vernieuwde website en huisstijl. Een fris nieuw logo en op de site uitgebreide informatie en een snelle en overzichtelijke blik op het meest actuele aanbod. Zoeken op thema’s zoals strand&zee en Glamping maken het boeken op de meest ideale bestemming nu nog eenvoudiger! Een nieuwe uitstraling maar met de vertrouwde kennis en ervaring van het Camping Contact team!

Zandvoort Noord-Holland

Kijk voor actuele aanbiedingen

op onze website campingcontact.nl

Page 2: Kampeer Voordeelkrant 2012

KampeerVoordeelkrant.nlBekijk en boek nu snel uwfavoriete kampeeraanbieding! 2

Campings GelderlandOntdek de grootste en groenste provincie van Nederland

Super voordelige kampeeraanbiedingen van campings op toplocaties. Kampeer aan de kust, op de heide, in de bossen & in prachtige natuur-gebieden in diverse Nederlandse provincies of in andere Europese landen! Veel leesplezier!

Beste kampeerliefhebber, Voor u ligt de nieuwe Kampeer Voordeelkrant 2012! De Kampeer Voordeelkrant heeft een nieuw handzamer formaat en valt ook heel handig zo bij u op de mat. De inhoud van de Kampeer Voordeelkrant is niet veranderd en bevat nog steeds heel veel kampeeraan-biedingen en kortingen! Bekijk nu de mooiste en voordeligste campings in Nederland en de rest van Europa. Blader de krant door, kies uw favoriete camping en boek heel eenvoudig. In het midden van de krant ziet u het Prikbord met allemaal leuke kampeernieuwtjes.

Veel kampeerplezier! Team Kampeer Voordeelkrant

Neem ook een kijkje op:De Kampeer Voordeelkrant wordt u aangeboden door:Your! Communication B.V.Postbus 151 • 3240 AD MIDDELHARNISe-mail: [email protected]: www.yourcommunication.nl

© 2012 Your! Communication B.V.Niets aan deze uitgave mag worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden d.m.v. druk, fotokopie, microfilm of welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Your! Communication B.V.

VakantieBungalows.nlVakantieBungalows.nl

Dagtochtjes.nlSchoolreisjes.nl

Camping Bad Hoophuizen

Bel: 0341 – 451 353 o.v.v. Kampeer VoordeelkrantE-mail: [email protected]

Centraal gelegen op de prachtige Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet én direct gelegen aan het Veluwemeer is Camping Bad Hoophuizen de locatie om uw vrije tijd door te brengen.Vanwege haar ligging en faciliteiten biedt Camping Bad Hoophuizen u een scala aan mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie. Wij beschikken over een groot aantal kampeerplaatsen, een aantal luxe ingerichte lodge-tenten, diverse bungalows en een 16-persoons groepsaccommodatie.Daarnaast hebben wij nog mooie jaar- en seizoenplaatsen beschikbaar.Kiest u voor Camping Bad Hoophuizen, dan kiest u voor aantrekkelijke aanbiedingen zoals 10% vroegboekkorting of 25% laagseizoenkorting of één van onze schitterende arrangementen. Raadpleeg onze website en informeer naar de mogelijkheden.

Hulshorst • Gelderland

10% vroegboek-korting of

25% laagseizoen-korting

Comfortcamping De Bosgraaf

Bel: 055 - 5051359o.v.v. Kampeer VoordeelkrantE-mail: [email protected]/bosgraaf

Comfortcamping de Bosgraaf is gelegen aan de rand van de Veluwe in het schitterende groene coulisselandschap waar bos en weide in elkaar overgaan. Royaal van opzet en niet te bosrijk, zodat je optimaal van het zonnetje kunt genieten. Op de Bosgraaf zijn alle elementen van comfort toegevoegd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eigen badkamer, direct op de kampeer-plaats. Op meer dan 100 plaatsen vind je die privécabines. Ideaal. De camping biedt een verwarmde openlucht zwembad met een 30 meter lange waterglijbaan. En voor de kleintjes een verwarmd kleuterbad. In de grote speel-tuin kunnen de kinderen naar hartenlust klimmen en glijden. Gezelligheid staat voorop in het eetcafé. De keuken serveert de lekkerste gerechten en voor de tussendoortjes is er een snackcounter. Onze supermarkt doet niet onder voor supermarkten die je thuis gewend bent. Er is zelfs een kleine slijterij bij.

Lieren/Beekbergen • Gelderland

8 dagen/2 personen

incl. elektra en toeristen- belasting

Page 3: Kampeer Voordeelkrant 2012

KampeerVoordeelkrant.nlBekijk en boek nu snel uwfavoriete kampeeraanbieding! 3

Campings Drenthe, Noord Holland en LimburgVolop keuze uit mooie campings in Nederland

Recreatiepark Ermerstrand

Onze camping is omringd door bomen en grenst direct aan de recreatieplas met een mooi geel zandstrand waar u circa 130 kampeerplaatsen vindt. De ruime plaatsen zijn verdeeld over een aantal velden. Het campingterrein beschikt onder andere over een wasserette met wasmachines en drogers, een milieuplein, een centraal gelegen sanitairruimte met babyroom. Grenzend aan de camping vindt u aan de Boulevard onze Beachclub met de Beachbar op het water. Bij de receptie kunt u op bestelling elke ochtend (in de weekenden, vakanties en feestdagen) verse broodjes krijgen. Voor een gezellige en verzorgde lunch, diner of drankje kunt u terecht in onze Blokhut en Skihut bij de waterskibaan. Vlakbij de camping is de 70-meter lange giga-glijbaan en de nieuwe speeltuin “The Pirates of Erm” en Indoorspeel paradijs DOL-FIJN! te vinden. Recreatiepark Ermerstrand staat garant voor een onver-getelijk verblijf in een ontspannen informele sfeer.

Erm • Drenthe

Bel: 0591 - 564014o.v.v. Kampeer Voordeelkrantwww.ermerstrand.nl

2 nachten = 1 betalen

of 7 nachten = 5 betalen

Lees de actievoorwaarden op www.ermerstrand.nl

TexelcampingsDe Koog • Noord-Holland

Het geruis van de zee op de achtergrond, lekker luieren voor uw tent, de geur van de barbecue, op een van de Texelcampings beleeft u het echte vakantiegevoel!

Kamperen midden in de Texelse duinen met de zee op steenworp afstand? Dat kan op camping Kogerstrand. In uw duinpannetje is het genieten, met eigen tent of caravan. Of huur een ingerichte tent!

Texelcamping Loodsmansduin ligt midden in de natuur. Kamperen op een heideveldje, tussen duinen, hier is ieder plekje uniek. Op de camping is genoeg vertier voor jong en oud en ook hier is het strand dichtbij! U kunt ook een luxe chalet huren, lekker makkelijk en comfortabel, u hoeft alleen de boot maar te pakken!

De Shelter is een gezellige camping waar u helemaal tot rust komt. Omringd door natuur maakt u vanaf de camping prachtige wandel- en fietstochten. De ruime Comfortplaatsen zijn voorzien van stroom- en kabelaansluiting , watertappunt en vuilwaterafvoer. Hier komt u toe aan uw welverdiende rust…

Ook ‘Om de Noord’ ligt centraal op het eiland. De overzichtelijke en gezellige veldjes maken deze camping zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Naast Comfortplaatsen kunt u hier ook een ComfortPlusplaats reserveren. Deze plekken hebben privésanitair, ideaal een eigen douche, toilet en wasgelegenheid op uw plekje.

* 15% vroegboekkorting als u voor 1 april 2012 een vakantie boekt van minimaal een week.

Bel: 0222 - 317208 o.v.v. Kampeer VoordeelkrantE-mail: [email protected]

15% vroegboek-korting bij

boeking* voor 1 april!

Recreatiecentrum de Schatberg

Bel: 077 - 4677777o.v.v. Kampeer VoordeelkrantE-mail: [email protected]

Recreatiecentrum de Schatberg is een veelzijdig park met uitgebreide voorzieningen, waarvan er veel het hele jaar door geopend zijn. Het 96 ha grote park biedt ruimte aan een camping op 5-sterren niveau, bungalow-park, ruim 20 ha water en veel natuur. De Schatberg beschikt over toeris-tische/vaste plaatsen en huuraccommodaties zoals chalet, villetta, bunga-low en een groepshotel. Het park kent veel faciliteiten zoals een natuurbad, zandstrand, speeltuinen, bowlingbaan, buitenzwembad, luxe binnenzwem-bad, waterskibaan en binnenspeeltuin. Ook is er tijdens de schoolvakanties en in de weekenden een animatieprogramma voor jong en oud. In de horeca-gelegenheden kunt u genieten van een hapje en drankje of uitgebreid dineren in het Serre-restaurant. Ook kunt u langs de snackcounter of reserveren voor een partygrill in uw accommodatie.

Sevenum • Limburg

7 nachten=6 betalenGeldig in 31-3 t/m 15-4

21-4 t/m 6-5 13-10 t/m 21-10

Page 4: Kampeer Voordeelkrant 2012

KampeerVoordeelkrant.nlBekijk en boek nu snel uwfavoriete kampeeraanbieding! 4

Campings in Zuid Holland en LandelijkLekker genieten in eigen land

SVR-camping ‘De Victorie’

Info & reserveringen: 0183 - 352741 / 06 - 53552022o.v.v. Kampeer VoordeelkrantE-mail: [email protected]

Een unieke camping om eens lekker tot rust te komen, centraal gelegen in het Groene Hart. Met het goede gastheerschap hoog in het vaandel.Voor rust, ruimte en betaalbaarheid. Kom gerust eens langs om uw vakantieplekje te bekijken. De koffi e staat klaar!

Speciale arrangementen ook volop mogelijk, ook in de periode Hemelvaart, Pinksteren & Fietsvierdaagse. Vraag onze folder aan en kijk voor de vele leuke aanbiedingen op: www.campingdevictorie.nl

Tot ziens op SVR-camping “De Victorie”Fam. Van den Berg

Speciale arrangementen

en leuke aanbiedingen!

Stichting Vrije Recreatie

Bel: 0183 - 352741o.v.v. Kampeer VoordeelkrantE-mail: [email protected] www.svr.nl

Kamperen of logeren op een SVR-camping, leuk voor iedereen! Voor zowel gezinnen met als zonder kinderen. Bij de SVR vindt u voor elk wat wils!Er zijn 1200 campings in NL aangesloten en ruim 800 campings in de rest van Europa. Of kom om de ‘sfeer te proeven’ van het kamperen op een SVR-camping naar één van onze SVR-Vakantiebeurzen in 2012:

21 januari Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen28 januari Evenementenhal in Venray4 februari Evenementenhal in Gorinchem 11 februari Evenementenhal in HardenbergOpeningstijden: 10.00-16.00 uurDonateurs gratis toegang/geen donateur € 5.00 p.p.

Kom sfeer proeven op

één van de SVR- vakantie-beurzen

TopParken

Ontdek de geweldige vakantiemogelijkheden in Nederland bij TopParken. De campings bevinden zich op Toplocaties, midden in het bos, aan het water of aan de kust. Wakker worden in een caravan midden in het bos of rustig ontbijten voor uw tent terwijl de vogels fluiten; in de nabije omgeving een groot meer waar u kunt varen, vissen of fietsen; lekker uitwaaien op het strand… Het is allemaal mogelijk bij TopParken.

Ideaal voor een midweek, weekendje weg of een lange vakantie. U heeft keuze uit een veelzijdig aanbod:Landgoed De Scheleberg - LunterenBospark Ede - EdeRecreatiepark ‘t Gelloo - EdeRésidence De Leuvert - CromvoirtPark Westerkogge - Berkhout Recreatiepark Het Esmeer - AalstParc Du Soleil - NoordwijkRecreatiepark Noordwijkse Duinen – NoordwijkOnze gezellige campings beschikken over uitgebreide recreatiemogelijk-heden en goede faciliteiten wat bijdraagt aan een heerlijke vakantie!

Speciaal voor onze kampeerders! In de periode 30-03-2012 t/m 31-10-2012 ontvangt u 15% korting bij uw boeking voor een kampeerplaats. Deze actie is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Boeken kan op www.topparken.nl/4.14/voordeelkrant2012 of via telefoonnummer 0900-1750 (20cpm). Uw kortingscode is TOPVOOR01

15% korting*bij uw boeking

voor een kampeer-plaats!

Page 5: Kampeer Voordeelkrant 2012

KampeerVoordeelkrant.nlBekijk en boek nu snel uwfavoriete kampeeraanbieding! 5

Selectcamp, prachtige campings in Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië en Kroatië.

Selectcamp

Selectcamp is al 20 jaar dé specialist in het verzorgen van luxe en volledig verzorgde campingvakanties. Selectcamp biedt de unieke combinatie van Europese topcampings met de meest uitgebreide faciliteiten, onze eigen, luxe accommodaties en de persoonlijke benadering die voor Selectcamp zo kenmerkend is.

U vindt bij Selectcamp een uitgebreid aanbod accommodaties waar u zich ongetwijfeld in thuis zult voelen. Ook bent u bij Selectcamp aan het juiste adres voor een onvergetelijke Glamping vakantie.

Wij hebben drie topcampings voor u uitgelicht:

Domaine de la Yole | Languedoc – FrankrijkGelegen aan de rand van de populaire plaats Valras-Plage. De camping is ruim opgezet op een bebost terrein van 20 hectare. Vanuit uw luxe accommodatie loopt u in slechts tien minuten naar het fijne zandstrand waar u vele watersporten kunt beoefenen.Verblijf in een luxe lodgetent met sanitair o.b.v. 4 personenAl vanaf € 660,- per week bij aankomst op 30/06/2012

Pra’delle Torri | Adriatische kust – ItaliëEen prachtig vakantiecomplex dat behoort tot de top van Europa, is direct aan het strand gelegen vlakbij het Ventiaans stadje Caorle. Een groots opgezet waterfestijn van 4.000m², ontbreekt natuurlijk niet op deze uitge-breide topcamping. Verblijf in een comfortabele Cottage Deluxe o.b.v. 4 personenAl vanaf € 840,- per week bij aankomst op 30/06/2012

Bijela Uvala | Istrië – KroatiëGelegen op een schitterend schiereiland in Istrië is camping Bijela Uvala werkelijk een toplocatie voor uw vakantie. De camping beschikt over uitstekende faciliteiten. Ook voor de sportievelingen valt er genoeg te beleven. Verblijf in een compleet ingerichte bungalowtent o.b.v. 4 personenAl vanaf € 300,- per week bij aankomst op 30/06/2012

Ons complete aanbod aan topcampings vindt u op www.selectcamp.nl

Volg ons op Facebook en

maak kans op een gratis weekend

Duinrell!

Page 6: Kampeer Voordeelkrant 2012

KampeerVoordeelkrant.nlBekijk en boek nu snel uwfavoriete kampeeraanbieding! 6

Camping Berner OberlandEen groot welkom van de 50 campings in het Berner Oberland. Kom en ontdek onze alpine wereld: bergen, gletsjers en watervallen! Ook onze meren nodigen u uit. Onze regio biedt een prachtige vakantie voor gezinnen, jong en jong van hart. Sport en plezier voor iedereen.

Hummingen camping op Lolland-Falster: een vakantie voor het hele gezinOp het eiland Lolland-Falster vindt u unieke ervaringen en een interessant aanbod van evenementen en attracties voor toeristen van alle leeftijden. Het is geen toeval dat de eilanden in dit gebied de Zuidzee-eilanden genoemd worden. De bijnaam vertelt van een natuurgebied dat rijk is aan mooie plekjes. Het maakt niet uit waar je bent, er zijn altijd bossen, water en stranden dichtbij. Lolland-Falster is daardoor ook zeer geschikt voor een actieve vakantie.

Hummingen CampingKijk op

hummingen.dk-camp.dkof bel: 0045 5494 6161

Zie advertentie op pag. 9

Nieuw: Waterskibaan met een omtrek van 780 meter bij Recreatiecentrum de SchatbergSeven-Twenty Cablepark is de eerst kabelskibaan in Limburg en bevindt zich sinds kort op de grote plas van de Schat-berg. Het bestaande meer is omgetoverd in een ruime waterskibaan met verschil-lende obstakels. Voor zowel jong als oud is het mogelijk om hier te waterskiën of te wakeboarden. Natuurlijk is er een gezellige horecagele-genheid met uitzicht op de baan, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Recreatiecentrum de Schatberg

Kijk op www.schatberg.nlwww.seven-twenty.nlof bel: 077-4677777

Zie advertentie op pag. 3

Spiksplinternieuwe luxe chalets op Texelcamping Loodsmansduin!Genieten van Texel zonder gedoe? Neem de boot naar Texel en geniet van het eiland in een van onze luxe chalets! Deze nieuwe accommoda-ties zijn van alle gemakken voorzien, een trendy interieur, complete keuken, sauna en terras voor de zomerse dagen. Op camping Loodsmansduin is van alles te doen, van zwembad tot tennisbaan. Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie zijn aanwezig, u hoeft alleen de boot te pakken!

Texelcamping Loodsmansduin

Kijk op www.texelcampings.nl

of bel: 0222-317208

Zie advertentie op pag. 3

Camping Contact introduceert haar nieuwe website en huisstijlCamping Contact heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Een fris logo met een nieuwe gebruiksvriendelijke website. Het zoeken en boeken is op deze site eenvoudig en snel. Aanbiedingen en acties vindt u in een oogopslag en zelfs op thema zoeken is mogelijk. Een geheel nieuwe look maar met de vertrouwde service van onze kampeerspecialisten.kampeerspecialisten.

Camping ContactKijk op

www.campingcontact.nl

of bel: 023-5717067

Zie advertentie op pag. 1

Camping Le Château de Galaure nieuwe Iris Parc campingSinds 1 oktober is camping Le Château de Galaure toegevoegd aan Iris Parc. Op de zeer groene camping worden stacaravans en luxe bungalowtenten geplaatst. De stacaravan worden geplaatst op ruime plaatsen van 180m2. Alle staanplaatsen zijn lommer-rijk. Voor nog meer natuur beleving kunt u terecht bij rivier de Galaure, die aan de camping ligt. Op de camping zijn drie zwembaden, vier glijbanen, een overdekte speeltuin, een sport-terrein en een skatepark aanwezig. Een ‘lazy river’ is gepland voor 2012.

KampeerVoordeelkrant.nl

Le Château de GalaureKijk op

www.chateaudegalaure.nl

of bel: 040-8447752

Zie advertentie op pag. 8

Page 7: Kampeer Voordeelkrant 2012

KampeerVoordeelkrant.nlBekijk en boek nu snel uwfavoriete kampeeraanbieding! 7

Camping- en caravanportal van Karinthië www.camping.atOp het Nederlandstalige campingportal www.camping.at vind je alle informatie over kamperen in Karinthië, zoals bijv. een beschrijving van campings, caravantips, beschikbaarheid van campings, super aanbiedingen, campingbeurzen en een eigen campingforum. Je kan natuurlijk ook gelijk boeken of de actuele Nederlandse campingcatalogus gratis bestellen.

VVV Karinthië (Urlaub s-information Kärnten)

Kijk op www.camping.atof bel: 0043-4633000

Zie advertentie op pag. 9

Duurzaam kamperen bij TopParkenDuurzaam kamperen in Nederland voor een aantrekkelijk tarief? Het kan! TopParken aan de kust zijn op dit moment druk bezig met het behalen van een Green Key keurmerk. Iets wat TopPark Recreatiepark Noordwijkse Duinen al gelukt is. Zij hebben namelijk een Green Key Goud onderscheiding, het hoogst haalbare in deze. De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid en maatschappe-lijk verantwoord ondernemen. Wist u dat er sinds kort op verschillende TopParken ook een PrikPoint staat? Dit is de ideale oplossing voor het opladen van elektrische fi etsen en scooters.

KampeerVoordeelkrant.nl

haalbare in deze. De Green Key is

en recreatiebranche, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid en maatschappe-

Ontdek de luxe van Glamping bij SelectcampSelectcamp heeft voor u een uniek aanbod voor een fantastische ‘Glamping’ vakantie. U kunt kiezen uit een verblijf op 50 familie-campings in Europa in de meest complete en comfortabele accom-modaties. U heeft de keuze uit de Lodgetent, uitgerust met toilet, douche en een echte keuken of uit de romantische Lodgesuite met een ligbad, hemelbed en complete badkamer!

Ook glamorous kamperen in één van onze luxe accommodaties? Selectcamp biedt maar liefst meer dan 300 fantastische accommo-daties om uw Glamping vakantie in door te brengen. Dat wordt genieten!

Camping InterlakenDe campings in het Interlaken gebied verwel-komen u voor een fantastisch en aangenaam verblijf met een prachtig uitzicht op de Alpen in het hart van het Berner Oberland. Boek uw vakantie nu!

Selectcamp biedt maar liefst meer dan 300 fantastische accommo-

door te brengen. Dat wordt genieten!door te brengen. Dat wordt genieten!

SelectcampKijk op

www.selectcamp.nlof bel: 072-5183183

Zie advertentie op pag. 5

Extra aanbiedingen: in voor-, hoog- en naseizoen op SVR-Camping De Victorie! Bij verblijf van 10 weken of langer, op onze camping in het Groene Hart, ontvangt u €200,- korting! Benut uw kans en bespreek tijdig! Natuurlijk bent u ook hartelijk welkom voor 1 dag, week of weekend. Kom gerust eens langs, de koffi e staat klaar! Op het welbekende adres: De bakermat van de Stichting Vrije Recreatie!

Kijk voor andere leuke aanbiedingen op onze site: www.campingdevictorie.nl

voor 1 dag, week of weekend.

SVR-camping De [email protected]

0183-35274106 -53552022

Zie advertentie op pag. 4

Kom naar één van onze gezellige SVR-vakantiebeurzen!Kamperen op een SVR-camping is zowel mogelijk in binnen- als in het buitenland. Op een beurs staan zo’n 350 stands uit Nederland en het buitenland. Kom langs en zoek je eigen kam-peerboer of –boerin uit! De beurzen zijn geopend van: 10.00/16.00 uur. SVR-donateurs gratis toegang, geen donateur €5,- p.p. Zie voor Beursdata: www.svr.nl

Stichting Vrije Recreatie

Kijk op www.svr.nl,

e-mail [email protected]

of bel: 0183-352741

Zie advertentie op pag. 4

in het hart van het Berner Oberland. Boek uw vakantie nu!

TopParkenKijk op

www.topparken.nl/kamperen

of bel: 0900-1750 (20cpm)

Zie advertentie op pag. 4

Page 8: Kampeer Voordeelkrant 2012

KampeerVoordeelkrant.nlBekijk en boek nu snel uwfavoriete kampeeraanbieding! 8

Campings in heel EuropaVindt de camping die bij u past in dit veelzijdige aanbod.

Camping Contact

Bel: 023 - 5717067o.v.v. Kampeer VoordeelkrantE-mail: [email protected]

Al meer dan 22 jaar is Camping Contact het vertrouwde adres voor kampeervakanties in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië en Slovenië. Stacaravans, chalets, bungalowtenten en kampeerplaatsen staan tot uw beschikking op speciaal voor u geselecteerde topcampings.

Groot nieuws dit jaar is onze compleet vernieuwde website en huisstijl. Een fris nieuw logo en op de site uitgebreide informatie en een snelle en overzichtelijke blik op het meest actuele aanbod. Zoeken op thema’s zoals strand&zee en Glamping maken het boeken op de meest ideale bestemming nu nog eenvoudiger! Een nieuwe uitstraling maar met de vertrouwde kennis en ervaring van het Camping Contact team!

Zandvoort Noord-Holland

Kijk voor actuele aanbiedingen

op onze website campingcontact.nl

Landal GreenParks

Bel: 0900-8842 (€ 0,20 p. min.) o.v.v. Kampeer Voordeelkrantwww.landalcampings.nl

Wist u dat u bij Landal GreenParks ook kunt kamperen? Op 7 locaties in Nederland en Duitsland kunt u terecht met uw eigen tent of caravan. Hier kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op het park, als een zwem-bad, restaurant en (indoor)speeltuinen.

In Nederland bent u van harte welkom op Landal Coldenhove en Rabbit Hill (Veluwe), Sluftervallei (Texel) en Esonstad (Lauwersmeer). In Duitsland kunt u terecht op Landal Sonnenberg (Moezel), Warsberg (Triererland) en Wirfttal (Eifel). Met de voordelige 15-daagse kampeervoucher kunt u op alle campings terecht. Voor € 16,50 per nacht kunt u 15 nachten, buiten de schoolvakanties, kamperen op de campings van uw keuze (minimaal 2 campings). Dat is pas flexibel kamperen!

Nederland • Duitsland

Flexibel kamperen

voor €16,50 per nacht!

Le Château de Galaure

Bel: 040 - 8447752o.v.v. Kampeer Voordeelkrantwww.chateaudegalaure.nl

De hele familie voelt zich thuis op een camping van Iris Parc! Elke Iris Parc camping voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van accommodaties, top-faciliteiten, recreatie, animatie, horeca en infrastructuur.

Camping Le Château de Galaure in de Drôme is de nieuwste aanwinst. Deze groene camping biedt veel faciliteiten voor jong en oud. Zo zijn er drie zwembaden en vier glijbanen. Ook is er een sportterrein en een skatepark aanwezig. Aan de camping ligt de rivier Galaure voor ontspanning, avontuur en voor een stukje onvervalste natuurbeleving.

* De aanbieding is geldig voor een staanplaats tot 30-6 en na 25-8.

Châteauneuf-de-GalaureFrankrijk

14 nachten slapen =

10 nachten betalen*

Newton Mill Holiday Park

Bel: 0844 - 2729503 / 01225 - 333909o.v.v. Dutch 10E-mail: [email protected]

Newton Mill Holiday Park ligt verstopt in een prachtige vallei op het platteland van Somerset, op slechts drie mijl afstand van de stad Bath. Een stad met een rijke architectuur, geschiedenis, kunst en cultuur.

Of u de historische locaties wilt verkennen, tot rust wilt komen in het park, wilt genieten van de schitterende kustlijn van Somerset of de bruisende badplaat-sen wilt ontdekken... de prachtige locatie van Newton Mill Holiday Park biedt het hele jaar de perfecte basis voor vele activiteiten. Het park biedt rustige staanplaatsen voor caravans en twee grazige weiden voor tenten. Tot onze faciliteiten behoren ook een bar en een restaurant, gevestigd in het 350 jaar oude molenhuis. Bij het restaurant is ook een tuin met een kronkelende beek die door het park loopt.

Somerset • Engeland

10% korting op uw boeking o.v.v. ‘Dutch10 ’

Page 9: Kampeer Voordeelkrant 2012

KampeerVoordeelkrant.nlBekijk en boek nu snel uwfavoriete kampeeraanbieding! 9

Campings in Denemarken, Duitsland en OostenrijkOntdek de schoonheid van de verschillende landen.

Camping Südsee-Camp

Bel: 0049 - 5196980116o.v.v. Kampeer VoordeelkrantE-mail: www.suedsee-camp.dewww.suedsee-camp.de

Zuidzee-fl air op de Lüneburger hei. Kampeerplaats, vakantiewoning, woon wagen en chalet verhuur; animatie voor kinderen en volwassenen. Een kinder paradijs - waarvan volwassenen dromen. De bijzondere balans tussen natuur en comfort, maakt het voor u eenvoudig een onvergetelijke vakantie te beleven. Oorspronkelijke natuur met oneindige mogelijkheden voor wandelingen en fi etstochten. Goed onderhouden percelen, met natuurlijke beplanting of zonnige weiden. Tien badhuizen met douches en waszalen of gezinswasplaatsen. Twee badhuizen met ‘Kinderland’ - speciaal voor de kinderen ingericht. Het hele jaar door - in de Zuidzee met lange witte stranden of in het suptropische Speel & Plezierbad met Wellenbad, wildwaterbaan en saunaparadijs. Voor de sport liefhebber is er een minigolfbaan, een fi tness studio en paardenmanege. Onze animatie bied kinder-, creatieve en avondprogramma‘s en shows voor groot en klein. Restaurants, winkels en verhuurcentrum voor fi etsen en skelters.

Kamperen in KarinthiëHet zonnige zuiden van Oostenrijk

Nooit ben je dichter bij de natuur dan tijdens het kamperen. En nergens geniet je meer van het leven in de vrije natuur dan in Karinthië, Oostenrijks meest zuidelijke deelstaat aan de grens met Italië en Slovenië.

Het milde klimaat aan de zuidzijde van de Alpen en de unieke combinatie van bergen en zuivere zwemmeren maken Karinthië zo bijzonder. Hier vind je meer dan 100 goed onderhouden campingplaatsen. Veel van deze zijn door de ANWB getest en aanbevolen. Of je op de berg, aan het meer, op de boerderij, in het nationale park of op een FKK-camping wilt kamperen; in Karinthië is voor ieder wat wils! Iedere tweede campinggast brengt zijn of haar vakantie in Karinthië door.

Met de Kärnten Card zijn meer dan 100 uitstapjes in Karinthië inclusief en dat zo vaak je maar wilt. Van 15 april t/m 16 oktober kan de Kärnten Card voor één, twee of vijf weken onbeperkt gebruikt worden. De kaart voor 14 dagen kost voor volwassenen € 43,-, voor kinderen vanaf 6 jaar € 19,- en is voor kinderen onder de 6 jaar en vanaf het derde kind helemaal gratis! De kaart is bij alle VVV’s in Karinthië verkrijgbaar.

Waar wacht je nog op? Campingplezier kun je nu al boeken! Bestel onze gratis Nederlandstalige campingcatalogus!

Bel: 0043(0)463 - 3000 o.v.v. Kampeer VoordeelkrantE-mail: [email protected] (Nederlands)

De Kärnten Card één, twee of vijf

weken onbeperkt gebruiken!

Hummingen Camping

Bel: 0045 - 54946161 o.v.v. Kampeer VoordeelkrantE-mail: [email protected] www.hummingen.dk-camp.dk

Plotseling komt u op een plek die eruit ziet als het einde van de wereld. Dit is de plek waar uw vakantie begint! Op Lizzie en Kurt’s camping, Hummingen Camping, is (bijna) alles mogelijk.

Kinderen brengen hier graag hun vakantie door omdat er zoveel te doen is. Er zijn geiten, ezels en paarden. Maar ook speeltuinen voor alle leef tijden en een zwembad met azuurblauw water. En, niet in het minst, een warm welkom voor de gasten van alle 170 staanplaatsen op Hummingen Camping.

Denemarken

7 dagen, 2 volw.+2 kids: € 300,-

Kampeerplaats + elektriciteitGeldig van 31.03.2012

tot 21.10.2012

Page 10: Kampeer Voordeelkrant 2012

KampeerVoordeelkrant.nlBekijk en boek nu snel uwfavoriete kampeeraanbieding! 10

Entreekaarten.nlKoop online uw entreekaarten en u hoeft niet in de rij te staan!

Postbus 151, 3240 AD Middelharniswww.yourcommunication.nl

Adverteren & Marketing

Communicatiebureau gespecialiseerd in dag- en verblijfsrecreatie, toerisme en evenementen.

Page 11: Kampeer Voordeelkrant 2012

CampingBernerOberland.ch

100% SWISS MADECamping & Caravaning

www.campinginterlaken.ch

Foto

: Mar

cus G

yger

WelkomBienvenidos

Benvenuti

WillkommenWelcomeBienvenue

201105_CBeO_IGIC_200x264.qxd 7.11.2011 14:37 Uhr Seite 1

KampeerVoordeelkrant.nlBekijk en boek nu snel uwfavoriete kampeeraanbieding! 11

Campings in ZwitserlandWat wordt het? Een bergwandeling of een duik in een koel meer?

Page 12: Kampeer Voordeelkrant 2012

KampeerVoordeelkrant.nlBekijk en boek nu snel uwfavoriete kampeeraanbieding! 12

Lees nog meer prikbord nieuws en aanmelden voor e-mail nieuwsbrief

Kom spelen in Binnenspeel-paradijs DOL-FIJN op het Ermerstrand in Zuid-oost Drenthe!!Onze nieuwe binnenspeel-tuin DOL-FIJN is geschikt voor kinderen van 1 tot 12 jaar. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in de softplay hoek die geschikt is voor kinderen tot 2,5 -3 jaar. Voor de kinderen van 2 tot 4 jaar is er een klein klim- en klautertoestel waarin ze zich kunnen voorbereiden op het grote werk; het grote klim-en klauter-toestel van drie verdiep-ingen met glijbaan! De hele binnenspeeltuin is ingericht als onderwaterwereld.Sport en plezier voor iedereen.

Kom spelen in Binnenspeel-

als onderwaterwereld.

paradijs DOL-FIJN op het

jaar. De allerkleinsten

Nieuw: fl exibel kamperen bij Landal GreenParksWilt u graag voordelig kamperen in voor- en naseizoen? Met de 15-daagse kampeervoucher van Landal GreenParks kampeert u 15 nachten voor slechts € 16,50 per nacht. U bepaalt zelf wanneer u de vouchers gebruikt: gaat u in het voorjaar 6 dagen naar Landal Sluftervallei op Texel en in het najaar 9 dagen naar Landal Wirfttal in Duitsland? Of wilt u al onze zeven campings aandoen? Het kan allemaal!

op Texel en in het najaar 9 dagen naar

campings aandoen?

Landal GreenParks Kijk op www.landalcam-

pings.nl/kampeervouchers of bel: 0900-8842

(€ 0,20 p. min.)Zie advertentie op pag. 8

Recreatiepark ErmerstrandKijk op

www.ermerstrand.nlof bel: 0591-564014Zie advertentie op pag. 3

Camping Bad Hoophuizen aan het Veluwemeer! De ideale locatie voor een veelzijdige vakantie! Maak kennis met onze mooie camping en ervaar zelf wat wij u allemaal te bieden hebben. Naast kamperen kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een compleet inge-richte lodgetent, een bungalow of zelfs een 16-persoons groeps-accommodatie.Bekijk onze website of neem contact op met onze receptiemedewerkers.

Zie advertentie op pag. 2

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief op www.kampeervoordeelkrant.nl

en ontvang de leukste aanbiedingen per e-mail.

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

Volg ons ook via @kampeervoordeel