Handleiding lelie zorggroep meldingverbeterregister invullen

Click here to load reader

 • date post

  22-Jan-2018
 • Category

  Healthcare

 • view

  258
 • download

  2

Embed Size (px)

Transcript of Handleiding lelie zorggroep meldingverbeterregister invullen

 1. 1. 1 Handleiding Hoe vul je een melding verbeterregister in? Verbeter- invullen register
 2. 2. 2 Stap 1 1. Dit is de startpagina. De melding verbeterregister is te vinden in Mijn menu. Klik hierop in de grijze balk. 2. Of klik rechtstreeks vanaf je startpagina:
 3. 3. 3 Stap 2 2. Je bevindt je nu in Mijn menu, ook wel het medewerkersniveau. Hier kan je verschillende meldingen doen, waaronder de melding verbeterregister. De meldingen zijn te vinden in de blauwe balk onder Mijn meldingen. Klik in het menu op melding verbeterregister. Alleen teamcoaches, management en staf hebben een verbeterregister. Medewerkers leveren input voor het verbeterregister door een Melding ter Verbetering in te dienen.
 4. 4. 4 Stap 3 3. Dit is de melding verbeterregister. Hier moet je 9 dingen invullen. Alleen het laatste veld hoeft niet te worden ingevuld. Dit moet worden ingevuld wanneer de voortgang van de melding wordt besproken.
 5. 5. 5 Stap 4 4. Het is erg belangrijk om een team/locatie in te vullen! Er kan namelijk een overzicht van de meldingen per team/locatie worden gexporteerd (bijvoorbeeld ter evaluatie). Vul je geen locatie in, dan wordt jouw melding hier niet in meegenomen.
 6. 6. 6 Stap 5 5. Op dit moment staan alle teams / locaties nog in een grote lijst op een rij. We gaan het mogelijk maken dat je hier alleen je eigen teams en locaties ziet zodat je niet uit de hele lijst hoeft te kiezen. Voor nu is de meest makkelijke manier voor het vinden van het juiste team / de juiste locatie, gebruikmaken van de zoekfunctie. Druk op crtl+f, hiermee opent de zoekfunctie. Typ hier de naam van het team / de locatie in. Het team / de locatie krijgt hierdoor automatisch een opvallende kleur. Let op, je moet hem nu nog wel handmatig aanvinken.
 7. 7. 7 Stap 6 6. Klik na het beantwoorden van de onderdelen, op de groene button opslaan. Je melding in het verbeterregister is nu ingediend.
 8. 8. 8 Stap 7 7. Het is mogelijk om jouw ingediende melding nog eens terug te lezen. De ingediende meldingen zijn te vinden onder Mijn meldingen. Klik in het menu op mijn ingediende meldingen.
 9. 9. 9 Stap 8 8. Hier vind je een overzicht van al jouw ingediende meldingen. Op basis van de naam van de melding (Melding verbeterregister) en de datum waarop je hebt gemeld, kan je de juiste melding terug vinden. Klik op de blauwe tekst / link Melding Verbeterregister. Wanneer er meerdere meldingen in dit overzicht staan, dan kan je hier typen verbeter en dan worden alle meldingen uit het verbeterregister gefilterd.
 10. 10. 10 Stap 9 9. Hier kan je de inhoud van de melding nog eens nalezen. En je kunt ook de melding aanvullen. Je kunt de melding ook bekijken in je hele verbeterregister. Het verbeterregister kan je helemaal uitdraaien. Bekijk daarvoor de andere handleiding.
 11. 11. 11 Stap 10 15. Wil je meer informatie toevoegen? Klik dan links in de grijze verticale balk op de knop 1. De melding.
 12. 12. 12 Stap 11 16. De melding is nu heropend. Hier kan je alle informatie aanvullen. Is de informatie aangevuld? Klik dan onderaan de pagina op opslaan. Is de informatie opgeslagen? Klik dan bovenaan de pagina op terug naar de melding.
 13. 13. 13 Stap 12 17. Is de melding afgehandeld en wil je hem afsluiten? Scroll helemaal naar beneden en kies voor melding afsluiten. Er verschijnt een toelichtingsveld waarin je een toelichting kwijt kan over de melding. Ook verschijnt de knop afsluiten bevestigen. Klik hier op om de melding definitief af te sluiten.