Folder Lezingen 2017-10-29 rgb - mark-ernst.nl ... Succesvol Ondernemen Leiderschap Mark inspireert...

Click here to load reader

 • date post

  11-Oct-2020
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Folder Lezingen 2017-10-29 rgb - mark-ernst.nl ... Succesvol Ondernemen Leiderschap Mark inspireert...

 • lange en korte babbelsessies, voor inzichten en inspiratie.

  - de voordrachten -

  Lezingen Seminars

 • Ken je dat gevoel? 'Dat ik daar niet eerder aan gedacht heb' denk je terwijl je een fantastisch idee binnen valt. De hemel klaart op, vogeltjes beginnen spontaan te fluiten en je enthousiasme versnelt nog rapper dan je hartslag. ‘Ik moet er mee aan de gang. Nú.’ Het gevoel van infantiel enthousiasme, zinderende genialiteit en grenzeloos vertrouwen. Dát gevoel. Dat is wat een goede lezing opwekt. Zodat je vurig de zaal uit kwispelt om het nieuwe idee meteen in de praktijk te brengen.

  De Toekomst van Werk Werk kan anders. Werk kan beter! Helaas is het niet allemaal pais en vree op de Nederlandse werkvloeren. De motivatie en betrokkenheid zijn niet best terwijl te veel mensen gevangen zitten in een web tussen burn-out en bore-out. Maar! Dat gaat in de toekomst gelukkig allemaal beter worden, de tekenen daarvan zijn al te zien. Ik geef ik je een inkijkje op die werkvloer van de toekomst waar presteren en plezier hand in hand gaan.

  Motiveer Medewerkers Ontsteek het Menselijk Vuur! Onderzoek laat het duidelijk zien: managers en andere leidinggevenden hebben vooral problemen met de factor mens in hun organisatie. En dan met name met hun motivatie, eigenaarschap en betrokkenheid. Zoals leidinggevend Nederland zelf zegt: ’ze pakken hun verantwoordelijkheden niet.’, ‘ze doen niet wat ze moeten doen.’, ‘ze mopperen achter mijn rug.’ en nog meer moois. De motivatie van mensen is prima te verbeteren als je maar weet hoe het werkt en waar je op moet gaan werken.

  Motiveer Medewerkers - Het Seminar Onder ditzelfde thema heb ik ook een langer seminar zodat je nog beter leert begrijpen hoe motivatie werkt en hoe je de motivatie van medewerkers kunt vergroten. Ik geef het seminar meerdere keren per jaar. voor meer Klik door informatie en om je in te schrijven voor dit seminar.

  Lessen in Leiderschap Leiderschap is de levensader van elke organisatie. Leiderschap wordt steeds belangrijker op de werkvloer. Steeds vaker willen mensen niet doen wat jij wilt dat zij doen en gaan ze hun eigen gang. Maar leiders lukt het wél om mensen in beweging te krijgen. En dan ook nog in de gewenste richting. Ontdek het wat, hoe en waarom van leiderschap. En we leren waardevolle lessen van bekende leiders uit het heden en verleden waar we elke dag van kunnen genieten.

  Lessen in Leiderschap - Het Dagseminar Neem een hele dag de tijd om leiderschap beter te begrijpen en om nog meer leiderschapslessen te leren en in de praktijk te brengen. de folder Download over dit dagseminar. Kan zowel InHouse als met open inschrijving.

  De Kracht van Zacht Succes = hard x zacht. Wat is het toch dat McDonalds succesrijker maakt dan Burger King? Waarom is Nokia teloor gegaan terwijl Apple’s iPhone verkopen explodeerden? En hoe kunnen we het succes van ons eigen bedrijf vergroten? Waar moeten we dan aan gaan werken? Waar woont dat succes? En hoe kunnen we zelf uit dat vaatje tappen? Vragen die een antwoord verdienen en krijgen.

  Anders Veranderen Leiderschap als basis voor effectieve verandering. Talloze bedrijven en andere organisaties worstelen met de vraag hoe ze hun mensen meekrijgen in gewenste veranderingen. Hele trajecten worden ervoor opgetuigd en hoopvol worden blikken verandermanagers open getrokken om het proces in goede banen te leiden. Helaas vaak zonder het gewenste resultaat. Tegelijkertijd verandert onze maatschappij continue en gaan mensen daar vaak zonder weerstand in mee. Ergens doen we iets niet goed op de werkvloer. Het is tijd om anders te veranderen.

  En meer ... Dit zijn enkele populaire lezingen. Eventueel kan ik voor jullie ook wat inspiratie bottelen over één van de vele andere onderwerpen waar ik me mee bezig houdt. Zoals: presteren & plezier op de werkvloer - succesvoller ondernemen - leiderschap (in de politiek) - imago, reputatie en identiteit - belonen - cultuur - effectiviteit & efficiëntie - gedrag - invloed - visie & missie - richting - werkgemeenschap. Nieuwsgierig? Neem op.contact

  Als een grote beurt voor je bedrijf lichten we belangrijke succesfactoren van je

  bedrijf, afdeling of team door. En we gaan ook meteen werken aan meer

  succes. de folder van deze dagvullende workshop.Download

  Company Check-Up de grote beurt voor bedrijven

  voor meer succes

  een

  blakend bedrijf afdeling of team

  Van lezing voor een uurtje inspiratie tot dagvullende workshops om de daad

  bij het woord te voegen. Rechts vind je een overzichtje van thema’s, natuurlijk

  schuren ze tegen ’mijn’ onderwerpen: prestaties & plezier op de werkvloer,

  leiderschap en succesvoller ondernemen.

  Inzichten, voorbeelden en inspiratie gaan samen met verhalen, wetenschap

  en mijn eigen ervaring als ondernemer.

  Schroom niet om op te nemen als je vragen hebt. contact

  http://www.mark-ernst.nl/beter/lez/sem/sem.html http://www.mark-ernst.nl/beter/lez/sem/sem.html http://www.mark-ernst.nl/cont/cont.html http://www.mark-ernst.nl/beter/lez/sem/sem.html http://www.mark-ernst.nl/cont/cont.html

 • mark-ernst.nl

  Ik zet mijn roze bril op…

  … ik zie een wereld waar mensen niet alleen werken voor geld maar ook omdat ze ervan genieten. Waar

  mensen trots zijn op hun bedrijf en collega’s. Een wereld waar leiding en uitvoering zij aan zij

  strijden in die queeste naar grootsheid. Waar mensen, van CEO tot stagiaire, zich elke dag weer overtreffen en samen meer bereiken dan men voor mogelijk dacht.

  Nog mijmerend zie ik de echte, ongekleurde wereld. Mensen gaan met tegenzin aan het werk, lopen de kantjes er af en raken verstrikt in e e n v e r l a m m e n d w e b v a n weerstand, stress en burn-outs. Managers en medewerkers botsen in een verborgen wantrouwen. Bedrijven gaan kapot aan resultaatsarmoede en de waan van de dag drijft ondernemers tot uitputting.

  De mensen in die roze wereld waren blijer en gelukkiger. En de bedrijven presteerden er beter.

  Mijn missie: bijdragen in het omzetten van de schijnbare roze utopie tot werkelijkheid.

  Mark Ernst OrganisatieOpknapper, KennisKist & SuccesSnapper

  met een passie voor:

  Prestaties & Plezier op de Werkvloer Succesvol Ondernemen

  Leiderschap

  Mark inspireert o.a. ondernemers, leidinggevenden en politici tot meer succes met inzichten, nadenkers en praktische tools. Dat doet hij door middel van:

  Trainingen & Workshops waar inzichten, kennis, ideeën, en praktische tools samenkomen met onvergetelijke ervaringen. Dat alles in een gemoedelijke, informele sfeer.

  Lezingen & Seminars die inspireren tot verbetering.

  Schrijfsels zoals boeken en een column op MT.nl, hét businessblad van NL.

  Onderzoeken waarmee je de zachte, abstracte kanten meet die zowel de prestaties van jullie mensen als het succes van jullie organisatie beïnvloeden.

  Bij dit alles combineert Mark theorieën, inzichten en wijsheden van vele denkers, wetenschappers en goeroe’s uit allerlei vakgebieden zoals organisatiekunde, biologie, leiderschap, psychologie, neurobiologie, antropologie en sociologie. Mark beperkt zich dus niet tot de zienswijze van één of enkele mensen. Ook zijn ervaring als ondernemer en leidinggevende drukt een duidelijke en belangrijke stempel op zijn werk.