Folder 7 Ll 2010

4
Celebrate the differences! 7 Life Languages ™ Haal alles uit uw mensen, ontdek de 7 talen!

description

New folder about 7 Life Languages, introduced in the Netherlands

Transcript of Folder 7 Ll 2010

Page 1: Folder 7 Ll 2010

EU

EU

z/w versie voor gebruik in copieën en z/w afdrukken

Voor huisstijl en intermedia gebruik steunkleur- en zwartedruk

Celebrate the differences!7 Life Languages ™

Haal alles uit uw mensen, ontdek de 7 talen!

Page 2: Folder 7 Ll 2010

7 Life Languages Europe is een middel waarmee haarscherp in kaart kan worden gebracht op welke wijze u of uw personeel communiceert. En hier kunt u uw voordeel mee doen! 7 Life Languages Europe International bestaat al tientallen jaren en is een beproefd concept in het buitenland, en is sinds kort beschikbaar in Nederland. Daarom stellen wij ons en ons product met veel plezier aan u voor in deze folder!

• Waarom krijg ik toch geen grip op die ene werknemer?

• Hoe krijg ik een open sfeer in ons team?

• Welke sollicitant past het beste binnen de openstaande vacature?

• Ze lijken alle 3 geschikt!

• Wie van mijn werknemers zou ik het beste de nieuwe relatiemanager kunnen laten zijn?

• Hoe kunnen wij als team onze verkoopgesprekken persoonlijker en effectiever maken?

• Welke competenties en kwaliteiten hebben de mensen binnen mijn team of mijn organisatie?Hoe kunnen we die succesvol inzetten?

• Als team willen wij verbeterslagen maken in onze onderlinge communicatie en afstemming… Hoe doen we dat optimaal?

7 talen, oneindig veel profielen, 1 uniek persoon;

dat is 7 Life Languages Europe in een notendop.

Page 3: Folder 7 Ll 2010

EU

EU

z/w versie voor gebruik in copieën en z/w afdrukken

Voor huisstijl en intermedia gebruik steunkleur- en zwartedruk

EU

EU

z/w versie voor gebruik in copieën en z/w afdrukken

Voor huisstijl en intermedia gebruik steunkleur- en zwartedruk

Life Languages Europe in het kort

Wij onderscheiden 7 basistalen van communiceren. Ieder mens heeft zo zijn of haar voor-keurstaal, maar is in staat om alle talen te spreken. Bij elke taal horen een aantal kenmerken. Aan de hand van het persoonlijk profiel kunt u lezen in welke mate u een bepaalde taal makkelijk of minder makkelijk ‘spreekt’. Daarnaast worden 30 andere belangrijke aspecten in kaart gebracht, die direct invloed hebben op het succesvol communiceren.Door middel van een geavanceerd vragensysteem komt u erachter welk profiel u of uw (potentiële) medewerker heeft. Het profiel geeft aan welke voorkeurstalen bij u of uw medewerkers horen en in welke volgorde. 7 Life Languages Europe is geen persoonlijk-heidstest zoals wij die kennen in Europa, of een standaardtest. Met 7 Life Languages Europe wordt een uniek profiel gegeven van uw communicatiekracht, de te ontwikkelen punten en de eigen stijl van communiceren met anderen.

Het profiel vertelt u ook hoe u overkomt op anderen, hoe u anderen effectief kunt bereiken en hoe u zich kunt verbeteren; elk profiel is hét uitgangspunt voor groei!Natuurlijk is het mogelijk om een profiel te maken van een team, door een Teamprofiel. In dit profiel kunt u de sterke kanten, de valkuilen en de ontwikkelmogelijkheden van uw team zien. Dit Teamprofiel leggen we naast het persoonlijk profiel van de leidinggevende, zodat de overeenkomsten, de uitdagingen en de winstpunten in de communicatie duidelijk worden.

Zomaar willekeurige vragen die u kunt tegenkomen in de dagelijkse praktijk van uw organisatie of bedrijf. Iedere werkgever heeft ervaring met dit soort vragen. Deze vragen zijn vaak moeilijk te beantwoorden. Wij kunnen u met hulp van het 7 Life Languages Europe profile antwoorden en inzichten geven die u verder helpen, omdat wij ook kijken naar uw organisatiepraktijk en praktische toepassingen vinden. Op deze manier kunt u zoveel meer uit uw personeel halen dan u op dit moment wellicht doet. En uw team kan zoveel beter op elkaar afgestemd zijn dan dat het nu al is en u maakt beter contact met uw klanten en relaties. Ieder mens communiceert op een unieke wijze, want ieder mens is immers uniek. Door deze persoonlijke sterke punten te combineren kan uw team excelleren in wat ze doe. Dat geloven wij van 7Life Languages Europe. En daar willen wij, samen met u, in investeren!

Page 4: Folder 7 Ll 2010

EU

EU

z/w versie voor gebruik in copieën en z/w afdrukken

Voor huisstijl en intermedia gebruik steunkleur- en zwartedruk

EU

EU

z/w versie voor gebruik in copieën en z/w afdrukken

Voor huisstijl en intermedia gebruik steunkleur- en zwartedruk

Belangrijk!

7 Life Languages Europe praktische voordelen naast verdieping…· Met 7LL krijgt u inzicht in uw eigen communicatie(-kracht) en in die van uw medewerkers. En daarnaast; hoe u dat kunt gebruiken als uitgangspunt voor groei!· 7LL geeft u meer inzicht in de sterke kanten en inzetbaarheid van potentiële werknemers; de juiste persoon op de juiste plek, op het juiste tijdstip...· 7LL laat u zien hoe u uw team efficiënt kunt inrichten op een wijze die bij u en uw werknemer(-s) past· U zult nieuwe mogelijkheden gaan zien en benutten met uw bedrijf op élk terrein van communicatie, ook het contact met klanten, leveranciers en relaties· Werknemers weten zich serieus genomen in wie zij werkelijk zijn 7 Life Languages Europe; ook voor u en uw team!

7 Life Languages Europe biedt u verschillende en/of op maat gemaakte pakketten. U kunt voor ieder teamlid een profiel laten bepalen. Vervolgens kan hier desgewenst een persoonlijke terugkoppeling op volgen of een terugkoppeling in de vorm van een workshop met het hele team. Misschien vindt u het prettig om regelmatig advies te ontvangen naar aanleiding van de 7 Life Languages Europe. Alles wat te maken heeft met optimale communicatie en groei kan teruggevonden worden in ons dienstenpakket. Van advies tot P&O op maat, tot teambuilding en salesondersteuning..Daarom bespreken we graag met u wat bij u en uw team past. Waar wilt u naar toe met uw organisatie en wat vindt u belangrijk in het proces daar naar toe. Allemaal vragen die wij durven te stellen en waar wij graag samen met u mee aan de slag gaan. 7 Life Languages Europe is in dit proces een bijzonder instrument; betrouwbaar, discreet, meedenkend, uitgaand van het unieke in ieder mens!