Deel Office redactioneel (26-11-2014)

1
DEEL – Office: te huur flexibele of vaste kantoor & vergaderruimte Werken in een uiterst inspirerende omgeving centraal in Panningen Door de open en huiselijke sfeer van het pand zijn onze professionele werkplekken, volledig ingerichte kanto- ren en moderne vergaderruimtes een ideale oplossing voor webwinkels, ZZP’ers of (startende) ondernemers die op zoek zijn naar werkruimte en “collega’s”. DEEL snapt als geen ander dat vrijheid een groot goed is en dat langdurige fulltime huurcontracten een blok aan het been zijn van menig ondernemer. Dat is precies dé reden dat DEEL maximale flexibiliteit introduceert middels de zogenaamde “strippenkaart”. Met de strippenkaart naar het werk… DEEL biedt strippenkaarten waarmee zowel werk- plekken, kantoren als diverse vergaderruimtes kunnen worden gereserveerd. Er zijn al kaarten met 10 strip- pen te koop die recht geven op het reserveren van een ruimte (per dagdeel). Wilt u profiteren van nog gunsti- ger tarieven, dan biedt DEEL ook strippenkaarten met 25, 50 en 100 strippen. In iedere ruimte is internet beschikbaar. Het gebruik van koffie en thee is geheel gratis. De vergaderruimtes zijn standaard uitgerust met een flipover en beschikken over moderne projectiemoge- lijkheden. Uiteraard kan er gratis geparkeerd worden op ons eigen terrein. Kortom: Alles is startklaar, u hoeft alleen nog maar uw eigen laptop mee te nemen… www.DEEL.biz DEEL BV, John F. Kennedylaan 224, 5981WX Panningen Telefoon: 088-0074650 E-mail: [email protected] klik op op‘DEELgenoot

Transcript of Deel Office redactioneel (26-11-2014)

Page 1: Deel Office redactioneel (26-11-2014)

DEEL – Office:te huur flexibele of vastekantoor & vergaderruimteWerken in een uiterst inspirerende omgeving centraal in PanningenDoor de open en huiselijke sfeer van het pand zijn onze professionele werkplekken, volledig ingerichte kanto-ren en moderne vergaderruimtes een ideale oplossing voor webwinkels, ZZP’ers of (startende) ondernemers die op zoek zijn naar werkruimte en “collega’s”.

DEEL snapt als geen ander dat vrijheid een groot goed is en dat langdurige fulltime huurcontracten een blok aan het been zijn van menig ondernemer.

Dat is precies dé reden dat DEEL maximale flexibiliteit introduceert middels de zogenaamde “strippenkaart”.

Met de strippenkaart naar het werk…DEEL biedt strippenkaarten waarmee zowel werk-plekken, kantoren als diverse vergaderruimtes kunnen worden gereserveerd. Er zijn al kaarten met 10 strip-pen te koop die recht geven op het reserveren van een ruimte (per dagdeel). Wilt u profiteren van nog gunsti-ger tarieven, dan biedt DEEL ook strippenkaarten met 25, 50 en 100 strippen.

In iedere ruimte is internet beschikbaar. Het gebruik van koffie en thee is geheel gratis. De vergaderruimtes zijn standaard uitgerust met een flipover en beschikken over moderne projectiemoge-lijkheden. Uiteraard kan er gratis geparkeerd worden op ons eigen terrein.

Kortom: Alles is startklaar, u hoeft alleen nog maar uw eigen laptop mee te nemen…

www.DEEL.biz DEEL BV, John F. Kennedylaan 224, 5981WX Panningen Telefoon: 088-0074650 E-mail: [email protected] op op‘DEELgenoot’